Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Geresics

addikt

válasz CyberPunk666 #76081 üzenetére

Szerintem sz@rd le, hogy kinek mi tetszik, vedd azt, ami Neked tetszik! Neked kell rajta ülnöd, Neked kell nézegetned, és Te fogsz vele "megjelenni"!
    Az persze más, ha a technika egy f*s, de itt nem erről van szó. Kis motorral is lehet akkorát esni, mint naggyal, viszont naggyal is lehet esés nélkül élni - az egész rajtad múlik, ezt ne felejtsd el! Azért mert úgy érzed ki tudod motorozni a kis 300-ast, még nem jelenti azt, hogy tényleg...
    Persze mindig jól jönne némi extra tűzijáték, de elárulom, hogy a Simson után a 250-es EZT is egy izomgép volt, és azzal is lehetett gyorsan előzni. Ezekhez képest ez a Ninja egy űrhajó, persze a VFR megint más dimenzió, de mindig van "több".
    Ha nem agyament hitelt veszel fel, hanem tényleg megengedheted magadnak a motort, akkor vedd meg! Ha első szezon közepén úgy érzed kinőtted, menj el pályára, és rájössz, hogy nem. Aztán pár év múlva meg (bukással persze) eladod, aztán lépsz tovább. De addig is nem fogsz minden nap olyan szájízzel ráülni egy "jobb" motorra, hogy "Anyám, én nem ezt akartam!" :K

...szerintem...

Új hozzászólás Aktív témák