- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- A Keychron hozzáférhetővé tette a perifériái CAD fájljait
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti...(16v)
tag
válasz
ronin s8
üzenetére
Én a szilveszteri bulin utasítottam vissza ezt a jó kis olaszt, pedig annyira figyelmes volt a házigazda, hogy még után is pörkölt egy kicsit a késes darálóval neki
Vagy hússzor megkérdezték, hogy biztos nem kérek -e, mert tudják, hogy hogy szeretem a kávét. Az a vicc, hogy kb. akkora mennyiség fért a gép szűrőjébe, mint amennyit én teszek az egyszemélyesbe, és ebből lett vagy 3 deci főzet, amit utána négyen ittak 
De az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy régen (vagy tán nem is olyan régen) a legtöbbünk hasonló szarokon élvezkedett... Szóval nem megbotránkozni kell, hanem kóstoltatni!

szerk:
Ronin: kb. ugyanez volt, szegény haver mondta, hogy "pedig ez is olyan olasz cucc, amilyeneket te szeretsz, nem???" Mondom deee, csak mára már előre bekávéztam.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen alaplapot vegyek?
- Suzuki topik
- Gyúrósok ide!
- Gumi és felni topik
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- További aktív témák...
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- iPhone Xs Max 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vagy hússzor megkérdezték, hogy biztos nem kérek -e, mert tudják, hogy hogy szeretem a kávét. Az a vicc, hogy kb. akkora mennyiség fért a gép szűrőjébe, mint amennyit én teszek az egyszemélyesbe, és ebből lett vagy 3 deci főzet, amit utána négyen ittak