Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
az elmult idoszakban gyujtogettem a gold rare lapokat, klubban van azert, transfer listam tele, unassignedben is van talan 30-40db
-
thebigK
addikt
Itt 10-5rol 14-5, itt meg is allok, folosleges tobbet, aztan johetnek majd a ligue1 upgrade pickek, talan egy 70-80at tudok csinalni
-
Nandinagy
addikt
A hétvégi csapat azt kell mondjam, hogy remek
Élvezet velük játszani. 8-2 eddig de igazából egyszer kaptam ki. 8-1-ben a játékfelállásnál csak alakzatok voltak és mikor rámentem, hogy cseréljek kidobott a játék hibára hivatkozva
Mindegy valahogy most ez sem tud felhúzni. Aouar hatalmas király cmben Kimmichel kiegészülve.

-
bodnar123
őstag
Megint példát írsz de én a wl-ről beszéltem. Magyarul példának nem jó az én is voltam div 5ben és ott volt nem egyszer... Valszeg úgy is elite, de nem tudjuk mert nem véletlen nem csinálja. Bár mondom. Nem tudjuk mi alapján számol a rendszer. Nem biztos hogy játékosok. Lehet csapat értéke, lehet eltoltott órák, lehet az alapján hogy melyik divisionben vagy. És persze hogy kell a tudás egy szinten. De a játékosok helyezkedése, a visszapattano labdák száma, a játékosok gyorsasága a gép része. És olykor a szerelés is. Hiszen néha elveszi a labdát, néha meg átmegy a lábán. Nekem csak az a fura hogy a profik wl meccseit nézve mindig azt látom hogy kb 4 védő ellen mennek, mert az ellenfélnél a kpk sem futnak vissza. Olyan szétszakadt pálya van. Nekem meg valahogy 30 meccsből egy sem olyan. Pedig a taktikát ugyanarra állítottam.
-
Woodslave
félisten
Idén azt veszem észre hogy kiegyensúlyozottabb a játék. Lehet mert nincs annyi derankolo de tavaly vért izzadva lett 1000 skill prime R9 toty Cr7 moments Delpi és summer heat lapokkal most meg ha vesztek se éreztem 1200-nalnhogy esélyem sincs. Div 4-ben még nem próbáltam
-
eM'82
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Kb 1-1,5 hónapja öcsém accountjával egy szedett-vetett gold (common-rare) csapattal vertem meg nem egy fullos csapatot Div5ben. (Igen, volt amit elbuktam, de még így is lehetett bőven oktatni) Ez a része fun volt, de 1-2 div-vel feljebb már kijött volna a gold játékosok hátránya. Szerinted egy Div1 vs Div5nél mi lenne?...
Számít a lapok minősége is, de az még inkább hogy ki irányítja.
A WL persze más tészta, én csak arra írtam hogy te vs Nándi mi lenne a meccs végkimenetele.A 30 WL meccset amúgy molnargabo-ra írta, hogy vsz még úgyis Elite lenne (azaz gyengébb mint általában, de még így is baromi erős ellenfél lenne). Értelemszerűen hasonló képességű játékosok ellen már számítana a handicap.
|AP| = gratula! Szép eredmény.
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Te írtál az én bejegyzésemre, hogy az hülyeség. Én eleve WL-ről beszéltem. Te meg mikor miről. De azt sem sikerült megérteni hogy 30-40szer visszapattan. Az nem 30-40 gól. Értelmezd. A gyorsulás magasság fifában dolgot meg. Továbbra is írom hogy a mértékegység az mértékegység. Még kamionos példát is írtam. Nem én nem értem. Lényegtelen milyen magas. Legalábbis annak kéne lennie. De isak példa volt. A kicsi ingyenes játékosokat is visszarántja a gép amikor indítom. Még egyszer mondom. WLbe. A szavatossági idő meg. Igen van. De mondom játsz wl-t jövő héten full gold csapattal. Persze eleve nem tudjuk mi alapján számol az EA. De egy biztos. A játékosok képessége relatív. Mondanom sem kell hogy mivel egy csomó mindent a gép irányít nem mindegy amateuron van vagy ultimaten. 5. Divízióban vagyok. Ugyanúgy fasza csapatok szaladgálnak mint wl-ben. Ahol nem egy meccsről beszéltem. 30ról. Persze lehet mindet az első osztályból kaptam. Valószínű. És mind szuper mentális erejével irányította a 11 játékost melyek csak a látszat miatt nézett ki úgy hogy a gép irányít. Én a helyezkedésről beszéltem. A gyorsaságról, és a visszaszoppantódó labdákról. Ezek mind a gépen múlnak. Hozzá teszem igazából a szerelésbe is bele tud nyúlni az ai, de az múlhat rajtam is. A vitát meg le lehet zárni, de nem hiszem hogy engedni kéne. Ha lejátszol 30 wlt gold csapattal és élvezed a játékot akkor hiszek neked.
-
Woodslave
félisten
Hajnali négy órakor nagyon faxa volt a rivals. 5-böl 4-et nyertem div 4.be feljutottam. Wl meccsen viszont némiképp más volt érezni lehetett hogy a "nehezebb" a játékmenet. Kettőből 1. Bár a másikat is előnyből buktam. Gyerek tegnapi kilepkedessel sajnos a rank 1-et elintézte. Sztem a silver 1 eredmény nagy csoda lesz..
-
thebigK
addikt
én tegnap óta 10-5benb állok, megint nem vett rá ez a foshalmaz h játsszak vele, és a bl döntő, plusz a heineken győzött
-
Kristof_94
nagyúr
Na nekem mára ennyi, 13 győzelem és 11 van hátra. Holnap remélhetőleg minél hamarabb megszerzek még négyet és csókoltatom. Aztán meg lehet "várni" a csütörtököt. Kétlem, hogy ismét ekkora mákom lesz és beadja a 3 "vágyott" lap valamelyikét. Ha nem, akkor egy jó foddernek is örülnék. Mondjuk hogy hova mennek azt nem tudom, az EA nem sieti el az ikon sbc-ket.
-
|AP|
veterán
rövid fifa pályafutásom alatt most először meglett a G2.
Az utolsó 4 meccsből hármat kellett hozzá nyerni, de szerencsés matchmakinggel összejött.
Lehet azért sikerült épp most, mert már teljesen elvárások nélkül ültem neki játszani, nem vagyok már ráfeszülve a TOTS lapokra. Ha nem lenne az a cél, hogy valahogy még összehozzak egy TOTS Messit, akkor már nem sok motivációm lenne.
Az meg PC-n még mindig 4 millió, ami számomra beláthatatlan távolság, szóval lehet még egy darabig kénytelen leszek játszani
(nem mintha az IF Messi nem lenne teljesen jó, csakhát ugye mindig kellenek a célok
) -
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Te meg se szolalj amiket nyitottal...
Olyanokkal en is tudnek valogatni de ROONEY marad a vegeig szarok bele ki jon
-
Nandinagy
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Ez micsoda?

Hirtelen megörültem, hogy megint kifogják tolni a wl-t mert vagy fél óráig nem talált ellenfelet 2-0-ban ami akárhogy nézem nem egy veretes rekord. Sajnos 2-3 újraindítás után helyrejött.
Egyébként ezt a Gomezt én sem tudom hovatenni
Talán a bl miatt jött, de ennyi erővel kiadhatták volna UT TOTS alatt is nem? 
-
Digestive
veterán
Pár napja írtam Nándinak, h az idén a legkomplexebb és leginkább kedvelt lapom a középpályán Aouar volt. Hát így a TOTS első WL meccse után sem változott a véleményem. Ez a lap totál elmebeteg.

Eszébe ne jusson senkinek CMbe elpazarolni. 4231 középső CAM Hunterrel. Az én tapasztalatom alapján ez a legjobb hely neki. (500 meccsen át volt az első spec lapja kezdő)
-
eM'82
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Halkan jegyezném meg, hogy meta goldokkal bizony elverne Nándi PC-n, PS-en, Xbox-on, bárhol. És engem is.
Más liga. Tud cselezni, nagyon, amellett hogy jól játszik.
Ez nem feltételezés, tény.
A játék amúgy ezer sebből vérzik. Sokszor (ahogy te is írtad) egy TOTS védő kb common gold szintre butul vissza.
-
Digestive
veterán
Azt magyarázza meg valaki, hogy a francia tots 2. napján miért egy angol ligás moments Joe Gomez sbc az összes kontent.

-
Nandinagy
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
kb. 2 hónapja amikor már ugyanúgy nem értek lófaszt sem a goldok. Vagy van szavatossági idejük?

Ezt a TOTY CR-t úgy hoztad fel mintha minden ember azzal rohangálna. DIV1ben alig van az embereknek annyira drága.
"Ha pl mindent a legbuszozóbbra is raktam akkor is 6 játékos jött a négy védőmre. Érdekes ez pl rivalsban nem így van." Továbbra is mondom, hogy nem tudom milyen divben vagy ha írtad elsiklottam felette, de a rivalsban valószínű veled hasonló szintűeket kapsz wlben meg kaphtsz 6 divizióval nagyobbat is akár. Pusztán ezért más az egész. Persze hogy más a játék mikor onnan kaphatod a legjobb lapokat ezért mindenki kapar. A rivals meg senkit nem érdekel. Annyi értelme van összehasonlítani mint a live fut friendlyt meg a wl-t."A gond ott van a cselezgetős jános focival, hogy egész meccsen kb 30-40x pattan (már pattanásnak túlzás nevezni) vissza a labda fizikát meggyalázó módon, "
Ezt a részt te sem gondolod komolyan
Nyilván kapok én is rengeteg visszapattanós gólt de 30-40? Szerintem ha valaki 15-t ír már az is túlzás nem a 30 meg a 40.Ez meg, hogy végig hülyének próbálsz beállítani eléggé zavaró egyébként.

Nem érveltem. Válaszolgattam a kérdéseidre.
2 külön dolgot idekeversz aztán kiforgatod a szavaim
Gratulálok 
Elmagyaráztam neked szépen érthetően a gyorsulást meg a magasság és sebesség viszonyát is a fifában. Sajnálom ha nem sikerült megérteni.De szerintem itt zárjuk is le a vitát mert tisztán látszik, hogy egyikünk sem fog engedni.
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Gabo most ment elitet gold csapattal? Vagy akkor amikor még a goldok értek valamit. Mert ha nem most akkor úgy érzem a saját érved sem érted. A játék a két csapathoz igazítja a játékosok képességét. Ha szerinted egy gold játékos ugyanazt tudja silver ellen mint toty ellen akkor nem érdemes semmit vitatni. A játék tele van lehetőségeken igen csak szart sem érnek. Ha pl mindent a legbuszozóbbra is raktam akkor is 6 játékos jött a négy védőmre. Érdekes ez pl rivalsban nem így van. Ja és TOTY Ronaldorol beszéltem. Mint ahogy ha beállítom hogy fussonak előre a kp-k meg beindítom őket akkor is megállnak két méter után amint passzolok nekik. De mondom. Olyat vitatsz amit nem próbáltál. Én 4 hete kezdtem szép 91es a csapatom. De még is wlen kb gólt lőni alig tudtam 30 meccsen. Még a rivalsba valahogy minden más. Az egész játék. A gond ott van a cselezgetős jános focival, hogy egész meccsen kb 30-40x pattan (már pattanásnak túlzás nevezni) vissza a labda fizikát meggyalázó módon, segítve szegény kisgyereket, hogy hagy örüljön mekkora királyul végig ment a pályán. És igen örül is. Miben mérem. Jól tud védekezni. Jól lát a pályán, jól passzol. Tudod ilyen foci szerű dolgok. Na ezeknek jó része nem ilyen, persze lehet csak azért mert elbutul és a gép megoldja neki. Utána meg kikap egy hasonló csapat ellen és szidja a connectiont. Igen ott a Pes. Azzal toltam gamepassig. Sokkal élethűbb, viszont a lehetőségek fapadosak. De ott gyengébb csapattal van esélyed. Kevés de van. Vagy szoros meccsen kikpasz. Itt meg első félidő 3-4-5:0 után kilépsz. Realistic.
Ja és már annak is örülnék, ha egy játékban a különböző játékmódok alatt ugyanaz lenne a játék. Leforditva. Mintha call of dutyban a fegyver 2v2ben egyenesen 0 visszarúgással lőne, míg deathmeccsbe egy elszabadult locsolócső lenne.
-
Nandinagy
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Te miről beszélsz?
Tisztában vagyok vele, hogy a magasság nem befolyásolja a sebességet de a fifában igen. Ez van el kell fogadni.Te Neymar,Mbappe,CR,Atalt hoztad fel mint mérleg nyelve a meccseken. Melyik kerül hatszor többe mint a csapatod?
A TOTY CR meg Mbappe lehet de ők meg azért ilyenek mert ragad hozzájuk a labda.
Te hozol fel komolytalan érveket. Mi az hogy a youtuberek nem használnak ingyen kártyákat?
Ez mimellett érv? Azért nem használnak ingyen kártyát és én sem mert tellik jobbra.
Kimpembe jó lap? Nem rossz de Lacroix jobb és ő sem milliós tétel. Nem tudom milyen divizóban vagy de ha azonos a játéktudás akkor lehet döntő a csapat. Ettől függetlenül ez normális is így. Vakoktól nem fog senki kikapni csak mert jó csapata van.Igen "cselezgető jános" vagyok. Gondolom te nem. Bár pisztolyt senki fejéhez nem tartanak hogy ne tanuljon meg pár cselt. Bírom, hogy mindig felhozzák, hogy ez nem hasonlít a rendes focira. Ott a PES. Az szimulátorosabb akkor minek szenvedtek ezzel?
A profik meg azért veszik meg a legjobbakat, hogy aztán 4 védő ellen 6 támadóval átcselezhessék magukat és 30-0 eredményt hozzanak.
Tessék?
Milyen 6 támadóval? A profik 90%-a 4 támadót használ. A többi meg kevesebbet. Az, hogy felfutnak a szélső védőik semmit jelent. Küld hátra te is a támadóig védekezni. Ennyi.
A profik azért veszik a legjobbakat mert a többi profi ellen kell. Nem kell áltatni magunkat egy molnargabo gold csapattal is elite1-t menne bármikor. PS-n talán ment is idén."Ha szeretnéd meghagylak abban a hitben, hogy amikor végig szántod valakivel a pályát cselezgetve te vagy a jó." Miért mi vagyok ha végigcselezem a pályát? Balfasz?
Te miben méred azt, hogy valaki jó?A játék televan +lehetőségekkel amikkel irányíthatod a csapatod. Lescsapda,team press,buszozás+ott vannak a taktikák.
Az ha valaki semmit nem használ ezek közül csak sajnálni tudom.
-
bodnar123
őstag
Huu, hol is kezdjem. A magasság nem befolyásolja a sebességet. A sebesség egy szám. Pl ha egy kamion menne 100al vagy egy trabant 80al akkor nem a trabant a gyorsabb.
Labdával lassabb. Persze. Csak már akkor visszarántja a gép amikor indítod. Az értékek. Lehet megversz olyan csapatot aminek értéke 3x akkora. De amiről én beszélek ott egy játékos 6x annyit ér mint az én keretem. Gondolom érted hogy a számok között vannak különbségek. Valószínűleg te is a cselezgetős jános vagy. Igen az biztos nem jön be mindig a gold játékos ellen. A gond ott van hogy harmicszor visszaszívódik, de ha harmincadszor is elrontod akkor ez ilyen. Más ligába vagy. Valószínűleg első osztályban kevés a full objectes, olcso sb-s játékossal felálló csapat. És te se vagy az... De hidd el ki van ez találva. Az meg hogy van egy haverod aki EGY ingyen kártyát használ elég komolytalan érv. Na meg ha szerinted ugyanaz a játékmenet wl-en mint sima Rivalson, és friendlisen... Akkor... Ha szeretnéd meghagylak abban a hitben, hogy amikor végig szántod valakivel a pályát cselezgetve te vagy a jó. Én ha lealázok 5 góllal egy sokkal gyengébb csapatot látom hogyan helyezkedik neki a gép. Amúgy fun fact. Ha trainerrel kikapcsolod a gép sprintjét a labdától lecsorgó labdákra ugyanúgy előbb oda ér a gép... És sok esetben a sprintversenyt is megnyeri sprint nélkül . Az egész játék túl van buherálva. Ezért lett évről évre egyre távolabb a focitól, azért hogy a cselezgető gyerekek kellő csapattal jónak érezzék magukat. Az más kérdés hogy gyorsabban futnak a játékosok mint egy sima passz. A profik meg azért veszik meg a legjobbakat, hogy aztán 4 védő ellen 6 támadóval átcselezhessék magukat és 30-0 eredményt hozzanak. Nekem valahogy most ugyanazzal a taktikával, driven passzal kontrázva is mindig 6-7 védő ellen mentem 3 támadóval. És ugye mondanom sem kell. A játék rákfenéje ott van hogy te egyszerre maximum 2 embert tudsz irányítani. 9 másikat nem. Na az a 9 másik a gépen múlik. Ami meg... Próbáld ki -
-
Nandinagy
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Isak vagy 2 méter. Mit magyarázzak azon hogy nem olyan fürge mint egy alacsony játékos?
Mióta UT-zek ez van a magas játékosokkal. Ezért nem tudok Aubameyangot használni hiába van 95ös pace-e meg több. Nem vagyok pc-s de felesleges ezen rúgózni, hogy a jobb csapatokat tolja a gép
Ez hatalmas kamu. Visszapattanós gólokat meg mindenki szokott lőni. Aki az ellenkezőjét állítja az szimplán hazudik. Vannak div1ben gold csapatok. Nem is kevés. De a legtöbb csapat 3szor annyit szokott érni mint az enyém még is megszoktam verni. Akko mivan?
De a pace dologhoz azt azért megkérdezném, hogy szerinted hogy kellene működnie a védekezésnek ha a védők nem kapnak 95 pacet a szélső támadók meg 99el rohangálnak már
Annyi lenne az egész fifa, hogy szélen sprint azt senki nem ér utol.Ezért használnak egyébként szélsővédőket középen az emberek. A másik meg azt ugye vágod, hogy labdával lassabb valaki mint labda nélkül?
Szar a mostani rendszer de ez van. Felesleges ráhúzni, hogy azért mert ennyire pay to win. Szerintem rohadtul jobban pay to winnek kellene lennie.
Ha kikapok egy háromszor drágább csapattól az nem zavar de mikor jön szembe a gold varane+mendy+rashford azt az előbbi kettő mellett nem tudok elmenni az utóbbit meg leszerelni az jobban idegesít.Tudod miért nincs youtubereknél ingyenes játékos?(Bár nem tudom kire gondoltál). Mert megtehetik, hogy belevernek 200.000 fifapontot a játékba aztán olyan csapatot építenek amilyet akarnak. Részben a nézők miatt is. De van streamer barátom aki gold1-e3 között mozog és Roussilonnt használ.
-
Woodslave
félisten
Na ligue1 premium progress pack. Maripan
nagyon premium. Mondom ebből nem jön tots semmiből nem fog
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Coint nem is adnék érte. Nekem jó lesz aouar is, talán még jobb is mint yedder. Csak nincs 5sm.
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
na kezdődik
"Neymar sem lenne rossz" 
|AP| - LB + lövőcsel és irány 45fokban
-
Kristof_94
nagyúr
Most néztem, hogy a Whoscored szezonos top 11-be (top 5 ligát nézve) bekerült Willi Orbán, de TOTS lapot nem kapott. Ez is mennyire gáz...
-
|AP|
veterán
ez lehet nagyon amatőr kérdés, de ennek a cselnek, amit itt Boulaya csinál mi a neve, és hogy kell?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Woodslave
üzenetére
Ez a Kimpembe eddig messze a legjobb ingyen lap amit a TOTS alatt kaptunk. Mindenképpen megszerzem és hátha aztán szerencsém lesz a Ligue 1 nyitásokkal. Egy Mbappéval lazán össze lehetne kötni. Bár Neymar sem lenne rossz, csak ott nem lenne megfelelő LB. Előbbiekhez meg elég egy Hernandez is.
-
Woodslave
félisten
Sajnos folyamatosan variálni akarok. Szerencsésebb országban ideális áldozata lennék az EA nek

Egyébként ez atots Neuer nem egy nagy durranás...
Hétfőn megveszem tots Neymar Mbappe duot. Ja nem csak a goldot
. Megpróbálom ezt a Kimpembet. Garantált csomag tuti Navas és akkor meg is vagyunk
-
eM'82
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Woody: sztem talán a kapu poszton nem lépnél nagyot. Ha Amiri eddig jól teszi a dolgát, akkor Aouar coinpazarlas. Nyilván Kimpembe miatt van a nagy átalakítás.
Én is azon agyalok hogy a Bundeses védelmet végül kukázzam, vagy részlegesen hagyjam meg? Vsz előbbi lesz (Neuer viszont marad).
Illetve Neymar közel 650 meccs után pihenőre vonulna. TOTS Rashford van olyan jó hogy helyébe lépjen?
Mondjuk Kimpembe csak jövő héten lesz/lenne meg.
-
Woodslave
félisten
válasz
Digestive
üzenetére
Azért még tudjàk csinálni hogy az ember megbánjon minden megcsinált sbct és elköltött coint..
Pár videósnal is látom Mbabu a legjobb aztán már Walker. Most itt ez az Aouar Tapsoba helyett meg sztem ugyanolyan ez a free Kimpembe

De ha már... [link] ez vajon előrelépés lenne a Neuer-tapdoba-Amiri vonalhoz képest..?
-
Woodslave
félisten
5-3 (3-2) ahogy tetszik. A gyerek játszik. Mondom neki ezzel foglalkozna annyit mint a rohadt fortniteal

Egyik csapat full gold + Aouar tots. Érződött a gold kártya hátránya de jó volt a tizikkel be is húzta

Aztán full tots csapat Benzema moments Dalglish.. Mondtam rip errre 7-2 ide

Következő elég szedett vedett. Gold Messi if De jong Baggio Larsson sztem midek. Első félidőben világát nem tudta. 4-1. Másodikban mintha nem is ugyanaz lett volna 4-4. Tots Mount csereként 118-ban felső kapufa gól vonalon éppen kívül
. 120-ban Lozano bekavarta vhogy 
A játékmenet elég jónak tűnt...
-
Zimmi91
addikt
Hát gyerekek nyomtam 6 meccset 01:00-2:30ig, hát ez a játék lehet ilyen is?!
Eskü nem akartam abbahagyni olyan smooth volt meg tiszta a játék
De szeretnék én is kis német vagy olasz kisgyerek lenni akinek délután 15 órakor is ilyen a játék nem csak hajnali 2kor
Kimpembe beast, meg kiraktam Aouart is, hát rá sincsenek szavak amikor jó a gameplay akkor minden passza patika, mozgása átfolyós
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Aha. A 84pluszban egy 85-ös volt a legjobb.
A 81x25ben pedig 87-es gold
Lehet át kell keresztelkednem. -
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ultimate pakkon kivul mindenem volt..
-
gjoe
addikt
Ez a paquetá egész jó kis lap.
kimpembe kiszedve. -
Mrguba
őstag
30 pakk egy kurva kibaszott totts se...
egy gold MERTENS es GOLD WALKER...
Murva anyad EA...masnak meg 1 pakkban tobb totts -
ThuG4LifE
senior tag
50 pack, 1 wo IF Maripan … de jo h nem nagyon jatszok mar
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
hétvégén ha meguntad, egy meccsre igazán kölcsönadhatnád majd azt a csapatot
-
Kristof_94
nagyúr
2-0-ról buktam el egy idegenbeli meccset, végig ott volt a piros ikon a képernyő tetején a delay miatt. Esélye nem volt 2-0-ig onnantól meg mintha elvágtak volna, egy fél méteres passz sem ment.
Ja és persze nem találom az ellenfelet originen, tuti ez is véletlen. Rohadjon meg az egész ott ahol van. -
K.J
senior tag
Mennyi tokent lehet most kapni twitch közvetítés megtekintéséért?
Néztétek esetleg? Vannak dátumok? -
sumi4623
tag
Sziasztok! Most jelenleg van egy xbox one x-em es egy uj generacios series x konzolom. Ha jatszok a series x-en akkor utana tudok meg a masik konzolon jatszani vele vagy mar felejtos az?
-
Woodslave
félisten
Lehet megveszem gold Neymart meg Mbappet aztán velük nekiesek ennek a Kimpembe küldinek. Semmi szükségem rá de még mindig több értelme van mint rivalsban idegelni magam
-
bubuska10
senior tag
Beléptem körbenézni a játékba, hogy mik jöttek. Találtam egy "FRIENDLY(!!!)" objectet, amivel Kimpembét lehet kivenni. Lövök két öngólt, hogy tiszta legyen ennek a fasszopónak hogy na vajon mik a céljaim. Ebből amúgy 10 gólja ajándék volt, direkt elfele futottam az egy szem CB-vel hogy belője 8-0-nál is, kapussal félreállok büntetőnél 10-nál stb. stb. 12-0-nál is full letámad, nehogy egy kurva-kibaszott objectet meg tudjak csinálni. 83.tól hátul futkos a kapussal, ha közelébe érek elpasszolja.... Mbappét felrúgja, 12 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) -- 0-nál, direkt azért, hogy nehogy EGYETLENEGY valami nekem is meglegyen. Szerinte mi a kurva anyámért próbálom meg a HÁTVÉDDEL, SZÉLEN beadni a francia csatárnak??? Hogy ennyi emberség ne legyen az emberekben... Bocs a nyelvezetért de ez tényleg vérlázító...
Megint csak elkövettem azt a hibát, hogy jó kedvvel, lazán ültem le játszani (valszeg emiatt se léptem ki), de úgy felkúrt már a legelső meccs, hogy kiléptem, és 10 perccel később is békeszerető emberként úgy érzem hogyha találkoznék ezzel az emberrel aki ellen játszottam, akkor agyonverném....
-
gjoe
addikt
ide 40 pakkból egy untrade dupla tadic, és egy l. parketta.
többre számítottam azért. -
thebigK
addikt
na a hetek óta félrerakosgatott, őrizgetett ligue1 premium players csomagból jött is egy ilyen TOTS André, gg
-
elod22
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
PC-n vagyok, de még gép ellen se tudok gólt fejelni, nemhogy online
Bezzeg én szögletből benyelek egy csomó gólt... -
elod22
senior tag
Azt a Kimpembet valahogy ki kellene szenvedjem, de a fejeseket nem tudom, hogy lehet megcsinálni. Nálam még az üres kapuba is képtelenek gólt fejelni a játékosaim. Valami trükk a fejesekre?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Zimmi91
üzenetére
Jó az, fodder hegyek! Bár André még jó is lehet.
Mondjuk ebben a ligában sok olyan lap van, amit az ember nem szívesen kapna a pickből vagy garantáltból.
5-6 korrekt lap van.
Na, akkor Neymar-Mbappe-Yedder közül valamelyiket majd kipattintom. Nem is tudom, talán Mbappe lenne a legjobb a chem miatt. -
gjoe
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
magyarul?
-
LendvaiFeri1
veterán
-
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nálam TOTS Son ilyen, ha a bundes csapattal nyomom, akkor sokszor csereként hozom be, előfordul, hogy félidőben, de azért 3 gólt átlagban tud olyankor is vállalni

-
bodnar123
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez lehet így van. Te más szinten vagy mind csapatban mind osztályban. Szóval akik szembejönnek nem hobbi játékosok. Szóval a feltételek többnyire egyenlőek. Ilyenkor persze hogy számít más.
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Tényleg nem számít eléggé? Hát engem sosem szivat le egy gold csapat, de az kérdéses hogy 5 vagy 8 gólt lövök neki. Amúgy persze nem muszáj beleölni az elején pénzt, nem tudom ki hogy csinálja. Ha elején nem ölsz bele akkor csak az elején indulsz hátrányból. Utána a sok sok óra megteszi hatását. Ezeket a pace dolgokat értem én. De magyarázd meg nekem az ingyen 92es Isakot miért éri be 0,5 másodperc alatt egy védő 3-4 méter hátrányból? Ugye nincs olyan gyors kh a játékban mint ő... És ezt nem egyszer. Ebben a játékban a játékosok kb 50 km/h-ra gyorsulnak 1 századmásodperc alatt... Amúgy ne értsd félre nem az a gondom, hogy a 98as Ronaldo kb 10 százalékkal jobb a 96 Piquenal. A gond hogy kb 10x különbség van közte. És ez kiábrándító. Mert igen kénytelen vagy beleölni 10 órákat és akkor talán lesz esélyed. Amúgy meg nincs. Azt azért megnézném div 1ben hány gold játékossal találkozol. Mert ha egy van a csapatba az nem ugyanaz mint ha 11. És igen tényleg hamar lehet jó színes csapatot építeni. Nekem is sikerült. 4 hét alatt egyetlen szerencsés nyitás nélkül. De mégis ugyanazokkal a csapatokkal futok össze. Atal, Bappe, Neymar, vagy a TOTS királyok és mindig3-4 szer visszapattan egy játékosukhoz a labda egy támadás alatt. Érdekes, hogy ha hasonló csapatok vannak, mint az enyém akkor nem. Tudom ez a tudás. Hogy labdafizika nélkül mindig visszaszoppantódik a labda, de szerintem ez egyszerű pay to win. Értsd. Az idő is pénz. Azt is kár lenne szerintem vitatnod, hogy a játékosok képességét befolyásolja az ellenfél képessége. A squad battle is méltán mujtatja, amikor amgas szintre veszed akkor lehúzza a játékosaid átlagát. Ugyanígy működik az Online is. De figyelj ha pc-s vagy gyere játszunk egyet úgy, hogy csak goldokkal jössz ki. Meglátod milyen csodásan helyezkednek a játékosok. Mondanom sem kell, hogy mivel 11 játékost nem tudsz egyszerre irányítani, ezért ha csak a négy védőd fut vissza akkor nem tudsz mit csinálni. (persze válthatsz másokra csak akkor a kh-k nem futnak). Ja és még egy fact. Érdekes, a király youtubereknek nem sok ingyenes játéksot látsz a csapatába. Vajon miért.
-
K.J
senior tag
Fiúk!
Hogy megy ez a kilépkedés sb-ben a chemért? Meg kell szakítani a netet is? Elfelejtettem
Konzolról lenne szó. -
bubuska10
senior tag
Nektek mennyi szokott lenni a labdabirtoklásotok? Sztem amikor az ellennél 60%-ban van az már a bosszantó kategória. A héten volt egy tag DR meccsen, aki 83%-ban birtokolta a labdát. Mindig megfordult, ha már 5 méteres körzetébe volt egy játékosom. Mit lehet az ilyen ellen tenni? 4-2-4, team pressure, ultra attacking nem műxik. Mindig az első ellenfél a legidegesítőbb, hogy amikor nyugodtan, felkészülve leülsz játszani, akkor rögtön jól felkúrd magad.

-
Nandinagy
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére

A világért sem akarlak megbántani de ez hatalmas marhaság. A játék szerintem legnagyobb hibája, hogy a csapat nem számít annyira mint kellene.(Illetve az utóbbi időben a skill sem számít, de ez már kérdés).
A futás kérdés nagyon sokrétű egyébként. Nem az számít, hogy 90 pace vagy 87 van odaírva mikor a 90 pacesnek 82es gyorsulása van a másiknak meg 87. Lehet a sprint speed a 90esnél jóval több de ez rövidtávon nem fog kijönni. Számít a magasság, a bodytype hasonlók.A fórum 90%-a nem költött egy forintot sem a játékra és mégis mindenkinek jó csapata van. Az, hogy Neymar meg Ronaldo kell a sikerhez. Hát istenem 100k-s lapokról beszélünk te miért nem veszel egyet?

Azt meg egyébként viccnek tartom, hogy az a bajod ha egy jobb csapat elver. Mi a picsának izzadjam ki hetente a gold1-t magamból ha utána meg nem számít egy jobb játékos akit pickelek/megveszek. ?
Rengetegen jönnek egyébként ezzel a pay to win fifával. Szerintem rohadtul nem annyira pay to win ez a játék. Ha az lenne nem szopatná le rivalsban div1ben valaki egy gold Allanel a TOTS Kimmichem. Idén iszonyat könnyű jó csapatot építeni(Swap,kis millió küldi,milestone tele 100k-s packokkal,8 zsák sbc meg hasonlók).
"A Chemistry is semmit nem ér, mert 10es chemen szarabb volt egy 90es játékosom, mint 10esen egy 92es." Ezt a részét nem értem. A chemistryvel nem lesz valaki jobb játékos a másiknál.
-
bodnar123
őstag
Ez a játék túl van bonyolítva. Szeptemberben bele kell ölni sok pénzt, majd onnantól soksok időt. És mindig huzogatni összevissza a jó játékosokkal a labdát. Azzal egy átlag feletti győzelemszám kihozható. Minden Ronaldo, Eusoébio, Neymar... META játékost legalább 3szor szerelni kell mert mindig visszaszoppantódik a labda hozzá. Ami a gond, hogy ez maga a csel, mert ezután még jobb helyzetbe kerül. Röhej... Se fizika... Az értékek nem számítanak mert egy 92es futásúnál kb háromszor gyorsabban fut egy 93-as. A labdának sosem volt fizikája, nem is akarnak neki. A játékosok helyezkednek de minek. Mert amint adod nekik a labdát visszarántódnak. A Chemistry is semmit nem ér, mert 10es chemen szarabb volt egy 90es játékosom, mint 10esen egy 92es... Szerintem a játék megnézi kinek milyen értékű csapata van, és az alapján eldönti a dolgokat. Ha közel hasonló a kettő akkor mehet a menet. Ezt abból a tapasztalatből mondom, hogy ha enyémhez hasonló kb ingyenes csapat jön, akkor ott sokszor nyerek. Ha egy játékosa többet ér mint a csapatom, akkor addig szoppantgatja vissza neki a labdát, még végül gólokat talál, bármilyen szarul játszik.
-
thebigK
addikt
FIFA 21 teljes egeszeben osszefoglalva, a 3. Wl meccsemen: nemet ellenfel, csak a nutmeg meg az rb+y, vegeredmeny 2-2 ugy, hogy a 92. Percben tizit fogok, hosszabbitas kiegyenlitett, majd egy auto tackle miatt a 122. Percben megint tizit kap, amire kesve mozdulok, igy nyer es megy a dance golorom. Welllllll doneeee
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
A kedvenc hozzászólásom tavalyról: Kristóf TOTS Yedder nyitás után:
"Tots, látom francia, na mondom biztos valamelyik töltelék, erre ő jött, újabb szupercsere!
Nem hálátlan akarok lenni, de kicsit sajnálom, hogy nem Mbappe, mivel őt a chem miatt könnyebb lett volna TOTS Di Maria és a sima Neymar közé. Viszont Yedder senkivel nem linkel, de majd megoldom."
. Lehet, hogy tényleg igazad lesz. De legalább 1 valaki kitudja próbálni innen az összes extra lapot idén is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- 182 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Élvezet velük játszani. 8-2 eddig de igazából egyszer kaptam ki. 8-1-ben a játékfelállásnál csak alakzatok voltak és mikor rámentem, hogy cseréljek kidobott a játék hibára hivatkozva

Ez aztán tényleg Noname

. 120-ban Lozano bekavarta vhogy