Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ovoid
tag
válasz
fenergie84 #113399 üzenetére
Köszi, mindkettőtöknek!
A régi tényleg nem jó, az új helyett....
Megszokni? A visszafejlődést nehéz lenne
Azon meg ugye nincs mit megszokni, hogy gyakran ellenkező irányba megy, mint a mozdulat! És alig lehet pozícionálni is.
Nagy élmény ám, amikor a menüben matatsz, elmegy a kurzor, és utána bioventillátort kell játszani, hogy újra legyen mutatód!
A AN-MR650A ami 6 éves amúgy, sokkal érzékenyebb, az már akkor adott kurzort, ha ugyanarra az asztalra tettem le a beltéri távját!
Valszeg, megy vissza az egész, ezzel nem lehet együttélni...
Csak jön a kérdés, hogy akkor mit vegyek? -
-
ovoid
tag
Urak!
Lecseréltük a tévénket. LG-t LG-re. Az új távirányítója MR24GA, (légegér), csapnivaló, érzéketlen alig lehet beindítani a kurzorát, ellenkező irányba mozog soxor, nehezen pozícionálható stb..
Tudja valaki, hogy a régi, AN-MR650A, 100%-ban jó lenne az új helyett, mert elvitték és nem tudom kipróbálni, de ha igen, akkor szerzek egyet, mert az baromira jó volt.
Összetanítási játék sem segít a jelenségen.
Ennek az újnak, a menüje is rohadt lassú amúgy. Lehet összefüggés azzal (is)?
Köszi! -
junior19
senior tag
válasz
Franky2Ster #113395 üzenetére
Nem, mert másképp működik az sdr és a hdr.
Sdr esetén a csúcsfény, a fekete szint értéke és a gamma értéke határozza meg a luminancia menetet. Lehet szabályozni a csúcsfény csökkentésével a megjelenítést, sőt kell is. De ettől még helyes lesz a megjelenítés.
HDR esetén viszont meghatározott, s kb. 40-50%-os szintig hasonló az sdr-hez. 50% felett esetén emelkedik meg a fénykibocsájtás értéke jelentősen. 40-50%-ig hasonlónak kell lennie, mint sdr esetén, így az arcbőr például hasonló.
S hdr esetén ha csökkented az Oled panel fényt, akkor az egész luminancia menet csökken, így a sötétebb részek nagyon sötétek lesznek. -
junior19
senior tag
válasz
Franky2Ster #113392 üzenetére
HDR esetén 100, sdr tartalom esetén függ a készüléktől, hogy milyen értéken mekkora csúcsfénysűrűségre képes, illetve mennyi a környezeti fény.
-
g_g_g
őstag
válasz
g_g_g #113391 üzenetére
Megtörtént a teszt, valóban ez a nyomorult box a hibás.
A boxot csak a tévé adásra használtam, a YouTube (HDR) és a Disney+ (Dolby Vision) tartalom a tv alkalmazásaiból jött.
És láss csodát, minden úgy működik ahogy kell, minden profil automatikusan vált amir kell.Remélem lesz majd javítás a boxra.
-
Franky2Ster
senior tag
Érdekelne, hogy ISF illetve Filmmaker képprofilok használata mellett ki milyen panel fényerő beállítást preferál?
Főként SDR tartalomnál, de ha van tippetek HDR-hez is, azt is szívesen veszem. -
g_g_g
őstag
-
blakey
titán
válasz
g_g_g #113387 üzenetére
Lehet, hogy valami beragadt. 3 hónapja nincs Netflixem, de ilyet soha nem csinált a C2, mindig a tartalomnak megfelelő dinamikatartományt választotta ki. Viszont az írásod végére érve kiderül, hogy ez nem TV probléma, hanem az adott boxé. CI-t használok, így nem tudom, hogy mennyire box hiba, vagy beállítási gond, de lehet, hogy CI kártyával jobban járnál. Tehát nem a TV-n kell állítanod, hanem azon a boxon, és ha nem sikerül, akkor ott qka a rendszer.
-
g_g_g
őstag
Sziasztok!
Hátha tudtok segíteni.
Van egy LG C2-es OLED tévém és beállítottam a képet ezen videó alapján.
YouTube
(nekem tetszik így a kép)
Miután beállítottam mindhárom módra (SDR, HDR, Dolby Vision) és mondjuk tévét nézek, akkor aktiválódik az SDR beállítás, majd átkapcsolok Netflix-re és meg is jelenik, hogy a HDR jelet kap a tévé és aktiválódnak a HDR beállítások.
Viszont ezután ha visszaváltok TV-re, akkor marad a HDR beállítása, se automatikusan nem vált vissza, se kézzel nem tudom aktiválni az SDR-es beállításokat.
One (lánykori nevén Vodafone) tévé boxról van egyébként szó és csak a box gyári állapotba való visszaállítása után "felejti" el a tévé a HDR beállítást.Milyen beállítást kéne még tenni, hogy automatikusan váltsanak a tévén a beállított profilok?
Köszönöm.
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
ezek közül melyik ajánlott? Megéri a felárat az UT80, vagy NANO81?
LG 75NANO81
LG 75UR78
LG 75UT80 -
Project: A
tag
válasz
tigribigri #113382 üzenetére
Sajnos én is olvasom ezeket, de közel a karácsony.
Döntenem kellene. -
tigribigri
tag
válasz
Project: A #113380 üzenetére
Én erről azt gondolom, hogy azért a technológiai különbségek alapvetően meghatározóak. Tehát lehet akármilyen megbízható az LG hardware és software téren ezzel a technológiaval nem tud csodát tenni.
Tehát azt nem mondanám, hogy a szóban forgó alap LG modell jobb mint a Tcl C765, mert ez jó eséllyel fordítva lesz.
Lehet, hogy a TCL-nél kifogsz egy olyan példányt amivel szívni fogsz, sőt többen panaszkodnak bizonyos esetekben szoftveres anomáliákra, de az alap kép minőség a fejlettebb technológia miatt a TCL-nél jobb.
Persze lehet azt mondani, hogy esetleg az LG megbízhatósága vagy supportja jobb és ez ellensúlyozza a technológia hiányosságait, de ez egyéni szubjektív döntés.. -
tag
válasz
EngineerBoy #113343 üzenetére
65QNED86T3A jobb mint a C765 ?
Mit gondoltok? -
tag
válasz
tigribigri #113378 üzenetére
Ezt olvasom mindenhol. Persze papíron nem egy liga..., de a valóságban?
Nekem úgy tűnik ez az egész mint ha a TCL: 1,2 benzin turbo 90le vs. LG 1,2 benzin 130 le -
tigribigri
tag
válasz
Project: A #113374 üzenetére
A paraméterei alapján a két tv nem egy ligában játszik.
Az LG az egy IPS paneles edge-ledes alap készülék gyenge kontraszttal, a TCL pedig egy felső közép kategóriás mini-ledes készülék. -
pjen
félisten
válasz
Szerintem menj be például egy MM be, ahol mindkettőt meg Tudod nézni. Amelyiken jobban tetszik a kép azt vedd. Ez egy vizuális műfaj. Az LG nek kiváló a garanciiális ügyintézése ez mellette szól.
-
válasz
Ilyen előítéletes nyitással mint "elfogult emberekkel", választ is vársz?
-
tag
Nem tudom eldönteni, hogy a TCL 65C765 vagy LG 65QNED85T3C.
Nyilván ez egy LG topik elfogult emberekkel, de hátha valaki megmondja őszintén.
Szerintetek melyik? -
Button
aktív tag
válasz
Somansky #113357 üzenetére
Igen, baromi idegesítő, még nekem sem sikerült.
Az otthoni központban egyszer sikerült kilőnöm, átraktam a hdmi1-re a pipát, de ezt is csak egy ideig tartja, illetve ha a hdmi-ről lekerül az eszköz már vissza is nyomja a direct one-ra..
Az meg, hogy a beállításokban kezdőlapra van állítva, hát pont nem érdekli.. Elég bug szaga van. -
tigribigri
tag
válasz
Project: A #113365 üzenetére
Nem tudok ennyiért jó LG-t...
-
-
rainman72
nagyúr
válasz
Project: A #113369 üzenetére
Ugyanaz.
-
pjen
félisten
válasz
Ghostman78 #113367 üzenetére
Mind ilyen. Egyébként mire nem elég?
-
-
rainman72
nagyúr
válasz
Project: A #113365 üzenetére
Ha a Qned86T nem megfelelő akkor csak a Qned913T marad.
-
tag
válasz
tigribigri #113362 üzenetére
Van olyan 65" méretű LG amit ajánlanátok 350-400 ezer között?
-
pjen
félisten
válasz
Ghostman78 #113363 üzenetére
Nincs gond sehol, dróton szinte minden Tv 100as kártyával van szerelve és semmi köze a WIFI 6 hoz. A WIFI olyan-amilyen, arra senki nem válal garit.
-
válasz
tigribigri #113362 üzenetére
Vettem egy LG OLED77G42LW készüléket.
Adatlap szerint Wifi6-ot tud.
Problémám, hogy kábellel 97 mbitet tud, (kábel gigás), wifin pedig 226mbitet.
Hol a gond ?TV csatija csak 100 mbitet tud ? Mi van wifi oldalon ?
A tévétől 30 cm-re levő Xbox SX, 450 mbitet tud wifin, kábelen 980 at.Nem mintha lassu lenne a rendszer, de pl a Horváth András videoban a tvje sokkal gyorsabb mint az enyém . Streaming indulásokra gondolok...
-
rainman72
nagyúr
válasz
Project: A #113358 üzenetére
rtings teszt [link]
Az előző évi Qned86RE legalább mini led led volt,idén csak a 913T lett az. -
rainman72
nagyúr
válasz
tigribigri #113359 üzenetére
Vagyis inkább a nullával egyenlő az LD haszna
-
tigribigri
tag
válasz
Project: A #113358 üzenetére
Ez a készülék IPS, edge-led. Edge-led esetében a local dimming nem túl acélos...
-
tag
LG 65QNED85T3C
- mennyi nits?
- mennyi dimming zones? -
royal63
tag
Üdv !
Egy kis segítséget kérnék .
Az alany egy LG50nano753pr .régebben szinte minden formátumot lejátszott , aztán jött egy szoftverfrissítés és nem igazán játszik le mindent , hiába konvertálom át úgy sem müxik. Elindul de 10 másodperc után lefagy .
Volna erre valami ötlet ( a médiabox már eszembe jutott , de ha másképp meg lehet oldani nem költenék rá )
Amúgy a tv nagyon jó szép színek éles kép , stb , csak most a médialejátszót cseszték el .
Köszönöm ha segítesz , további szép napot !!! -
proper
őstag
-
Somansky
aktív tag
Sziasztok!
Használ valaki LG WebOs-en direct now appot?
Most vettem egy LG C4-es oled Tv-t. Ezen a legújabb WebOs van.
Feltelepítettem az appot, ment is szépen, majd legközelebb nem...csak a piros kezdőképernyője jött be direct now-nak. Letöröltem, ujra telepítettem, megint jó.
Nem tudom mi tévő legyek. Apple -tv, addig nézem, de azt hittem nem kell majd külön box hozzá. Az app 2023-as. Lehet az uj webos-en nem akarodzik jol működni?
Valahol beállítható, hogy ne inditsa el automatán bekapcsoláskor? -
Franky2Ster
senior tag
isf 40-es fényerővel jó lehet?
-
movax
őstag
Másik tévén még nem tudtam kipróbálni. Természetesen kiválasztottam a HDMI-bemenetet, mindhárom HDMI-csatornával próbálkoztam. Érzékeli is a tévé a kábelt, a képernyőn megjelenik, hogy PC connected, de a jel nem megy ki rá. Viszont az Xbox működik HDMI-n, úgyhogy valszeg a windows is hibás lesz ebben, folytatom a vizsgálatot.
-
movax
őstag
Egy 2021-es LG 32LM6380PLC okostévére nem tudom kitenni a laptop képét (három gépről sem megy), sem wireless, sem HDMI módban, egyik dugaszba dugva sem. A webOS az elérhető legfrissebb, a kábel jó, két laptop legfrissebb verziójú windows 11, a harmadik windows 10. Látszólag minden rendben van, mégsem megy át a jel. Van valami ismert gebasz ezekkel a tévékkel, vagy mi?
-
EngineerBoy
tag
válasz
Project: A #113342 üzenetére
Elméletileg ez a két tipus ugyanaz csak színben térnek el
-
tag
Sziasztok!
LG 65QNED85T3C vagy LG 65QNED86T3A ?
Köszi.
-
Vesa
veterán
Köszönöm mindenkinek a választ!
Akkor megpróbálom bit hosszabbítóval betekerni, ha nem sikerül, marad így ahogy van. -
ovoid
tag
Nekem olyan konzolom van, ami kb 40cm-t előre húzható, ekkor kényelmesen elérsz mindent, ha végeztél, hátra tolod...
De, ha a csavarok fejére húzol műanyag, vagy gumi csövet, akkorát, hogy ne lógjanak ki alól, és szoruljanak, akkor rajta is hagyhatod őket.
De írták is, elég, ha fölül beakasztod, az alsó csavarok csak biztosítanak a véletlen "leakasztás" ellen, viszont takarításkor vigyázz vele! -
Vesa
veterán
válasz
tigribigri #113335 üzenetére
Thanks, akkor nézek valami ilyesmit. Bár azzal sem lesz egyszerű, mert ha elhúzom a TV-t a faltól akár csak annyira, hogy egyáltalán mögé lássak, akkor már annyival elmászik a csavar, hogy nem megy be a sín mögé. Elb*szott egy konstrukció...zsinórosat kellett volna vennem, de nem gondoltam volna, hogy ennyire buta megoldást képesek legyártani.
-
-
Vesa
veterán
Üdv,
LG QNED MiniLED 65-ös TV-t falra szerelve, elég ha csak a felső sínben van kvází "függesztve" a TV? Ugyanis olyan elmés wall mount-ot sikerült vennem, aminél az alsó részt egy csavarral kéne rögzíteni, csakhogy a kezemnek pontosan nulla hely van a TV mögött, ráadásul fel kéne nyúlni vagy 30-40cm-t. Ha kicsit elhúzom a faltól a TV-t, hogy legyen hely egyáltalán csavarozni, akkor megy vele a csavar is, így már nem a sín mögé érkezne betekeréskor. Tehát gyakorlatilag ezt lehetetlen becsavarni. Nem szívesen vennék emiatt egy másik konzolt, de ha így nem jó akkor kénytelen leszek. Úgy vettem észre, az alsó csavar csak annyit csinál, hogy nem engedi előre billenteni a TV-t.
-
bghistvan
senior tag
Sziasztok!
A következő dologgal kapcsolatban kérnék segítséget:
LG Magic Remote középső gördülő gombja korábban tudta azt a funkciót, hogy a tv csatornákat is vezérelte, azaz lefelé görgetésnél mínuszba, felfelé görgetésnél pedig pluszba tudtam kapcsolni.
Telekomos android boxról van szó,frissítés óta produkálja ezt, hiába van a cec bekapcsolva...
Próbáltam az android boxot gyári visszaállítással újra konfigurálni, de ezután sem funkcionál a gördülő gomb a csatorna léptetéskor.Nem a távirányítóval van probléma szerintem, mert a a tv menüjében tudom használni, hanem a Telekomos android boxxal nem kommunikál.
Van javaslatotok, bármi tipp esetleg?
Köszi előre is!
-
Vackor1
tag
Sziasztok, hátha itt tud valaki segíteni ( akár , hogy hol keressek.. ) .
Keresek 2022 előtti , régebbi menűs ( az újaknak más a rendszerük, nekem ezek nem jók ) , 80 col feletti LG 4-8K televíziót, fontos a Timeshift és a PVR funkció.
Előre is köszönöm a reagálásokat!
Üdv!
Zsolt -
dm1970
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek van lehetőség egy LA620-on a böngésző frissítésére? Próbáltam rákeresni, de nem nagyon találtam infót. Nem egetverően fontos, keveset használjuk, akkor is csak PLEX-re, pár napja kíváncsiságból rápróbáltam a böngészőre, s most furdal a kíváncsiság.
K dm -
_kovi_
aktív tag
Gondolom a TV nem tud olyan hogy egy külső appot telepítek rá.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
littleNorbi #113324 üzenetére
Igen ....ez várható volt....
7 évvel ezelőtt vastagabbak voltak a készülékek.
Volt bennük hely , kicsit nagyobb méretű hangsugárzóknak....
A mai lapos TV-k tényleg laposak....nincs bennük elég hely és mélység, hogy kicsit komolyabb hangsugárzókat tegyenek bele....azaz "szokol" rádiós lesz a hangzás.
A másik meg, hogy ha hely is van , mélység is akad....akkor meg a gyártók spórolnak 5-10-15 dollárt ha a kisebb, gyengébb hangsugárzót szerelik be....
De ott van a "smart" TV-k másik idegesítő részlete :
A LAN csatlakozó még mindíg Fast Ethernet azaz 10/100-s sebességű......holott 20 ? lehet 30 ? éve már létezik a Gigabit Ethernet a maga 10/100/1000-s képességével....de nem mert 1-2-3 dodóval drágább darabja. -
Borisz76
nagyúr
válasz
littleNorbi #113320 üzenetére
Ha van hely , akkor erősítő + hangfalak.
-
littleNorbi
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap óta egy LG OLED55C41LA büszke tulajdonosa vagyok. A képpel maximálisan meg vagyok elégedve, de a hang borzasztó. Van erre valami megfelelő beállítás? Vagy csak a soundbar segít? -
_kovi_
aktív tag
Az sajnos nem túl jó. Erősítős szobaantennám van és semmit nem hoz be, bárhogy is forgatom.
-
_kovi_
aktív tag
Sziasztok!
2015-ös LG 42LF652V TV készülékem van, az lenne a kérdésem, hogy milyen app van amit le kell töltsek, hogy tudjam nézni a magyar 8-10 ingyenes csatornát interneten keresztül? (m4 Sport, Duna, stb..)
Úgy olvastam, hogy a mindigTV app csak a 2018 utáni modellekre kerül.
Ami lehet is mert a Content Store-ban nem találtam a mindig TV appot.
Köszönöm! -
Marc22
csendes tag
Vélemények:
LG OLED55B43LA 55" meg szabad venni? -
Müszi
senior tag
Üdv itt mindenkinek!
Volna egy kisebb problémám az LG oled TV-mmel.
Eddig ki volt kapcsolva a softver frissítés de valaki a családból bekapcsolta és le is frissítette. Persze nincs gazdája és különösebb változást nem is tapasztaltunk attól eltekintve, hogy bekapcsolás után nem lép alapból a TV -nézés alkalmazásba, hanem egy menüablakba, ahol egy plussz gombnyomásra van szükség a távirányítón, hogy induljon a TV funkció.
Volna valamilyen megoldás arra, hogy alapértelmezetten újra a TV funkcióval induljon és ne kelljen a távot pluszban nyomkorászni hozzá, vagy ez már így marad örökre? -
Franky2Ster
senior tag
Az UR78-as sorozathoz mi a távirányító típusa ami komolyabb nem ez a gyári? Köszönöm
-
LouiS22
veterán
válasz
olajbogyo #113303 üzenetére
Azért nem véletlenül kerülnek milliókba azok a hangfalak, erősítők, kábelek, amin valóban hallod is a különbséget.
Lefordítom egyszerűbbre: itt is igaz az az ökölszabály, hogy hiába akarod megoldani olcsóbban, nem véletlenül olcsóbb az az olcsóbb.
De hogy megnyugtassalak: nem fogod hallani a különbséget "mezei" userként, vedd meg nyugodtan, ha tetszikés használd boldogan
-
mtamas14
csendes tag
Sziasztok, mi lehet a különbség a két TV között? 43QNED80T3A (kb.145e) vagy 43UT91003LA (kb. 170e)
Megéri a UT91-es a felárat?
Köszönöm szépen. -
olajbogyo
aktív tag
válasz
LouiS22 #113299 üzenetére
Köszi a választ.
Ez az, hogy a tv n csak arc csati van, ezért kérdeztem, hogy milyen minőségromlást okoz a nem tisztán atmos( tömörített) mint amilyen a netflixen is van pl, a nem tömörítetthez képest.....csak van olyan aki hallott már így megszólalni, hasonló cuccon netflixen filmet atmos hanggal.
Nem akarnék milliókat elkölteni rá, csak mivel elég jónak mondják a jbl cuccot, gondoltam teszek egy próbát, hogy a mostani egyszerű 2.1 es LG soundbarom helyett újjítanék. Mert az nem tudja az atmos hangot kezelni. Nem mondom hogy ez rossz lenne, de egy kicsit térbelibbé tenném a hangot, ilyen levehető mögém tehető vez. nélküli kis hangfalas cuccokat nézek emiatt, hogy ha épp filmet nézek, akkor mögém dobom a két hátsókat, aztán ennyi. A nas megtudja etetni a lejátszót gond nélkül, még konvertál is ha olyan cuccra etet ami nem tudja a hangsávot pl, ez nem gond, a gondom onnan ered, hogy elég e egy ilyen cucc nekem ahhoz, hogy élvezhetőbbé tegyem a hangot, vagy emelnem kell a tétet. -
ovoid
tag
Urak!
Segítséget kérek!
Van egy öt éves 55"-os 55SK81-es szériájú tévénk.
A napokban meghülyült, pontosabban, egy pillanatra megáll a kép, kikapcsolja magát, majd újraindul, de már csak hang van, kép nincs.
Ill. van kép ha zseblámpával nézem, de fény nincs, tehát a feketéje most elég jó.
Minden működik eközben is rendesen, rádiónak nem rossz.
Kikapcsolni, újraindítani, mintha nehezen lehetne.
Bekapcsoláskor az előlapi led 3x felvillan, csak utána kapcsol be.
Hátlap levétele után látszik, hogy ilyenkor, amikor nem indult el rendesen, a táp panelján egy piros led 5x felvillan, szünet, megint 5x és ez megy, amíg ki nem kapcsolom.
És hogy ne legyen egyszerű, néha be lehet kapcsolni, ezt nem tudtam még semmihez sem kötni, és akkor minden tökéletes, mint az öt év alatt bármikor.
A neten sok ilyen 3x 5x ledvillanásos sztori van, de semmit nem tudtam kihámozni belőlük.
Talán leginkább a táppanelen levő led 5x villogásának "kódja" segítene a továbblépésben....
Alaphelyzetbe állítás megvolt, a feszkók rendben.
Bármi tanácsot, tippet, linket előre is köszönök.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron