Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Angol meg nem volt nem?
-
Kristof_94
nagyúr
Icon csomag: holland, CF, Bergkamp.
Már majdnem elhittem, hogy Gullit vagy Cruyff, de jött ez a vízipisztolyos.
Aztán csináltam 2 picket, a másodikban Lukaku. Na hátha lesz majd egy olasz ligás WL. De az EA-t ismerve megint valami olyan nemzet lesz, amiből a játékosok 90%-nak van vagy 3 játékosa.
-
bodnar123
őstag
Az érzés, amikor elcseszel az életből több mint egy órát, hogy silver szarokkal sb-t csinálj... Majd rare megapackból felvillan a kék fény... És lejön egy 75ös copas srác, és a maximum egy 80as rare gold... Megfizethetetlen... Szerintem ezt a szart ilyen szadista állatok csinálják...
-
Zimmi91
addikt
92 Kluivert, leszophat ez a játék de tényleg, július közepén ilyen lapokat dobál

-
eM'82
addikt
-
eM'82
addikt
válasz
grimmjow67
üzenetére
A megrendelés előtt pár perccel, hogy éljen a kedvezmény :)
-
grimmjow67
tag
Ha elorendelem a fifat most kell ea play a 10 % kedvezményért vagy amikor levonja a penzt?
-
Madn!ght
addikt
válasz
taylorp
üzenetére
Azzal nincs gond, ha valaki profi(bb) és már nem kihívás a csilliós lapokkal nyerni.
Viszont a játék alapvető működéséhez fűzött szabályokkal (?) ellentètes az, hogy 3-as chemen játszó játékos 100%os passz/lövés/stb. pontosságot hoz le, vagy egy statisztikáiban jóval szerényebb lap (hisz akkor miért is ezüst?) a lap működését megalapozó statisztikai értékeket meghazudtol.
Ha a fenti alapszabályok normálisan működnének, nem
szenvedne a pró sem az ezüst lapok botladozásával. Vagy legalább érzékelhető lenne az, hogy több energiát/kreativitást kell beletennie a játékába, hogy működésre késztesse ezeket a lapokat.Persze ez a program ebben sem következetes, szóval nagyon meg se kell rajta lepődni.
-
Madn!ght
addikt
válasz
taylorp
üzenetére
Semmi… netto bullshit a chemistry, vagy legalább is néhány (?) embernél. Ugyanezt tapasztalom én is, ha meglátok egy ilyen ellenfelet, tudom, hogy szinte esélyem se lesz, mert a csapatom működése broz szintre süllyed.
Nálam 100-on se találják meg egymást, másnál meg csupa red linkkel adogatja a sebészi pontosságú labdákat. A silver játékosok túltolása meg már csak a hab a tortán… -
taylorp
senior tag
A hétvégém szabad volt, gondoltam wl-ezek 8 spanyollal.
Ezzel a csapattal toltam, amihez Ramos az utolsó 10 meccsre csatlakozott:7 wint terveztem, de szerencsére összejött a 15. Pickek semmi extra sajnos: Moreno, Coman, Neuer.
Most pedig jöjjön néhány gyöngyszem, hogy "emberek" milyen csapatokkal, milyen chemmel képesek játszani. Én meg görcsölök a max chemen. Nem is ez a legnagyobb probléma, hanem az, hogy a kedves ea hatványozottan meg is tolja őket. Minden meccs szenvedős volt, pártól sikerült is kikapnom.

A végére hagytam a legundorítóbbat. 2-1-re kikaptam tőle. Végig constans pressure, a silver védők simán semlegesítették a 99es Firmino-t. Ilyenkor gondolkodok el, hogy mi értelme is van a csapatépítésnek?
-
Nandinagy
addikt
válasz
Zimmi91
üzenetére
Az a baj ezzel a kerettel, hogy:
-Egyszerűen nem volt rutinos játékosuk. Egy 26 éves Grealish/Sterling vagy 23 éves Rashford számít rutinosnak a keretben. Ez így láttuk, hogy nem működőképes.
-A másik, hogy a játékosok stílusa nem egymás mellé való. A legjobb támadóhármas(szerintem) az a Grealish-Kane-Sancho lett volna kvalitásokat tekintve. Na hát taktikailag ők hárman nem férnek össze. Így lett az ,hogy jó pár játékos mellőzve lett akik nagyon jók.#19382toxicjew
Jó hát ez a része szerintem egyébként csak a PL-nek köszönhető. Rashford nem értem mire ér 130 meg 150 milliót már bocsánat a united szurkolóktól
Az, hogy 80-100 milliót ér egy 19 éves játékos egy Insigne meg 45 millió az a világ vicce. A rutin többet ér mint a marketing érték. -
toxicjew
addikt
-
Kristof_94
nagyúr
Én nagyon örülök nekik! Akkora volt az arc az angoloknál, mondjuk minden tornán megy a coming home.
Nekem csak Florenzi van, de ő már 5/5 volt. -
-
Nandinagy
addikt
válasz
Zimmi91
üzenetére
Eleve nem értem minek 19 éveseket állítanak oda egy eb döntőben tizit lőni
Sterling? Shaw?Grealish? Velük mizu?
Egyébként én hamarabb hoztam volna be Calvert-Lewint tizit lőni mint Sanchot.
Az olaszok odaküldték a rutinos játékosokat ahogy kell Southgate meg nem tudom mit szeretett volna. Rashi egész eb-n nem játszik erre behozza tizitlőni?
Az ilyen mindig rosszul sül el.#19379toxicjew
Az olaszok sem mutattak semmit. Se a spanyolok ellen se ma. Az, hogy tönkrevernek egy Törökországot nem olyan nagy teljesitmény szerintem
Bár tény, hogy megérdemelték. -
Zimmi91
addikt
Verratti 5/5, de sajnálom az angolokat , de az, hogy egy védő God Maguire beveri a ficakba a másik 3 csatár meg hulla gyengén lövi nem tudom hova tenni....
Southgatet szétszedik az fix....
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ide a 21.ből egy Lapadula. Jó lesz a garantáltba.
Lehet még csinálok vagy 10et :D -
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kosz az erdekelt ki mennyit kap ----

-
Mrguba
őstag
Sracok ha ma nyer anglia akkor ki kap upgradet?
GREALISH
CHILLWELL
RICE
Ezek vannak meg nekem -
sz_abika
addikt
Mekkora fifa_21 gol mar... Saját szogletedbol a kontra egy PL csapat ellen...
-
Madn!ght
addikt
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Az en accountom is szoporolleren van. Hetekig 1800 skillen ültem. Múlt héten a div 1 küszöbén, majd szokásos (!) -200 skill. Most minden ellenfél agyonver 1600 on is
Biztos alzheimerem van és elfelejtettem játszani. Meg a csapat is gyenge… köszönöm, végre teljesen meggyőzött miért nem kell megvásárolnom a következő dlc-jüket.
-
Nandinagy
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Azért, hogy kontextusba helyezzük az egészet Csabi akkor vasárnap éjfélkor ült neki a 30 meccsnek tehát a meccsei 80% végig sem ment
Engem igazából nem érdekel ez a része, hogy melyik az erősebb. Ismerek egy srácot aki konzolon elite3-g1 volt PC-n meg most 25-29 win között megy. De ez megint nem döntő tényező mert azóta fejlődhetett vagy épp ez a rész rááll a kezére. Lényegtelen az egész. -
toxicjew
addikt
Ne haragudj, de ennek pont az ellenkezője igaz
Elég csak megnézned néhány streamert pl. Szaniszlót (akit amúgy kedvelek), ő képes volt g1ig is elmenni olyan játéktudással, hogy a fejemet fogtam mindig amikor néztem a streamjét. Röhögve verném. Vagy Pieface, aki szintén egy full basic tudású játékos és így is g3-g2 megvan neki. És tudnék még konkrét neveket mondani akiket szoktam időnként követni, na ők a tipikus átlag játékosok és sima g3-g2 konzolon. A prok ott játszanak ez tény, ezért top szinten a konzol verhetetlen, de az átlag skill PCn magasabb, és szűkebb a mezsgye amiben mozognak a játékosok. Konzolon meg ott az összes 10 éves Pistike. A videó egy vicc, mint mindig, semmi értelme kiadni ezeket
A lényeg majd a Pitch Notesban lesz, ahol majd jól lehazudják megint a csillagokat ahogy eddig tették, pl. a szerverek telepítésével, kapcsolatbeli dolgok fejlesztésével
-
adise
őstag
válasz
toxicjew
üzenetére
Minden "pro" konzolozik. Aki konzolon 10-14 wines- az pcn siman 18-20 WL-be... probaltam. Egyszeruen gyengebb a mezony, kevesebben jatszak,drága piac,csalok. Nem véletlen gondolom, hogy nem is éri meg fejleszteni rá nekik.
Ettol fuggetlenul majd meglatjuk mennyire lesz "nextgen". A videougyanaz elmult 10 évbe mindig kb.
-
eM'82
addikt
Eusebio SBC. Kérnek érte ezt-azt
-
toxicjew
addikt
Jó kis trailer, klasszikusan semmitmondó
De majd a hypermotion megoldja a játék összes gondját
-
Jakesz
addikt
FIFA 22 előzetes: link
Megjelenés: október 1. -
Nandinagy
addikt
Ha jobban belegondolok egyébként ha átlehet vinni a csapatot akkor nem fog érdekelni. Én a ps5-t az új God Of Warral akarom megvenni ami 2022 fixen. Addigra meg akcióban 4-5k ha lesz a fifa. Ha meg sokan lesznek a 4es verzión akkor majd csak a 23-ban váltok full ps5-re.
-
Jinxb1rd
addikt
Egyébként van aki, játszott/játszik pc-n meg konzolon is?
Mert egyébként nekem az volt a problémám, hogy miután átmentem konzolra, olyan volt, mintha input delayem lett volna.
Érdekelne, hogy bármiféle különbség van-e minőségben a pc-s és a konzolos multiplayerezés között. Esetleg több szeró van-e knozolhoz, optimalizáltabb-e stb. Erről nincs semmiféle cikk/videó? -
eM'82
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Elég sóher dolog ez tőlük. 2xer nem költök erre a csodára majd, márpedig idén nem váltok PS5re (múlt héten hívtak amúgy hogy van Digital edition és végül most hétfőn adtam át főnököm 2 kisfiának akik kari óta vártak rá)
Szerk.: Honlapon ez van: (szóval no para, nem kell 2xer megvenni)
PRE-ORDER** FIFA 22 Ultimate Edition and receive:Limited Time Offer - FUT Heroes Player item
Ones to Watch Player item
4 Days Early Access
Dual Entitlement - free PlayStation 5 upgrade
4600 FIFA Points
Team of the Week 1 Player item
Kylian Mbappé Loan item
FUT Ambassador Loan Player Pick
Career Mode Homegrown Talent -
eM'82
addikt
Köszi :). Utolsó előtti meccsemen 1899 skill pont volt. Mondom egy x-szel is jó vagyok, ha erősebb játékossal sikerül meccselni.
Aztán első gól után kilépett a kis Mancini tanítvány. Nem is volt tervbe a Div1, csak pár hónapja amikor nagyon közel voltam hozzá, aztán zsinórban pár vereség, és inkább mentem Div3/Div4be játszani (vsz nem csak én, mert elég erősek voltak ott is, olykor olykor).Nándi: danke. Lehet, de ahhoz magasabb szinten kellene cselezni (tudatosabban). Amivel nagyon éltem a dolgot amúgy az a 16oson kívüli finesse shotok :).
Most már csak SBCzek, meg néha pár meccs, én ezzel elégedett vagyok. Megnézem a Fifa 22nél mi az a Hypermotion :D -
Nandinagy
addikt
Hát van pár érdekes dolog

Az ultimate edition ea playyel csak 31k huf de jár hozzá 4600 fifa pont+otw játékos.
A standard meg 24k.
Na a problémám a következő
Az UT Edition jó áron van eskü meg is venném de csak ps5-re van.Vagy nem
Látom van 4-es verzió is csak máshol.
A standardból megint 2 féle van: PS4 és PS5. Tehát ha én most előrendelem a ps4-t és időközben váltok majd 5-re akkor meg kell vennem azt is
Megmondom őszintén fogalmam sincs kezdjek-e egyáltalán bele. Oké, hogy ps5-n is játszható lesz a 4es verzió de kitudja mennyi ember marad...
Trailer: szerintem nevetséges, hogy ezzel a motion technológiával reklámozzák a játékot mikor a 2k már évek óta ezt használja
Alapból egy egyedi mozgásos játékosnak már az volt nem? Gondolok itt Messi,CR,Neymarra. -
adise
őstag
fifa 22 PC-n marad prev gen, nem mintha azt használná bárki is szerintem innen! Egyszer probáltam, de nagyon gyenge volt a szinvonal PC-n amugyis.
-
Jinxb1rd
addikt
Felmentem játszani másfél meccset. Szokásos.
Ezzel a játékkal soha nem lehet játszani. -
Nandinagy
addikt
A div4 az kifejezetten jó egyébként
A következő részben simán meglehet a div2 szerintem ha tervezel játszani.#19339eM'82
Grat
Mondjuk ha rámentél volna tuti hamarabb megvan. 
Jó lap a Vinicius egyébként de rajta az 5* weakfoot sem segített volna.
Továbbra is egy bitang jó lap mint Dembele vagy Neymar,Coutinho,Sterling,Mbappe stb... De semmi több. Ha Coutinhot rakom oda vagy őt semmi változást nem érzékelek. Nem lő,passzol,cselez jobban hiába papíron sokkal jobb.
Viszont a mérleg nyelve az inkább csak Neymar meg Mbappe tudna lenni belőlük is a TOTS vagy SummerStars verzió. A többiek túl sokat hibáznak fontos helyzetekben.
-
|AP|
veterán
grat!
Én továbbra is hol 4, hol 5, nekem a cél max. az, hogy megragadjak a div4-ben

Bár decemberben amikor elkezdtem az egész játékot még ez is nagyon távolinak tűnt. Meg az is, hogy ilyen csapatom legyen.
Kár, hogy mire elkezdhetném élvezni, addigra gyakorlatilag vége
De azért a div1 az nem semmi, még egyszer grat!
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hagyjál már, hogy te elkezdesz nyomozni az ellenfelek után
Én max akkor szoktam ha látom, hogy TTV vagy YT van a nevében vagy tudom, hogy profi aztán ránézek közvetíti-e a meccset de a nonameket nem nézem
Ez is csak úgy jött fel, hogy beszélgettünk milyen szar a játék aztán mondtam, hogy a sok olasz meg német ellen esélyem sincs sokszor a kapcsolati hátrány miatt. Aztán mondja ugyanezt érzi. -
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Te nagyon beteg vagy tesó, h képes vagy így utána nyomozni.

-
|AP|
veterán
válasz
toxicjew
üzenetére
durva, hogy sokáig szemeztem a lappal, amíg csak 600-700k volt. De akkor nem volt rá keret. Aztán tegnap reggel úgy voltam vele, hogy bekockáztatom 1,6M-ért.
Most már 2M PC-n. És már eddig is egy vadállat lap volt.... aki 800k körül szerezte meg az iszonyat nagyot fogott rajta. (konzolon meg volt 400k is...) -
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hol lehet rákeresni?
A lakhelyet nem tudod megmondani mert nem publikus. Egyébként az a vicc, hogy nem volt szar a kapcsolat. Tehát nem laggoltam meg ő sem. Annyi, hogy neki minden autoblock volt nekem meg nem. Meg amit kapuralőtt az gól nálam meg semmi
De ezt nem írnám a kapcsolat számlájára mert számtalanszor volt már ilyen Magyar ellen is.
Ez inkább csak a script. -
|AP|
veterán
akkor most Acuna kap 5/5-öt?
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Megkövetem magam Kristóf
Beszéltem egy csávóval(nem tudom miért ír rám mindenki) és a végén kiderült, hogy Tunéziából játszik
Komolyan azután, hogy elkell viselnem az olasz meg németek mostmár Észak-Afrikából is dobál ellenfeleket?
Így simán lehet, hogy te Egyiptomból kapsz bár 1700 km Tunézia míg 2500 Egyiptom szóval kitudja
-
LucentTwo
tag
Teljesen más a játék menet nálam mint az elmúlt 1-2 hétben, sztem átkerültem a f*sz rossz oldalára. A játékosaim nem tudnak passzolni, a védőim olyan dolgokat csinálnak, hogy rossz nézni. Elmúlt négy meccsemen játéktudásban sokkal rosszabbnak éreztem az ellenfeleimet, de nem nyerhettem. Az ő védőik, mint a beton szépen felállnak falban a középpályásokkal együtt, az enyémek meg futnak össze vissza (megjegyzem amikor fel vannak állva az enyémek akkor nincs gond, de ez kb az első 30 percig tart). Áltban az összes kapott gólom 2-3 passzos gól volt. Vicc kategória am.
Csatárjaim meg mint akiknek földbe van gyökerezve a lábaik, állnak és nulla segítséget adnának jó mozgással , esetleg néha-néha befutnának üres területre, de semmi.
Vagy ami még eszembe jutott, hogy fos delay-s a játék és az ellenfelem mindent előbb érzékel mint én.
-
owen23
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Xbox-on van ez az App amikor PC-s játékokat tudsz használni x napig.
Olyan mint a Xbox gold vagy Ultimate.
Ott így töltötte le a FIFa 21-et, de a grafika elég gagyi, pedig jó gépem van.
Hogy tudnám beállítani a grafikát, hogy jó legyen? -
Nandinagy
addikt
De az a baj, hogy mitől függ? Egész héten berugdossák a helyzeteket.
Most: [link] [link] [link] . Nem szedtem ki mindet csak amiken meccs ment el.
És a slusszpoén. Kikapok egy G3-as gyerektől aki rámír, hogy inkább elkéne mennem voltázni mert az UT nem megy. Érted mikor leírom, hogy stabil g1 vagyok kinevet.Az nyilván mellékes, hogy a vakegér minden skill nélkül előrefelé csak a háromszöget spammeli és a védőim kaptak 2 kötényt amiből gólt kaptam a másik oldalt meg 13 block volt. Kicselezhetem a szögletzászlót is akkor is van 1 láb aki odaér. De ha nincs akkor a kretén játékosom lövi ki azt a védőt aki blokkolni sem akar.
Ez ellen a gyerek ellen a 3. gólom a következő volt: random előrerúgja mire hívom a kapust. A kapus fut-megáll-fut-megáll-fut-megáll és épp hogy nem éri el de belerúgják a labdát. Kipattan 30 méterre mire a Wijnaldumja kapásból rálövi és hiába áll konkrétan a kapuban 2 védőm akkor is gól
Miről beszélünk? 150 méterről is rugdoshatná akkor sem lenne blokkom. Aztán ő tényleg elhiszi magáról, hogy tud védekezni azzal, hogy csúszkál utánam meg aiba védekezik. Szánalmas.. 15 win volt a maximum a srácnál
1-4-re kaptam ki 8/7-4/5 lövéssel. Lehet hogy ez tényleg nem az én játékom 
-
gjoe
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ezek miatt nem játszom wl-t.
Bár már rivalsban is megy.
Tegnap ellenfél úgy egyenlített hogy oldalról beívelt majd ramosom mögött lévő gold neymar magasabbra ugrott és befejelte és még fel is lökte ramost. majd pár perccel később a kapusom 90 fokkal más irányba az üresen álló ellenfélnek kipasszolt. -
Nandinagy
addikt
Egyszerűen nevetséges a játék. 9-0-ba álltam gondoltam mi baj lehet.
10. meccs: 3-2 lett a vége. A 3. gólja úgy lett hogy Gomez átrúg Capita lábán és bemegy.
11. meccs: 4-1-re vezet a gyerek úgy hogy 3 kapufám volt. Feljövök 4-4-re erre a 88. percben Florenzi egy sima oldalpassz helyett fogja megfordul és beindítja Felixet aki nyilván belövi.
12. meccset nyertem.
13. meccs: Sima 3-0 ide 15 lövéssel. A gyerek full pressure 65.ben. Innentől kezdve a játékosaim megálltak leszartak minden taktikát. Passzolni nem tudtak 3-3 80.perc. Oké leszarom... Megint dominálok Vinicius a 97es ugye 3 méterről kétszer se tud gólt lőni de Dembele is üres kapura ballal majdnem bedobásra lőtt ziccerben. 93. perc gold Mbappe ellöki Thiago Silvát gól
Ez a legszánalmasabb ebben a szar játékban, hogy ide nem kell skill. Egész évben szenvedek hogy megtanuljak védekezni meg cselezni utána meg azt látom, hogy Jürgen meg Giorgio AI-ban védekezik és rá sem vált a védőkre. Ha rávált is csak csúszkál mert mást nem tud.
Ha én nem váltok rá ott áll az a nyomorult bármekkora Ikon vagy lap is.
És valamelyik veréb még képes rámírni, hogy elite szinten cselezel csak védekezni kéne megtanuljak. Igen. Azt, hogy védekezzem le, hogy TOTS CR ballal 25ről kétszer kilövi a hosszút? Ott állok előtte de a védőm nem blockol. Nekem a lövésemre 6 ember ugrik blokkolni a világ minden pontjáról .Ha meg nincs előttem senki akkor vagy mellé lövik vagy olyan hullagyenge lövéseket ereszt meg amit megfog a kapus
Jó volt 2 hétig nem wlzni. Most megint nem fogok úgy 2 hónapig.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Én nem tudom miért, de valahogy Debrecenben eszméletlen jó a net. Sose felejtem el Fall Guysba, hogy haverom mögöttem fut, egy karakternyi távolsággal és én nem értem be a célvonalba, ő igen. Miközben mögöttem volt. Meg egyszer csak nézem... ha a labdát megüti a karakterével, legalább másfélszer nagyobbat pattan. Rám meg akármit csinálok alig reagál.
Fifáról ezek után ne is beszéljünk, nyilván sokkal jobban tud úgy játszani, ha ilyen nete van.
Ekkora drasztikus különbségek vannak. Attól függ a teljesítményed, hogy honnan játszol és mivel, szóval a multiplayer nálam emiatt kezd kihalóban lenni, mert ez kb olyan, mintha csalók ellen játszanék.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Közben játszottam egy olasz streamerrel. Ő volt otthon.Hát a csávónak nem volt extra csapata inkább full seria a de mikor FB Tomori úgy futotta le Vinit mintha neki lenne 99 pace nem Vininek ott azért éreztem, hogy nehéz lesz
A streambe belenéztem de nem adta vissza mekkora sebesség különbség volt közöttünk. Hálistennek 3-2-re nyertem hála a creative runnak
Remek találmány azt kell mondjam.#19310gjoe
Majd beállít engem szülőibe aztán nem engedem neki
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Amúgy az idei résszel bejött valami új cucc ami figyeli, hogy mennyit játszol és figyelmeztet ha túl sokat
Az kell neked aztán beállítani valami időzárat a fifára. 
Na eddig 5-0 a wl. A csapat elég jó hálistennek Neymar kivételével
Na ő valami 4 szintet zuhant a 2-3 héttel ezelőttihez képest. Ki is raktam gyorsan szélre, hogy több kárt ne csináljon. Hálistennek már abban a szakaszban járok, hogy nem görcsölök rá mennyit játszak szóval ha így marad így marad
-
Woodslave
félisten
Na játszottam pár meccset. Lehet mert a tortából is az utolsó szelet a legfinomabb de teljesen élvezhető volt megint. 1612 skill ratingen fejezem be az ideit. Hacsak a webappon nem történik valami csoda bár nem hiszem hogy lenne már bárki olyan játékos aki miatt ne tudnám megállni. Kíváncsi vagyok a 22-re.
Ha tudnám ilyen mentalitással játszani akkor talán lenne értelme de nem lehet így csak a játék végén amikor már elfogadod a csapatot. De még egy munkahely nem kell.
Valszeg jobb lett volna ha wl meccsekkel fejezem be mert akkor eszembe se jutna folytatni...
-
Digestive
veterán
A fifa nagymester, megboldogult topikgazda MdewC szokta azt a trükköt alkalmazni amikor hányás volt a játékmenet és a delay miatt előnyben voltak az ellenfelek, h átváltott wifis mobilnetre.
Olyankor ocsmány hányinger, mocsár volt a játék, de legalább mindkét félnek. 
-
sz_abika
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Én a fix 26-28ból költöztem a 42-52es zónába. Olyan mintha a Mortal Kombat esten neked kellene a mogyóró és chipstől ragadó gombos, kutya által megrágott gombával fatalityket kirakni, míg haverod még csak a csomagból se szedte ki az ő kontrollerét. Oltári más a játékmenet, nem tudom hogy megszokjam, vagy elszökjek-e inkább..
-
Madn!ght
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nálam konstans 22-24 ping 1000-s nettel (kábelen csatlkoztatva), de akkor is random delayes. Van, hogy meccs elején jó, majd egyszer csak már delayes, de lagot nem jelez. Ha a meccs elején 28, vagy 30 pinget jelez, a visszaszámlálás 5. másodpercében visszaugrik 22-26 közé. Ilyenkor általában olasz/török ellenfelem van… 2 ms ping eltérés esetén is iszonyat kontraszt tud lenni, hiába 5 csík… egyszerűen nincs következetesség, érzésre a vidéki telekomos 300-as nettel wifin se éreztem rosszabbnak.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Hát általában 2 helyen játszom:
vidéken ahol 1000-es telekom-koax van itt 32-42 közötti ping van és csúcsidőben elég delayes. Az idei legrosszabb wl-eim is itt játszottam
a másik meg Debrecenben 1000es digi-optika ott meg általában 27-36 közötti. Zongorázni lehet a különbséget pedig szinte 1 ping
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer PC minőségi alkatrészekből! I7-9700KF/2TB HDD/800GB SSD/32GB RAM 3600Mhz Rog alaplap
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Milyen színvonal volt gyenge amúgy? A next gen meg egy nagy szar volt idén, kb. semmivel nem jobb, mint az eddigi