- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen processzort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
burriebonz
tag
Üdv mindenkinek!
Két problémám lenne
1., Van két bookshelf sugárzóm kb. 50cm-es álványon viszont ha ezen a szinten ülök (márpedig ott szoktam) a szinpad valahonnan a fejem fölül kb. 40-50 centire jelenik meg.
2.,ugyanezeknél miért van az hogy érezhetően hátra adják le a mélyet!?(reflex nyílás fronton van)
Hát ha valaki ezekre tud adni valami okos választ azt megköszönöm! -
Tonyo
őstag
[link] Tanulságos...
-
L4D1K
őstag
válasz
Diablo18 #24491 üzenetére
Temessék csak... semmi gond nem lenne ezzel, ha a cd "halálával" párhuzamosan terjedt volna el az átlag felhasználók közt mondjuk a .flac fogalma. Ennek ellenére mindenki empéhármat hallgat, rosszabb esetben youtube rip et....
Én meg ülök a sztereó előtt, hallgatom Havasi-t, és nem értem a világot.
# ANTAL Tuning #
-
Diablo18
senior tag
válasz
eclipse006 #24492 üzenetére
azért idegesít
mert lassan lassan össze rakok majd 1 aránylag jó hifi láncot már úgy értem hogy ami nekem meg felel
és hát akkor cd nélkül mit kezdek vele?pl a cd deckel
am 1 hónapon belül hozzájutok 4 darab pioneer cs-9030-ashoz remélhetőleg jó lesz
bár hangváltóval gondba leszek mert 1ik ben cserélve van 1 jobb minőségűre mint a gyári (igaz a gyárit is adják hozzá)
másikban meg a gyári van[ Szerkesztve ]
-
eclipse006
őstag
-
Diablo18
senior tag
-
blattida
nagyúr
válasz
Diablo18 #24483 üzenetére
Nagy baj egy ilyen erősítőnél nincs, de lehet kontakt vagy tranzisztor probléma, esetleg nagyfrekis gerjedés.
Mindenképp ellenőriztetni kell.Hűtőbordán a végtranzisztorok és azok meghajtói lehetnek, az előfok félvezetőinek nincs szükségük hűtésre.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Diablo18
senior tag
-
Diablo18
senior tag
válasz
eclipse006 #24485 üzenetére
hát ez az látszólag ott van minden de még úgy konkrétan alá nem néztem majd szerelő holnap meg lesi
-
eclipse006
őstag
válasz
lugosi #24482 üzenetére
Ezért is mondtam, hogy mindenképp meg kell mutatni valakinek aki érti a dolgát, mert ha már egyszer előjött ez a jelenség. Egyre jobban kondihibára tippelek, de az is lehet, hogy a relé...
(#24483) Diablo18: A forrasztás rendben van? Volt már arra példa, hogy át kellett melegíteni a lábakat, és a hasonló hibajelenség megszűnt.
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/sz.sandor90/?hl=hu
-
Diablo18
senior tag
Sziasztok újra itt sajnos vagy nem sajnos, lenne a yamaha eq-500 asom
a gondom következő már mióta meg vettem azóta csak most estem neki még időben szerintem
szét kaptam menet közben hozzá nyúltam az előfokok hűtőbordájához és azt tapasztaltam eléggé melegszenek rövid időn belül és nem is nagy terhelés alatt a másik az ha pl hozzá érek nem is kell nagyon v kicsit rá pöccintek akkor a hang ugrál és pl el megy egyik oldalból ez most zárlatra utal? gondolom én..esetleg kondi gond ? bár nem látok púposodást
meg végül is ha meg ütögetem az aljzatot belülről v kívülről mozgatom a kábelt az aljzatban akkor is el megy a hang olyan mintha nem érintkezne
valami áthúzhat ?:S -
válasz
eclipse006 #24472 üzenetére
Nem volt szerencsém, újra csinálja a "kattan egyet és nincs tovább hang" hibajelenséget
-
eclipse006
őstag
válasz
#03969024 #24473 üzenetére
Meg lehet könnyen, kicsit belegabalyodtam a rajzba.
Egyébként a Marantz-omban is az egyik relé volt a ludas, már megvételkor gyanús volt, hogy hiányzik a fedele. Rendeletem is egyet Ebay-ről, mert ugye a hazai forgalmazónál 8000 Ft-lett volna, így meg ugyanazt megvettem 1300 Ft-ért, csak nem mindegy.
-
Gee30
csendes tag
Köszönöm mindenkinek aki segített, megnézem őket élőben és utána döntök.
-
Peczek
aktív tag
Sony, Panasonic, PHILIPS stb. szóval az ismert konzumer márkák. Megnézed, és ami nem tünik nagyon gagyinak. Ennél pontosabb tanácsot nem lehet szerintem adni, nem azért mert mert ilyen rendes hifista nem vesz (vesz: hálószobába, konyhába), hanem mint fényképezőből szappantartót venni: évente teljesen új készülékek jönnek ki, nem lehet ezt követni.
Egy Orion minitornyot pedig úgy sem fogsz venni: -
Peczek
aktív tag
válasz
blattida #24469 üzenetére
Igen, és mivel az amerikai autót sem vesz, ami nem automata, ezért lemezjátszóban is automatát hajlandó (volt) használni:
Azaz: a középső tengelybe be kellett dugni egy ferde pálcát, és utána fel lehetett pakolni 6 lemezt egymás fölé, amit automatán egymás után lejátszott, elég ijesztő:
Emiatt a ferde pálca miatt a tányér tengelye üreges, és ez nem tesz jót a dübörgésnek elvileg.
-
Gee30
csendes tag
válasz
eclipse006 #24468 üzenetére
Használt nem jöhet szóba, mert ajándéknak szánom, hibátlannak, karcmentesnek és garanciálisnak kell lennie.
Teljesen a belépő 20e ft-os kategóriára gondoltam, ha ennyiért van ajánlott modell amit érdemes megvenni:
[link] -
törölt tag
válasz
eclipse006 #24472 üzenetére
Itt a manual, első látásra tényleg csak egy relé van, bár lehet kh-s a dobozpár választó kapcsoló is.
-
eclipse006
őstag
válasz
lugosi #24470 üzenetére
Hmm. Szerintem így neten keresgélve belső képet, én összesen egy relét találtam benne, ami a hangsugárzó kimeneteket kapcsolja. A bemenetválasztónál nem láttam reléket. Én kondenzátor hibára gyanakszom, de lehet rosszul gondolom. Mindenképp mutasd meg szakembernek, illetve mond el a hibajelenségeket.
Itt találtam képeket.[ Szerkesztve ]
-
válasz
#03969024 #24458 üzenetére
Köszi mindannyiatoknak a segítséget, meglepő fordulat állt be az ügyben, a tegnap esti hibajelenség után mai nap bekapcsolva az erősítőt, hibátlanul működik minden... Több bemeneten is kipróbáltam.
Gondolom, azért érdemes lenne megnézetni. Mit mondjak az ismerősömnek, milyen reléket nézzen meg rajta?
-
blattida
nagyúr
válasz
bajnokpityu #24467 üzenetére
Programozható, stroboszkópos, sebesség finom szabályozós, tűtípus választós, az ilyen régi motorosoknál gyakori volt a sok funkció és képesség.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Gee30
csendes tag
Sziasztok!
A nagyszülőknek szeretnék egy belépőkategóriás, olcsó, könnyen kezelhető, de még jószívvel ajánlható (micro)HiFi-t, fontos lenne, hogy a rádió része is szépen szóljon, mert tulnyomórészt azt hallgatják.
Melyik márka, vagy típus lenne ami preferált, megbízható és a legkevesebb probléma van vele?
Köszönöm a segítséget előre is.
-
Peczek
aktív tag
válasz
bajnokpityu #24462 üzenetére
Nekem egy kb. 40 éves BIC-960 van, ez egy régi amerikai típus.
-
Peczek
aktív tag
válasz
Csabroncka #24435 üzenetére
Kérdés, hogy minőségben hol van egy régi NADhoz képest, azaz mennyivel jobb. De ezerszer szebb, az biztos. Jé, valaki vesz még lemezjátszót ?
[ Szerkesztve ]
-
-
Lompos48
nagyúr
válasz
blattida #24456 üzenetére
Elképzelhető. Ugyanakkor nem ad(na) magyarázatot az eredeti problémára:
"valami probléma lehet a régi Sony erősítőmmel, mert bekapcsolás után egy ideig egyik hangszóró egy kicsit halkabban szólt, "bemelegedés" után szólt rendesen. Illetve, a bemenetválasztó kapcsoló enyhe állítgatásával megszűnt ez a jelenség."
-
Ear001
addikt
válasz
Csabroncka #24452 üzenetére
Dehogynem.
A lemezjátszók extra érzékenyek az elhelyezésre, ha meglesz, akkor érdemes eljátszani vele. Tüskék, könnyű vagy éppen légpárnás állvány, golyók, lebegtető mágnesek - mind-mind működik, szinte mindnek van olcsó változata, neked kell majd kitalálni mit kedvelsz leginkább. Ja igen, ha a lemezjátszót külső rezgésektől igazán mentes helyre tennéd, akkor is működnének ezek az eszközök, mert maga a lemezjátszó kelt rengeteg önrezgést.
[ Szerkesztve ]
-
Ear001
addikt
válasz
Csabroncka #24444 üzenetére
Hát valahol itt, az öt számjegy környékén. Az az Ortofon hangszedő azzal a karral ennyi pénzből remekül kiszolgálható. Esetleg még egy nem túl rezonáns külön állványt megérdemelne a lemezjátszó.
-
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
Van egy 2.1 es hangfalszettem. (MANTA TouchBox (MM2040)). Ha a szomszéd szobában lekapcsolják a villanyt vagy abban a szobában kapcsolgatok valami villanyt,asztali lámpát,a hangszóróból ilyenkor egy kattanó hang jön ki,mitől lehet ez?
Köszi.
Minden szinten,szinte minden.
-
Lompos48
nagyúr
válasz
Csabroncka #24444 üzenetére
Ha késztetést érzel, kedved és tudásod is kerül hozzá, akár meg is építhető. 2 példány kell az alábbi kapcsolásból plusz a táp.
[ Szerkesztve ]
-
Csabroncka
addikt
válasz
bajnokpityu #24440 üzenetére
és Ear001
nagyszerű, akkor csak félreértettük egymást, nekem is ez lett volna az előerősítő....
árban a lemezjátszónak megfelelően milyen irányban kellene keresgélnem?
"in medias res"
-
Nem tudom emlékeztek-e, egy hete írtam be, hogy valami probléma lehet a régi Sony erősítőmmel, mert bekapcsolás után egy ideig egyik hangszóró egy kicsit halkabban szólt, "bemelegedés" után szólt rendesen. Illetve, a bemenetválasztó kapcsoló enyhe állítgatásával megszűnt ez a jelenség.
Hát úgy néz ki, hogy megpusztult szegény erősítő, egy halk kattanás kíséretében elhallgatott.
Olyan hangot adott ki, mint amikor annak idején bekapcsoltam. Olyankor a bekapcsolás után egy 3 másodperccel volt egy kattanó hang, onnantól jött ki hang egyáltalán belőle.
Ez mi lehetett?
-
Ear001
addikt
válasz
Csabroncka #24439 üzenetére
Dehogy magas. Valami ilyen kell még mellé. Ebbe bedugod a lemezjátszóból jövő jelet, az ebből kimenőt meg a HM erősítőd valamelyik bemenetére és kész.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Csabroncka #24439 üzenetére
RIAA korrektoros phono erősitőre van szükséged. 10e FTtól vannak már, csillagos égig bármennyiért vehetsz.
A lemezjátszó kimenetére kell ezt kötni, majd az erősitő valamelyik analóg bejárára. -
Lompos48
nagyúr
válasz
Csabroncka #24437 üzenetére
Az baj, mert akkor nem fog a dolog menni. Elektrodinamikus a hangszedője, aminek a szintje mV nagyságrendű és még komoly frekvenciafüggő korrekciókra (RIAA) is szüksége van.
Bocs', hogy belekotty!
-
Ear001
addikt
válasz
Csabroncka #24435 üzenetére
Korrekt alapfokú lemezjátszó, nem nagyon lehet, de nem is érdemes rajta semmit cserélni. Előerősítő? Ezt egy picit túlzásnak gondolnám hozzá, de a hozzá adott Ortofon normál jelszintet ad ki, így gyakorlatilag minden phono fokozattal illeszthető, nem kell semmi technikailag különlegeset keresni.Ez a lemezjátszó nagyjából egy NAD 3020 szintű erősítő phono részét igényel és érdemel.
[ Szerkesztve ]
-
Csabroncka
addikt
Sziasztok, kinéztem magamnak ezt a lemezjátszót, kérdés: mi a véleményetek róla, milyen előerősítőt vegyek hozzá?
"in medias res"
-
Tonyo
őstag
válasz
bajnokpityu #24433 üzenetére
Mai napig ellentétes hatást vált ki és nem jövök rá, hogy miért..
-
bajnokpityu
félisten
válasz
#03969024 #24432 üzenetére
Van olyan tápkábelem, amit 5 helyen próbáltuk, 4 helyen azonosan viselkedett, az 5. helyen totál ellentétesen. Másik meg,hogy ha minden elemet ugyanezzel a kábellel tápolok, akkor már túl sok. Szóval fene érti
Úgy indulnék ki amúgy helyedben, hogy legyenek külön-külön jó elemek, majd utána hozzávaló cuccokkal összekötni. Nem tartom szerencsésnek kábelekkel szinezgetni.
Tápkábelekkel inkább olyat próbálok összehozni, hogy azonos sebességűek legyenek. Nem találtam rá jobb szót, elnézést, nem kéretik kritizálni -
törölt tag
válasz
bajnokpityu #24431 üzenetére
Igazad van, de arra gondolok, hogy azért minden kábelnek, miegyébnek van valamiféle hangkaraktere, pl. a Yamaha után nem raktam volna sodrott, vastag kábel, hiszen a Yami biztosan, a kábel pedig nagy valószínűséggel lefelé húz, a mostani "szutyok" Sony pedig kissé súlytalan, a tömör villanydrót pedig még rátesz erre egy lapáttal. Nem is szeretem, de most ez van...(Sajna, még mindig a dobozban.)
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #24429 üzenetére
De mindkét CDben levő DAC sokkal jobb,mint az onkyioé - vélhetően. És minthogy ott van még az előfok, végfok is, amik várhatóan inkább mozira való cuccok, egy olcsóbb kategóriából való CD is elég lenne. Okosan választva.
Alpee, Lancerboy: Az a gond, hogy le lehet írni, hogy x kábel vág itt, ott, amott. De emellett kevés szó esik a zenéről is. Tény,hogy tök jó dolog olyan láncot birtokolni, ami 25-20KHzig átvisz jelet,de ez még nekem kevés. Ezt egy éve is tudta, mégis hirtelen történt, hogy egyszer csak zenélt is, és elhittem az előadást. No, ez a faktor sztem lánctól függ, és itt összeilléstől függ, nem önmagában egy drága/olcsó kábeltől.
Simán elképzelhető, hogy egy nem túl jó képességű kábel valami láncban jobban szerepel, mint egy drágább. Ez kisérletezés. Kábelt ki kell próbálni saját láncban. Ezt nem érdemes kihagyni.
-
Rederik
tag
válasz
bajnokpityu #24415 üzenetére
Hello,
Jelenleg ez az erősítő van:-)
Egyébként a két CD lejátszó alapból 1 kategória, tehát egy jobb rendszerben nagyjából ugyanazt teljesítenék?
Köszönöm
-
Alpee
aktív tag
Egesz erdekes kis teszt: [link]
-
törölt tag
Hali!
Nem kötözködésnek szánom, de úgy veszem észre, időnként nagyon ragaszkodtok a topik címéhez ("általánosságban"). Pl. ajánlotok kábeleket, de ha van róluk tapasztalatok, akkor jó lenne arról is olvasni, hogy ez-meg ez "inkább magasba húz, amaz pedig mélyben erős, de szőrösek a magasai", illetve valami hasonlót, a kezdőknek egyszerűbb lenne keresgélni. Bizonyosan rengeteg tapasztalatot szereztetek, amelyeket szívesen meg is osztanátok másokkal. Ezzel is erősödhetne az audió-kultúra...[ Szerkesztve ]
-
Diablo18
senior tag
találtam ezt a jó kis leírást
csak nekem még mindig kicsit kínainak tűnik -
eclipse006
őstag
válasz
blattida #24416 üzenetére
Igen, valami költséghatékony tuning.
Amiket írsz, jónak tűnnek, a tápcsati beszerelését még meg is tudnám oldani, itthon van hozzá alkatrész is, egyedül a hátlap vágása okoz gondot, mivel nincs hozzá megfelelő eszközöm, de azt is meg tudnám oldani valahogy, valakivel.
A bitumenes megoldáson is gondolkodtam már, már csak amiatt is, hogy kapjon a ház egy kis többlet súlyt.
Ezeket mindenképp szeretném majd megcsinálni a CD játszón, ha lesz hozzá pénzem, illetve időm. Köszi egyébként a tippeket!Diablo18: Vagy valami driver hiba, de az a lényeg hogy megoldódott.
[ Szerkesztve ]
-
Diablo18
senior tag
MHH:S újra vettem a windowst , feltettem a foobar2000 progit
és már nem is recseg a rock zene sem :S
lehet valami vírus okozta -
blattida
nagyúr
válasz
eclipse006 #24414 üzenetére
Költséghatékony megoldás érdekelne?
Amit már te is írtál korábban: új tápcsatlakozó+tápkábel, új rca csatlakozók, lehetne saját tápja a dacnak és az órajel generátornak, szinte az összes elkó cseréje jobbra (tantál vagy oscon, de csak a tápokban, illetve a digitális részben, analógba ezek nem valók!), az analóg szekcióba fóliakondik az elkók helyett, a tápban lévő nagy pufferkondik söntölése kicsi fóliakondikkal, esetleg rezgéscsillapító bitumenes lapok a készülékház belsejébe, ilyesmik.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
-
Rederik
tag
Sziasztok,
Tanácsot szeretnék kérni, mert erősen gondolkodok CD lejátszó vásárlásán, s most találtam két szimpatikusat használtan:
HK HD 970LE
Arcam Alpha 8SEKi melyiket ajánlja?
Jelenleg egy Onkyo 608-as AVR erősítővel lenne párosítva, s egy Pansonic S75-ös DVD-t váltana. Kef IQ70-es hangfalakkal. A Panasonic most digitálisan csatlakozik az erősítőhöz, így elsősorban az érdekelne, hogy képes-e lennék-e kiváltani az erősítő DAC-ját, mert ha a lejátszóval is inkább az erősítő-t kéne használni, akkor úgy gondolom nem éri meg váltanom. Főleg, hogy abban az esetben a PC-ről is hasonló a megoldás, ott is digitális kimentről hallgatok zenét, s szerintem elfogadható a hangkimenet.
Tanácsotokat előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
válasz
eclipse006 #24407 üzenetére
Nem tervezel vele további módosításokat?
-
eclipse006
őstag
válasz
eclipse006 #24410 üzenetére
Kifutottam az időből, a képet meg jól lehagytam a panelról, bocsi!
-
eclipse006
őstag
válasz
Lompos48 #24408 üzenetére
Tömör, réz. Házfelújításkor ki lett bontva az egyik vezetékes telefon aljzat, így megmaradt egy jó hosszú kábel, abból használtam fel egy rövid szálat. Egyébként nem kell 10cm-es darabokra gondolni, kb. jó ha van 1 centi a felhasznált darab. Annyira kellett, hogy a panel alján az IC lábát összeforrasszam a következő ponttal. Ezen a képen kb. középen, felül láthatsz is egy kis részt.
A volt mini hifimben, pl. soros portnak a kábeljából használtam fel kis darabokat, szintén műveleti erősítő cserekor, de ott nem volt ilyen gond, hogy felsértettem volna a panelt, csupán abban egysoros volt az opamp lába, ami jellemző a japán cuccokra. Itt egy kép erről.(Nem a legszebb forrasztás, de stabil)bajnokpityu: Szerencsére akkor ő is túlélte a beavatkozást.
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
válasz
hasonló a 840es rotel. 2 felújitáson van túl,majd olyan mértékű tuningot kapott, hogy még a kapcsoláson is változtattak.
-
Lompos48
nagyúr
válasz
de megoldottam kábelezéssel a panel alján
Sodort vagy tömör szálakkal?
-
eclipse006
őstag
válasz
blattida #24406 üzenetére
Huhh, jó pár erősítőt, Illetve magát a tuningot, ami egy kicsit rosszul sült el. Nem volt itthon normális pákám amikor megjöttek az műverősítők, foglalatok,de már annyira nem bírtam várni, hogy nekifogtam a rossz heggyel aztán kiforrasztáskor sikerült pár lábat felszaggatni, de megoldottam kábelezéssel a panel alján, kicsit gánynak tűnhet de működik jól. A kondicseréket sikerült viszonylag jól megoldanom, kölcsönkértem a "mesterem" szabályozható forrasztóját, azzal minden ment simán.
Na meg persze sok szétszedést, összerakást átvészelt. Illetve az előző tulaja kitudja mit művelt vele.[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
válasz
eclipse006 #24401 üzenetére
Miket vészelt át a kis bolygó hollandi?
-
Patice
nagyúr
válasz
AMDFan #24390 üzenetére
Én igyekszem megtalálni az arany középutat a kütyüzés és a zenehallgatás között.
Azzal az elméleti koncepcióval indítottam az elején, hogy szeretnék összehozni egy alap, de számomra elfogadható hangzású, minőségű sztereó láncot. A kütyüzés az elején sok volt, amíg kialakult, hogy mi lesz az, amivel majd úgy döntök, hogy sikerült együtt élni és hosszú távon hallgatni.
Most ott tartok, hogy van egy elfogadható erősítőm, hangfalam, ami közé most nekem tetszik a CAT alapú hangfalkábel ennyi pénzből. Tudom, hogy nem tökéletes, de egyáltalán nem zavar a hangjában semmi, sőt! Már eddig is kellemes perceket, órákat szerzett nekem és ez volt tulajdonképpen az elsődleges célom vele.
Az, hogy tudom mi lesz/lehet majd a következő lépés a még jobb hang érdekében meg már tényleg hobbi, ahogy bajnokpityu írta. Hajt szimplán a kíváncsiság, hogy ez a cucc mit tudhat még jobb kábelekkel és a komponensek tuningjával.
Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/patice/keres.php?usrid=282986
-
L4D1K
őstag
válasz
eclipse006 #24401 üzenetére
Annyira jó fotókat csinálsz
Ilyen minőségben bármit el lehet nézegetni.
# ANTAL Tuning #
-
eclipse006
őstag
válasz
Dorian #24380 üzenetére
Én is hasonlóan vagyok ezen a téren.
Néha észrevettem már magamon, hogy nem is a zenére figyelek, hanem arra, hogy hogyan szól. Mostanában sikerült visszarázódnom, amiatt is, hogy a rendszeremet mellőznöm kell helyhiány miatt..
A CD játszóm az, ami már "átvészelt" jó pár változtatást.https://www.instagram.com/sz.sandor90/?hl=hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hardcore café
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Milyen processzort vegyek?
- Politika
- Xbox Series X|S
- Anime filmek és sorozatok
- Már tudjuk, hogy mikortól lesz elérhető a Detroit Become Human magyar szinkronja
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest