Hirdetés
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
etnies
senior tag
válasz
Pocee #104138 üzenetére
Majd az idő eldönti, hogy mi lett volna bölcsebb. Ez az egyik. A másik meg az, hogy én aztán senkit nem nézek le azért, mert szegény. Nálam szegényebb nem sok volt annak idején. Akkor volt új pólóm, amikor a bátyám kinőtte. Ezen ugorjunk túl szerintem.
Harmadik az, hogy motorostalálkozókra nem járok, egyáltalán nem értem miért kellene idegen emberekkel töltenem az időmet csak azért, mert közösen szeretünk egy közlekedési eszközt. Én motorozni szeretek, nem szerelni vagy beszélgetni róla.Én kiszálltam ebből a témából, mert elmondtam, amit szerettem volna, a gittet meg nincs kedvem rágni.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest