Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Asztrofotózás
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
kitudja , 7njs zenitthel is hogy szivtunk mar, azt kiderult megis en voltam a bunos: ugyebar regen downclockolva ment a proc, vcore leveve, seb leveve.Mikor visszaraktam a sebet, lemaradt a vcore, es ebbena angy melegben biza ugy tunik nem szerette. Ma mar nem is fagyott le a chaintech.

Mondjuk a deluxe-e biosa sosem volt atallitva , az mindig alapon futott...

net 84: van 3 gep ami az en kezem munkaja. Ebbol ketto van osszerakva msot, a 7njs chaintech es az asus a7n8x deluxe e(hugie tulkeppen)
Faternak ossze kell raknom ebben a honapban egy gepet, amin van firewire, mert neki van digikamera es kell.Ezert arra gondoltam, hogy a 7njl1 lapom, ami most fenn porosodik a szekreny tetejen (dobozban van) , megkapja hugi, a jelenlegi rendszere ala, tehat az asus kijonne abbol, es menne apameba. De addig mig apamnak nem veszek procit, addig egy lap ''parlagon'' hever, lehetne tesztelgetni...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Arc Raiders
- Gumi és felni topik
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel topik
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest