Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ricardo128

senior tag

Sziasztok!

Egy 2004-es, GS500E típusú Suzukival szeretnék beköszönni Szolnokról. A vírushelyzet úgy hozta, hogy a több mint 10 éve áhítatott korlátlan jogosítványom leghamarabb e hónap végén jön meg (szept. 16. forgalmi vizsga) és ugye plasztikkártya nélkül nem vezethetek (remélem lesz még jó idő októberben is). Előtte még nem volt motoros jogosítványom, de ültem már 50-es Simsontól egészen 660-as Ténérén is. Asszonypajtás és jómagam hidegvérű sebességmámora miatt választottam ezt a "kis" 500-ast kezdésnek. Mindenképpen a 2 henger felé húzott a szívem, ezért lett ez a választás. Sajnos nem volt a piacon számomra megfelelő CB500, esetleg ER-5, így a víz/olajhűtő rovására ez maradt. Mindenképpen túra vonalon, nakedet szerettem volna. Alkalmi vétel volt.

[kép]

A kérdésem az lenne, hogy melyik az a kültéri ponyva, amelyiket ajánlanátok és alul összeláncolható? Azért, hogy ne vigye el az eső vagy ne lopják le róla a ponyvát, neadj isten a motort. Szezonon kívül a tárolás megoldott egy zárt sufniban szerencsére, de a jövő szezonban csak belső udvarban tudom tárolni (már ez is nagy előny az utcához képest). Láncot is szeretnék. Nem, nem egy ezeréves, rozsdásat akarok, melyet egy kínai lakattal kötnék össze, hanem hátha van erre speciálisan gyártott, megfelelő minőségű, új. Ponyvákból az Oxfordot nézegettem, láncból egyelőre még semmilyet. Egyébként mennyire lehet összehajtogatni a ponyvát? Sisakdobozban hátul elfér? Használtam a fórumtopic keresőt, kevesebb sikerrel.

A válaszokat előre is köszönöm! :R

A témaösszefoglalót mindenképpen átolvasom, próbálok okosodni, nem őrültködni és majd integetni. :K

Új hozzászólás Aktív témák