Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi hangfal építés
- Milyen széket vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Google Chromecast topic
Aktív témák
-
Incognito
senior tag
Aki egy kicsit is szereti a gitárt, vagy annak hangját, az egyszer menjen el Gipsy King Allstar koncertre. Nagyon profik. Tegnap léptek fel Debrecenben, a végére az egész közönség énekelte a bolaré óóóó, kántáré óóóó -t. Kétszer jöttek vissza zenélni. Sajnos a hangmérnökről és az operatőrökről nem lehetett elmondani, hogy jók voltak. Nem tudom, hogy milyen pancsereket raktak oda. Egy szónak is száz a vége: ezt az élményt úgy sem lehet leírni...
Ui.: Annak a gyeeknek törném el kezét-lábát, aki piaci lézerrel világított a zenészekre. Undoritó primitív tiszteletlen viselkedés volt. -
Incognito
senior tag
Tudtok olyan progit amivel fel lehet trekkelni egy hangfájlt?
-
Incognito
senior tag
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
Szerintem Menj be egy üvegeshez (tudod, ahol üveget szabnak) és ott kérdezd meg. Engem egy Debreceni üveges igazított útba. Én bugyborékolóst akartam csinálni...
''Nemtudjátok, hogy hollehetne szerezni plexi hengert?''
Plexi hengert én a Praktikerben nézném meg, mert én mintha ott láttam volna!
[Szerkesztve] -
Incognito
senior tag
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
Ha Debrecenbe kellene akkor utána tudok járni, vagy esetleg ötletet adni, hogy hol keresd...
-
Incognito
senior tag
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
Bugyborékolós vízoszlopot akarsz a szobába dísznek?
-
Incognito
senior tag
Aloha!
Jobb oldalt az utolsó hozzászólásaim alatti reklám nekem abban a kis ablakban nyílik meg!!!
Én vagyok a szerencsétlen?
-
Incognito
senior tag
''Ha egy IC 15 percnél többet késik, a pótjegy árát köteles visszafizetni a MÁV, de az utasokat a hosszúra nyúlt Balatoni körutazás végén még a pénztárból is elkergették''
Lettem volna ott. Rájukgyujtom az egész kócerájt. Én nem csak a pótjegy árát kértem volna vissza... -
Incognito
senior tag
Épp ma megyek haza Pestre. Ha belassul a vonat akkorát ráb@szok a vezetőre, hogy összehánnya magát...

-
Incognito
senior tag
válasz
Gordon Sultz
üzenetére
Kértél vissza pénzt?
-
Incognito
senior tag
Hagyjuk az egészet a .... Csak ingerlem magam.
Letölthető a Dungeon Siege II Single player demo a fileplanet-ről!!! -
Incognito
senior tag
Miért nem áll fel egy bíróság. Összeállna 4-5 moderátor, megvizsgálná a témát, és a bűnös felet 1 hétre bannolná.
Az oké, hogy az újoncok marják egymást, de mikor azok is elkezdik, akik már régóta itt vannak...
Gyerekes az egész. -
Incognito
senior tag
Már megint mibe csöppenek? Marjátok egymást 1000-el?
Gh0st: nézz be a DSII topikba. -
Incognito
senior tag
Gyanús volt hogy nem jött hírlevél az OFF TOPIK -ról

-
Incognito
senior tag
Nemelég, hogy a DOX belassult/leállt, még a PH is...

-
Incognito
senior tag
Én dohányzok, de nem akarok leszokni (az az egy doboz cigi/hét nem oszt nem szoroz), viszont tudok egy ''módszert'' amivel le lehet szokni. Egyik haver elment erre a ''kezelésre'' (ami 5.000.- ft.) és letette a cigit. Ha gondoljátok utánakérdezek. Azt hiszem valami elektromágneses izé lehet.
-
Incognito
senior tag
Ezt nézzétek meg. Igazi felüdülés ez a honlap.
www.absolut.com Bővebben: link
A YES -re kell klikkolni... -
Incognito
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Csak nem arra kerestem rá. Gondoltam annak is ugyanaz a neve a html -> flash kivételével...
-
Incognito
senior tag
Tényleg nincs olyan topik, hogy: ''Kérdések flash szerkesztésről'' ?
Miért? -
Incognito
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Én vágom, hogy a tartalmát kell nézni (nem is rád haragszom), csak az esetleg amatőr netezők mindenre igen-t nyomnak akkor vége a vindózuknak. A tartalom egyébként jó...
[Szerkesztve] -
Incognito
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Gyülölöm az ilyen oldalakat. Tele van spy meg ad programokkal...

-
Incognito
senior tag
Franciakulcs. Most nézem, hogy lemaradtam a nyereményjátékról. Nem hiszem el, hogy mindent lekések.

-
Incognito
senior tag
A poén az, ha iszok egy pohár hideg üdítőt, egyből kiver a verejték. Ezt gondolom ti is tapasztaltátok.
Ajánlani tudom a JANA ízesített ásványvizet. Nem érdekel, hogy tele van E -vel. -
Incognito
senior tag
Na jó, elárulom a megoldást: aklimatizálüdjatok. Nekem nincs melegem és nem izzadok nyugalmi állapotban. Persze csak boxer van rajtam és a lában benne egy lavor vízben...
-
Incognito
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Kell ez is. Ha nem lenne, unalmas lenne (na jó, nem).Jó nincs rossz nélkül. Ha csak jó lenne, honnan tudnád, hogy az jó. Most fáradt vagyok filozofálgatni, vagy nem is tudok...
-
Incognito
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ebben lehet valami...
-
Incognito
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ott az 1 pont.
peterkeT: te meg ülj le 1.
-
Incognito
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Engem nem érdekel, izzzzadok mint az állat meg kipirulok:

-
Incognito
senior tag
Én bírom a meleget. Szeretem a nyarat, főleg a sok alulöltözött leányzó miatt
. -
Incognito
senior tag
Jók a Nyékládházi képek. Látom elvoltatok a pipával...

[Szerkesztve: hejesirási híba]
[Szerkesztve] -
Incognito
senior tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Az az igazság, hogy lesz...tam. nem foglalkoztam vele aztán 2 nap után alig tudtam lábra állni. Most már majdnem meggyógyult.
A poén az egészbe, hogy előtte vagy 2 nappal láttam a Discovery-n, hogy egy nő beteg volt (szklerózis multiplex) és méhcsípésekkel kezelték. Közelről mutatták, hogy amit beléddöf a méh (fullánk meg egy kis izmos hólyag) még utána is pumpálja beléd a mérget. Szerencsére volt annyi lélekjelenlétem, hogy ezt kiszedjem (pedig utálom az ilyet). -
Incognito
senior tag
Én az jobb lábamat áztatom, mert ráléptem egy méhecskére, megcsípett és bedagadt. Úgy nézett ki a lábam mint egy felfújt gumikesztű...
-
Incognito
senior tag
válasz
duracell89
üzenetére
Feltöltöttem neked ide: Bővebben: link
A forum.php -ban be kell állítani az emilcímedet. Sokat ne kérdez róla mert nem vágom a php-t. -
Incognito
senior tag
válasz
duracell89
üzenetére
Tudok küldeni egy 1szerű vendégkönyvet. Simán be lehet illeszteni az oldaladba (text fájlba menti a hozzászólásokat).
-
Incognito
senior tag
válasz
duracell89
üzenetére
Itt rossz a link:
Happy Tree Friends Az összes epizód, kiegészíto, flash játék.. Flash
Rakhatnál bele egy kis vendégkönyvet az észrevételeknek/kívánságoknak... -
Incognito
senior tag
válasz
duracell89
üzenetére
Az adataidnál is megadhatnád az oldalad címét...
Teccik ez a bordó szín (de a kék+bordó zavaró), megy úgy az oldal ahogy van...
[Szerkesztve] -
Incognito
senior tag
Használja valaki a Google AdSense -t? Tapasztalatokra lennék kiváncsi.
Nem találtam topikot erről, és ezért nem is akarok nyitni (nem tudom mennyire lenne népszerű). Ha érdemes erről beszélni akkor nyithat valaki topikot, ha nem akkor ide kérem az infót: Bővebben: link Fórum -> Szoftver - Honlap készítés -> Google AdSense topik. Thx. -
Incognito
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Én balga, mi?
Naponta többször letöltöm a leveleket. Naponta jön pér 100. A freemail forgalmának a felét én bonyolitom le (''enyhe'' tulzással)...
-
Incognito
senior tag
Nagyon pörög most a topik. Nem győzöm fogadni a ''hozzászólás érkezett erről a témáról'' leveleket...

-
Incognito
senior tag
Ha tudod a pontos címet (honnan-hova), akkor -> Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Incognito
senior tag
Valaki erre: Bővebben: link ?

-
Incognito
senior tag
Help!
Miért találja meg még mindig a régi oldalam? Nem frissült még a Google adatbázisa?
Bővebben: link
Jól látszik, hogy a link után még mindíg az uw-es domain van ->
incognito.ini.hu
incognito.uw.hu/ - 2k - Tárolt változat - Hasonló lapok -
Incognito
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Tanító képző
Totál kár
Trabantos köcsög
Tisztára Kijózanodtam
Trükkör Rocker
Tarhogyás krumpli
Természetes kőzet
Talányok kincstára
Tóth Károly
Tk-ra tört autók honlapja
Hirtelen ennyi.
De lehet hogy itt találsz választ a kérdésedre:
[Szerkesztve] -
Incognito
senior tag
Lehet, hogy maga a kaszni létezik, de a kis motor nincs benne az tuti.
Sátán44: mit dolgozol? Szabadszemell napot figyelsz, hogy hazaküldtek a munkából...
VladimirR: nem megy a honlapod? vagy csak nekem nem műxik?
[Szerkesztve] -
Incognito
senior tag
Én már néha besokallok a sok jó nőtől. Tegnapelőtt ''Just Cruisin'', mellénkért egy lány (ő vezetett, anyósülésen agy sráccal), kacsintott egyet. Én kiakadtam (azt gondoltam a srác a barátja). Utána kacérkodva integetett. Azt hittem a falra mászok. Szép is volt, belevaló is volt. Pont az én esetem...
-
Incognito
senior tag
Trak (Bővebben: link) kollega említette meg, hogy nagyon pörgött a 21-es oftopik és magamra vettem (van benne valami). Pedig nem speed-eztem.
--~
Batman: Jó a link. Sok szép lány van akit nem értékeltek eléggé és sok randa van akit meg ''szépnek'' tartanak. Szerintem elrontották azzal, hogy regisztrálatlan emberkék is szavazhatnak...
[Szerkesztve] -
Incognito
senior tag
Nem tudom, hogy lesz ebből Hegyalja fesztivál. Egész héten ilyen rossz idő lesz dagonyázni fogunk
. [tökre lehúzódó szmájli] Jön valaki innen oda?
[Szerkesztve] -
Incognito
senior tag
Nem

Aktív témák
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer PC minőségi alkatrészekből! I7-9700KF/2TB HDD/800GB SSD/32GB RAM 3600Mhz Rog alaplap
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alienware 17r4 olvass
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.
--~