Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Z.É.T.

őstag

válasz VoidXs #134529 üzenetére

Az L-Acoustics a többség szerint minőségben is jobb volt, de hangnyomásban mindenki szerint. (vegyesen szakmai és laikus füllel is)

Megkerestem, ez volt az MLA debüt, ez soványka volt, az első 1-2 napon még relatív halk is. (mérési napok)

Ozorának van egy szerencsés akusztikája is, a Main (ma már csak Ozora stage) egy völgykatlanban van, viszonylag egyenletesen "terül", de azért vannak kedvenc helyeim.

https://martin-audio.com/news/press-release/mla-debuts-in-front-of-at-ozora-psy-trance-festival

Amennyire tudom, itthon az eddigi legjobb minőségű hangosítás (szabadtéren) Roger Watersen volt a Puskásban, a Sziget szerintem foshalom (ott pedig tér is, pénz is van), Park szörnyű. Szigeten egyszer volt tűrhető hang a Partyarénában, vagy mi az a sátor-szerű, ahol elektronikus is szokott volt menni.
    Void-ot tényleg jól szólni még sosem hallottam, RCF-et sem igazán, Meyert igen, L-Acousticsot szintén, kisebb helyszíneken a Mogul NAGYOT tud szólni, ha nem is csúcsminőségben, illetve a Funktion-One sem kihagyható.
    L-Acousticsból volt, ahova mi vittük (kisebb, kvázi zártkörű minifesztivál) és a szolgáltató elszúrta, az aggregátorhoz nem küldött elegendő és megfelelő a betáp kábelt, így csúcsokban pumpált, döglött volt az első este.

Martin +/-3dB-ben adja meg, L-Acoustics valószínűleg - 10dB-n és akkor ott vannak még a dedikált infra-sub lehetőségek, amik közül írtam már néhányat egy korábbi hsz-ben.

https://www.l-acoustics.com/products/ks28/

A kisebb, zártkörű (korábban jellemzően illegál) partik aduásza, hogy összedobtuk gyakorlatilag önköltségi módon a technikára és batyus bálozunk. A résztvevők száma és pénztárcája szab határt. Nyilván csak akkor, ha kb az összes releváns rendezvénytechnikai, hangosítási és fénytechnikai cégnél van szoros kontakt. A helyszín megtalálása a legnehezebb. Meg az, hogy vének lettünk. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák