Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen Blu-ray írót?
- RAM topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Aktív témák
-
faster
nagyúr
Persze, hogy felmerült jópár ötlet, egy-két apróságot még én is javasoltam régebben. Csak legtöbbször az nem derült ki, hogy ezek a kérések mennyire találnak meghallgatásra, vagy hogy kábé mikor lesznek láthatóak ezek az új dolgok. Amit linkeltél hsz-t Parcitól, ez nekem újdonság.
-
faster
nagyúr
Ez a reklám nagyon jó!
Bővebben: link
Bővebben: link -
faster
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Ez valami tévés baromság.
-
faster
nagyúr
Ezt most olvastam egy másik fórumban:
''
Faszikám épp nekikezdene a jólmegérdemelt pizzájának. Csöngetnek. Nyolcévesforma kislány az ajtó előtt:
- Hány lakosa van Ugandának?
Becsapja az ajtót, visszabattyog a konyhába. Megint csöngetnek. Ezúttal egy öltönyös fószer.
- Meddig vemhes egy teve?
Mérgesen rávágja az ajtót erre is. De ekkor megint szól a csengő. Az ajtó előtt egy rasztahajú srác, narancssárga pólóban, hóna alatt broadband router.
- HÁNY BÁJTIG KORLÁTLAN, VAZZEG?
''
-
faster
nagyúr
válasz
mayerlaci
üzenetére
Nem tudom, hol lehetett nézni, de már leszállt.
Ennyit találtam:
Bővebben: link -
faster
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Sőt, ők ingyenes sztriptízbár belépőt kapnak minden hónapban a PH!-tól, ezt sem tudtad?

-
faster
nagyúr
Nekem is rev 2-es lapom van, és amíg 2*256MB ram volt benne, nem is fagyott (nagyon-nagyon ritkán elszállt kékhalállal, de annak lehetett más oka is). Viszont a 2*512-t nem bírja, pedig ezek biztosan jó ramok, egy másik, sima ASUS A7N8X lapban kifogástalanul működik. Egyébként a ramok tápegység részére gyanakszom, hogy az lehet a ludas.
A garanciával kapcsolatban az a gáz, hogy túl későn váltottam 1GB ramra, most már késő cserélni. Így meg eladni sem lehet normális áron.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
Kemotoxból kétfajta van, egy mászó, egy meg repülő rovarokra, rád bízom, hogy a darázs melyikbe tartozik.

Jobb nem jutott az eszembe, a füstülés egy másik módszer, amiről hallottam én is, de ott nem árt óvatosnak lenni, nehogy felgyújtsál valami mást is.
Lehet, hogy a fenyőillatú szagosítót sem szeretik.
[Szerkesztve] -
-
faster
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Értem a célzást.

-
faster
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nálunk csak az esti órákban ment, napközben nincs senki otthon, bár akkor szerintem amíg dolgozik a kültéri rész kompresszora, addig annyit eszik, amennyi rá van írva.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szerintem megéri. Már akinek. Pénzbe kerül, de a kénylemért fizetni kell, és egyébként sem vészes, tavaly 2-3 hétig kellett csak használni.
-
faster
nagyúr
Izé:
Bővebben: link
Hát ez mókás.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövedelem
- TCL LCD és LED TV-k
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Router gondok
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- 100% Akku - Makulátlan új állapot 128 GB (Graphite) és 256 GB (Sierra Blue)
- Apple Macbook Pro 13" a1708 2017 (I5/8GB/256GB)
- Szuper Akciós Ajánlat! Eredeti gyári Asus Rog és Rog Phone gamer kiegészítők új állapotban!
- Samsung S22+ 256 GB eladó (fekete)
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ez a nap beszólása.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)