Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Plazma TV topic
Aktív témák
-
Dodge_Dealer
tag
Szerintem egyszerü tájékozatlanság kérdése, az ilyen emberek sajna nem is bírnak túl sok intelligenciával.
De tényle, azt hogy 'egy', vagy 'lesz', esetleg 'szőlő', az ember 6-7 éves korától tudja, hogy hogy írandó.
Aki felnőtt fejjel is vét ilyen hibákat, az árulkodik az agyonikolázottságról.
De mintha rémlene nekem valami ilyesmi betegség is nem? -
Sihto_
tag
Arra céloztam, hogy valamiért úgy érzik egyesek, hogy ly-nal kell írni, de mivel idegen eredetű ezért lett csak pontos j-vel irva. Mert ha magyar eredetű lenne, mint pl.: uszály amit senki sem ront el. Talán ezért irják ly-vel. Gondold meg micsoda hülyeség: muszáj ez így jó, uszály elhagyva az m-betüt, ez meg így helyes ez szvsz teljesen rossz szabály.
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Egyébként ez miért vicces?
És miért van olyan érzésem, hogy lemaradtam valamiről? Ez valami tévés baromság, mint a szerintemes f*szságok voltak? Ott is egy hónap után árulta el valaki, hogy honnét ez a sok eszetlen agyatlanság.
kíváncsi: a webcam-hez nem kaptál semmilyen szoftvert? Elvileg szoktak hozzá adni ilyesmit (is). Legalábbis amivel eddig találkoztam, ahhoz volt. Esetleg gyártó honlapján nincs ilyen javaslat vagy letöltési lehetőség?
Sőt, ha jól emlékszem, photoshop esetén (meg azt hiszem ACDC alatt is) működött a file/aquire funkció is a képlopáshoz webcam-ról.
p
[Szerkesztve] -
Damage
senior tag
Take it easy!
Vidd vissza.....tudtommal van rá garancia, és gondolom nem 2-3 év után jött elő a hiba. Nincs garancia? Ez már nem az én gondom...számomra ezért fontos, hogy olyan terméket adjanak, amire legalább egy (de inkább több) év gari legyen. Nem vagyok hívő, nekem ez a márka jött be. Számodra van egy jó tippem, biztos az ASUS sz*r, vegyél helyette mást.
Vidd vissza gariban, nincs más ötletem... -
-
Lord Zero
addikt
Bővebben: link
nem tűnik egy shaderzabáló gpu-nyúzó gddr-gyilkos játéknak
-
gozso
őstag
''Több dolgok vannak földön és égen, Horatio, mintsem bölcselmetek álmodni
képes...''
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
aDM|RaL^
őstag
Én például csak kedvtelésből csinálom a blogomat, vagyis weblapomat, mert tárhelynek meg mindennek használom, számos weblapom volt előtte, de szerintem ez még hasznos is lehet.
talán azért mert magam újraolvastam mik voltak velem... írni meg naplót úgy pureba nemszeretek, így maradt az elektronikus mód?
az meg hogy anonimikusan leírom gondolataimat végülis egyfajta szabadságot ad, mert élőben úgysem ismernek... vagy miről is beszélek?
-
Lord Zero
addikt
a duplaklikket sem, vagy..?
kis történelem: Bővebben: link
a ''szótár'' is jópofa (smiley to english, english to smiley)
Aktív témák
- Apple asztali gépek
- LEGO klub
- MIUI / HyperOS topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgatós találkozó
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Temu
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

a szöveg is, meg az alakzat is

És miért van olyan érzésem, hogy lemaradtam valamiről? Ez valami tévés baromság, mint a szerintemes f*szságok voltak? Ott is egy hónap után árulta el valaki, hogy honnét ez a sok eszetlen agyatlanság.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Hát nem tudom, én inkább hívok valami szakmabelit, aki kér 1-2k-t és 2 perc alatt kipucolja nekem őket, csak azt nem tudom itt Tiszántúlon hol találok ilyen szakit...mert neten nincs. Loretto?
...és az meg diavetítés...asszony is panaszkodik, hogy a pandora's box sem az igazi ezen a konfigon...