Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Mielőtt elkezdtem írni ezt a hsz-t elgondolkoztam vajon érdemes-e koptatni-e a bill-t, tudja-e még itt vki hogy ki is vagyok én?
Amilyen aktív voltam vagyok / vagyok az utóbbi időben nagyon nem csodálkoznék a nemleges válaszon
Na de végül úgy döntöttem mégis beírom:
Holnaptól (akarom mondani mától, olyan 2-3 óra múlva) 2 hétig nem leszek (egyesek nagy örömére
) megyek lubickolni a tengerbe a cápák közé.
Addig is jó PH!-zást, csajozást, strandolást, stb-t kivánok mindenkinek (a sorrendre tessék figyelni
) -
Cathfaern
nagyúr
Hmm...az aláírásokat elnézve a PH!-s táborban Esmein volt a fő műsorszám

-
Cathfaern
nagyúr
![[kép] [kép]](http://ic1.deviantart.com/fs7/i/2005/186/6/6/Give_Me_RESULTS_by_TiKatima.gif)
-
Cathfaern
nagyúr
Radírt próbáltam, de nem megy.
Kesztyűm nincs itthon, így fogtam egy pólót. Ha beledugom a kezem az ujjába és úgy próbálom (azaz 1 rétegnyi textil van az ujjam és a touch pad között) akkor megy. De ha csak simán az ujjam és a touch pad közé teszem a ruhát (azaz 2 réteg textil) akkor már meg sem mozdul. -
Cathfaern
nagyúr
Hmm ezt valaki magyarázza el nekem:
Adott egy touch pad. Ezen kívűl adott az ujjam illetve bármilyen testrészem és sok-sok tárgy. Na most. Az ujjammal és könyökömmel (mással még nem próbáltam
) gond nélkül tudom mozgatni az egérkurzort, de semmilyen eddig próbált tárggyal nem, legyen bármekkora és bármilyen alakja. Most én vagyok hülye vagy ez vmi feature? 
-
Cathfaern
nagyúr
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- Robotporszívók
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Haditechnika, harcászat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(így legalább csak 1 sor az aláírásom)
Vagy ez is valami feature amit csak te tudsz? ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amilyen aktív voltam vagyok / vagyok az utóbbi időben nagyon nem csodálkoznék a nemleges válaszon
)