Hirdetés
Aktív témák
-
-
-
Damage
senior tag
válasz
Incognito
üzenetére
Megköszönném, ha írnál róla bővebben ebben a topicban:
Bővebben: link
Már hallottam erről, és sokan dícsérték (semmit nem tudok erről a módszerről) bár én szkeptikus vagyok. Eddig a legjobb módszer a Stephen King féle Leszoktató Rt. Olvasta valaki? Elég hatásos módszer!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
-
erdeya
senior tag
válasz
Incognito
üzenetére
Nem tudom, ezt szeretném én is kideríteni.
Ugye hőfokot nem tudok nézni, mert a bios le van kódolva, az everest meg nem megy fel, mert a rendszer fájlokat nem tudom írni. (és amúgy is céges gép, tehát a telepítő el sem indul)
Mindegy, most már 12 erce megy a cpu burn, de még semmi. -
-
net84
őstag
válasz
Incognito
üzenetére
Á! A vezetőség ilyenekre nem költ! A klímát egyenesen feleslegesnek tartja, pedig néha kész katlan a boltrész... Nincs hűtönk, a wc papír hiánycikk és néha az ajtót is becsukatják, hogy nehogy jöjjön be egy kis levegő... A világítást kötelezően fel kell kapcsolni, mégha jön is be elég fény az ablakon (had fütse a hü**e dolgozót).
-
net84
őstag
válasz
Incognito
üzenetére
régebben lehetett kapni egy jegelő ''tollat'', ami csípésekre első osztájú volt... korábban sárga-kék színben volt, utoljára kék fehérben láttam a gyógyszertárban... érdemes egyet otthon tartani legalább nyáron...
jól jöhet ilyen esetekben - évente egy csípést legalább én is begyüjtök legalább egyet... (nyaktól felfelé) hogy hogyan tud fájni fültőbe 
Jobbulást! -
Drizzt
nagyúr
válasz
Incognito
üzenetére
Tapasztalat: 4-szer voltam Hegyalján, asszem. Egy nap biztos esni fog. A szúnyogok talán az egész országban a legbrutálabbak. Kétszer eddig amikor voltam nem ittam semmit. Úgy szar volt. Aztán másik két alkalommal meg nagyon. Na, azok már jó bulik voltak. Nem akarom azt mondani, hogy igyál, csak nekem szar volt Hegyalja pia nélkül. A gyatra zenekarok, amik minden évben ott rohadnak az összes fesztiválon, már nem hoznak lázba....

-
Batman
őstag
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OLED TV topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyúrósok ide!
- 3D nyomtatás
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- TCL LCD és LED TV-k
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független szép állapotú
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független hibátlan 2026.04.07. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

,különben télleg ??
....