Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Dedikált GPU-s rendelésnek számolja az AMD a Ryzen AI Max sorozatot
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- A CES-en érkezik a Strix Point nyúzott verziója
- Gamepad
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Szkályvóker #50002 üzenetére
Kétségtelenül olcsó, de én nem vagyok oda a kínai alapanyagokért.
⭐ Stella
-
Bazsee71
őstag
Rendben, küldtem privátot.
Esetleg ha valakinek kellene 2 darab a Verona espresso csészéből, akkor én abból akár 4-et is bevállalok.
-
fragola.6035
aktív tag
https://caffe35.webnode.hu/
-
Keresztapper
senior tag
-
Bazsee71
őstag
válasz Bazsee71 #50005 üzenetére
Verona csészék:
- 1 karton espresso már fix, de abból 2 darabra még lehet jelentkezni,
- 1 karton cappuccino már fix, további 2 darabra lenne igény, így ha befut még 4 darabra rendelés, akkor tudok két kartonnal hozni.fragola: grat, rendkívül igényes és praktikus lett!
-
dzsolt7
csendes tag
Eladó Graef CM802!
-
verti1
tag
Ülök az autóban és a Music FM-en Mák Kata a program ajánlóban kávés szenvedélyről, karos kávégépekről, őrlőkről beszél...ja és valami Macskakő nevű helyről...
-
korte73
csendes tag
Enyimé, eladó.
[link] -
vendingo
veterán
Vienna Coffee Festival
Facebook linkTavaly voltam, jó volt. Semmi extra, de sok jó cucc van, sok finom kávé....
Vásárolni ne nagyon akarj, mert baromi drága portékák vannak.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Xabi78
aktív tag
válasz fragola.6035 #50007 üzenetére
Nekem is hibátlanul szuperál a PalmTamp Bár néha még előfordul, hogy türelmetlen vagyok, és kihúzásnál "megrántja" a pogácsát, de már egyre kevesebbszer. Erre mindenesetre oda kell figyelni
Cave canem!
-
Sinisi
senior tag
válasz mdav88 #50017 üzenetére
+1 a reklámblokkolónak! erre nekem is mosanába sikerült rájönnöm (operát használok és hiába kapcsoltam ki az adbbolckot valamiért nem akart megjelenni, megnéztem chrome-ban és láss csodát, ott volt a kv.gép... bár lehet, hogy meg kellne próbálom majd a beépített reklámblokkolót is kikapcsolni?! )
-
Casto
csendes tag
Levittem az árat, vegyétek és vigyétek, amíg a szilveszteri blend még szédíti a fejem
-
Professzore
csendes tag
Szervusztok,
Köszönöm a „hirdetést”, a kellemetlenségek és a felesleges utazások elkerülése végett pár tájékoztató információt engedjetek meg Moak viszonylatban.
Egyrészt: alapvetően nem vagyok bent, asszisztensem van, de a csészék megmutogatásán kívül mást nem tud tenni az érdeketekben, mert erre sem szakértelme sem jogosultsága nincs (várhatóan nem is lesz). Előzetes telefonos egyeztetés a honlapon szereplő telefonszámon vagy e-mailen erősen javasolt.
Másrészt: a webshop várhatóan február közepén nyílik újra (a webshop joomla/virtuemart alapú és volt jelentős kavar a háttér és az adatbáziskezelés között, emiatt sok leadott rendelés nem jutott el hozzám, ezért zártam be átmenetileg). Ott mindent lehet rendelni, lesz készletinformáció a kávékról pedig pörkölési dátum is.
Harmadrészt: Most a csészéken és kilós kávékon kívül nagyjából semmi sincs, amit tudnék adni, az első szállítmány január 25. körülre van datálva, ha valakinek addig is speciális kérése lenne, azt a 10-én leadott rendelésbe bele tudom tenni, így biztosan lesz.
Negyedszer: csészékkel kapcsolatban, a presszós és a kappus d'Ancap, a lattés ipa, lungósra új gyártó lesz (spanyol vagy portugál, céget nem tudok még).
Itt borzasztó ritkán vagyok, de most megkísérlek naponta visszanézni.
Köszönöm ismét a bizalmat, várom a jelentkezéseket, és kávéillatú szép délutánt kívánok!
Tamás -
Orlin
addikt
Sziasztok!
Ismét itt vagyok.A kávékorzó oldalra is írtam,de úgy látom itt nagyobb az élet.Mint írtam régebben vettünk egy Saeco HD8651/19 gépet.A kérdése az lenne,ha nem akarok leragadni az Omnia szemes kávénál akkor mit érdemes elsőre kipróbálni?Néztem az összefoglalót amiben pl a pacificaffe oldal is ajánlott.Érdemes onnan nekem is rendelni?Vagy inkább elsőre innen?Kávébolt.net.
Itt is vannak "minőségibb" kávék amint nézem...Köszönöm a segítséget.
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
verti1
tag
válasz Professzore #50025 üzenetére
írtam privátot
-
And06
aktív tag
megvolt az első húzás a pavonin. titkon biztam benne, hogy ennyi pumpás gép rutinnal azért sikerül elkerülnöm a mosogató környékét, de nem ez az esőtánc, nem a WDT!!!
-
soldier2
őstag
jó lesz az, csak ne add fel. Nem mindenki ért egyet velem, de egy fejhőmérő csík sokat segít az elején a reprodukálhatóságban. Pár ezres mindössze (kavekalmar.hu) nyom nélkül eltávolítható, és nagyon sokat segít.
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
soldier2
őstag
Nekem nagyon bejött automatába a Paljoc Indian choco és a Locavore, de az Avx gold és silver mix is jól muzsikált.
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
bl4ze
veterán
Szia!
Visszanéztem, és ilyen kérdést nem találok feltéve a kávékorzo pont hu oldalon.
Megnéztem a vonatkozó Hagyományos kávéfőzők - társalgó fórumot, ott ilyen kérdést nem posztoltál.
Ezáltal nehéz is lett volna válaszolni. Remélem nem a kávéfőző gépek tuning fórumába posztoltál.:. bl4ze .:.
-
And06
aktív tag
Most odafigyeltem mindenre, előre megőröltem és tömöritettem a kávét, utána már csak a gépet kellett figyelni. A hőmérőt is lestem. Igy már értékelhető lett a húzás, végig szépen jött le. Kicsit sok lett a hő ennek a robis blendnek, de még igy is iható lett. Már érezem, hogy ez egy teljesen más világ.
Ha sikerül a húzás, akkor örül az ember mint majom a ... .Kicsit olyan ez, mint egy automata kocsiból visszaülni egy jó kézibe. Az automata (az újak) mindenben jobb, gyorsabb, pontosabb, mindig jó fokozatot választ, de az élmény a kézivel verhetetlen!
Úgyhogy a pavonit kinevezem az itthoni élménykávéfőzőnek -
rallypix
csendes tag
Gyorsan belejössz, meglátod! Ki kell ismerni, amihez idő kell, meg türelem.
Tipp: Kell még egy szűrő, és akkor kettőt gyorsan tudsz húzni egymás után, ha kettőben készíted elő a kávét.A hasonlat amúgy jó, és találó. Pont autóban is most váltottam autómatára, nem csak a Pavonitól váltam meg. Öregszem... De azért a DSG is tud sport módban megfelelő élményt adni.
[ Szerkesztve ]
-
Bazsee71
őstag
coffeehit rendelés leadva, a következő napokban megy majd mindenkinek privát. Ha nincs kifogása ellene senkinek, akkor itt megosztanám a rendelők nevét, hátha valakiknek mehet majd egyben a csomag.
Verona espresso csésze karton is megvan, így még egy cappuccino kartonra van lehetőség, ha lenne még 4 darabra igény. Várhatóan holnap dél körül megyek a Brandohoz.
-
SzuMe
tag
Viszonylag új vagyok az eszpresszo világában. Este azt várom lefekvéskor, hogy reggel legyen és kapcsolhassam a gépet. Ez elmúlik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Dedikált GPU-s rendelésnek számolja az AMD a Ryzen AI Max sorozatot
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- 3D nyomtatás
- LEGO klub
- Bundle topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest