Hirdetés
- Léghűtés topik
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nyomtató topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tápokról alaposan - mélyvíz
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LendvaiFeri1
veterán
Az utóbbi meccs iskolapéldája volt annak, hogy mi az a hendikep.
-
toxicjew
addikt
Na Nedved, Okocha és Deco lettek, én azt hiszem külön kommentár már nem kell ehhez. Vannak emberek akiknek be van állítva az accountja, hogy 5k packból CRt nyisson, másoknak meg csak a fosszart dobja. Én azt hiszem tényleg skippelem a következő részt, nincs a világon még 1 ilyen unrewarding bugos szar játék
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nesta-Laudrop-Rivaldo
Lassan elfogy a coin és törölhetem a játékot hálisten
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Telles kivéve, ha lesz kedvem megcsinálom a momentset, de kb mindenkit venni kéne bele...

-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
A momentsre sztem elbaszom a maradék fodderemet. Shearer, Moore és Litmanen lesz a 3 lehetőség
-
Kristof_94
nagyúr
Futties Alessandrini objective, moments icon pick sbc, Telles sbc.
-
toxicjew
addikt
1 körül meghalt a digi, természetesen meccs közben a 80. Percben
Azóta most tudtam először belepni az originbe. Egyébként nagyon vicces ez a wl is, full Benny Hill show az egész
Nagyon gáz dolgokat művel ez a szar... -
Nandinagy
addikt
Tavaly meg tavalyelőtt nem volt ennyire látványosan csaló a játék
Jó látni, hogy ebben legalább fejlődtek.
Bele sem megyek inkább de annyira szeretem látni mikor az ellenfél a saját kapuja felé vezeti a labdát és fordulásból 20 méteres labdákat oszt ki nekem meg 4 méterre áll az emberem és képtelenek elrúgni addig
A kapufa meg mellélövésekről nem is beszélve.
Nem hiányzott a wl...
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
5-6Asszem fel kell adnom 15 asszem megvolt de sajna nem jön össze. Son 2* Theo 2* davies
-
taylorp
senior tag
Ezzel a 200 wines milestone-nal csak 1-2 hónapot késtek ezek a barmok. Ki az a mazoista, aki július közepén erre rámegy?

-
Nandinagy
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Persze
Engem nem is igazán érdekel. A csapatot olyan szinten késznek tekintem, hogy senki kedvéért nem szívesen bontanám meg. Ha akarok játszani majd fogok de sbc már nem mozgat meg. Wl eddig 8-2. Elképesztően könnyű ezen a héten vagy nem tudom. Az a 2 vereségem meg tipikusan az volt, hogy hiába cselezem ki a fél világot Di Mariával ha utána 5 méterről fejberúgja a kapust a kipattanót meg mellé
-
Woodslave
félisten
Megint egy Kante.. én erre lövöm el mert csak cr7 kell de látom nem fog jönni.
na mindegy még kettőt tudok csinálni de lehet megvárom az esti preview pakkokat bár lassan meg se tudom venni 
Egyébként ez a promo mutatja meg hogy hiába venném meg a következőt minden tapasztalat ellenére ugyanazt csinálom mint tavaly. Semmit nem tanultam
. Nem gyűjtők foddert minden xar sbct megcsináltam stb.
-
LendvaiFeri1
veterán
Nagybetűs KABARÉ.
-
Madn!ght
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hány próbálkozásból dobta ezt a sort?
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Volt egy Salah most meg headliners Benzema. Ja meg egy hl hernandez
Amúgy két nagy lap meg kb 20k fodder és akkor a harmadik már csak fodder mert a két nagyot belerakom

Még hármat csinálok csak appon qrva hosszadalmas bidelgetni egyesével
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Futties player pick. Kell hozzá némi fodder, de ha valami nem túl értékes 90 felettit tudsz húzni, akkor könnyebb megismételni a dolgot. Mondjuk Ronaldot azért nem rakom bele...
-
Woodslave
félisten
Na egy whatif Kante. Van 140k coin jópár magas lap én erre a pickre eltolom lexarom.
-
ThuG4LifE
senior tag
Nekem most lett elegem ebbol a sz@rbol vegleg. Gold jesusok meg mourak bevernek mindent, tots vedoket boritanak, en meg a kaput se talalom el … tots bruno egy bronz player szintjen van … sokaig huztam, mindig adtam meg egy eselyt, magamnak, a jateknak … de ez igy ertelmetlen.
El lehet szorakozni a csapat epitesel es ennyi. Tobbet nem fogok szenvedni ezzel. Kitartast es jo szorakozast sracok.
-
Jinxb1rd
addikt
-
K.J
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez már azért kicsit nevetséges..
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
toxicjew
üzenetére
Nekem meg VVD, de őt lehet inkább megveszem. Az viszont bosszantó, hogy a többi TOTY nem kerül be hónap végéig. Egy jó kis TAA jó lett volna. Komolyan 2 hétig kell húzni a dolgot...
Amúgy CR után még volt egy Salah, de volt olyan ahol 88 volt a top...
Viszont már görgetni is nehéz, mert nincs rare goldom. Csomagokat is elnyitottam, nincs türelmem tartogatni... -
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Amúgy viccen kívül nekem senki nem kellene ebből az adagból. Max CR de PIm Cantona sztem hozza a szintjét és legalább jobb linkeket is ad
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
A toty lapok sem érik meg. Van CR-d tehát az nem kell. De Bruyne megint megvan szóval minek
Ramosnál jobb az sbc lapja. Akkor kit szeretnél? Egy lapot nem tudnék mondani aki neked megéri. -
Kristof_94
nagyúr
Csináltam pár ilyen picket, de komoly lap még nem volt, bár Hazard már 2x jött, de nagyrészt "kutyaütő" pickek vannak.
Lehet hagyni kellene, igazából a TOTY lapokon kívül nem nagyon van most olyan, ami megéri. -
Kristof_94
nagyúr
Van Dijk 300k alatt!
-
|AP|
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
a "best os Batch1"-et szó szerint kell érteni? Tehát ezek a legjobb lapok, amik jöhetnek a pickből? Mert akkor nem erőltetném...
(bár láttam már itt TOTY Lewát is
) -
Woodslave
félisten
Használható cam amúgy ez a Kdb vagy felejtős
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Jobb, mint nekem Keylor Navas
De amúgy hót mind1, már kész a csapat meg úgyse érdekel. -
LucentTwo
tag
Akik esetleg jártasabbak, ezek után lesz majd nyithatóak a totsok is, pl jövőhéten? Így várható, hogy leesnek még a totsok árai?
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem egy Atal az első pickből...
-
Digestive
veterán
Negyedére, ötödére csökkent az ára a lapoknak 15 perc alatt.

Birthday Mendy 400k>>>90k
Kante 500>>>85
-
Zimmi91
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Azok a 87+os promo pakkok PCn megérték, csak pluszba jöttem ki az összessel
A PPből meg jött egy Kante -
LendvaiFeri1
veterán
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
én meg eldöntöttem, hogy mindenképp beszállok már az elején.
Úgy érzem elég tapasztalat összejött ahhoz, hogy a következő szezont okosabban csináljam.
Kipróbálom megy-e
Viszont sokat én sem fektetek bele, letettem arról, hogy átnyergeljek konzolra. Jó lesz nekem a PC-s verzió is. -
eM'82
addikt
Bennem megérett a gondolat hogy a lepasszolt ps5 után, a Fifa 22t is kihagyom. Woody is erős volt, nekem is menni fog
A 10 óra trialt kipróbálom + web app, de én idénre elengedem a full verziót, jövőre ingyen, vagy occsóé beszerzem. -
|AP|
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
egyébként nem lenne rossz, ha lehetne egymás között csereberélni. Akkor én is eladhatnám a drága pénzen vásárolt Albát

Pont tegnap ürítettem miatta a klubot, jelenleg van 3 db eladható játékosom (ha a bronzokat nem számolom) és 17ezer coinom. Fodder még akad, de már nem akartam mire tartogatni. -
Woodslave
félisten
de lejárt írtam is hogy 3 napig nem fizettem elő. (amíg nem voltam itthon)

API cseréljünk mindenki jól járna. Én el tudnám adnia tradeble Lukakumat. Amúgy nekem annyira nem adja. Lehet faxa csatár, de legalábbis a tegnapi gameplayben egy normális labdaérintése nem volt. Minden elpattan tőle, dribbling statok ellenére egy billegő gólyalábasra emlékeztet.
Na mindegy ebben a három napban csak xar "üzleti" döntéseket hoztam de mindegy lexarom. Jobban bosszant hogy emiatt a hülye feljutok érzés miatt megint nem élveztem a játékot
-
Woodslave
félisten
lehet kipróbálom Albát Maehle helyett. Mondjuk Alba csak 5-ösön lenne, de ahogy nézem a statokban így sincs nagy differencia
-
K.J
senior tag
Pickeltem egy Lapadula kártyát. Volt egy duplikált Maehle lapom. Tartogattam erre az sbc-re és mivel ő volt dupla, beleraktam, erre megkaptam Lapadula-t....
Bonucciba kellene belerakni, (mármint a lapot az sbc-be
) de a minifoddereim elfogytak, csak nagyok vannak.
-
Aguinaga
őstag
Ezt a faszom sbc-t át lehetne nevezni Sommer Stars Upgrade-re..
-
bodnar123
őstag
És akkor a költői kérdés... Vajon ronaldo megtudja e tolni nyíl egyenesen a labdád tihago silván át tizenegyes vagy szerelés nélkül, és bappe passz eljut e a címzetthez... Persze mindkét esetben a védő indokolatlanul kacsán lépve elszelel a labda útjából... És akkor a millió dolláros kérdés. Vajon van e ennek köze ahhoz, hogy az áruk soksok millió pezó... -
Nandinagy
addikt
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Ez a press after egyébként akkor működik igazán jól ha nagyon megy a jobb stickes váltás. Akkor nagyon könnyen tudod lefülelni a passzokat vele. Mostanában szoktam használni 5 védő ellen vagy ha 2-3 gólos hátrányban vagyok és elég hatásos. Bár nekem nem annyira mint az olaszoknak akiknek aiba megoldja a gép de azért alakul a jobb stickes váltás
Ősszel nagyon jól ment de azóta vakon voltam etéren is. -
Jinxb1rd
addikt
Szintén elsőre tetszett, hogy ú a kapunl ha kipattan a labda akkor már ott van a játékosom nagy eséllyel is elszedi.
Igen ám, de kontratámadásnál meg a védőim elkezdenek az ellenfél felé szaladni és nem marad hátul senki sem védeni.
Vagy a másik, hogy az ellenfél látja hogy ezt használom és addig elkezd játszogatni a labdával. ERgo feleslegesen fáradnak a játékosaim.
Inkább kikapcsoltam. Ha jók a szerverek, akkor enélkül is odaszaladnak a labdáért a játékosaim ez volna normális... -
TrueGooner
senior tag
válasz
evibly
üzenetére
Ez egy tökre elfogadható vélemény. Nyitottnak kell maradni, és elfogadni mind a két oldal álláspontját. Sosem értettem azokat akik azon veszekednek, nem vitáznak, veszekednek, hogy melyik a jobb játék, miközben ahogy írod, megszokás, ízlés, illetve elvárás függő.
3 éve PES-ezek, minden évben nyitott vagyok a FIFA felé is, de a szívem (sajnos, vagy nem sajnos) egyre jobban a PES felé húz, már csak a KONAMI játékosbarát felfogása miatt is.
Meglátjuk mi lesz idén, azért erre a HyperMotion technológiára is kíváncsi vagyok, de az eddigi évek tapasztalata alapján ez is csak egy hangzatos marketing elnevezés lesz.
-
|AP|
veterán
én balanced

Egy időben azt vettem észre hogy sokkal könnyebben lekontráznak ha press aftert nyomok. Meg néha maguktól kezdtek össze-vissza szaladgálni a védőim.Bár... most is a játék hangulatától függ mennyire működik a csapat, szóval szerintem leginkább kurvára mindegy

a garantált summer startst szerintem kihagyom. Csak Jordi Albával tudnék mit kezdeni, őt meg pont ma vettem meg. Igen kicsi az esély rá, hogy pont őt nyissam, inkább tartalékolom azt a pár fodderem. Bár tudnám, hogy mire

-
evibly
senior tag
válasz
TrueGooner
üzenetére
Látom, hogy időközben már zajlik a "vita", de ha már én lettem megszólítva. Fogadni erre inkább ne fogadj, kipróbáltam. Arra viszont én fogadnék, hogy aki itt van a fórumban, az legalább egyszer nekigyürkőzött. Én többször is az évek során és képtelen voltam megbarátkozni vele. A gameplay milyenségét adom, de gyakorlatilag minden más számomra élvezhetetlen, de hagyjuk is, ez nyilván ízlés, (meg)szokás kérdése.
Az új PES tökre érdekel, a FIFA 22-őt nem fogom megvenni. A nincs mást érdemes úgyis értelmezni, hogy ez a játék típus nem olyan, mint egy FPS, egy szerep, vagy kalandjáték, vagy online móka, amiből egy rakás van, és lehet válogatni. Itt ez a két opció létezik, ami nekem valójában egy és a helyzet az, hogy neked is egy.
-
gjoe
addikt
Ide chiellini. Ennek örülök, mert a trade mehet piacra.
-
Woodslave
félisten
Jordi Alba.. hát miatta nem epitem at a csapatoz. Bár vicces lenne Chiellinivel
-
EA's hit
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Például úgy értjük, hogy ilyenkor már kurvára szánalmas, hogy a garantált promo packból az emberek 90%-a a Lapadula-Sommer-Maehle hármas egyikét fogja kinyitni (nekem maehle lett nyilván). Kibaszottul mindegy lenne, kurvára belőhetnék úgy, hogy jobbakat lehessen nyitni belőle, és mondjuk az emberek 60-70%-a kapjon értelmes, használható lapot belőle, ha nem is mindenki Neymart, de legalább használható lapot. De nem, ezek a senkiháziak még most is gondosan figyelnek rá, hogy a létező legfosabbra állítsák be az arányokat, hogy még véletlenül se kaphass olyan lapot belőle, amivel élvezed a játékot és szívesen játszol még x hétig vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
hubazz. Halisten erre már nem maradt anyag

na majd két hét múlva

na mindegy még kettőt tudok csinálni de lehet megvárom az esti preview pakkokat bár lassan meg se tudom venni
Megeri.