Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Ezeknek nem tanítanak ''vakrepülést''?
Műszerek nélkül meg vannak halva? hihetetlen...
Még vihornyánál is van letakart műszerfalas repülés, igaz ott nincs is olyan sok műszer. Azert szerintem meg viharban is latszik ugy a kifutopalya, hogy szepen ovatosan koptassák el a magasságot. Ha hirtelen rakják le, jóhogy megpattana gép, ami azért kicsit másképp működik a nagymadaraknál, mint a vitorlánál...
(Emlékeim szerint egyszer - kétszer én is pattogtam annak idején, de egyértelműen én voltam a hibás...)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Pro 13" Retina M1 / 16GB RAM / 512gB SSD / Astro / Garancia / Magyar
- Fitbit Sense okosóra - teljesen újszerű állapotú, fekete színben
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi 17 Ultra Starlit Green 512GB használt karcmentes garancia 2029.03.05.-ig + Photographer Kit
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Műszerek nélkül meg vannak halva? hihetetlen...