Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Akciókamerák
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
ironikus akartam lenni. nem ment át. viszont külön jólesik, hogy teljesen hülyének nézel
sajnos ritkán jutok el koncertre és ha el is jutok, eszembe nem jut fotózni. kétszer (háromszor) fotóztam koncerten életemben. inkább rendezvény volt...tehát pont nem érdekel a koncertfotó. ellenben szeretem az éjszakai városokat. szeretek éjszaka a városban csatangolni és mióta megvan a pl25 még gépet is viszek magammal....
gondolom nem kell részletezni, hogy mekkora királyság lenne itt egy 45 1,8. de nem használom, mertszarmég nem nőttem fel a feladathoz.(#65194) FEDman: ezzel az a gond, hogy ISO 1600-on (ahol még monitor méretben jó a G5-öm) éjszaka nem elég az 1,8 sem igazán. Azt meg nem kell részleteznem, hogy egy félméteres vascsőnek látszó tárggyal a kezemben/hátamon nem érdemes sehol éjszaka császkálni meg nem is fogok állvánnyal kínlódni. Elsősorban sétálok.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium Használt, karcmentes Gyári garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest