Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BIGi75

senior tag

Megjött még az a 2 vászonminta amit rendeltem. Csináltam egy rögtönzött tesztet.
    Igaza van Csenelesnek, nem minden ALR amire ráírják. Saját tapasztalatom:
    - Ebayről jött egy Black Crystalnak mondott ALR. Szuper a fekete szint, de egy fényágyú kell hozzá sztem. Nekem kiesett, másnak bejöhet.
    - Az elitescreen Cinegrey 3D szerintem valóban marhára csillog és hotspotos ahogy Khaosz is írta, ez lejött a kis viseltes mintát nézve is. Marha vékony, feszíteni kell, mert elhagyja magát. De van az a szög, mikor jó, csak hát nagyon kicsi az a szög.
    - Screenline White Ice egy dedikált szobában szerintem ütős lenne, az én világos mennyezetes nappalimban sajnos megöli a feketét, meg amúgy is mélyebbhez szoktam. Inkább csak kontrollnak tettem be.
    - Screenline Radiance 1.8 dettó, ráadásul nekem már sok is, így méginkább. Viszont ennek is meglehet a helye megfelelő környezetben, gyengébb fényerejű projektorral, vagy ha brutál méret kell.
    - HiViLux Hivigrey cinema 5D ALR. Hát nem ALR. Szürke ALR szerű PVC anyag, de gyakorlatilag bárhonnan nézhető, nem hotspotol. Tartja feketét a grandview-el és mégis élénkebb a világosabb képrészleteken. Számomra ígéretes darab, esélyes ha legközelebb vásznat vennék.

Több kép

Új hozzászólás Aktív témák