Hirdetés
- RAM topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Pánik a memóriapiacon
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Logitech szerviz
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
escie
őstag
válasz
neduddki
üzenetére
na, ilyen mondatokat sem láttam még tőled...
Bővebben: link
(már ha jól kombináltam ki, hogy te írtad.
) -
escie
őstag
válasz
neduddki
üzenetére
gondolom, valami ilyesmi kaliberű:
Bővebben: link -
escie
őstag
mi kedden indulunk két hétre, Bboglárra. remélem nem lesz ilyen hülye idő. mondjuk a repülőnapon összeszedett pofaégésemnek most nem tenne jót a napsütés. ''alig várom'', mikor elkezd lehámlani.

a lényeg, hogy eső ne essen, és akkor lehet menni kirándulni erre-arra...
alig várom.
-
escie
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
szerintem honvágyad van...

--
én egyszer olyat álmodtam, hogy egy kenyeret vittem a hátizsákomban, ami egy idő után kigyulladt, füstölt, csak úgy magától. visszanéztem, ahonnan jöttem, és több km-es füstcsík volt mögöttem. és iszonyat büdös volt az égett kenyér...
na erre varrjon gombot az álomfejtő...
no, megyek is aludni, remélem nem fogok megint kenyeret cipelni...
-
escie
őstag
én olyat láttam tavasszal, hogy egy hajléktalanújságot áruló fickó pisiltette a hótmocsokos, félpucér kisfiát, a város egyik nagy kereszteződésében, a zebra előtt. mindezt megkoronázta azzal, hogy bele is feküdtek a késztermékbe, mert a fazon hótrészeg volt, és ráfeküdt a gyerekre. koszosabbak nem lettek, de láthatólag jól szórakoztak...
-
escie
őstag
igen, ez a terület szerintem megnevezhető a linux leggyengébb pontjának. nem igazán vannak kiadványszerkesztésre, képmanipulálásra elég jó progik. (a gimp azért jó, de profik azt mondják, van még mit fejlődnie)
webszerkesztésre elég jó a quanta, bár ez nem wysiwyg. arra ott a /nemjutazeszembeaneve/ (mozilla editor) alapú cucc, amit a linspire fejlesztett.
(amúgy hová tűntél olyan hosszú időre? egy csomó ideig nem lehetett errefelé látni.) -
escie
őstag
válasz
Vangelis
üzenetére
mindig ilyen kellemes hangnemben társalogsz, vagy csak én érdemeltem ki ezt a megtiszteltetés?
mellesleg, ha tudni akarod, ki vagyok, az adatlapomon minden lényeges infót megtalálsz rólam, kedves ( Age:25).
Bővebben: link
de biztosíthatlak, fene az nem vagyok. -
escie
őstag
na, egy ilyen kombó rám is rámférne. azt a filmet is már vagy hatszor meg akartam nézni, de sosem jön össze.

bár, én nem szoktam moziban sörözni, mert az igen hamar távozni szeretne, aztán vagyok bajban...
Drizzt, tegyél valami hagosan felborulni tudó cuccot az ajtó elé, ha már senkit nem vársz haza.
és ha be akar jönni a g*ci, tuti meghallod.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- RAM topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- 100% Akku - Makulátlan új állapot 128 GB (Graphite) és 256 GB (Sierra Blue)
- Apple Macbook Pro 13" a1708 2017 (I5/8GB/256GB)
- Szuper Akciós Ajánlat! Eredeti gyári Asus Rog és Rog Phone gamer kiegészítők új állapotban!
- Samsung S22+ 256 GB eladó (fekete)
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)

amúgy az ''eredeti'' avatarom is tux volt, aztán valamiért váltottam a papírzacskó nyújtotta anonimitásra.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)