Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztrofotózás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
?
valszeg nem mentél még superb-vel..kipróbáltam a Vectra váltóbeosztását a bmw-nél, hdv:
...
ForwardGears=6
Gear1Setting=0
Gear2Setting=14
Gear3Setting=23
Gear4Setting=29
Gear5Setting=34
Gear6Setting=37
...
setup-ban:
..
FinalDriveSetting=2//12/31 ( 1/ 1)
//ReverseSetting=0//10/40 (10.333)
Gear1Setting=1//10/39 (10.075)
Gear2Setting=12//12/36 (7.750)
Gear3Setting=21//16/38 (6.135)
Gear4Setting=27// 8/16 (5.167)
Gear5Setting=31// 8/14 (4.521)
Gear6Setting=35//26/39 (3.875)
..semmi mást nem változtattam, azért is hoztam a Vectra cuccát, mert a motor teljesítménykifejtése nagyon hasonló mint a Bmw-nek.
Nagy extra nem történt, lementem 2:03.1-re Monza-ban, de nem könnyen,..nagyrészt annak köszönhető hogy sokkal jobb lett a fékezhetőség az első sikánra, illetve a parabolica-ra érkezve.
alapesetben, tehát az eredeti 5sebes váltóval a Bmw-nek nem sok esélye van előzni, mivel a féktávja sokkal instabilabb, mint az FWD autóknak (kipróbáltam a Vectra-t, ég és föld a kettő), az Ascari pl. egy tojástánc a bímerrel, míg a Vectrát dobálni lehet,..talán..talán a parabolica az ahol egy Fwd le tud csúszni az ívről míg a Bmw ívet tud szűkíteni a hátsókereke miatt.
20-24 körön már visszahozná a hátrányt a jobb gumikezelése miatt...mivel az FWD hajtáson és fékezésen is terheli a gumit,..de sprint futamon a Bmw inkább csak szórakozás mint győztes autó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- One mobilszolgáltatások
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest