Hirdetés
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- RISC-V alapokon nyugvó egykártyás gép(ek) a Banana Pi konyhájából
- Úttörő újításokat hozhat a shader modell 6.10
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calogero
addikt
a tilosban álltam meg a kis Astrával (elakadásjelző kirakva), és meg is jelentek a rend éber őrei Kérték a papírokat (tudjátok a szokásos tortúra), meg közölték velem 30 000 Ft lesz a bünti
. Mondom nekik mi a szitu, sorry az autó megállt és valahova le kellett tolni, az út közepén nem maradhat, de már úton van az autómentő. Persze először látszott rajtuk, hogy csak kifogás keresek.... motorháztető fel.... én próbálok indítani. Az egyik rendőr nézte hogy tekergetem a kulcsot. a másik meg motorteret hallgatta....majd közölte
- A motor meg se mukkan, valószínű hogy gyújtáskapcsoló lesz a ludas...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Visszaadták a papírokat, és elnézést kértek a zavarásért, és büntetés nélkül tovább álltak.

Új hozzászólás Aktív témák
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- Thule tetőcsomagtartós kerékpárszállító
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Apple iPhone Air 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Mondom nekik mi a szitu, sorry az autó megállt és valahova le kellett tolni, az út közepén nem maradhat, de már úton van az autómentő. Persze először látszott rajtuk, hogy csak kifogás keresek.... motorháztető fel.... én próbálok indítani. Az egyik rendőr nézte hogy tekergetem a kulcsot. a másik meg motorteret hallgatta....majd közölte![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)