Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Sziasztok!
Megtaláltam a padláson porosodva bátyám réges-rég kapott ('98 talán) Kenwood XD-502-esét. Gondoltam ne maradjon ott szegény, így lehoztam a padlásról, alapos törölgetést követően pedig megnéztem, hogy hogy is szól (én még pici voltam az idő tájt, 7 éves, mikor kapta, egyáltalán nem emlékeztem rá). Azt kell mondjam, hogy teljesen meglepett, de jó értelemben. Ott kezdődött, hogy EQ nélkül is lemegy elég mélyre, nem erőtlen egyáltalán az egész, viszont nem is a tipikus tompa puffogás, ami az ilyen kommersz termékeknél szokott lenni. Különösebb torzítást sem véltem felfedezni, egész jól muzsikál a közép és magas tartományokban is, bár még csak fél órája hallgatom, így nem tudok sok mindent elmondani róla (meg nem is értek hozzá). Mondjuk a részleteket kicsit mossa, de egyáltalán nem vészes, szerintem teljesen hallgatható. Ebben a kommersz, minihifi kategóriában ez nem is rossz teljesítmény, eddig ezek közül nem hallottam ilyesmit, tényleg meglepett a kis Kenwood. (Összehasonlítva egy másik, a családban megtalálható AIWA minihifivel ég és a föld a kettő, a Kenwood sokkal, de sokkal jobb).
Ami érdekelne vele kapcsolatban, hogy valakinek van-e vele tapasztalata, tud-e róla valami infot. A neten igazából nem sok minden van róla, itthon elvileg nem forgalmazták hivatalosan, de ez abból az időből származott, amikor amerikai csapatok állomásoztak nálunk és a taszári reptéren lévő amcsi katonai boltból elég kedvezményesen lehetett mindenféle dolgot vásárolgatni (anno valami 50 ezer volt).
Róla van szó:
[link]
user manual (a végén a specifikációk)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Milyen videókártyát?
- Raspberry Pi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- iPhone topik
- Apple MacBook
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest