- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
Aktív témák
-
Damage
senior tag
Mégilyet?! Szegény ASUS-ról így beszélni....
Én kicsit (nagyon) elfogult vagyok. Mindig mindenben ASUS-t veszek, ha tehetem (és ha létezik belőle ASUS gyártmány). Volt már jó pár gépem, jó pár alaplapom. Volt Asus A7N8X deluxe gold, mot Asus A7N8X-E deluxe, és soha nem volt vele gond. Nagyszerűen működik, az Asus GeF 6800-assal együtt, az Asus CD olvasó és ASUS DVD író mellett. 3 év gari, remek support, nagyszerű software körítés, csodás teljesítmény, (szemet gyönyörködtető doboz
), tuningbarát stb. Szerintem a legjobb márka.
User Error?
Szerk: Látom egyre többen panaszkodtok, hogy 333-an megy csak a RAM. Elárulom, hogy mi a probléma. Az nForce2-es alaplapok, azokon belül is a legelső széria általában nagyon-nagyon finnyás a RAM-okra. Új Rev-es Asus lapot kell venni, azok már mennek mindenféle memóriával. Nekem a sima (nem E) deluxe-al volt ilyen esetem. Sokáig, kitartóan keresgéltem/próbálgattam a RAM-okat, míg az egyikkel meg nem moccant 400 felett is. Az új alaplapommal (új Rev-es E deluxe), már nem volt ilyen probléma. Minden RAM-mal megy dual-ban 400-at, vagy jóval felette! Az alaplapok nagy töbsége fel se veszi szolgáltatásban/támogatottságban/teljesítményben az ASUS-szal a versenyt. ASUS rlz
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung kuponkunyeráló
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Mafia The old Country Ps5 dobozos, hibátlan!
- SZINTE ÚJ , 2ÉV GARANCIA - PS5 SLIM DIGIT 825GB + PS PORTAL BLACK (Keveset használt eszközök)
- Macbook Pro 14" M1 MAX, 64GB RAM, 500GB SSD, 10 hónap garancia!
- I7-5770R 16GB 256GB SSD Gigabyte Mini PC NUC / Beszámítás
- RTX 3060 Ti - Ryzen 7 3700X - 16 GB DDR4 3000 MT/s CL15 - 1 TB NVMe SSD
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, használt
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
), tuningbarát stb. Szerintem a legjobb márka.