Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
Srácok eggyik ismerősöm bajba került, a hülye beállított magának a windows 2000hez jelszót, és elfelejtette...

Felhúzta az új rendszert aztán elment nyaralni, mire hazajött rájött hogy nem tud belépni.
Hülye barom, tudom, ki lehet valahogy kerülni a jelszót? hogy ne kelljen újrahúzni a rendszert? -
törölt tag
Srácok véletlen kinyomtam egy msn beszélgetés ablakot, viszont kéne nekem amit beszéltünk...
nem tudja valaki hogy hova menti a windows indeiglenesen? temp? vagy menti eggyáltalán? -
törölt tag
Srácok melyik volt az a topik ahol a bulihelyek lette kitárgyalva? vagy kajáldás? vagy volt valami hasonló topik...
ha leszúrnának sem találnám most meg.
Aktív témák
- 2db Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
az ő nevében is

Hülye barom, tudom, ki lehet valahogy kerülni a jelszót? hogy ne kelljen újrahúzni a rendszert?
, beírtam hogy szórakozóhely, nem dobta ki, lényeg hogy megvan.