Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cseze
csendes tag
válasz atish15 #112079 üzenetére
Szia.
Nekem májusban járt le az 5 év garancia,LG szervíz 100k mondott javításra.Rendeltem a javasolt alis lengyel címről és YT videó segítségével kicseréltem.
Ez a hibás LED- ről a kép max fényerőnél.
Az újról nem csináltam,mert kiégette a szemem.
Azért nem volt könnyű megcsinálni,az eredeti rézalátét lemezeken van és oda volt rendesen ragasztva a fém hátlaphoz. A rendelt meg csak alu bordán van rajta, meglátjuk hogy mit bír.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz atish15 #82280 üzenetére
Nem is annak vettem. De egy hirtelen megnézés se túl sokat ér. Egymás mellett lehetne tesztelni, mindegyiket optimálisra beállítva, saját HD, FHD anyagokkal, és nem a neontengerben, és nem a 100 felé szétosztott Mindigtv adással. De azért nézd meg hátha jutsz valamire.
-
törölt tag
válasz atish15 #82269 üzenetére
Ok, a 6507 is jó. Mondjuk még sehol nem olvastam, hogy világos helyre nem ajánlott va, inkább azt, hogy teljes sötétségben filmezésre alkalmasabb (már akinek), de nekem mindegy, persze lehet hogy én tudom rosszul. vedd azt amelyik neked szimpi.
DarthSun Nézd meg ezeket: 43UH65 és 43UH66-os széria[link]. Ezek ips panelesek, alacsony válaszidővel. De lehet, hogy nagy lesz, akkor pedig az egyetlen 40"-os UH630V-t, de ez va paneles. Ha nagy lenne, akkor 32"ba már csak FHD marad.
xXxian A 49UH661V 169k-ért szintén van az emagnál gyári garival. -
hamiska
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.