Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjen
félisten
válasz
mr.tamasbiro #112999 üzenetére
LG NANO793NE. A gyors indító gombal indítva a MAX, stopperel mérve nem telt el egy perc és már elindult a film. Igaz szolgáltatói vodás csomag, de DIGI net.
-
skroy
senior tag
válasz
mr.tamasbiro #112997 üzenetére
A Max nálam is szinte használhatatlan. Az HBO Max tökéletes működött, Max-ra váltás óta gáz LG webos-en.
-
mr.tamasbiro
őstag
Nálam olyan szar a MAX,hogy kb amíg betölt az 3 perc,majd ha keresni is akarok utána valami filmet az megint kb 2 perc.Ilyenkor akad,nem lehet görgetni. Full szar.
Mióta megvan a tv ugyanolyan szar,legfrisebb max app van és atv szoftvere is a mostani.
Mit tudok tenni?Az a gáz,hogy a másik szobában a samsungon teljesen jó.
-
kutyuska
aktív tag
Sziasztok!
A legújabb webOS-ben mire érdemes állítani a lokalizációt, hogy az EPG a jó karkterket jelenítse meg?
A Developer mode-ot használókhoz lenne egy kérdésem.
Feltelepítettem ebben a módban a Kodi-t, működött is megfelelően, amíg bekapcsolva volt ez a mód. Ahogyan kiléptem a "Developer mode"-ból a Kodi eltűnt.
Ez így normális? -
-
Kátai
senior tag
válasz
tigribigri #112981 üzenetére
Nekem a hálóban a kistesója van [link] , és teljesen jó. A TCL-től egy kicsit tartok (még).
A nappaliban nem mindig tudom szemből nézni, csak kb. a tv-nek széle van velem szemben. Olyan 45 fok körül lehet. VA-ban ez már jelentős eltérés lehet képben? -
Kátai
senior tag
válasz
blakey #112980 üzenetére
Az a helyzet, hogy egy kicsit ragaszkodok az LG-hez, mert a supportja szerintem nagyon jó. A mostani 55"-ös tv-nek három év után kijelzőhibás lett, és mikor jeleztem az LG felé hogy hol tudnám kijavítattni, kérték a sorozatszámot, majd közölték , hogy ez szériahibás és párnapon belül az otthonomba kicserélték a kijelzőt díjmentesen .Kellemesen meglepett, mert erről én nem tudtam semmit.
-
blakey
titán
válasz
Kátai #112979 üzenetére
…az LG ebben a kategóriában még mindig ragaszkodik az IPS-hez. - konkrétan a saját paneljét részesíti előnyben, kategóriától függetlenül. OLED esetében is a saját fejlesztését részesíti előnyben, mondjuk ez minden márkára érvényes, ha van saját fejlesztése. Viszont, ha te VA-r szeretnél, akkor ne feltétlenül LG-ben gondolkodj. Válaszd a TCL-t, és van 14 napod eldönteni, hogy megfelel-e vagy sem.
-
Kátai
senior tag
válasz
rainman72 #112960 üzenetére
Ilyen Lg 65UR73003 tv-d van? Mi a véleményed róla? Nekem is LG-m van most szeretnék egy 65"-at.
Samuban még ezt [link] néztem ki, vagy még ezt [link] . Többet nem akarok érte adni. Már a 805-öst is határeset. Sima mezei tv nézésre használom. Mondjuk VA panelest szeretnék, de az LG ebben a kategóriában még mindig ragaszkodik az IPS-hez. -
pjen
félisten
Valamit frissítettek, eddig nem lehetett felvenni pen re, csak némi ügyeskedéssel. Most próbáltam még egy 32 gigásra is felvesz. Már csak a megállítást kéne megoldani.NANO793NE.
-
tigribigri
tag
válasz
masvilagx3 #112970 üzenetére
Valóban látszik így is. Elég gáz. Nekem a 7 éves Samsungom volt foltos (még ennél is jobban), sajnos ez nem köthető márkához.
-
vendingo
veterán
válasz
Lehet nem is a panellal van a baj, ha mindegyiknél ilyen.
-
skroy
senior tag
válasz
Cseréljék ki a tv-t, szerintem elég volt a többszöri panel cseréből.
-
masvilagx3
tag
válasz
tigribigri #112968 üzenetére
Csináltam egy képet műsor közben.
[kép]Nézd az aszfaltot.
-
masvilagx3
tag
válasz
tigribigri #112968 üzenetére
Ebben igazad van . viszont ilyen körülmények között is látszik csak azt nehezebb lefényképezni.
-
tigribigri
tag
válasz
masvilagx3 #112963 üzenetére
Nyilván a bolti körülmények között nem volt rá lehetőséged, de ezek nem teljesen sima fehér háttérszínű forrádok, ezért nehéz eldönteni...
-
sityupityu
veterán
válasz
masvilagx3 #112959 üzenetére
Így képről én nem is nagyon látok különbséget a három között csak annyit, hogy egyik sem jó.
-
masvilagx3
tag
válasz
tigribigri #112962 üzenetére
-
tigribigri
tag
válasz
Így most már azt hiszem eldőlt, hogy ennél a típusnál ez nem bug, hanem feature
-
rainman72
nagyúr
válasz
Ez nem csak Lg betegség ott lehet minden márkánál egy led tv-ben.
De ennyire meg csere után is az elgondolkodtató.
Nekem is van új Lg tv IPS 65" de nyoma nincs,viszont volt olyan ami hasonló volt de nem ennyire.
Talán a méret is teszi nem tudom,de máshol is bele lehet futni ilyenbe legyen az Samu,TCL,Philips. -
masvilagx3
tag
válasz
masvilagx3 #112930 üzenetére
Sziasztok.
Tegnap ismét kicserélték a kijelzőt (másodjára).,Ami azt jelenti hogy a 3. kijelző van már fent. Most visszaälltunk az első jelenségre. Halvanyabban csikos. Kezdem elveszteni a türelmemet. Most írtam egy szigorúbb hangvételű levelet. Egyszerűen nem hiszem el hogy ilyennek kell lennie
. Szomorú vagyok hogy váltottam samsungrol.
Ilyen lett most
[kép]Ez volt az előző
[kép]Ez meg az eredeti
[kép]Köszönöm
Szép napot -
vendingo
veterán
Üdv
Van egy 793 nano tv-m. Egyik napról a másikra gondolt egyet, és nem játszik le se pendrive-ról, se ssd-ről videót. Képeket megnyitja, de a filmek mappájában azt írja, hogy a tárolóeszközön nincs fotofájl vagy mappa. Külső ssd-ről szoktam filmezni. Mi lehet a hiba? Nem állítottam, nem frissítettem semmit.
-
blakey
titán
válasz
sony309 #112950 üzenetére
TV-n nem találok semmilyen beállítási lehetőséget, ami a képfrissítéssel állna kapcsolatban. - nem is fogsz, minden TV-n automatikus. A TV-d tudja az fps-váltást külső forrásból.
TV "Info" gombra továbbra is 60 Hz képfrissítést ír. - oké, enyém is kiír ilyet, de minnde mást is. Kodi vagy Amlogic topikban olvasgass a Kodi/CE beállításokkal kapcsolatban. Nem a TV-n kell állítani. -
blakey
titán
válasz
sony309 #112943 üzenetére
Az a TV ugyanúgy kezeli a többi fps-t is, Kodi beállításaiban keresd a hibát, valamit bekapcsoltál, ami miatt már nem vált fps-t. Tudom, másik TV-vel jó, de a lejátszó és a TV EDID infók alapján azonosítják egymást, és ha az egyik TV-nél valamit beállítottál, az a másik TV-re nem érvényes, mert másnak azonosítja. CE alapbeállításai jók, ne változtass addig, amíg nem tudod, hogy mi, mire van hatással.
-
tuto558
aktív tag
Sziasztok,
TV box tápellátását szeretném megoldani TV-ről. Ami a boxnak kell: 5V 2A
A tv: OLED55B23LA
Tud ez ennyi áramot leadni az USB kimenetein? -
sony309
őstag
válasz
sony309 #112942 üzenetére
Megköszönöm, ha egy hozzáértő ránéz:
[LG 55LW5590 TV specifikáció] -
sony309
őstag
Üdvözlet, sziasztok!
Van egy LG 55LW5590 tip.-ú TV-m, semmi baja nincs, azon kivül, hogy nem mai gyerek.
Nagyon keveset ment, mindig csak másodlagos TV volt, nincs kedvem kidobni.Most vettem mellé egy Androidos boxot (H96 Max X4 8K Ultra HD) médialejátszónak.
A lejátszón CoreElec fut Kodi 21.0 Omega-val.Bármit állítok a TV-n, csak 50 és 60 Hz képfrissítést tudok beállítani a Kodiban.
Ha a beállítások változtatása nélkül átdugom egy ugyanilyen régi Sony TV-re, a Kodi-ban azonnal beállítható az összes létező képfrissítés.Előre is köszönöm a segítséget!
-
Jocek1979
csendes tag
Sziasztok adott egy lg 43 ur78003 lk tipusu tv akinek ilyen tv je van annal is eletlennebnek tunik a kep? Az elozo samsung tv ami helyett vettem az elesebbnek tunik legalabbis a hd adasok elessebbnek tunnek
-
rainman72
nagyúr
Hétvégi akció is van.
-
Legendd
senior tag
Sziasztok!
Nem találtam erre utalást a szabályzatban, hogy ne lehetne ilyen, illetve nekem plusz bevételem sem származik belőle, csak segítség, szóval.
Van most egy ZSOLT12 KUPONKÓD, amivel augusztus 31-ig bármilyen TV-re és audio termékre 12% kedvezmény jár az LG weboldalán. Nekem tehát ebből NINCS jutalékom, csak az együttműködés része, így merem kiírni ide, mert ez már szemmel látható összeg lehet. Hátha segít valakinek. Más kedvezménnyel nem lehet összevonni.
Ha mégis baj, szóljatok, de remélem nem lesz az.
Köszönöm! Zsolt
-
pjen
félisten
Üdv Urak. Adott egy LG NANO 793 NE Tv USB kimenet ebbe catlakoztatok egy VST 862 Digitális órát. Az óra szinte bármilyen 5 voltos teló töltőről működik. Nem fogja az óra hosszú távon túlterhelni az USB Kimenetet? A 2,5" os HDD gond nélkül megy róla.
-
válasz
masvilagx3 #112924 üzenetére
Helyes, de akkor ha beszereli helyben nézzétek meg egyből és ne engedd el addig amíg nem jó.
-
masvilagx3
tag
válasz
tigribigri #112907 üzenetére
Voltak a szerviztől. Egy másik szervíz. Ránézett mondta nem jó. Rendelt új kijelzőt.aztan ha megjön majd jeleznek és kijönnek megint és kicserélik. Szóval lesz egy tv-m 3. kijelzővel. Érdekes lesz.
-
rainman72
nagyúr
-
nicu71
addikt
válasz
LouiS22 #112918 üzenetére
Párhuzamosan mindent is kerestem a google ,de ez egy uj tv ,semmilyen teszt nem all all rendelkezésre,csak hangzatos reklám anyagok/hihetetlen,advanced, local dimming pro,soha nem latott szinek stb.De vsz nem miniled, és ráadásul edge ledes panellel,tehát felejtős .
Azért kérdeztem itt hátha valaki tapasztalatból tud mondani két mondatot,de nem jött össze,helyette kedves kioktatás a google használatáról.
Ismerôsöm üzletvezető,semmi ideje nincs ilyenekre,talán elfogadható.. -
nicu71
addikt
Sziasztok nem vagyok otthon az Lgnél,de ismerősöm nyaggat hogy mi a véleményem ezzel a tv vel kapcsolatban:Qned80 t3a. Én egy TCL miniledes FALD tvt ajanlottam,ez az LG ez milyen tipusú Lcd?
-
skroy
senior tag
-
skroy
senior tag
válasz
draco31 #112910 üzenetére
Ugyanez a problémám volt egy 43um7100plb-vel. El is könyveltem, hogy hibás, ment a garázsba, vettem egy másikat. Aztán pár hónap múlva youtube-on belefutottam ebbe a videóba, és sikerült működésre bírnom a készüléket. Csak egy kis ragasztószalagra volt szükségem. December környékén volt, azóta is gond nélkül üzemel. Másnál, mert elajándékoztam.
