Hirdetés
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
kitudja , 7njs zenitthel is hogy szivtunk mar, azt kiderult megis en voltam a bunos: ugyebar regen downclockolva ment a proc, vcore leveve, seb leveve.Mikor visszaraktam a sebet, lemaradt a vcore, es ebbena angy melegben biza ugy tunik nem szerette. Ma mar nem is fagyott le a chaintech.

Mondjuk a deluxe-e biosa sosem volt atallitva , az mindig alapon futott...

net 84: van 3 gep ami az en kezem munkaja. Ebbol ketto van osszerakva msot, a 7njs chaintech es az asus a7n8x deluxe e(hugie tulkeppen)
Faternak ossze kell raknom ebben a honapban egy gepet, amin van firewire, mert neki van digikamera es kell.Ezert arra gondoltam, hogy a 7njl1 lapom, ami most fenn porosodik a szekreny tetejen (dobozban van) , megkapja hugi, a jelenlegi rendszere ala, tehat az asus kijonne abbol, es menne apameba. De addig mig apamnak nem veszek procit, addig egy lap ''parlagon'' hever, lehetne tesztelgetni...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest