Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
válasz
Mrguba
üzenetére
Hát már rgy éve nincs xboxom, de:
Belépész a másik xboxba a te accountoddal. Ott lesz egy olyan opció hogy Make This may home xbox (valami ilyesmi). Neten keress rá, vagy az xbox-os topic összefoglalója tuti segít.
Kilépsz, fosd belép és elvileg minden cucc amit te elérsz (játékok+előfizetés) ő is elér. -
eM'82
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Menj már
Én a Moments Kp pack-ból Socratest, az attackerből meg Garrincha-t tudtam választani. Közben volt megint vagy 30-40 upgrade. Ennyi, Neymar nem akart jönni.Gyakorlásnak WL, 1 meccs veresége után 8 győzelem (utolsó 1-3ról felállva). Jó móka volt, megpróbálom most már tényleg hanyagolni a game-et.
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
szar a staminája...
én emiatt nem rakom ki. de tényleg. illetve minél erősebb a keret, annál nagyobb a kényszer, hogy győznöm kell. arra a heti pár meccsre, már mindegy.
Ettől függetlenül örülök, hogy összejött neked. Szép nyitás!
-
eM'82
addikt
WL pick: Neuer + Carrasco
Championship upgrade: Modric
92+ SbC: LukakuNem jött Neymar, se CR. Egy 10x87+-t még majd beletolok, de már úgyse fogok túl sokat játszani ezzel a szezonnal.
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
ahhoz kellene common gold/rare gold lap. nálam már nincs, adsz kölcsön ?

-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Noice. Itt 19meccs/15win. Elégedett vagyok. Ennyi elég is. Ebből Gold2 tuti lehetne, de nem motivál.
1 silver ellenfél volt még az első 10 meccsek között.Az utolsó 8at mind behúztam. 11es párbajt is nyertem. Volt pár izgi meccs. A vereségeknél 2nél lefociztak, 1nél semmi se ment be, 1 pedig ki ki meccs volt.
Messiről: 19 meccs 26 gól, 13 gólpassz. Nagyot ment. Jobbal-ballal, tök mindegy volt.
Kantét 2xer hoztam be csereként. Gamechanger volt. Baxó lap.
Marquinhos-t nem tudom kinél láttam itt screenshotban pár napja, de ezúton is köszönöm! Hihetetlen jól tette a dolgát. Jobb mint Kimpembe. -
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az igen.
Ellenben "csak" 2 win kell +1 pickhez, az meg 13 meccs alatt csak megvan. Padról lehet behozni nem silvert? Mert akkor előre berakod a CR+Neymar+Eusebio hármast aztán mehet a móka. -
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Legalább Messi lapja jókor jött ki
.
igen, egy védő kellene. Ott gyengébb a felhozatal.
Még két 90-es csapatra futja fodder, többe ne kerüljön R.Sanches
Futties Messi közben 3 WL meccsen lőtt vagy 7 gólt. 3 win eddig. Remélem kitart a szerencse. Bár csak este folytatom, vagy holnap.
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
WL csapat done :)
Rivals első négy meccsét elbuktam. Utána 2 győzelem. Messi egy állat. Nem mondom hogy nem hibázik, de a workrate-je kamu, pont ott van ahol kell. 6 meccs 8 gól, 2 assziszt (div1/2).
Maradt még fodder bőven, pedig azt hittem mindenkit be kell áldozni majd.Mendes is egész jó lap CM poziban.
-
eM'82
addikt
Messi új lapja? Sírok milyen szép statokat kapott!!!! Betyár. Ezt kirakom
-
eM'82
addikt
Kiszedtem a 84+-os csomagot:
TOTS Lewa, Neuer, Bamba, Donnarumma, Fonte + SStars Sommer, többire nem emlékszem, de sok magas lapot adott.
A duplák miatt ment egy 10x87+ ott meg 6 dupla volt.
Ezután egy Batch3as PPick-et nyomtam: Gündogan.Nem értem miért nem akarja beadni a használható lapokat, hisz a játék halott. Nem lenne mindegy? Van egy rakat fodderem talán még egy 10x87et csinálok, de már unom azt is.
Lehet elő kellett volna rendelni a 22est, és akkor ad SStars CR7et ide is?

-
eM'82
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Én meg az előkészületek (serie a csapat összetákolva) után most realizáltam, hogy nem regeltem a WLre, szóval kimarad a mostani
Csináltam egy újabb 10x87+-os SBCt: Navas, Dumfries, Pepe TOTW l, mindhárom duplicate, többi egész jó fodder, de nincs kit kirakni.
G.Martins CAM poziban egész jól adja.
-
eM'82
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Tényleg elég koncentrálós meccsek vannak nálam is mostanság, kvázi WL szint. Bár ott vannak könnyű meccsek is zömmel.
Ellened max akkor játszanék, ha bronzokkal jönnél :D
Ja, mióta letiltottam hogy rám írhasson csak úgy bárki, azóta kevésbé bax fel a játék. Elég a gameplay hülyesége, nem kell a toxivlc okoskodás
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
eM'82
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
az még most lesz szerintem, Ramosból kiindulva.
LendvaiFeri1: belement a csökkentett fizuba. De szerintem még ingyen is ment volna a kövi szezon, de a Barca már nem teheti meg hogy ilyen drága játékosokat "igazoljon" (igaz, ami igaz pont a Barca duzzasztotta ekkorára Messi bérét).
Bárhová is megy, már nem lesz fix ember, vagy fix kezdő szerintem. De lehet pont ettől lesz élesebb, hasznosabb mezőnyben. -
eM'82
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Sztem PSG/Chelsea/Man.City lehet a befutó. Más már korábban jelezte hogy nem tudnak nagy pénzeket megmozgatni. De lehet megy levezetni Iniesta mellé, vagy már most MLS lesz?
Mindenesetre ez a Laporta jól kampányolt, aztán bocs Leo, ez most nem jött össze. Tuti lett volna valami megoldás. Nem hiszen hogy még lejjebb nem ment volná fizuban Messi. Gazdaságilag könnyebb így a klubnak.Az mekkora epic lenne, elmenne Atletico Madridhoz? De Paul + Suarez már ott van. Családja is közelebb lenne mint Párizsban.
Mondjuk Aguero arcára kíváncsi lennék most hogy Leo-bal 1 percet sem fog 1 klubban együtt játszani.
-
eM'82
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
End of Era lap viszont jön, nem?
-
eM'82
addikt
Bazzeeeeeeg Messi nem hosszabbított. Miafax lesz? PSG?
-
eM'82
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Azért nem függtél rá, mert májusban kezdted el, kvázi tét nélkül. Mi lesz veled szeptember végén? :)
Én hosszú évek után hagyok startot, mert nem látom hogy érdemi fejlődés lenne a következő rész. Csak porhintés, és marketing bullshit megy. Persze a csomagolás/körítés még mindig jó
-
eM'82
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
szép eredmény.
Én force quit maratont hajtottam végre azután, hogy az egyik nyerhető meccsen a HDMi elosztó eldobta a jelet és 5-6mp-ig vakon voltam. Kaptam egy gólt, utána meg már mindegy volt, "idegállapotba kerültem Maónikha".
Se türelmem, se szerencsém nem volt ezen a WL-en (tény, Ulti TOTS óta nem toltam WL-t, de akkor is közel voltam hogy a kontroller bánja a dühömet. Végül lehiggadtam és kikapcsoltam a játékot, majd Captain Tsubasa-val toltunk fiammal egy meccset).Vajon karikor mikor megrendelem az Ultimate-et, akkor is hozzám csapják a 4600 FP-ot? Mert ha azt benyelik, akkor jóval olcsóbbnak kellene majd lennie a játéknak.
-
eM'82
addikt
Dettó. Bal lábas vagyok, így azokat jobban el tudom "helyezni térben" a kapura mikor finesse-t lövök. :)
Így mikor jobbra támadok, az könnyebb számomra (támadásfelépítés, labdavezetés, lövés). Bal oldali kapura kicsit másképp áll össze a játékom. Bár az is igaz hogy jobb lábas finesse shotok is mennek (a jatékban), ha megvan az a bizonyos szög, meg előtte az 5*skill (tudod, az az idegbeteg rángatós... Passz ezeknek mi a neve).Digestive: én Cruyffal vagyok így. Legjobb játékos a Fifában számomra, Neymarral együtt. (A játék ezen szakaszán persze vannak olcsó alternatíváik, de egy Atal nem egy Neymar, még ha statokban hozza is a szintet). Igaz, idén vsz nem fogom már megvenni (TOTS Neymar jött). Cruyff SBC meg sztem mocsok sokba fog kerülni.
-
eM'82
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Csóri mit érezhetett :D
PPickből nyomtam még kettőt, de már inkább max magas ratinges duplicate-eket választottam. Nem adja. (Fonte, meg előtte passz ki volt)
Az utolsó 10x85+-os SBC legjobb lapja TOTS Hernandez, többi fodder.
Elfogytak a rare gold lapok is. Licitben elhoztam párat, de a lelkesedés alább hagyott. Szemét SBCk most ezek. Zabálja a rare gold lapokat :). -
eM'82
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Hát én most szenvedek csak. X idő után újra WL egy tákolt PL csapattal. Adama jó (8 meccs 14 gól, 6 gólpassz), de én kevés most ehhez. 8 win a cél és leteszem. Messze van, naaagyon messze :)
Volt 2 meccs amit be kellett volna húzni, de valahogy nem jön ki a lépés a bohócválogatottal. -
eM'82
addikt
-
eM'82
addikt
Jelenleg ilyen a csapat. Adama egyelőre csak csereként tud a csapat tagja lenni, de padról beszállva első meccsén 2 gólt lőtt eddig Rivalsban.
Hakimi remek lap + Paredesszel perfect link. Atal extra.
Kaka csak a linkek miatt van, többnyire báb.
Essien szokott szélső védőt játszani, Paredes meg CM/CDM Hakimivel.
Ma tuti lesz TOTS Neymar nyitható. Ő kellene, aztán megvagyok.
-
eM'82
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Akkor sok pause lesz meccskezdésnél, hogy becseréljük az LB/RBket CB poziba :)
Én ezeket a nutmegeket rühellem (nyilván meg kellene tanulni és spamemelni, de nem megy) , és ha jól olvastam akkor a 22esben is lesz valami turbo sprint. Azt mondták hogy a védővel is rá lehet viszont majd futni a csatárra. Kíváncsi leszek.
-
eM'82
addikt
Bennem megérett a gondolat hogy a lepasszolt ps5 után, a Fifa 22t is kihagyom. Woody is erős volt, nekem is menni fog
A 10 óra trialt kipróbálom + web app, de én idénre elengedem a full verziót, jövőre ingyen, vagy occsóé beszerzem. -
eM'82
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
3x87: Szcesny, Ederson (dupla), Ferran Torres.
Legalább ratingben nem buktam. Vissza lehet pörgetni újabb SbCbe.Te, ez a Div1 érdekes kicsit. Van hogy nyerek (csodával határos módon), de amikor dob egy +200zal több skillel rendelkeziő eppent akkor nyúlnék a Forfeit gombért
-
eM'82
addikt
-
eM'82
addikt
válasz
grimmjow67
üzenetére
A megrendelés előtt pár perccel, hogy éljen a kedvezmény :)
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ide a 21.ből egy Lapadula. Jó lesz a garantáltba.
Lehet még csinálok vagy 10et :D -
eM'82
addikt
Eusebio SBC. Kérnek érte ezt-azt
-
eM'82
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Elég sóher dolog ez tőlük. 2xer nem költök erre a csodára majd, márpedig idén nem váltok PS5re (múlt héten hívtak amúgy hogy van Digital edition és végül most hétfőn adtam át főnököm 2 kisfiának akik kari óta vártak rá)
Szerk.: Honlapon ez van: (szóval no para, nem kell 2xer megvenni)
PRE-ORDER** FIFA 22 Ultimate Edition and receive:Limited Time Offer - FUT Heroes Player item
Ones to Watch Player item
4 Days Early Access
Dual Entitlement - free PlayStation 5 upgrade
4600 FIFA Points
Team of the Week 1 Player item
Kylian Mbappé Loan item
FUT Ambassador Loan Player Pick
Career Mode Homegrown Talent -
eM'82
addikt
Köszi :). Utolsó előtti meccsemen 1899 skill pont volt. Mondom egy x-szel is jó vagyok, ha erősebb játékossal sikerül meccselni.
Aztán első gól után kilépett a kis Mancini tanítvány. Nem is volt tervbe a Div1, csak pár hónapja amikor nagyon közel voltam hozzá, aztán zsinórban pár vereség, és inkább mentem Div3/Div4be játszani (vsz nem csak én, mert elég erősek voltak ott is, olykor olykor).Nándi: danke. Lehet, de ahhoz magasabb szinten kellene cselezni (tudatosabban). Amivel nagyon éltem a dolgot amúgy az a 16oson kívüli finesse shotok :).
Most már csak SBCzek, meg néha pár meccs, én ezzel elégedett vagyok. Megnézem a Fifa 22nél mi az a Hypermotion :D -
eM'82
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Az a múlt, a kövi szezonban jobbak lesznek. De valóban elég cink, hogy az a sok pénz amit kiadtak, azokból még mindig nincs BL cím, és most a bajnoki címről is lemaradtak.
-
eM'82
addikt
Azért ez a formálódó új PSG elég erős lesz a Wijnaldum+S.Ramos+Donnarumma+Hakimi négyessel.
Elől megvoltak eddig is, bár még bezsákolják Messit CAM poziba, aztán mehet a parádé.
Galacticos 2.0
Új hozzászólás Aktív témák
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.