Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
Huu, hol is kezdjem. A magasság nem befolyásolja a sebességet. A sebesség egy szám. Pl ha egy kamion menne 100al vagy egy trabant 80al akkor nem a trabant a gyorsabb.
Labdával lassabb. Persze. Csak már akkor visszarántja a gép amikor indítod. Az értékek. Lehet megversz olyan csapatot aminek értéke 3x akkora. De amiről én beszélek ott egy játékos 6x annyit ér mint az én keretem. Gondolom érted hogy a számok között vannak különbségek. Valószínűleg te is a cselezgetős jános vagy. Igen az biztos nem jön be mindig a gold játékos ellen. A gond ott van hogy harmicszor visszaszívódik, de ha harmincadszor is elrontod akkor ez ilyen. Más ligába vagy. Valószínűleg első osztályban kevés a full objectes, olcso sb-s játékossal felálló csapat. És te se vagy az... De hidd el ki van ez találva. Az meg hogy van egy haverod aki EGY ingyen kártyát használ elég komolytalan érv. Na meg ha szerinted ugyanaz a játékmenet wl-en mint sima Rivalson, és friendlisen... Akkor... Ha szeretnéd meghagylak abban a hitben, hogy amikor végig szántod valakivel a pályát cselezgetve te vagy a jó. Én ha lealázok 5 góllal egy sokkal gyengébb csapatot látom hogyan helyezkedik neki a gép. Amúgy fun fact. Ha trainerrel kikapcsolod a gép sprintjét a labdától lecsorgó labdákra ugyanúgy előbb oda ér a gép... És sok esetben a sprintversenyt is megnyeri sprint nélkül . Az egész játék túl van buherálva. Ezért lett évről évre egyre távolabb a focitól, azért hogy a cselezgető gyerekek kellő csapattal jónak érezzék magukat. Az más kérdés hogy gyorsabban futnak a játékosok mint egy sima passz. A profik meg azért veszik meg a legjobbakat, hogy aztán 4 védő ellen 6 támadóval átcselezhessék magukat és 30-0 eredményt hozzanak. Nekem valahogy most ugyanazzal a taktikával, driven passzal kontrázva is mindig 6-7 védő ellen mentem 3 támadóval. És ugye mondanom sem kell. A játék rákfenéje ott van hogy te egyszerre maximum 2 embert tudsz irányítani. 9 másikat nem. Na az a 9 másik a gépen múlik. Ami meg... Próbáld ki
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- PlayStation 5
- PlayStation 4
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest