- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egér probléma
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3nts
senior tag
Szép estét/napot Mindenkinek! Tapasztalati infókat szeretnék kérni: az LG 55UR781C ill. 65UR781C típusú készüléket szeretném megvásárolni. Erről a típusról érdeklődnék, elsődlegesen PC-re kötve fixen HDMI-vel, kadenciahelyes filmlejátszásra használnám (23,976Hz), ill FHD kábel TV adásokhoz. Játék egyáltalán nem. Képminőség tekintetében érdeklődnék, ill, jellemző-e a clouding vagy bármilyen típushiba ennél a típusnál 55, ill. 65"-nál, backlite LED-es ez a típus egyáltalán? 150-180k a rászánt összeg, ár/érték arányban megfelelő lehetne-e ez, vagy tudtok jobb alternatívát? FHD és UHD tartalmakhoz kellene. A képskálázási algoritmusa vállalható-e FHD->UHD tekintetében? Köszönöm szépen előre is az infokat!
elsődlegesen
-
Rossi
addikt
Sziasztok!
Eladtam a tv-met (UM7450PLA), amit ThinQ applikációról irányítottam, mióta tönkrement a magic remote.
Eladás előtt visszaállítottam gyári beállításokra, így viszont nem tudok hozzá kapcsolódni a ThinQ-val.
Van esetleg valami ötletetek?
Ha csak új távirányítóval megoldható, akkor azt hogyan lehet összekapcsolni a tv-vel?
Előre is köszi! -
mobilizmo
Topikgazda
válasz
rainman72 #113904 üzenetére
Megtehetném, hogy OLED-et veszek, de az a helyzet, hogy én nem a hibát keresem a képben. Most észrevettem, hogy a bal alsó régióban van egy kis bevilágítás, na de ezt is csak akkor amikor az IPTV beállítására tévedtem és annak aránylag sötét egyszínű álló háttere van. Most már tudom, hogy ott van, de normál tévézés közben továbbra is észrevehetetlen. De nem akarok tovább vitázni erről mert felesleges itt a topikba szemetelni.
-
rainman72
nagyúr
válasz
mobilizmo #113903 üzenetére
Engem se vett fel a pénz
De hidd el hogy van benne igazság hogy oled alatt elég gyatra a minőség.
Ami meg közelít hozzá azok a mini ledek viszont oled áron.
Én csak azért írtam hogy nem drága az oled mert ha megnézed az árakat akkor az látszik hogy ár/értékben sokkal jobban megéri jelenleg egy oled,ha 30-50ezer difi van az árban vagy van olyan hogy kevesebb,vagy a mini led a drágább.
Persze lehet venni olcsóbban is nincs ezzel gond,ha ír az íllető árat mire gondol akkor olyan ajánlást kap. -
mobilizmo
Topikgazda
válasz
rainman72 #113902 üzenetére
Hát én nem hinném, hogy az átlag felhasználónak ezek a dolgok tényleg számítanak. Én nem értek hozzá, csak egy sima 55-ös UHD LCD-m van (meg egy még régebbi 3D-s), csak kapkodom a fejem amikor olyanokat írnak hogy OLED alatt szinte csak nézhetetlen szar van. Azt se gondolom, hogy akik ilyeneket írnak azokat mind felveti a pénz, sőt. Nem áll szándékomban senki pénztárcájába turkálni, de nem értem azokat akik 2-3 havi jövedelmüket költik ilyesmire. (Nem) kicsit bele vagyunk tévedve a fogyasztói társadalom útvesztőibe.
-
rainman72
nagyúr
válasz
mobilizmo #113901 üzenetére
Ha egy normálisabb qned-et akarsz,mondjuk egy mini ledet idén,jó képminőséggel,nem egy alap Lg led tv-t,akkor látod hogy oled árban lesz mondjuk pl B4-C4 árában.
Qned85 alatt nem igazán találsz vállaható modelt csak nézhetőt.
Mire gondolok új model 50Qned86A3 egy árban van szinte a 48C4-el és biztos hogy közel se tud annyit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest