Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hobby elektronika
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- SSD kibeszélő
- Xiaomi LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Philips LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Végülis valamennyire igazad van: vitorlából legalább ki lehe rendesen látni, nagygéből meg... Hááát... De hány helyen szálltak már le a világon viharban? szerintem sok.
tiv83us: utsó pozíciót , akkor is tudják .Elvielg a sebességüket is meg tudják ítélni (bár ez sokmidnentől függhet, nem tudom, nekem meg kellett tudni ítélnem max 5-10 km/h-t tévedhettem..., igaz én csak 80-110 közt mentem(mikor hogy...))
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Nem sárkányról beszélek te, hanem egy motor nélküli gépről

lehet mindkét fél is hibás. Ha már leszállás közben csapott bele a villám, akkor tisztában kell lennie az utolsó pozíciójűával, ha korábban, akkor pedig jeleznie ezt a toronynak. Nem tudom , hogy mikor mentek el a műszerek, de hidd el, amikor már belekezdett a landolásba , azt szerintem már műszerek nélkül , reptéri kontrollal meg kell tudni csinálnia.
De hát erre van a vizsgálat, majd jól kiderítik, mi is volt pontosan.
Bár abból, hogy kinn volt a futómű, majd behúzta, amdj emgint kirakta, én landolás +villámcsapás dolgot gondolom, hogy igaz lehet.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vírusirtó topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Hobby elektronika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Star Wars Outlaws teszt
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest