Hirdetés
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oconnor
csendes tag
Kedves dokar és Rover623!
Nem küszködök az élet több területén is kihívásokkal, legalábbis nem többel, mint egy átlag ember. Sőt ez sem volt kihívás. És igen rendesen be van kötve mindegyik, a hangja is szép, és véletlenül sem olyan, mintha vettem volna egy olcsó sportdobnaklátszó valamit a hátuljára. És attól, mert ez nem egy i500-as csak egy 1.6 16v még nézhet ki jól. Optikailag akartam, hogy szépen nézzen ki. Nem egy ember akarta már megvenni, mikor meglátta. Nem raktam tele Turbo, NOS, V6 feliratokkal. Kritizálni persze mind engem, mind az autót marhára tudjátok! Akinek nem tetszik, az tartsa meg a véleményét! Ja, és tudjátok, mindenki magából indul ki.
Mindenkinek további szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest