Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzcs
senior tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Sajna nekem már 0.7.2 r5 fw van a masinán. Van upgrade menü a gyárin, oda erőszakolhatom a 0.7.1 r1-et? Mert azt írják, az kell a freewlan telepítéséhez, vagy az én esetemben kábel, de azom nincs, és nem is vagyok elektronikai zseni.
* If your La Fonera's firmware version is below 0.7.1r1 go on with Upgrading La Fonera to FON's firmware version 0.7.1r1.
* If your La Fonera's firmware version is 0.7.1r1 go on with How to install the add-ons.
* If your La Fonera's firmware version is higher than 0.7.1r1 but lower than 0.7.2r1 go on with Enabling SSH access to la Fonera and installing the add-ons by using the Kolofonium hack.
* If your La Fonera's firmware version is 0.7.2r1 or higher you need a flash cable to gain SSH access to your La Fonera and to install the add-ons. Go on with Offline installation by using a flash cable.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hardcore café
- Eredeti játékok OFF topik
- Suzuki topik
- Formula-1
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S9 4/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest