Hirdetés
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD FX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Igen egyébként rettentő pontos az elejétől a végéig
Az ilyen cikkeket szívesebben olvasnám olyan emberektől akik néha beszokták kapcsolni a játékot 
A second man press idén is használhatatlan volt szóval nem értem mit lehetett rajta nerfelni. Ezután inkább leül a fűbe a játékos press helyett?
Mondjuk értelmét nem látom ennek a 4321-es átalakításnak sem. De annyira nem is érdekel majd max más felállást keresünk a chem miatt.
Egyébként ezt a 3 emberes váltást én is olvastam de nekem úgy rémlik támadásnál volt szerepe. Választhattál 3 ember közül merre felé passzolj mint NFL/NBA-ben. Aztán majd kiderül. -
sz_abika
addikt
Péntek letudtam 6 győzelmet a tokenhez. Szombat off. Vasárnap off este 7ig. Akkor nyertem 6/6-ot, gyakorlatilag a TOTS Kimmichem megtáltosodott hogy van SBC lapja is, simán hozott 2-3 gólos meccseket 3-5-2 CMként.
(nekemnemondjasenkihogynincsittbeletúrkálásajátékba!!! 175 meccse van ebben a formációban, ezen a poszton, 26 góllal áll a lap, több mint 10et lőttem vele ezen a hétvégén, elképesztően jól mozog és minden labdát megszűr középpályán)12 Win, de nem terveztem többet...gyerek felkeltett 4.20kor, lementem nappaliba, nincs lehúzva redőny, nem tudtam visszaaludni. Reggel 6ra meglett a 17 win, pörögtek az események. Még ilyen stresszmentes WL-em nem volt.
10-16os rewardok viccek voltak, 89es Marcos Llorente volt a legjobb a 7 pickből. -
Woodslave
félisten
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
nagyon pontos a cikk

vagy én vagyok hülye és nem értem hogy a 4-2-3-1 és a képen szereplő 4-3-2-1 között mi is az összefüggés. Utóbbi mondjuk nem tudom mennyire meta én láttam pár tactic vidót egyszer se fordult elő
-
eM'82
addikt
Brazilok megint nyertek copa-n. Messit eladtam Firmino-t vettem, kár hogy max 2.7-et ér. 99es ratingje lesz. Ha a döntőt behúzzák akkor 5/5-ös lesz.
-
LendvaiFeri1
veterán
-
Woodslave
félisten
Egyszerűen képtelen vagyok megnyerni a feljutó meccset. Tök mindegy milyen csapat skill rating mindig vesztek
Nem mintha lenne jelentősége csak már bosszant -
gjoe
addikt
Brazilok ismét nyertek.Paquetá kaphatna egy summer lapot.
Bár már +2 ratinggal tartozik az EA. -
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ideje lenne már használhatóvá tenni inkább őket, mint eszetlenül pakolni be minden évben. Az iconok fele szar
-
toxicjew
addikt
Na ide Beckham jött
Kétségem se volt afelől, hogy egy nagy szar lesz, így legalább nem csalódtam.
-
-
bodnar123
őstag
Azt tudja valaki mi lett a promo pakkokkal?
-
Woodslave
félisten
Ma nap mérlege. 3 rivals meccs két vereség pont a feljutás előtt.
Fut champions 13 win
Moments Blanc.Keresem az indokot hogy fizessek de egyelőre nem találtam. Vkinek van ötlete mondja
-
sz_abika
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nem fogod! Klasszisokkal jobb mint a Prime, normál játékmenetben elmeny vele bolondozni a 16oson.
Én ma lőttem el WLre Drogba prime lapját, 5meccs, 7gol 4assziszt, pont gondolkodtam hogy mi tudhat a nagytesó... Hát mostmar fogom tudni :)
Csináltam egy TOtS upgrade... Egypt... Mondom holy shit, Salah? Ja hogy nem... 85os CB :D
-
gabesz82
őstag
Másnál sem lehet csatlakozni PS4en?
Aha... investigating connecting issues
-
gjoe
addikt
megint hyper drágán lehet eladni a 82 és feletti lapokat.
-
|AP|
veterán
engem már nem érdekel.
Összeállt a csapat, most már tényleg csak a fun a cél (amennyiben ez lehetséges
)
Ingame az Ini-de Jong-Xavi háromszög nyom egy helycserét az óra járásával megegyezően.Jobb bekkben még nem lenne rossz egy zöld Llorente, illetve ha Busquets kapna egy durva summer stars lapot, az még lehet elérné az ingerküszöböm, de ezek nélkül is tökéletesen elvagyok, köszönöm szépen
-
Nandinagy
addikt
Moments Kaka
Neki mondjuk pont örülök bár ha olyan lesz mint a prime akkor rengeteget fogom szidni. -
Woodslave
félisten
Na erre az ikon sbcre vártam
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Nandinagy
üzenetére
Közben 3 meccsből 1 jött össze így se elit, se 22 győzelmes pick. Olyan szinten tolta mindkét vereségnél az ellent, hogy nem tudtam mit tenni.
Utolsó meccsen persze 91. perces gól volt miután a kapusom védte a lövést lepattant a szélre és onnan valami hülye módon belőtte.
Gyűlölöm ezt a szemetet. -
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mondjuk ezek az arabok csak neked tüskék a szemedben
Engem sokkal jobban felidegesít az összes olasz meg német. Azt remélem nem gondolod, hogy arab zászlónál feltétlenül egyiptomból meg keletről kapsz ellenfelet.
Lehet, hogy fura lesz de nagyon sok arab diák jár Magyarországra meg a környező országokba egyetemre. Debrecenben is rengeteg van és gondolom nem a szegényebb fajtából szóval tellik nekik PC/PS/XBOX-ra
-
Woodslave
félisten
válasz
toxicjew
üzenetére
Inception
If you guys ever see me not review certain cards, it's because it actually takes a mental effort to play this game. It's no secret that I think this game is hot garbage. The passes and manual defending alone drains my soul. I'd review everything from just playing normally easily.
-
toxicjew
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Kicsik vagyunk mi ehhez, de nagyon szívesen elbeszélgetnék néhány fejlesztővel, mert komolyan érdekel, hogy hogy gondolhatják, hogy ez a játék így jó. Játszanak vele egyáltalán? Egyébként januárban volt az utolsó gameplay patch, ahogy az elmúlt években mindig
Onnantól kezdve szélnek van eresztve, simán elképzelhető, hogy a későbbi kamu, semmitmondó patchek tovább rontották a játékot, amolyan bugokat, glitcheket létrehozva és mivel továbbá már nem nyúltak hozzá, így szépen rohadt el. Volt Davisem és most Theo Hernandezt használom. 99 pace mind2 alapból. Erre rendszeresen úgy gyorsulnak, mint egy csuklós busz
Nincs értelmes magyarázat ezekre. Ez a játék úgy szar ahogy van, aki mást mond az vagy nem játszik vele, vagy hazudik
Csak a játékosok függősége tartja életben ezt a franchiset. -
Nandinagy
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Én csak azt nem értem mitől lett ilyen sz*r a játék mint amilyen most. Érdemi patch szerintem március óta nem jött de a játék mégis sokkal rosszabb állapotban van mint volt. Az a legrosszabb, hogy tudom melyik játékos mit tud és ahhoz képest töredékét sem hozza
Capita eddig egy álom volt. Mindenhova odaért, nagyon agilis volt de mellé erős+jól passzolt. Mostanában meg Bellotti úgy lő ki mellette mintha 25 pace különbség lenne közöttük. Labdával az első 3 méteren ötöt ver rá bárki.
Ez a Vinicius lap meg az év kamuja. Esküszöm nektek, hogy ez a gyerek nem , hogy 4.5 milliót nem ér de még csak 300k-t sem. Bamba is csalódás volt nálam de nála még ő is jobb
Mondom kipróbálom csatárba erre meccsenként 2 kapufát lő. Oké akkor rakjuk ki szélre. Szélen meg képtelen egy értelmes passzra. Hatalmas homály. -
|AP|
veterán
válasz
Mrguba
üzenetére
én teljesen logikátlanul most Xaviba kezdtem bele. Nem érdekel már

Van egy csomó nagy ratingű lapom, amit nem használok, mihez kezdjek velük így júliusban...
Nyilván Matthaus logikusabb döntés lenne, de Xavit jobban bírom.
Nem tudom érdemes-e várni a summer stars második csapatra... mire az kijön már pláne nem fog érdekelni a játék.
80-86 rating között van nagy hiány a klubban, vagy 90 feletti, vagy 80 alatti játékosaim vannak leginkább
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Következő fifába az lesz a feature, hogy női kommentátor lesz, véletlenül se fogunk olyat hallani, hogy több szerver, vagy jobb netkód, ami tényleg kellene a játéknak. Ha valóban így lesz, inkább megkímélem magam ettől a játéktól, mert így nincs értelme bármiféle jobb játékost is szerezni, ha az bronze szinten játszik. Sose tanultam meg rendesen cselezni a játékban, mert az alap cseleket se lehet sokszor végrehajtani.
-
toxicjew
addikt
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Mondjuk nem is az a szomorú, hogy ők dollár ezrekért/tízezrekért/százezrekért tolják ezt a sz**t hanem, hogy mi ingyen játszunk rajta
Egyébként tényleg megtört valami az idei fifával. Ennyi script még egyik részben sem volt mint most. A tavalyi meg a 19 sem volt jó játék de ez a mostani mindennek a legalja. -
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
És az a vicc, hogy ha nem lassítod be akkor lehet észre sem veszed aztán kitudja hétvégente velünk hány ilyen van mikor amúgy bemegy de mégsem
Azon is csodálkoztam, hogy az ea felmerte rakni ezt a videót
Aztán szerencsétlenek meg ilyen esport játékkal legyenek profik
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
[link] Ennyit találtam. A lényeg, hogy tisztán látszik hogy gól lett a lövésből de a játék kirúgásnak érzékelte azt hiszem

Emiatt esel ki a versenyen, bukod a playoffot meg jó pár ezer dollárt és ezt mind élő adásban
[link] Itt van 38 perc környékén. Ha belassítod látszik, hogy a labda a kapun ment keresztül és mégis kirúgás lett
-
evibly
senior tag
válasz
taylorp
üzenetére
Nice, grat!
Én egy teljes hétig nem nyúltam hozzá, ez alapján minimm egy Moments R9 járt volna, ehelyett kapom ezt
Kivettem a hétvégén a 92+ midfielder/attacker Moments pakkot: Trezeguet - már csak röhögni sem tudtam rajta.
Fingom sincs, mit akarok ettől a játéktól már, a legnagyobb örömmel nem fogom megvenni szeptemberben
-
Woodslave
félisten
válasz
Nandinagy
üzenetére
ezt néztem én is. Tudom semmit nem jelent de statok alapján még obj Barellahoz képest se nagyon.
Persze ha kell az ikon link az más. Hagyom én is már a francba tegnap este rakosgattam bele az Eto-sbc-be a lapokat aztán arra gondolom mi a francnak már. Jön a garantált fof sbc az megadja végül a kegyelemlövést.
-
Nandinagy
addikt
Ebben a játékban lehet motivációt találni?
Szándékosan nem wlztem a hétvégén aztán mondom játszunk 1-2 rivalst. Az, hogy 95+ dribblinges játékosoktól elpattan a passzok már meg sem lepődöm. Kicselezem a kapust erre 95-ös lövésekkel üres kapura kapufát lövöldöznek vagy 8 méterről jobbik lábbal bedobásra.
Az ellenfél védekezni meg sem próbál mert a gép megcsinálja helyette. Én kaparok hátul erre az AI védőm nekem fut és fellök
Ki kell mondani, hogy ez a játék szar
Az ami a hétvégén a playoffon történt Tekkz meccsén meg egyenesen bicskanyitogató. Mikor egész évben szenvedsz, hogy bejussál a playoffba aztán egy ekkora bugon megy el?
Hagyjuk is... -
|AP|
veterán
én annyira motivációt vesztettem a játékban, hogy lehet rámegyek a fun csapatra és kiveszem Xavit, hogy meglegyen a Xavi-Iniesta-Busquets középpálya
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én inkább hagyom basic-en.
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Lehet én is kiszedem Essient váltaná. Megérhet ennyit, hogy lecseréljem?
Essiennel most már inkább passz gondok vannak. Nagyon jó cdm még mindig de sok passzot ad el. -
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Engine talán? Vagy basic.
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem is már csak a 3. legnagyobb sbc kell a némethez. Milyen chemet érdemes rárakni? Cm lenne.
-
Woodslave
félisten
Megér ennyi foddert ez az Eto?
-
toxicjew
addikt
válasz
Ezekiel.
üzenetére
Igen, azért nem azt írtam, hogy év eleje
Én úgy szoktam csinálni, hogy a játék megjelenése előtt befizetek a Prora, így a leghamarabbi időponttól már elérhető a játék teljes verziója, aztán még 1 hónapot, majd black friday alatt leárazzák a játékot és még így is olcsóbban jössz ki, mintha a legelején megvetted volna az ultimate (legdrágább) változatot. Plusz kapsz 24 előrendelői csomagot is. Persze az akkor is meglenne, ha kapásból az ultimatet vennéd. De akkor is jobban megéri így, mert egyrészt olcsóbb, másrészt 2 hónapig játszhatsz mással is.Jó olcsó lett ez a Mattheus
Így lehet ki is rakom majd, de legalább is egy jó opció lesz. -
Ezekiel.
tag
Sziasztok.
A 4 eurós EA Play előfizetésnél beletartozik a FIFA 21 korlátlan használata? A neten mindenhol 10 órát írtak, de mások meg azt mondták nekem, hogy már nincs ilyen korlátozás a fifánál, tehát most mi az igaz? (PC)
-
|AP|
veterán
az egyik lap volt a lehetségesek közül, akinek kifejezetten örültem volna.
Szóval alapvetően elégedett vagyok. Betettem az utoló 3 WL meccsre, első labdaérintésre gólt lőtt
Ezzel nálam is vége a játék érdemi részének, elégedett vagyok a csapattal, amit sikerült összehozni. Grindolni, sok energiát belefektetni már nem fogok, divrivals lesz valószínűleg csak. Kicsit már fals eredmények születnek így is.Egy meccsre voltam a 20 wintől, ez az én szintemen nagyon nem a realitás

-
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
-
eM'82
addikt
Én már csak Rivalst játszok, azt is rank3/2-ben befejezve (nehezen is talál ellenfelet).
Elkezdtem Volta-zni. Jópofa, de néha annyi gólt kapok hogy csak pislogok :). Persze van hogy nekem is kijön a lépés.FUTban a csapat így néz ki (Messi occsóé volt a piacon, így jött).
Acuna-Essien cserén gondolkodom még, és akkor pont nulláznám a coint.
Aki tovább tolja ezt a csodát nyáron is: full respect.
-
Mrguba
őstag
Ezt a Saqirat ersemes lehet.kirakni??
-
|AP|
veterán
látszik, hogy egyre kevesebben játszanak már a játékkal. 22 meccsből járok 14 winnél, ilyen mérlegem még sosem volt.
Sokkal könnyebbek az ellenfelek, nekem a szerverekkel sincs gondom, néha még élvezetes is a játék
Kár, hogy ehhez az kell, hogy a játékosok fele abbahagyja...
Nem akarom elkiabálni, de most már csak meglesz a 15 win és jöhet a 92+ attacker pick. Felkészül Bergkamp, Rush és a többiek
-
Kristof_94
nagyúr
16 győzelmes pick: Erkin-Navas-Pozuelo-Donnarumma

Ez nagyon gyenge lett, de legalább egy 94-es fodderrel gazdagodtam. -
Woodslave
félisten
válasz
Mrguba
üzenetére
Úgy értettem kis ratinges. Amúgy tele vagyok voltam mert kiraktam. Harapós kis fickó de értem a Goretzka árát a méret itt lényeges
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Agyaltam mert jó lett volna még egy ikon rulett de lexarom. Nem mondom hogy utolsó wl mert úgyis befizetem a qrva ea playt

Ja még ha lesz garantált fof summer sbc azt megcsinálom. Bár van pár jó lap tuti együtt lesz a fof path to akármi lapokkal
-
toxicjew
addikt
Közben rövid úton megszabadultam Vieiratól, annyira nem érzem/nem volt jó. Acuna 3x körbehugyozza a pályán
Majd nézek vkit 2 hét múlva a helyére, jövő héten kimarad a wl. Aki esetleg rá gyűjti a swap tokeneket, sztem gondolja át. Acuna viszont az atyaúristen, remélem nyernek az argentínok
Vicces lenne, ha eljutnának 6 győzelemig.
Új hozzászólás Aktív témák
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Az ilyen cikkeket szívesebben olvasnám olyan emberektől akik néha beszokták kapcsolni a játékot

Így lehet ki is rakom majd, de legalább is egy jó opció lesz.
Vicces lenne, ha eljutnának 6 győzelemig.