Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Az internetről nem jó v.mi? Van egy linkoldal a Bővebben: link És ott van rengeteg játékoldal. Próbálgassa ki, vagy Te is átnézheted.
-
-
T. Almeida
senior tag
Lehet, hogy koki volt a fickó.
A párom is postán dolgozik, és a 4 kézbesítőből 2 mindig holt kokin viszi vissza a ... mittoménmit. szal a maradék cuccot.
A páron múltkor megelégelte és beszólt a főpostára, hogy csináljanak már ezzel a fickóval valamit (nem azért szólt be, mert részeg volt a manus, hanem mert rendszerint fél órát késett és a páromnak várnia kellett rá), és erre leugatták, hogy ne képzelődjön már... -
net84
őstag
Szerintem ne várj a következő alkalomra! Még a végén valaminek lába kél... Gondolom a kedves postásod aláírja, hogy átvetted, nehogy egy kicsivel többet kelljen mennie. Még arra is lusta, hogy leadja a legközelebbi postán.
Már most jelezd a vezető intézménynél! Mi már egy hasonlóval ráfaragtunk, mikor helyettesítő postásunk volt... -
parandroid
félisten
Szezonális.

ngabor2: én nem is írtam a #2504-et. Kit érdekel az időjárás? Csak szabadon maradt a laptopom, a másikon meg a gyerek játszott...
Amúgy: Bővebben: link. Úgy néz ki, tényleg így van.
p
[Szerkesztve] -
Naon cépek, de ezek a lükék nem gondolnak arra a fényképek készítésekor/belinkelésekor, h. a gabonakör-mániás felhasználó telefonjának téglalap alakú kijelzőjén nem mutatnak jól a négyzet formájú képek...

Válogatós v.ok?
A fentebb linkelt képemnek van ám folytatása is... Bővebben: link -
Linkelnél egy párat?
Csak mert betenném a telcsimre háttérnek, de ferde a kép, így béna...
mod:
Közben nézem a honlapot. Ezek pl. biztos az ufók voltak...
Megmutatják nekünk, h. néznek ki...
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Nos nálunk mindketten tudtuk ki rontotta el
nem én voltam
Én kezem közt még nem sok midnen romlott el, meg amúgyis az én dolgom a szerelés, igazán megtanulhatná , hogy én vagyok aki szerel otthon ( mosdószifont, szgépet, lámpát, elektromos kütyüket, kívéve a midnenféle ksi ledes hardverei, amiket ő forrasztgat.)
Szal tudja ám , hogy nem én voltam a ludas![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Husky
aktív tag
Háát, OpenBSD alatt pedig volt... assz'em.
... Három évvel ezelőtt raktam fel, beállítottam kb mindent, aztán aszondtam hogy akkor most hallgassunk zenét. Majd fél óra guglizás után elolvashattam Raadt véleményét arról hogy nem bírja Hans Reiser pofáját, és hogy az életben nem lesz reiserfs támogatás az obsd-ben, én meg baxhatom a 40 giga mp3-amat.
Nos, ekkor zúztam le az alig pár órás installt.
-
Husky
aktív tag
Á, dehonnem, az itteni interpreter tetszőleges egzotikus karaktert képes tetszőleges ékezetes karakterré konvertálni...

(Nemtom miért csinálja, nálam a legdefaultabb installnál sem kellett szarvasgombát aprítanom a gép tetejére teliholdkor... xmodmap /usr/share/xmodmap/xmodmap.hu, és ment, szó nélkül...) -
ngabor2
nagyúr
-
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Esmein : uppoltad,de az 5002-es HSZ-t törölted is egyszerre,mert csak a nagy fehér page jött fel !

Vlad : szívesen.Úgy találtam meg,hogy a netcaféban ugyanarra a helyre ültem ma is ,mint ahol tegnap jobbra-fel raktam a topicot,és még ma is ráleltem ugyanott.
Érdekes .... Ebben a netkávézóban itt Győrben 20 gép van,tavaly aug.óta mindennap ,néha még vasárnap is feljárok oda,és gyakorlatilag az összes gépen megfordultam,látom ahogy a hely átalakul formálódik,ismerősökké válnak egyesek,látom ahogy pultoscsajok jönnek-mennek-változnak,a PH!-ra viszont csak januárban regeltem.Az érdekes ebben az,hogy a PH! jobboldali utolsó hozzászólásaim segédfunkció által felhozott sikta általánosságban valamennyi gépen csakis és kizárólag az általam látogatott-uppolt topikcímekből áll.Néha ugyan találok egy két gépet ahol nem csak az én témáim vannak fenn,azonban jellemzően csak én PH!-zok onnét.
Kérdem én,netcaféból nem netezik senki kicsiny Hungáriában rajtam kívül? -
Tithian
őstag
Tudtad-e, hogy a koalák ujjlenyomatai kísértetiesen hasonlítanak az emberekére?
Micsoda szerepe lehetne ennek a bűnüldözésben?
Bővebben: link -
Tithian
őstag
Viszont akkor minden második napon nem esik eső.
Gondolj arra, hogy a világon százmilliók élnek olyan országokban, ahol több eső esik, mint nálunk. Illetve gondolj szegény pingvinekre, akik a Szaharában maroknyiak: Bővebben: link -
SPDeluxe1.0
aktív tag
-
VladimirR
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
beos pl
kartyas kerdeshez: en sem ertem, mire jo ez, hogy hatvan kartya legyen az embernel, hisz pl a jogsim es a szemelyim informaciotartalma ranezesre majd' ugyanaz, nev, szuletett, anyam neve, allampolgarsag, fenykep, alairas, meg a szemelyin meg van a nem is, es a jogsin levo rajzok imho senkit nem erdekelnek, csak ugy van, de megoldhato lenne az maskepp is (sot, ez meg igy is maradhatna, elferne a ket kartyan levo adat egyen)
az mas teszta, hogy nem teszik, es imho meg egy darabig nem is fogjak egyre tenni....
pedig mehetne ra meg mas is (adokartya, tb-kartya, ...)
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Netfüggőség jele.

De a aki hőséget akar az menjena szaharába ne a szahara jöjjön ide