Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
g2gti
tag
Sziasztok, van arra lehetőség hogy minden bekapcsoláskor ez a képernyő fogadjon?
-
LouiS22
veterán
válasz
odrif #112797 üzenetére
Az LG ügyfélszolgálatának is feltetted már a kérdés(ek)et? Szvsz esélyesebb, hogy náluk konkrét információk is vannak, itt meg lutri, hogy valakinek ugyanezzel a típussal ugyanez a hibája volt. Nyilván nem lehetetlen, de pl. a kereső nem dobott találatot a típusra a topicban.
Személyes tapasztalatom szervizekkel az, hogy nem pöcsölnek apró csatlakozókkal, alaplapot/fődarabot cserélnek oszt jónapot. Egyszerűbb (ha meg az ügyfélnek fizetnie kell, akkor jobban le lehet húzni), de a családban volt olyan eset is, ahol a még garanciális készülékre azt mondták, hogy nem javítható, adtak egy vouchert, át lehetett ballagni a szomszéd store-ba és venni újat. -
Üdv!
Van nálam egy 50UQ75003LF típusú televízió, melynek az összes HDMI csatolója tönkrement.
Ez csak alaplap cserével javítható?
Ennek nagyjából mennyi a költsége?Köszönöm!
-
Krissz80
senior tag
Sziasztok,
Van egy c27-es szériájú dual tuneres Oled TVm amivel eddig szépen tudtam felvenni műsort miközben egy másikat néztem.
Sajnos ez a funkció nem működik mióta felment a webos24, amikor elkapcsolok azt írja ki a csatornára, hogy kódolt, állítsam le a felvételt.
Van esetleg valakinek hadonló tapasztalara, esetleg megoldás rá?
Előre is kösz a válaszokat. -
g2gti
tag
válasz
tigribigri #112791 üzenetére
LG-nél van Qned vagy a Samsung Qled, melyikre gondolsz?
-
g2gti
tag
Sziasztok, megéri még a nano cellás tv? 160.000 Ft körül lenne egy 55 colos a média marktba
-
válasz
jesszjessz #112786 üzenetére
Szerintem sehogy.
Ráadásul valószínűleg LG sem tudja javítani. Nekem 7xx valami volt és már 3 éve azt mondták rá, hogy nincs alkatrész hozzá. Megpróbálhatod az összefoglalóban ajánlott régi vágású tv szerelőket, hátha ők. De nem éri meg. -
jesszjessz
tag
Sziasztok, adott egy LG 32LB650V, ami bekapcsolás után az LG logónál lefagy. A netes húzd ki-dugd be nem segít, a nyomd hosszan dolog sem. Valami ötlet, hogy hogyan tudnám életre kelteni?
-
válasz
fornettisuti #112784 üzenetére
Akkor az ott felsoroltakon kívűl minden jó
.
-
fornettisuti
veterán
Aki QNED-es TV-t használ, az mivel, hogy tisztítja a képernyőt?
A kézikönyvben nincs erre semmi konkrétum, csak hogy mivel ne. -
Louro
őstag
válasz
Louro #112772 üzenetére
Lehet az, hogy újra áram alatt van, olyan dolgok történtek, hogy a régi és új távirányító is úgy működik, hogy a TV-t bár nem kapcsolja be, de a készüléken lévő gomb bekapcsolása után már a távirányítóval menedzselhető és ki is kapcsolható. Csak a bekapcsolással küszködik. TV-vel lehet gond vagy inkább az eredeti és a felújított távirányítók a ludasok? Csak hát mindkettő ugyanazt a jelenséget produkálná?
-
apóka
aktív tag
Sziasztok!
Most frissítettem szoftvert, a TV 43NANO0753PA. Eddig a gyári volt rajta, nem volt engedélyezve a frissítés. Most nézni akartam rajta az HBOmax-ot, de csak a kezdő-képernyőig jut, HBOMAX felirat. Ezzel tudok valamit kezdeni? -
Jocek1979
csendes tag
Sziasztok adptt egy ujj lg 43ur78003lk tv es valamiert homalyossabnak latom a tv kepet mar minden beallitasi modot probaltam . Erdekes mert pl a netflixen menu resze is homalyossabb mint a masik 2 tv-n ami itthol van de ha nezek egymusort rajt az jo . Tv invitel-digi iptv tehat boxr9l nezem a tv adasokat hdmi bemeneten
-
skroy
senior tag
válasz
mr.tamasbiro #112773 üzenetére
Nálam is szar. Az új Max alkalmazás szinte használhatatlan. Reméljük hegesztenek rajta hamar.
-
mr.tamasbiro
őstag
Megtudja mondani valaki,hogy miért csak az HBO MAX-ot viszi nehezen. A tv? Minden másik streamet igen.
-
Louro
őstag
Sziasztok!
Bepróbálkozok kicsi eséllye, de hátha. Adott egy LK530-as készülék, ami kb. 2 évig áramtalanítva volt. Após most költözik és gondoltam ezt odaadnám nekki. Most leportalanítva, próbaüzem, de a távirányító az istennek se akar működni. Másik távirányító is lett véve, mert a régin a gombok lekoptak. De egyikkel se működik. A TV-n nyomtam egy gyári beállítások visszaállítását is, de semmi. A készülék oldalán lévő gombokkal lehet szórakozgatni, de azért távirányító praktikus lenne. Nem Magic remote. Ezutóbbit csak azért írom, mert sokat gugliztam és csak arra találtam anyagokat a "how to pair remote control" témában.
Tudom, nem mai készülék, de hátha valaki tudja.
Köszönöm előre is!
-
blakey
titán
válasz
L4mie #112767 üzenetére
…van erre olyan lejátszó mint a VLC amin röhögve láttam a NAS-t és annak tartalmát? - NAS-on futtatod a DLNA szervert és látni fogja.
Se VLC, se kodi, se Serviio, se DLNA lehetőség a menüben, mint ahogy egy videó mutatta. - VLC nincs, Kodi már van, Serviio-t a NAS-on kell futtatnod, ami egy DLNA szerver, ezt a TV alapból tudja, vagy ott van a Plex, Emby, aminek a szerver részét a NAS-on futtatod és a kliens a TV-n, vagy egyéb eszközön fut. -
L4mie
veterán
Sziasztok, sikerült szuper áron beszerenem egy LG OLED65B33LA TV-t.
Szép, nagy, működik, de valaki segítsen....van erre olyan lejátszó mint a VLC amin röhögve láttam a NAS-t és annak tartalmát? Se VLC, se kodi, se Serviio, se DLNA lehetőség a menüben, mint ahogy egy videó mutatta.
Az LG support oldalán azt a nevettséges tanácsot adtátk, hogy telefont tükrözzük a TV-re....
Na ezt inkább nem kommentálom. Így perpill nem tudom használni az android TV alatt tökéletesen működő rendszerünket. -
lexter00
őstag
Sziasztok.
Lecseréltem a Basic távomat egy magic távra az LG tevémhez,az egér mozgását/érzekenységét lehet valahogy beállítáitani lassabbra vagy majd megszokom? -
Redlight2
tag
Most is van emag-on akciò. 2 megjelölt termék kosàrba az "elektro" kuponnal ennyiért hozza a 65"c31-et.
-
rainman72
nagyúr
-
Jocek1979
csendes tag
Sziasztok meg jott az ujj lg tv tegnap 44ur78003lk a tipusa olyan problemam van hogy miert a dmart rendszer jobn be bekapcsolaskor es miert nem a tv hdi 1es portja amihez az iptv boxom csatlakoztatva van?
-
g2gti
tag
HBOmax-ról szeretnék frissíteni Max-ra app-ban, de amikor le akarom tölteni az alkalmazást kéri hogy jelentkezzek be a fiókba (a TV lg fiókjába), eddig egyik alkalmazás telepítésénél sem kért bejelentkezést most miert akadékoskodik?
-
Midway
senior tag
Nekem az lg szoftvere jobban tetszik. A magic remote meg talán a legjobb .
-
Rengete
aktív tag
válasz
tigribigri #112743 üzenetére
Sorry, végülis csak a tooik nevében van benne!
-
Rengete
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
75 vagy 85 colos tv-t szeretnék vásárolni. Az sem baj ha használt. Max 300ezerig. Kizárólag samsungot! Van egy 55-s samsungom és egy 55 lg-m is. A azoftvere a samsungnak jött be jobban.
Led vagy qled?
Illetve mire figyeljek még vásárlásnál. Led-et már 250-ért találtam árukeresőn is.
Kizárólag film vagy tv nézésre lenne. Semmi game.
Előre is köszönöm a segítséget! -
rainman72
nagyúr
válasz
draco31 #112739 üzenetére
Nekem 65UR73 van,nagyon jó képe van szerintem az árához képest.
Volt alap nano is nem igazán tud sokkal jobb képet.Ugyanúgy gyenge rajta a fekete,rossz a homogénítása,lassúcska a menü.(IPS paneles modelekről van szó)Ami előnye talán a magic remote akinek ez fontos,nekem nem volt fontos.
1-2 év alatt a prociban nem igazán van nagy változás ezen a szinten,inkább föntebb a mini lednél és az olednél. -
draco31
veterán
Hello!
Vásárlás előtt állok, 3 modell-t nézegettem.
43NANO763QA
43UR73003LA
43UR78003LK
Tömören ha jól értelmezem, a nano-nak talán szebb kicsit a képe, de a másik kettőben újabb a procc, vagyis frissebb modellek? -
Sindare
csendes tag
Sziasztok!
Megmakkant a Samsung QE50Q60T QLED tv-m és a szerelő szerint nincs értelme javítani, ezért új tv-t keresetek.
Szoftveres téren nem voltam megelégedve a Samsunggal, a képminősége számomra tökéletesen elegendő volt. A szerelő javaslatára elsősorban LG-t szeretnék, olyat ami tudja a Magic Remote-ot és 50"-os.
Mi az ajánlott modell most? -
draco31
veterán
válasz
Azúr tündér #112735 üzenetére
Ezen sajnos nem megy böngészőben sem, a videó részt nem tölti be, mint ha az nem létezne.
-
draco31
veterán
Hello!
WebOS 4-esem van UK6300MLB.
Meg tudná esetleg valaki nézni, hogy újabb verziónál elérhető-e az Eurosport Player az appok között? Náluk nem igazán van infó, kimerül abban, hogy okostv.
Tesóm tervezi lecserélni az azt hiszem Hitachi masináját, és mivel nekem meg ez van, és elégedett vagyok vele pár hülyeségét leszámítva, elsősorban LG modell a cél.
Illetve alsóbb árkategória, mint az enyém volt. -
LouiS22
veterán
OLED-es kollégáktól kérdezem: sikerült aktiválnia bárkinek a 3 hónap Apple Music-ot? Nálam látszólag lefut a folyamat, de a végén visszajutok oda, ahonnét indultam. Próbáltam QR-ral, kódmegadással is, de a végeredmény ugyanaz. (Szerettem volna meghallgatni, hogy mit tud a Dolby Atmos).
-
Midway
senior tag
Én is serviiot használom, tökéletesen működik.
-
Samifiu
tag
Sziasztok!
Eddig Samsung tv-m volt és ha a gépről szerettem volna betallózni egy filmet(tehát tv-n lejátszani a gépen lévő fájlt, akkor egész egyszerűen csak a USER/VIDEO mappába kellett másolnom a fájlt, majd kb 2 gomb nyomásával a TV-n be tudtam tallózni...
Azt tapasztalom, hogy az LG-nél nem ilyen egyszerű és hiába próbáltam a mindenhol javasolt cnx playert, nem működik. A gép és a TV egy hálózaton van. A gép vezetéken keresztül, a TV wifin keresztül csatlakozik, tehát nincs HDMI-vel összekötve a kettő.
Valaki tud ebben esetleg segíteni?
Előre is köszi! -
Morph33
tag
Sziasztok!
Van egy 2017-es SJ szériás és egy 2019-es UM szériás LG TV-nk. PR-Telecom a szolgáltató. A csatornasorrendet az SJ-n magán a tv-n módosítottam hangolás után és vannak olyan csatornahelyek, amik egyszerűen nem maradnak azon a számon, ahová állítottam, hanem elugranak egy már foglalt csatornára. Pl. a Paramount Channelt beállítottam 17-es számra, de elugrott a 46-osra, ahol egy mesecsatorna is van. Hiába csinálom meg újra és újra, mindig visszaugrik a 46-osra és ez még vagy másik 4-5 csatornánál előfordul.
Az SJ csatornalistáját exportáltam HDD-re és importáltam az UM-re és ez is ugyanezt csinálja.
Ez valami szolgáltató függő hiba vagy a TV-k szoftvere bugos? AZ SJ-n természetesen régebbi WebOS van, mint az UM-en.
Köszi a válaszokat előre is!
-
AtiSnatch
aktív tag
Sziasztok. Indítás után kék képernyő, hangot ad, csatornát vált de a képernyőn nem jelenik meg semmi. TV LG 55UK6300MLB az alany. Valakinek ötlet?
-
renegat1
tag
Sziasztok!
LG32LM637 bekapcsoláskor így fogadott. Kuka vagy javítható?
-
herdsman12
őstag
Nem gondoltam volna, de most beleolvastam a SW infoba és látom, hogy csak a 8-9-es sorozatra való ami az enyémen van, 04.50.56 (2024.02.28.) verzió.
37LD450 után 49LF630V és 75NANO903NA, utóbbi kettőt használjuk, de egyiknél se volt gond a beállításokkal, nem kellett régió meg nyelv oda-visszaállítással trükközni.
Aztán simán elképzelhető, hogy vannak ilyen elbaltázott TV-k.
Mentés után ránéztem én is, nem változott semmi.
Automatikus keresés - Kábel - További szolgáltatók - Hálózatkeresés vagy Teljes keresés - Csak digitális... és ha nincs előfizetésed, akkor Kódolt csatornák átugrása.
(ChanSort-nak van feltétele a keresés módjára, emlékeim szerint a teljes keresés jó.)
Ezek szerint többfajta menüt fejlesztenek, biztos tudják miért, vagy csak így sikerült. -
LouiS22
veterán
válasz
Azúr tündér #112713 üzenetére
Szlovák régióra kell állítani, a csatorna keresés esetén (Voda), teljes keresés a véletlenszerű ne legyen bejelölve.
Utána még a beállítások /általános/ rendszer/ nyelv menüben vissza kell a szlovákról magyarra állítani és már lehet is a csatornákat kimenteni. -
pjen
félisten
válasz
herdsman12 #112715 üzenetére
Most próbáltam a NANO 793 NE menűjében már nincsen hálózati mód. Ha további szolgáltatót választok akkor kéri az induló frekit, digitálisat lehet választani és hangol.
-
pjen
félisten
válasz
herdsman12 #112715 üzenetére
Hogyne lenne: például a voda is ad kártyát.
-
prime6
csendes tag
válasz
tigribigri #112711 üzenetére
Köszönöm!
-
herdsman12
őstag
válasz
Magyarországon vagy, itthoni vásárlás a TV? Melyik szolgáltatótól jön az adás?
Csatorna keresés, szerkesztés már a 2010-es évjáratú LG TV-knél is rendben működött.
Csatorna keresés ügyben az LG ügyfélszolgálat már évek óta az alábbi választ küldi:"DIGI szolgáltató esetén javasoljuk, hogy automatikus hangolást végezzen, és a további szolgáltatót választva, a hangolási mód esetében a HÁLÓZATI módot válassza, majd a digitális keresést jelölje meg."
Amennyiben nem a Digitől jön a jel, akkor is max két lehetőség van, saját vagy másik.
Van egyáltalán még másik szolgáltató, aki nem STB-on keresztül szolgáltat?A csatorna másolás is mindíg rendben működött, próbálj másik pendrive-ot.
-
pjen
félisten
válasz
Sajnos ez ilyen. Legyen szerencséd, nekem volt egy Samu Blu Ray írom, akkor volt jo ha finn országra állítottam, ott viszont nem volt jó az óra.
-
Azúr tündér
lelkes újonc
válasz
sityupityu #112712 üzenetére
Megpróbáltam, de sajnos nem jó megoldás.
A guide-ban azonnal elszálltak az ékezetes betűk. A csatornalista másolása pedig látszólag megtörténik, de a pendrive-on mindössze egy 1kB-os INFO állomány jön létre a Smart TV / TN mappában.
A tartalma pedig ennyi:{"INFO":{ \ "returnValue\": true, \"core_os_release\": \"8.3.0-1508\" }{ \"returnValue\": true, \"device_name\": \"o22n\"}"}
Szóval most a módosított ország beállítással próbálkozom, de vannak kétségeim. Azt sejtem, hogy az ékezetes karakterek nyilvánvalóan ott sem lesznek jók.
Ez így elég frusztráló. -
sityupityu
veterán
válasz
Azúr tündér #112705 üzenetére
"az "egyéb/más szolgáltató" opciót, akkor lehet módosítani a sorrenden."
Én a C1 oleden így kerestem a csatornákat és gond nélkül lehet állítani.
-
rainman72
nagyúr
válasz
prime6 #112709 üzenetére
Áruházban nem is fogod látni,majd csak otthon sötétben.
De ez bármelyik márkánál előfordulhat.
Úgy hívják hogy backlight bleeding.
Ha vissza olvasol voltak itt képek a 65UR91-ről.
Nekem a régebbi 65Nano753 borzalmas volt ilyen szempontból,de szerintem most se jobb a helyzet sajnos. -
prime6
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata ezekkel az LG típusokkal? Áruházi környezetben nem látok különbséget, szeretnék egy 49UR74-et lecserélni a mérete miatt.
Mindkettő típusnál előfordul(hat), hogy a széleknél erősebb a bevilágítás fekete háttérnél?
65NANO763QA
65UR91003LA
Köszönöm a válaszokat! -
pjen
félisten
válasz
Azúr tündér #112705 üzenetére
Egyéb szolgáltatóval nincs gond csak nálam peldául talál 47 analóg csatornát is. Azokat törölni kell.
-
Azúr tündér
lelkes újonc
Én magyarra állítottam, akkor nem lehet.
Illetve az LG support is visszaírt (szombaton, 17 perc alatt). A válaszban az volt, hogy ha a hangolás során nem a saját szolgáltatómat választom ki, hanem az "egyéb/más szolgáltató" opciót, akkor lehet módosítani a sorrenden.
Majd ezt is kipróbálom, de az ország állítás egyszerűbb és gyorsabb megoldásnak tűnik..
Mindenesetre le a kalappal előttük, hogy szombaton ilyen gyorsan válaszoltak.
Eddig csak Samsung és Sony üfsz-szel volt dolgom, azok lópikulák voltak. -
pjen
félisten
válasz
Azúr tündér #112702 üzenetére
Lehet tévedtem, ujra indításnál vissza állt.fene egye meg.
Még majd próbálkozom. Elvileg ki is lehet másolni a csatorna listát.
-
pjen
félisten
válasz
Azúr tündér #112702 üzenetére
Egy B33LA tv n aminek minden beállítasa magyar, gond nélkül lecseréltem a Duna tv t a Blooberg re. Ugy látszik ez Tv függő is.
-
LouiS22
veterán
válasz
Azúr tündér #112700 üzenetére
létezik. Köszönd pártunknak, akik a lista elején akarják tudni a néphülyítő csatornákat. Szolgáltatók meg nem fekszenek keresztbe, inkább az egyszeűbb megoldást választották.
De létezik megoldás is. Átállítod az országot szlovákiára és tudsz exportálni. Azt már szerkesztheted a chansorttal.
Megjegyzem: egy-egy funkció megléte/nemléte nincs feltétlenül arányban a termék árával (csak mi, magyarok szeretjük ezt hinni és felróni utólag
).
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- PS Plus előfizetések
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!