Hirdetés
Aktív témák
-
a_tesz
Korrektor
faster: mivel az orrom előtt bezárták a topicot, ezért ide folytatom. szóval ebből Bővebben: link én nem sok minden másra tudok gondolni

-
a_tesz
Korrektor
válasz
parandroid
üzenetére
ó ez ismerős, mondjuk nem ilyen szinten, de nekem egyik jóbarátom a némettel van hasonlóképpen, majdnem megvágták anno, annyira nem tudott és tud semmit németül, de egyszer egy jó buliban voltak német csajok, és közéjük üvöltött, hogy ''nur ein party möchte ich''

-
a_tesz
Korrektor
-
a_tesz
Korrektor
Utcán sétálás, mint olyan itt nem nagyon létezik, maximum az épülettől a kocsiig.
lustaság? időhiány? mitől van ez? és veled is így van, sosem érzel késztetést, hogy pl elmenj valami civilizációtól távol eső részre, sétálni, élvezni a természetet? (most ez abszolút érdeklődésszinten, nem bántásból vagy ilyesmi)
-------
escie, Esmein: ha mostanában valamelyik nap rámoccannék a freebsdre, hogy ismét felrakom, de mivel még nem win-alapú oprendszerrel nem igazán volt dolgom (na jó, dos, dehát az se sokkal bonyolultabb
), így várható, hogy felmerül néhány láma kérdés. ez esetben (és amennyiben türelmetek van hozzá(m)), milyen úton-módon folyamodhatnék segítségetekhez? 
Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen videókártyát?
- Viccrovat
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
így én se