Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
Annak mennyi esélye volt, hogy a champions upgradeböl a piros Ghezzalomat belerakva, a kéket kapjam vissza?
Lottozni kéne. -
taylorp
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nálam Nkunku.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Arra már nem is emlékszem, szóval biztos nagyon jó lap lehetett
-
toxicjew
addikt
12 wines pick Benzema, végre legalább egy magas értékű lap
-
Woodslave
félisten
Srácok. Be tudok lépni más gépen a fifa accomban hogy tudjak játszani?
Osztott ps acc. Ha a sajat ps accomban inditom ezen a gépen akkor úgy érzékeli hogy nincs ps plus nem engedi az onlinet
-
Nandinagy
addikt
-
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Dybalát mondják nagyon, de nem lennék meglepve Koundén és Fatin sem akár sbc, akár objective formájában. Illetve baromira szurkolok egy felturbózott Szoboszlaiért

-
elod22
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem Yashin - Zanetti - Nedved.
Yashinnal még ki is lettem volna békülve, ha ne raktam volna már ki sbc-ből, így Zanettit vettem ki, de nincs már helye a csapatban, főleg Interesként
Az is vicces, hogy egy duplicate lappal meg egy Juve és egy Inter legendával kínált meg az EA. Legalább egy Sheva vagy Seedorf esett volna, bár nekik se lett volna hely a kezdőben
-
Kristof_94
nagyúr
Lassan vége a játéknak, szóval én is megcsináltam. Socratés - Okocha - Essien.

Siralmas... Kivettem Socratést. Nem ő éri a legtöbbet, de ő volt a "legnagyobb". -
Kókuszdió
nagyúr
Skacok ,
Kaptam egy frissítést a játékra PC n ,most meg magától nyomkodja össze-vissza a menüt vlmi és ha rámegyek a játékra bejön egy ismeretlen kar (2. player) és nem enged tovább....
Nem tudom ezt hova rakni ,most vagy vlmit elcsesztek vagy az én gépem lett vírusos és belemásztak?

-
bodnar123
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ráadásul épp felét érik a kevésbé király iconok... kb 90%ban pénzt buksz... Persze ha fodderből megy akkor mehet a gambling... végig néztem egy nyitogatós adást... Kb 10. alkalommal adott egy Cruffyt... Addig meg bukó bukó hátán...
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Majd augusztusban lesz 1 csapatos icon pack
Tavaly is volt asszem. -
Nandinagy
addikt
válasz
lanikai
üzenetére
Bár nem értem mi ez a hatalmas Brazil áradat most
Allan,Bernard,Peres,Telles,Marquinhos.
Ami érdekesebb lehetne az a draftos milestones
Most eléggé felfog higulni a mezőny szóval jövőhéten megnézem magamnak
Ha minden jól megy 15 draftból megvan a 48 win.
Bár freeze Firmino meg Rooneyt nem értem rewardként. Firmino tök jó lap volt december-április között
De azóta már nem annyira.. -
lanikai
aktív tag
ez a Marquinhos igen gusztustalanra sikerült

wow, az a draft token sbc repeatable -
Mrguba
őstag
Ez az arzenalos paros.nem.is annyira szar azert 😉😉
-
|AP|
veterán
meglett a 15 win. Pickek említésre sem méltók, mentek az upgrade-be. FOF Hazard...
Végülis nem rossz, de most már lassan leesik mennyire értelmetlen is volt ez a hétvégi WL
Pickeltem már Messit, Mbappet, jött egy 99-es Neymar... igazából nem tudom milyen lapért hajtok még
-
Woodslave
félisten
Rulebreaker Oscar Quick sell ára 68.800 coin. Ez úgy tudom nettó ebből nem vonnak le 5%ot. Transferen van egy csomó 69kert. Ami 65.5k nettó. Miért?
nem mintha bárki venné csak érdekes -
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Komolyan imádlak Kristóf
Kinyitsz mindent aztán mindig egy 200k-s lap után sóvárogsz. Egyszer már valakivel eljátszottad ezt csak nem jut eszembe, hogy kivel

VVD minek? A milestones Lenglet jobb nála. -
toxicjew
addikt
Most nézem egyébként, hogy a scheduleben már csak jövő hétre van írva wl. Gondolom csak véletlen lehet vagy hóváltás miatt vagy nemtom. Sosem szoktam nézni, de most megakadt rajta a szemem.
-
Madn!ght
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Grat.
Nem semmi, van még olyan top kártya amit idén legalább egyszer ki nem nyitottál?
Eseted az élő példa arra, hogy account függő a drop. Mert hogy 1-1 top lap leesik a srácoknak is, de nálad tulajdonképpen 2-3 próbálkozásból jönnek a legjobbak.
Apropó, kiraktam a 88+ sbc-t, 5-ből 3 lap liverpoolos, whatif kante és még egy ráadás olasz. Még jó, hogy telibe bundes csapatom van…
(ja bocs nem, a minap esett egy rekordbreaker műbappé, így bejöttek aouarral most egy kicsit csatárba. A tökfekű toty lewát megvettem, hogy ilyen apróért megy. Háát mit is mondjak, nekem egyáltalán nem adta… -
Kristof_94
nagyúr
Jól jött a La Liga WL-hez!

Nem egyszerű, mert rajta kívül nem sok jó lap van meg, de próbálkozom... -
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nincs új a nap alatt
-
Nandinagy
addikt
válasz
Mrguba
üzenetére
Tegnap óta nem voltam a játék közelében és vasárnap estig nem is leszek szóval engem nem érint
Ez a kedvenc részem, hogy már tökmindegy , hogy lejátszom-e a wlt vagy nem. Évközben azért fontosabb.
Amúgy ps-en indul egy csomó verseny amivel lehet fifa pontot nyerni. Ha valaki unatkozik érdemes rápróbálni
eslgamingen lehet nevezni. -
Kristof_94
nagyúr
Én lehet nem is regelek.

Az a baj, hogy nem tudom mennyi időm lesz majd rá. Meg nem túl jók a La Ligas játékosok a klubban, elég hiányos. Bár nem kötelező a bónusz objective.
Meg kiégni sincs kedvem. -
Digestive
veterán
Na ez az a WL amiről párszor már volt itt szó. Most húzta maxra az EA az esélykiegyenlítés csúszkát, h minden fogyatékosnak legyen kedve megvenni a 22-t... Kettős emberelőnyben kaptam ki egy olyantól aki sztem kezek nélkül, lábbal játszott a tudása alapján... Valami angol2 10k-s tots lappal rúgott 3at 20+ méterről miközben 2 védővel taszigáltam!
Olyan szinten pattant el bennem az utolsó cérnaszál, h chippendale módjára téptem el a pólót magamon. 
-
elod22
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát nekem 4x88-as és egy 89-es David Silva esett. Nagyon megérte ez is
-
Kristof_94
nagyúr
Megcsináltam ezt a 88+ sbc-t, mobilon először egy duplicate Szoboszlai bukkant fel, na mondom szuper...
Aztan mögötte toty Ramos, 88 Davies, 88 Trent és 88 Ruben Dias. Ramos megmentette a bulit. Bár egy VVD jobb lett volna, akkor el adtam volna a mostanit.
-
toxicjew
addikt
Na jól van hát úgy látszik múlthét óta elfelejtettem játszani
8/3, ilyen szarul sztem utoljára a 19ben álltam. De tudom, hogy én vagyok a béna, nem pedig a játék való a kukába
-
EA's hit
addikt
Konkrétan a srácnak ha volt egy pontos passza akár csak a saját térfelén, az már gól volt. A 60. perc egy egész picit lehet hogy túlzás volt, de hogy az 50-55. percnél előbb nem lőtte meg az első gólját, az biztos. Onnantól pedig kb. mintha átadtam volna a kontrollert egy törött kezű ötévesnek, bármit csinált, 3 húzásból garantáltan gól lett, én pedig bármit csináltam... hát, láthatóan nem lett minden gól
Mindezt úgy, hogy 50-55 percig tényleg szétfociztam, amennyire csak lehet ebben a játékban.Digestive: Ugyanazok, amik eddig is, 2 hétre került be a team1.
-
Digestive
veterán
Most milyen spec lap nyitható?
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ja csak Gullit majdnem ígyis drágább sbc után mint Dinho szóval 20-25 sbc között lesz valahol szerintem.Egyébként csak látszólag sok 1-1 játékos. 1 reward után kitudtam rakni egy 85-86-87-88 squadot úgy, hogy értelmes játékos nem is jött. Szóval 2-3 hét alatt simán kirakható bármelyik.
-
EA's hit
addikt
Dinho mondjuk szerintem biztos hogy nem lesz drágább Gullitnál, sőt, szerintem nagyon max. Eusebio-szint lesz az sbc, ha tényleg kijön. Ami nyilván szintén bazidrága és esélyem nem lesz pl. nekem sem kirakni soha, de a 30-38-tól nagyon messze lesz szerintem

-
K.J
senior tag
válasz
taylorp
üzenetére
Ja, jön majd kb 38 szekcióból álló sbc. Jól elhúzták, ha igaz.
Egyebkent tényleg úgy kellene, h már majdnem az elején kiadni ezeket, hogy legyen idő megcsinálni és élvezni is vele a játékot.Ne legyen valós a leak, mert már ihatok rá hideg vizet... majdnem az összes fodderemet elpazaroltam ide-oda.
-
Zimmi91
addikt
Most, hogy Sancho hivatalosan is Vörös Ördög lett szerintetek mennyire fog boostolt lapot kapni a 22ben?!
A 21ben mindenki azon sírt, hogy milyen lassú kártyát kapott, pedig nem lassú az öcskös
PL boostot megkapja vajon?!
-
Woodslave
félisten
futbinen Rondaldinho sbc-t fantáziálnak
-
evibly
senior tag
A 99-es Neymar mellé kipróbálnám, de ilyen nagy gondok gyötörnek, h melyikre verjek el két millát?
-
-
|AP|
veterán
-
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Amúgy érdekes, de most éreztem hajlandóságot magamban, hogy megcsináljam Taverneiert és Alessandrinit, és elkezdtem Atalt is. lehet azért, mert nagyon jó lapok és mert amúgyis minden héten sbztem, hogy legyen egy kis reward belőle, szóval így legalább van motiváció is. Persze kérdés meddig tart még ki ez a lendület
-
Nandinagy
addikt
Az ea,ubisoft tökmindegy milyen kiadó account úgy működik, hogy ha neked valamilyen platformon megvan egy játékuk akkor csak simán linkeled a psn id,xbox gamertag,origin id-d az accounthoz és a jutalmakat,trófeákat szinkronizálja ott neked.
Ubisoftból tudok kiindulni ahol xbox oneon játszottam az AC: Originsel és kaptam érte ubisoft coint(kedvezmény meg ingame jutalmakra tudtam beváltani). Aztán miután váltottam PS4-re hozzálinkeltem a psn id-m és ugyanúgy megmaradt a coin+trófeák csak innentől a psről kapta az infót.
Szóval tudja külön kezelni a platformokat
Lenullázni amúgy sem tudja.
Can I use my origin account on PS4?
Linking your accounts: Your Gamertag / PSN ID and Origin Account should be correctly linked when you first access an EA game online if you use the same email address for both. We recommend that you check your Origin account to ensure your emails match. -
|AP|
veterán
azt nem tudjátok véletlenül, hogy a FUT csapat és az ehhez tartozó adatok melyik fiókhoz vannak kötve? PC-seknek az originhez, PS4-en a PSN-hez?
Vagy mindenkinek az EA fiókhoz?Még mindig fosok kicsit, hogy ha PS-en az EA fiókommal belépek a FUT-ba, akkor esetleg képes lesz összeszinkronizálni és lenullázni a PC-s FUT dolgokat.
-
Woodslave
félisten
válasz
Woodslave
üzenetére
Érdekes valahogy mindig bent tartott ez a qrva játék. Amikor leestem volna mindig jött egy alsó dives aki nem tudott nyerni.
múltkor már úgy éreztem hogy ok kikapok de játékban vagyok. Tegnap egyáltalán nem. Ugyanolyan skill ratingen tényleg 20. Percben 3-0nal léptem ki. Gold pl csapat szétszedett
mondjuk az a srác jól nyomta július acc gondolom már a 22-re edz.Lenglet meglett egyelőre teljesen jónak tűnik. Legalábbis nem rajta fog elmenni az
elite wl
illetve a 12 pickNa még 4 meccs Atalhoz abból kettő a passzos.. ki az a hülye aki ezt megcsinálja júliusban

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
toxicjew
üzenetére
Miről beszélsz!?

(#19812) hint: 1 hét alatt azért van rá idő. Ha hozol pár 4-5 gólos győzelmet az azért rendesen megdobja a pontszámot. El lehet azt osztani! Amíg toltam a WL-t nem volt gond, mert elég volt csütörtök-péntek megszerezni 5k pontot max. 10 meccs alatt, onnantól meg mehetett a WL.
-
K.J
senior tag
Nagyon kreatívak az ea-nél, mindig visszakapom azt, akit beleteszek ebbe a futties sbc-be.
Birthday Atal már kb harmadszor választható. Kicsit vicces
-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Érdekes azért, 2 embernél mennyire mást tudnak jelenteni ezek a fogalmak.

"Teljesen belefáradtan" rank1 + küldik. Én amikor úgy érzem, hogy túlzottan rá vagyok pörögve, akkor szoktam ennyit játszani.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem csodálom... Azért komoly grindot levágtunk itt mindannyian.
-
K.J
senior tag
Valaki volna kedves megírni Summer star Neymar tapasztalatait?
Biztos baszóbb, mint a gold lapja, hiszem minden évben jó az a kártya. (Nyilvan).
Érdemben kijön valami különbség? Érzem azért, h elfáradt a rare gold, meg-megvillan, de már nem az igazi.
Én meg sajnos nem tudom kinyitni a futties pickből sem.
Simán elég lenne a toty is.
-
Woodslave
félisten
Xarra alaznak ma irany div 4. Közöm nincs a játékhoz
-
Kristof_94
nagyúr
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ejnye na, ne bántsd őket, hát próbálkoznak.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
5/6 foligas Pick, neked tényleg arany kezed van
-
Kristof_94
nagyúr
Gold 3 pick:
Salah - De Vrij - Navas
Grimaldo - De Vrij - MukieleCsomagok: whatif Smalling, rajta kívül nem sok.
-
Woodslave
félisten
imádom ezt a játékot komolyan (amikor nem játszom) A pár nappal ezelőtti nincs egy laligás játékostól eljutok addig, hogy teljesen felizgulok az új csapattól (míg nem játszok)

Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Óra topik
- Bestbuy játékok
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mint mikor Tots idején belerakosgattuk a szarokat a garantáltba és mindig visszajöttek.
Lottozni kéne.

Kinyitsz mindent aztán mindig egy 200k-s lap után sóvárogsz. Egyszer már valakivel eljátszottad ezt csak nem jut eszembe, hogy kivel

Olyan szinten pattant el bennem az utolsó cérnaszál, h chippendale módjára téptem el a pólót magamon.