Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! Tegnap szereltem fel az új LG 55QNED80T3A TV-met. Tök jó meg minden, de az tűnt fel, hogy rettenetesen dobozhangja van. Mármint nem vagyok egy audiofil egyáltalán, még inkább kicsit botfülűnek is mondanám magam, de előtte egy LG 43LH590V volt fent már 2017 óta és annak semmi gond nem volt a hangjával.
Ezen meg elindítottam a sorozatot a MAX-on, amit néztünk már az előzőn is, aztán én is meg a párom is egyből észrevettük, hogy mi a fene van a hanggal? Állítgattam a beállításokban az előre beállított hangszíneket, de olyan igazi érdemi javulás nem volt.Kérdésem, hogy elrontottam valamit (van még valami fólia, amit le kell valahonnan szedni vagy valamit még be kell állítani?) vagy csak ez ilyen új TV-s trend, hogy ilyen rossz hangszóróval/hanghatással adják ki, hogy vegyen még az ember hozzá hangszórót is? Nem nagyon vagyok képben a TV-s trendekkel, hátha tudtok segíteni
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz olajbogyo #113298 üzenetére
Ne értsd félre, de ezen a "játékszeren" édesmindegy, hogy mit játszol le. Az a liga, ahol az audiofilek fociznak és hallják (hallani vélik , ) a különbséget, összességében egy nullával többnél kezdődik (én sem ott tolom, mielőtt ).
Egyébként arról sem vagyok meggyőződve, hogy nasról lejátszott bárminél (ha jól értem, a lejátszást a tv médialejátszójával tervezed) egyáltalán kimegy értelmezhető térhatású hang, nemhogy az atmos hangsáv. Én először azzal kezdenék bármit is, hogy megnézem, hány másodperc alatt fekszik meg a nason tárolt, ki tudja milyen fájltól (egyáltalán: elindítja-e).
Az eARC megléte egyébként jó jel arra, hogy tudHATja azt, amire vágysz. Kérdés (ezt nem néztem már meg), hogy ugyanezt a tévé tudja-e.
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
olajbogyo
aktív tag
Sziasztok!
Van egy nano793ne tévém, és most tervezek venni egy JBLbar800 as hangprojektort hozzá. Azt kérdezném tőletek, mert se az LG oldalán, se itt keresve sem találtam rá arra, hogy tudok majd vele veszteségmentes dolby atmos hangot hallgatni? Mondjuk a netflix, meg hasonlóak eleve tömörített atmost adnak csak, de a nasomról, tv n keresztül lejátszott atmos hangsávú filmeket le tudom játszani veszteségmentesen, vagy erre esély sincs? Vagy egyáltalán van akkora különbség a veszteséges, és veszteség mentes atmos között, hogy ezen érdemes morfondíroznom, vagy felejtős, és megfelelő lehet a tömörített atmos is?"Nem vagyok lusta, csak energiatakarékos üzemmódban vagyok."
-
cidalain
veterán
Google kinyírta a YT Kids-et a tévéről. Az LG a hétvégén szedte ki a store-ból, és leszedte a tévéről is. Az a Google narratíva, hogy használjam a rendes YT appot gyerekprofillal, és akkor az YT kids lesz. De mi felnőttek is használunk YT-ot. Be lehet ezt valahogy állítani két felhasználósra az LG tévén? Non plus ultra lenne, ha a felnőtt profilra átváltáskor kódot kérne.
[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
enterlaci
senior tag
Sziasztok!
250k környékén melyik 50-55" típust ajánlanátok? Nem világos nappalliba, Netfilx, Disney+ streaminre használva legfőképp, néha Playstation 4. Airplay szükséges.
Betekintési szög nem gáz ha gyenge. Színek, pre kalibráció legyen jó - minél természetesebb, szabványhoz közeli.
Amd 386SX40, 210MB WD, 14"monochrome, Win 3.11
-
kovyhun
tag
Sziasztok!
Létezik LG tévéhez világítógombos távirányító?"Hajszolom a tudást, de ő mindig gyorsabb nálam!"
-
Dracula
őstag
-
Dracula
őstag
válasz rainman72 #113290 üzenetére
Sajnos a TV hibás. Legalábbis a régi LG LED tv-vel optikai kábellel simán megy a vezérlés... Abban csak Arc HDMI van, eARC nincs. De azzal valamiért hangja sem volt a soundbar-nak... Az optikain megy az LG Sync, a hangerő állítás működik a TV távirányítóval és a soundbar ki- és bekapcsol ismét. Egy 2014-es TV. (LG 42LB700V-ZG)
Köszi azért. A másik helyen más HDMI van, tehát az nem volt azonos.
Üdv
Dr. -
veterán
válasz vendingo #113284 üzenetére
Nagyon nem mindegy fejhallgatónál (de bt hangfalnál is), hogy milyen típusról van szó. Az olcsóbbaknál mindig lesz hangcsúszás, de egy jobb minőségű kb teljesen szinkronban van. Ha van is valamennyi csúszás akkor az annyira minimális értékű, hogy nem érzékelhető. Tapasztalat.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Dracula
őstag
Sziasztok! Adott egy LG OLED C2-s TV és egy S60Q soundbar. Január óta jól működött: TV eArc HDMI (2. csatlakozó) és Soundbar HDMI-in (!).
Ami a lényeg, hogy bekapcsolta a soundbar-t, amikor az LG távirányítóval bekapcsoltam a TV-t és kikapcsolta, mikor ki a TV-t. Ez pár hete nem működik, kézzel kell be- és kikapcsolni a soundbar-t (BT-on viszont működik persze, csak hát ).
Próbáltam úgy, hogy a soundbar-ban is végül az eArc-os HDMI csatlakozóba dugom, de ez se megy... (és előtte a másik megoldás működött). Már sok mindent megtettem: HDMI kábelek kihúzása és vissza, áramtalanítás, CEC ki- és bekapcsolása, de sehogy sem működik ez.
Valami ötlet, javaslat? Köszi!Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
vasimnbt
tag
Üdvözlet!
Samsung QE65Q8F típusú TV-hez hol tudok "szakértői beállításhoz" jutni?
Köszönettel. -
vendingo
veterán
Üdv
Van egy 793 nano tv-m.
Az lenne a kérdés, ha bt hangfalat, vagy fejhallgatót csatlakoztatnék hozzá, akkor létezik valami korrekció a hangra, hogy ne legyen csúszás?Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
KrisztaZ
friss újonc
Sziasztok, kis segítséget kérek. Volt már egy Lg tv ami minden gond nélkül csatlakozik a névre. Mist vettünk egy másikat Lg55LB67, nos ez nem csatlakozott a vezetékesre.
[ Szerkesztve ]
-
krisztianm
csendes tag
Sziasztok galyrament a régi tv lb730 volt most 50nano81 vagy 82 néztem ki vélemények érdekelnének vagy valami 230 a max kelet és 50 fér el
Köszi a segítséget -
mr.tamasbiro
őstag
Nem tudom hol keressem a választ erre itt vagy az iPhone topikban Van ötletetetk?
13-as iPhone-mal megy az AirPlay. 15-tel az istenért nem.
2023-as LG.[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Üdv! A tévé topikja eléggé halott, ezért itt kérdeznék rá! Egy LG C1-nél ma egyszerre elkezdett tekeredni a töltésjelző, majd bedobta a sportriasztás alkalmazást. Írja, hogy nyomjam meg a "3-pontos menüt", ott elolvastam, amit kellett és kiléptem. Viszont ezután, néhány óra múlva megint eljátszotta ezt. Valaki tapasztalt hasonlót? Mi lehet ez? Köszi!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
turcsikg
csendes tag
Egy OLED65C41LA típus esetében hogyan lehet megtudni, hogy mennyi volt a müködési ideje eddig?
-
dzson1
tag
Sziasztok !
chansort-tal szeretném szerkeszteni az lg 65UR73003LA tipusu tv csatornáit .Kimásolom és a chansort nem akarja kezelni .Ki korán kel ,egész nap álmos .
-
masvilagx3
tag
Sziasztok,
Sikerült már valakinek a tv-t összehozni Alexa-val ? kikapcsolni meg szinte minden mást megcsinál ,de bekapcsolni nem sikerül.
Előre is köszike...
Szép napot.. -
-
rainman72
nagyúr
válasz pinnacle #113269 üzenetére
Az a baj hogy a méret is korlátozza azt hogy jobb tv-t találj.
43"-ban csak az alap van szinte.(Az ár is befolyásoló tényező,de sajnos 250e se biztosíték arra hogy sokkal jobb lesz)
Nano81 vagy 82 vagy Qned változat lesz szinte csak,az amit előttem is ajánlottak.[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
StSanya
senior tag
válasz pinnacle #113269 üzenetére
Ha mindenképpen LG és 43" akkor a két fenti, 43QNED80T3A vagy 43NANO82T3B közül válassz... Az utóbbiban nincs Quantum Dot, meg meg pár apróság.
Szerintem sokan már az OLED-hez szokott szemekkel néznek ezekre a hagyományos LCD-kre (mindegy, hogy IPS vagy VA a panel, meg az is, mivel van van megvilágítva, fénycsővel vagy LED-el) és nyilván, rögtön látható a régebbi technológia hátrányai.
Szerintem ezek az LCD haláltusája során még megalkotott featureok, Nanocell, Quantum Dot, Mini LED, stb... mind-mind segít több-kevesebb mértékben a képen, de nyilván, a világot már nem váltják meg. Viszont, nem is kerülnek annyiba ezek a TV-k...
"Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."
-
rainman72
nagyúr
válasz pinnacle #113266 üzenetére
Egy direct ledes Lg ugyanolyan felhős tud lenni mint 1 edge ledes.
Még mielőtt az gondolnátok hogy az jobb.
Gyatra fekete és fényszivárgás ugyanúgy lehet.
Direct led meg IPS panel kombó meg maga a gyász alap szinten,mind1 minek nevezik,nanocell vagy Qned.
Ami jelenleg valamit ér az a mini ledjük lenne de kevés model van idén már és az is brutál drága.[ Szerkesztve ]
-
Vackor1
tag
Sziasztok, hátha itt tud valaki segíteni ( akár , hogy hol keressek.. ) .
Keresek 2022 előtti , régebbi menűs ( az újaknak más a rendszerük, nekem ezek nem jók ) , 80 col feletti LG 4-8K televíziót, fontos a Timeshift és a PVR funkció.
MIndenkinek kellemes hétvégét kívánok !
Üdv!
ZsoltMindenkinek legyen szép a napja!
-
pinnacle
nagyúr
válasz StSanya #113261 üzenetére
Köszi! Látom ez Direct LED-es. Akkor szerinted is ez fontosabb, mint a QNED és ez a Nanocell meg nem csak marketing? Tényleg Direct, QNED TV nincs? Ha egyáltalán még most is jobb a Direct az Edgenél.
[ Szerkesztve ]
-
resist
tag
Srácok, van egy jókora nagyon fényes folt a tv közepe felé, a képen is látszik. Mi lehet, elmehetett valamelyik led? 10 éves LG 47LA620S, érdemes lehet javíttatni?
-
StSanya
senior tag
válasz Indiant #113260 üzenetére
Nálam egyik jelenség se jelentkezett (vagy nem tűnt fel... )
Én TV csatornát nem is állítottam be, csak set-box-os módban van. Lehet ez az oka 2. pontnak.
Frissítetted a TV software-t?
"Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."
-
-
-
StSanya
senior tag
válasz pinnacle #113255 üzenetére
Üdv!
Én éppen most telepítettem édesanyámnak egy 43QNED80T3A-at, nagyon szép kép, a fekete is jó, nincs bevilágítás, stb... ( https://www.lg.com/hu/televiziok/lg-43qned80t3a )
Most a hivatalos LG boltban, ingyen szállítással 146.692,- Ft, mert -10% jön le... (Oldalon nem írja, csak ha beteszed a kosárba, akkor látod a kedvezményt...)
S egy kérdésem nekem is volna:
MindigTV-s beltérit (asszem Prime DTT-901) tud kezelni az LG Magic Remote?
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Idősebb ismerősnek keresek 43" TV-t, max 150k-ig. LG-je volt, maradna mellette. LG TV 43UR81003LJ.AEU-t ajánlották, de most látom, hogy már csak pár helyen kapható, gondolom azért mert kifutó, tavalyi modell. Esetleg van valami jobb idei TV nála? Ismerősnek nincs semmi különösebb elvárása, gondolom a képminőség lenne a legfontosabb. TV adásokat néz.
[ Szerkesztve ]
-
bolic
őstag
válasz Franky2Ster #113253 üzenetére
Nekem van véleményem a LG 32LQ63806LC 80 centis Direct LED TV-ről, kéred? De nekem a te 86" collos TV túl óriás a félszobába.
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
Franky2Ster
senior tag
Ez a típus van valakinek LG 86UR78003LB esetleg valami véleményt tudnátok mondani? Köszönöm!
-
ndomokos
tag
LG-ből van még jó VA paneles idei szériás modell?
Nem nagyon találtam :\ QNED 7-8 széria mind IPS, azt nem szeretnék...
Habár személyesen kevésnek tűnt a C4 fényereje, lehet bepróbálok egyet otthoni tesztre, max visszaküldöm..[ Szerkesztve ]
-
wagnerl
újonc
válasz tigribigri #113250 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
-
wagnerl
újonc
Urak, az LG 55'' QNED866 MiniLED tévéje [ 5. generációs α7 AI processzor] az Alzánál most 300 ezerbe fájna. Megéri ezt az összeget?
-
rainman72
nagyúr
-
Indiant
addikt
válasz tigribigri #113243 üzenetére
43QNED80T3A vállalható 144,5e-ért? (gondolom csak 8-as széria)
-
Indiant
addikt
válasz tigribigri #113243 üzenetére
Köszi, a Media markt így különbözteti meg őket.
-
tigribigri
tag
válasz Indiant #113242 üzenetére
Itt azért keverednek a fogalmak
Manapság minden LCD tv LED háttérvilágítással készül. Az UHD az felbontást jelöl (4K) nem technológia. A nanocell az az LG "találmány" (marketing bullshit ), amely egy plusz nanokristályos réteg a kijelzőn (a néző felöli oldalon), amitől állítólag tisztább színek és egyéb jóságok várhatóak.
A legfejletteb a qned, ami elvileg ötvözi a mini-led, nanocell és kvantumpontos (máshol ez utóbbit qled-nek hívják) technológiát. Ez elvileg tök jó lenne, csak én úgy láttam, hogy a friss qned sorozat "olcsóbb" tagjaiból kispórolták a mini-led-et, a 9-es sorozat ami meg már tényleg jó, az irreálisan drága.
Röviden és konyhanyelven fogalmazva ennyi... -
Indiant
addikt
Sziasztok!
Valaki megírná, hogy mi a sorrend a QNED, Nanocell, UHD, LCD, LED LG tévék között?
Rosszabbtól a jobbig. Oled-et direkt hagytam ki, mert az a legjobb. -
turcsikg
csendes tag
Lg tv van itthon, teljesen meg vagyunk elégedve a márkával, de szeretnénk egy újabbat, ami már oled, illetve elsősorban 65"-ban gondolkodunk.
Az alábbi tv-t néztük k, ami beleférne a költségvetésbe:
LG OLED65B43LA 65" 4K SmartMi a véleményetek róla? Esetleg bármi negatív tapasztalat? Arányaiban érdemes ezt venni? Vagy inkább célszerű lenne még hozzátenni mondjuk az OLED65C41LA tipushoz? Esetleg olyat, ami evo?
Esetleg más javaslat?
Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
ndomokos
tag
Sziasztok, egy 47LB639V-t minden gyári tartozékkal, második TV-nek tartott, nagyon keveset használt, hibátlan állapotban mennyiért tudnám
eladni?[ Szerkesztve ]
-
semetka
őstag
Mi okozhatja a led bekékülését? (direkt led) Most cseréltem háttérvilágítást és érdekelne hogy mi a legfőbb oka. Sok üzemóra, esetleg folyamatos nagy fényerőn járatás, esetleg túlmelegedés miatt?
[ Szerkesztve ]
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
veterán
válasz NixonHUN #113234 üzenetére
Értem. Hamarabb kellett volna akkor lépni. Gondolom már a legelején is ilyen volt. Ha minden szinten zavaró, és minden körülmények között lehet látni, akkor én tuti, hogy nem nyugodnék bele. Basszus, még hogy ha nem is egy felső kategóriás téve, de akkor is pénzt adtál ki érte. Csináljanak a szemetukkel amit akarnak...
-
NixonHUN
tag
válasz sityupityu #113227 üzenetére
VIdéken van, online vásárlás volt, én meg nem ott vagyok. Csak emiatt macerás. Egyébként kb. egy hónapja lett vásárolva, szóval amiatt sem tudnám már visszavinni.
-
veterán
-
pjen
félisten
válasz sityupityu #113223 üzenetére
Biztos igazad van, nem tudtam kipróbállni. Csak egy tájékoztatót olvastam az LG honlapján, mikor megvettem a Tv t.
-
NixonHUN
tag
válasz sityupityu #113224 üzenetére
Köszi, sajnos visszavinni nagyon macerás lenne. Akkor megpróbálom az LG szervizt, maximum ha kijönnek és nem garis, kifizetem a kiszállási/bevizsgálási díjat.
-
veterán
-
veterán
-
NixonHUN
tag
Sziasztok,
Újonnan vásárolt LG 43UR78003LK képe fehér tartalmaknál borzalmasan zavaró függőleges sávokat tartalmaz. Pár képet próbáltam készíteni, de élőben sokkal rosszabb. MIt gondoltok, ezt le lehet jelenteni az LG felé garanciális javításra, vagy "ezek ilyenek"? Amiatt kérdem, mert van még a háztartásban 4 LG kijelző (monitor, tv) amiknek viszont pöpec a képe, semmi bajuk. Köszi, ha esetleg ránéz valaki.
[ Szerkesztve ]
-
rainman72
nagyúr
válasz balazsovics #113219 üzenetére
[link]
Például jobb a proci és jóval magasabb a HDR fényerő.[ Szerkesztve ]
-
rainman72
nagyúr
válasz balazsovics #113217 üzenetére
Nem sok de van [65Qned913]
A B3-B4 belépő,fölötte C3-C4.[ Szerkesztve ]
-
balazsovics
tag
válasz rainman72 #113216 üzenetére
Mini led van LG? Nincs, igaz?
OLED-ből mondjuk ez milyen lehet?
LG OLED55B43LA -
rainman72
nagyúr
válasz balazsovics #113215 üzenetére
1 oled egy lcd-hez képest ég és föld jelenleg.
Ami közel áll hozzá az 1 mini led de az árából már oled is kijön.
Alap nanocell meg ne vegyél lehet bánni fogodPhilips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
balazsovics
tag
Sziasztok!
Meglévő LG LCD TV helyére vennék újabbat+jobbat... Első körben maradnék LG-nél, mert maximálisan elégedett vagyok vele + a magic remote is bejövős. Mindenhol a TCL-t ajánlják, de nem vagyok meggyőzve a dologról.
Nézegettem az OLED-eket, de a típusjelekből még ki kell képeznem magam, hogy értsem melyik milyen . Viszont ha nano-t vennék abból meg olcsóbban tudnék nagyobbat. A kérdés, hogy képminőségben vajon mekkora előrelépés lenne egy 55-ös OLED mondjuk egy 75-ös NANO-hoz képest?köszönet!
-
veterán
válasz ndomokos #113213 üzenetére
Nem tudom, mert csak az lg-vel van tapasztalatom oled tévével kapcsolatban. Oled topikban kéne ezt kérdezni. Korábban csak samsung lcd tévéim voltak. Nekem az lg-nél csak a menü felépítése-kinézete és puritánsága verte ki a biztosítékot amikor megvettem, komolyan mondom, a samsung-hoz képest mint egy időutazás visszafele. De ez csak az én bajom, sokan nem így vannak vele. És ami a lényeg, hogy maga a tévé baromi jó, eszméletlen képe van egy lcd-hez képest. Két éve amikor vettem én is sokat gondolkodtam, hogy melyik márka legyen, hosszas olvasás-nézelődés után az lg mellett tettem le voksom a samsungos múltam ellenére. Két-három év alatt persze sokat változott minden az oled fronton, de valószínűleg most is az lg-t választanám. Szerintem a C4-el nem nyúlnál mellé...
-
ndomokos
tag
válasz sityupityu #113212 üzenetére
Esetemben oledből ezek mind beleférnek a keretembe:
•lg 55C4
•samu 55S90 -ez mondjuk sajnos woled-
•pana 55z85a
•philips 55oled769szerinted?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz ndomokos #113210 üzenetére
Ha csak annyi, akkor attól biztosan nem fog beégni...számít a fényerőtől is, meg eleve nem fog egy mostani oled olyan könnyen beégni, felesleges para csak. Ha van mód az oled vételére, akkor kell választani, összehasonlíthatatlan más tévéhez képest. Legalább is én a c1 oled óta amióta megvettem tudom, hogy biztos, hogy nem fogok lcd-re visszatérni.
-
ndomokos
tag
Oled topicban az alábbi választ kaptam:
Nekem hasonlótól égett be a Duck TV logó. Meg egyéb más is annyira, hogy nem volt egységes a panel. Védelemmel, pár ezer óra után, alacsonyabb fényerő mellett. Úgy, hogy egyébként az első két évben nem sokat, kizárólag konzolos játékra volt használva, és akkor még egységes volt a kijelző. Viszont garancián belül az LG -nél könnyen megy a panelcsere. Ha nem kap közvetlen fénycsóvát a kijelző, akkor ez oké. Az LG szerelője azt mondta, hogy az ebből felmerülő meghibásodás sem ritka. Valószínű nem mindenkinél jelent problémát, de a panelnek nem túl jó.
-
ndomokos
tag
Sziasztok, 50UH535V helyett keresek új TV-t.
Telekomtól ilyen 475e-ig mik az ajánlott vételek?
55” érdekelne, csak a képminőség számít.
OLED-et vennék lehszívesebben de szerintem tönkretenné a nappali-esti állandó Jimjam logó… hétvégente filmeznék/konzol.
QNED ebben az árban benne lenne de nagyon lehúzták több fórumon is…
Webos+magic remote viszont nagyon szeretem.
valakinek tipp esetleg -
resist
tag
Köszi, a QNED86 ott van, de a 87 nincs. Ezek a pontos típusok, 55QNED86T3A és 55QNED87T3B. De tényleg, mintha a 87T3B fekete lenne, a másik meg szürke.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1 humoros
- Ukrajnai háború
- Gurulunk, WAZE?!
- PlayStation 5
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest