Hirdetés
Aktív témák
-
-
Versus82
aktív tag
Hidd el ezzel tisztában vagyok már don vittorio óta ,hogy nekem itt házigazdával/moderátorral szemben nem lehet igazam
Tudom hogy nem megmagyarázni akartad, mert te is tudod hogy mindkettő illegális. Meg utálom is magam hogy ezt kellett pajzsnak használnom, mert Fless-nek max. riszpekt hogy időt/energiát áldozott hogy más is elérhesse ezeket a dolgokat. Csak........... ne legyen csak. Versus off -
Versus82
aktív tag
sajna volt. térdműtét után nem jött a pisi, hát megoldották...a felrakásnál meghaltam, amíg benn van az folyamatos-extázis fájdalom-mindez 2 órán keresztül- és amikor kihúzták akkor a felénél elájultam, annyira fájt...pedig tele voltam nyomva minden szarral. jah, én még jól jártam , mert nem okozott kárt, de van olyan hogy valakinek hugycsövestől jön ki, az állítólag még szarabb érzés...
-
Versus82
aktív tag
a másodkommentátort lőjje valaki agyon a real-pfv meccsről....iszonyat okosakat akar mondani szegény csak nagyon nem jön neki össze.
-
Versus82
aktív tag
nem ugrik be. mi az a cucc amit media playerhez fel kell rakni hogy kezelje a feliratot?
-
Versus82
aktív tag
Már rég óta meg akartam kérdezni, lehet hogy volt róla szó....szóval a hardverpiacon a címekben miért beszél majdnem mindenki egyesszám harmadik személyben magáról? tudihasi mindenütt?
Aktív témák
- Lenovo IdeaPad 3 FELTURBÓZVA! 8GB RAM, IPS kijelző, 256 GB NVMe SSD, Win 11 Pro
- Ryzen 5 7500X3D +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Razer Blade 15 Base (2021)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) Ezért mondtam hogy hagyjuk.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)