-
draco31
veterán
Hello!
43UK6300MLB az alany.
Néztem, kimentem a szobából 2 percre, és fekete kép fogadott háttérvilágítással.
Ha kikapcsolom, majd vissza, legfelül egy pillanatra megy egy fehér sáv. Aztán ugyan úgy sötét kép háttérvilágítással.
Harangoztak neki? -
tigribigri
tag
válasz
masvilagx3 #112908 üzenetére
Elvileg direkt ledes a háttérvilágítás
Ezt mondanod sem kell, mert a mellékelt képeken "szépen" kirajzolódik a háttérvilágítás mátrixa...
Gondolom még garanciális, hátha tud a szervíz segíteni.
Neked is szép napot. -
masvilagx3
tag
válasz
tigribigri #112907 üzenetére
Mielőtt megvettem utána olvastam. Ár érték arányban nem volt rossz értékelése. 2800€-ról volt le értékelve. Az hogy nem tűéles a kép megbarátkozom. Mert hiába akkor se oled. Elvileg direkt ledes a háttérvilágítás. A képfrissítés 100-120hz.
Nah mindegy úgyis kiderül ma. Újra felhívom az LG aztán megmondom nekik hogy találjanak valamit ki. Bár már egyszer javítottak nem tudom hogy megpróbálják e mégegyszer.
Köszönöm a véleményedet azért
Szép napot -
tigribigri
tag
válasz
masvilagx3 #112906 üzenetére
Egy tökéletes világban ez így is lenne, de sajnos...
Nyilván egyetken készüléknél sem lesz tökéletes a homogenitás, olyan nem létezik. Innentől kezdve már csak a tűréshatárok a kérdésesek, hogy mi az amit még elfogadnak...
Olvass teszteket, ott gyakran találsz képeket is, a panelek homogenitásáról. Meg fogsz lepődni, hogy esetenként milyen trágya az eredmény.
Ezzel persze nem ezt akarom mondani, hogy amit Te küldtél az jó, vagy elfogadható. Csak annyit, hogy láttam már ilyet, sőt talán még rosszabbat is. -
masvilagx3
tag
válasz
tigribigri #112905 üzenetére
Megkérdeztem műszerészt . Ő azt mondja hogy Mind1 milyen típusú a tv a színeknek homogénnek kell lennie..
-
tigribigri
tag
válasz
masvilagx3 #112904 üzenetére
Hát ez elég gáz, de láttam már olyat, hogy ilyenre azt mondják, hogy ez a készülék ilyen...
-
masvilagx3
tag
Sziasztok.
Vettem egy 86 Zoll LG NanoCell 4K TV-t.
A lényeg hogy először foci meccs közben tapasztaltam hogy függőlegesen vannak sötétebb csíkok. Zöld színnel ütött ki a legjobban. Kijöttek garanciaba. Megnézték majd mondta a szerelő hogy nem normális. Kicserélték a komplett kijelzőt (helyszínen végig néztem). A három panelon kívül és a hátlapon kívül mindent kicseréltek. Valahogy viszont nem látok nagy változást. Sőt mintha rosszabb lenne. Már a fehér alapszinen is kiűt. Elég élvezhetetlen nézni. Holnap ismét felhívom hogy vigyék el aztán meglátjuk.
Szeretném megkérdezni hogy tényleg ennyire rossz a képe mint tapasztalom vagy hibás.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Szép estétA képek nem teljesen adják át. Ettől sötétebbek kicsivel a csíkok.
-
tigribigri
tag
válasz
littleNorbi #112901 üzenetére
Szerintem, ha az árától eltekintünk nem rossz készülék, bár IPS paneles, de van aki azt szereti.
Nehéz az árától eltekinteni...
LG-ben nem tudok jobbat, szerintem ez a "legolcsóbb" mini-led-es készülék, aminek a specifikációja alapján már jó lehet a képminősége. -
littleNorbi
aktív tag
válasz
tigribigri #112900 üzenetére
Ha az árán túltekintünk, akkor milyen a TV? Vagy akkor ebben az árban melyik LG lenne a jobb választás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!