Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDMI topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Androidos fejegységek
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én is kifarmolom a két madarat. Már csak 3meccs kell. Csak nem hagyom ki a pl hétvégét bár a csapat nem túl acélos de azért nem gold
-
mr.dana
aktív tag
concept squad ból - hogy csinálok rendeset ?
nem is értem miért , de vhogy odakerült egy csapatom .. pedig eddig nem az volt .. de evvel nem tudok objektivs et tolni ----
-
HdRew
őstag
Köszi szépen a segítséget!

Egyelőre ingázok az 500-as skill rating környékén, de ahogy nézem, div8-ban sikerülni fog a rank1, ami 40K coint fog érni, abból már azért lehet majd vásárolgatni. (Egy sima Pogba és Bruno Fernandes is kijöhet belőle, azzal már azért úgy elég jó leszek szvsz, gondolom az ő lapjaik jók.)
Illetve sikerült is szereznem egy Rüdigert 3100-ért, mikor 6K körül megy.Milyen felállások mennek a 21-ben? A 17-ben még 4-1-2-1-2 szűk volt a divat, most én is azzal csinálom, ahogy néztem a 4-2-2-2 népszerű idén.
-
bodnar123
őstag
Ja és akkor sikerült megfejelnie egy játék megszakad és én disconnecteltemmel... Azt hiszem ma jobb lenne abbahagyni...
-
bodnar123
őstag
Valaki nem tudja, hogy ebben a játékban van értelme a kapusnak? Csak mert kb sorozatban ot olyan gólt kaptam ahol a kapus egyhelyben áll és csak felemeli a kezét és a rövidre vagy középre megy a labda. mit kell csinálni, hogy olyat amit még nagyanyám is kivédene reflexből ők is védjenek... Persze az én góljaimban is sok ilyen van, de pl ezzel is lehetne csökkenteni a gólok számát... Hogy a távoli lövéseken kívül úgy néha megfognak valamit.... Csak azokat amik közelről jönnek... Vagy csak vetődnének valahova, vagy nyúlnának valahova...
-
Kristof_94
nagyúr
Na megvan mindkét Arsenalos futties lap, holnap még kellene kb. 3600 rivals pont a rank 1-hez...
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát az kimarad, nincs normális PL lapom, max pár db.
-
Kristof_94
nagyúr
Hétvégén PL-es csapattal lehet bónusz picket szerezni.
Amúgy nem jött semmi kontent egy 86+ picken kívül. -
Nandinagy
addikt
Unalmas már ebben a s***ban ez az ellenszél
Ezt a retkes objektívet sem tudom csinálni mert amikor odakerül az RTTF Rashi elé a labda képtelen 3 méterről gólt lőni. Bezzeg a másik oldalt állandóan 5 védőmön folyik a játékok. Ez a kretén gyerek st-ben folyamat hátramozog 30 méterre, hogy még véletlenül se tudjak vele gólt lőni. Ha meg 1 cselre lennék a ziccertől inkább nem csinál semmit
Imádom. Nem lesz Smith-Roweom -
HdRew
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Letöltöttem és azonnal rivalsoztam.
Szombat délután töltöttem le, most kedd van, plusz meló.Na majd ránézek az sbc-kre, de sok lapom és coinom nincs, amivel tudnék sbc-t csinálni. Köszi a segítséget.

Persze, ez így igaz, most már fillérekért mennek a jó játékosok, ezt én is átéltem a 17-ben, ez már itt a végjáték. Na majd a 22-ben egyenlőbb esélyek lesznek

Igen, ebben igazad van, de még csak olyan lapjaim sincsenek, hogy nagyon szét tudjam futni őket.
Jött egy Ribéry, aminek 5 éve örültem volna, most már annyira nem. -
EA's hit
addikt
-
toxicjew
addikt
Nehéz lenne ezt megoldani, ezért vannak a Divek, ha fos csapatod van akkor érdemesebb elbukni minden besorolót és kezdeni alulról, hogy ne kapj irreálisan erős csapatokat. Ha meg vhogy kimakkolsz pár wint és berak mondjuk Div 6ba, akkor el kell viselned sajnos. Egyébként a játék ezen szakaszában már szó szerint hozzád vágja a jobbnál jobb lapokat, szóval tegyél bele 2 hetet és garantálom, hogy lesz egy egész jó csapatod. És jóval gyorsabban éred el azt a szintet, mint ahogy mi tettük akik belevertünk 5-6-700 órát.
-
Nandinagy
addikt
Hogy csak egy Richarlisonod van? 4 perce kezdted a játékot?
A 90+-os lapok 20k-ban mennek. Advanced sbc szokás szerint ott van és kismillió lapot ad.
Van 65 millió milestones sbc amivel 25-45-50-100-125k-s packot tudsz szerezni. vagy letöltötted a játékot és azonnal rivalsoztál?
Sajnos egyik játékban sem működőképes ez. Értem, hogy már vége a játéknak de pár nap itt is kell 1 jó csapathoz. Hangsúlyozom ,hogy nap. Van 3-4 90+-os lap amit küldiből kiszedhetsz például.A játék beoszt egy divizióba a tudásod szerint. Onnantól kezdve nem tud neked segíteni, hogy csak gold csapatot adjon.
-
HdRew
őstag
válasz
Digestive
üzenetére
Csak így semmi élvezeti értéke nincsen. Nézem, ahogy fut a labdával az ellenfél, én meg soha nem érem utol. Nem az van, hogy fogalmatlan lennék.
Richarlison - 7 meccs 7 gól 7 assziszt
Rodrigo - 10 meccs 14 gól 5 assziszt.Amikor nagyjából egyenlő arányok vannak, és nincsen telebombázva az ellenfél jobbnál-jobb lapokkal, simán domináns vagyok.
Aha, szóval neked is tök élvezetes lehet 95-ös lapokkal szétfutni a 82-eseket. Tudod, nem csak az R2 gombot kell nyomni.

-
HdRew
őstag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Mondjuk jó lenne, ha beállítanák, aki most kezdett, az ne kapjon már olyan ellenfeleket, ahol 97-es Vini meg ilyen lapok vannak. Nálam a legerősebb lap egy sima gold rare Richarlison.

Labdával együtt futnak szét. Katasztrófa. Muszáj leszek park the bus-t nyomni ilyenkor..Vagy adjon már a játék egy 94-es icon Roncit ne csak 3 meccsre, és megbeszéltük. (3 meccs 12 gól 3 assziszt.)
-
toxicjew
addikt
Nincs vmi program vagy oldal, ahol ha bepakolom a lapjaimat megmondja mennyit tudnék megcsinálni Ronaldinhobol?
Csak azért szépen gyűlnek a fodderek és lehet meg kéne csinálni egy utolsó (egyben idén első) icont. -
Woodslave
félisten
válasz
Nandinagy
üzenetére
Hát ja elég szűken méri. Most egy pim Zidane meg pim van der. Van der mekkora istenkirály gondolkoztam eladok mindent aztán megveszem de tuti akkor egy xar lesz
.Reggel bejutottam megint a döntőbe de szerencsére nem kezdtem el mert a pause menü már fél hétkor bugos volt draftban meg az elég xar
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De a gameplay most jó volt semmi teljesítmény kényszer nincs olcsó is az untrade gold lapokkal. Annyit meg dob még lehet nulla winnél is hogy lehet újra nyomni. Mondjuk a csapat osszerakast kicsit unom már
-
-
Yodamest
veterán
Skacok az miért lehet, hogy a webapp azt írja ki, hogy nincs fut 21-es csapatom ezért nem léptet be? Ez valami hiba? van csapatom, tegnap játszottam PC-n, a konzolos accountom le van már választva az ea accountomról csak a PC-set szabad látnia és így sem léptet be....
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Lehetne jó ez a draft de bazd ki... Ez a s**r nem képes értelmes játékosokat adni
2 draftot nyertem tegnap +elkezdtem a 3. csapatot összerakni. A 3 draftban 1 darab ikont kaptam(Maradona) és az 1. draftban 93 CR a másodikban gold Rashi volt a legjobb támadóm. Az összerakott talán TOTS Bamba a legjobb.
Tehát remek lenne ha kapnék valami normális játékost is akit nem próbálhatnék ki mert eddig csak arra jöttem rá, hogy Rashford mennyire istenkirály még mindig
-
Woodslave
félisten
Mi a xart hegesztenek ezek ma 7,5 órát?
-
bodnar123
őstag
(5) The Skill Gap In FIFA Is Not What It Used To Be - YouTube
Hát ez az egyik nagy baj a játékkal... 8:57 körül mintha a labda kis görbe utat járna be, hogy kikerülje a védőt... Nincsen a labdának útja... És szándékosan nem lép bele a védő, bezzeg 15 méterreől egy jó blokkért csak úgy repül és nyúlik a láb... Ha ez nem lenne kevesebb gól lenne, és nem a cselezés lenne a legnagyobb skill a játékban. Mondhatnám úgy is, hogy focira is hasonlíthatna...
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem most a ket szarzenalos van elol csatarban es apritanak

-
Kristof_94
nagyúr
87-es csapat azért elég sok érte!
Közben megvan Nketiah, elég jó lap, 7 meccsen kellene még 1-1 gól a másik sráchoz... Plusz még kellene pár rivals is.
-
gjoe
addikt
ide ederson
-
Madn!ght
addikt
Most délután mentem pár DR meccset. Egyik ellenfelemnek 500 skill ponttal volt több.
Sajnos csak egy méltatlan döntetlent tudtam lehozni (pedig vezettem 3-1re). 22 pontot adott!
Néha egy győzelemért nem ad ennyit. Megjegyezném ez volt az eddigi legnagyobb SR-ű ellenfelem. (2305) -
zadir1
tag
Hali!
Az új Marquinhos SBC lapot pŕóbálta már valaki? Milyen? 😃
91-es Kante-t váltaná, Aouar és az új Atal mellé. -
Woodslave
félisten
Ja még egy gondolat. Itt a vége tényleg van pár jó ikon sbc de nincs semmi amiből kraftolni lehet. Ez a tegnapi két sbc 82+ 83-89 röhej. A második 7gold és 4 bronz kellene legyen nem 81-es squad
-
-
Woodslave
félisten
Ja hétvégén kipróbáltam 1000-es digin. A legtöbb meccsen 30volt full zöld. Otthon ilyet nem nagyon láttam. De ez alá nem ment soha de volt 34-40korul is. Otthoni net 100-as letöltés 80mb itt 550volt... Szóval nem a net sebesség a legfőbb tényező...
-
K.J
senior tag
DR-ben döntetlen esetén, mi alapján vonja le a pontokat? Meg mi a francnak vonja egyáltalán le? Random nyomja.
Nem néztem még utána, tudja esetleg valaki a választ?
Jókor kérdezem meg...
Skilles vagyok, mint az állat, csak azért érdeklődöm.
-
gjoe
addikt
válasz
evibly
üzenetére
Ez így van sajna .
alig játszom már vele (hála istennek jön meg az eszem)
A hétvégén megcsináltam ezt az angol objektet, hát mennyi iqnulla ember van az borzalom.
A másik meg az, hogy mindjárt augusztus, minden csomagban már kellene osztani gold 85-88lapot. De ma is a 2 rare megában 80-as volt a max. Szánalmas. -
evibly
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Én is mentem párat a 7végén és ez megint eszembe juttatta, miért gyűlölöm ezt a játékot
Egész hétvégén a delay (DR-ben is csak anyáztam, aztán hagytam a francba), draftban meg az, hogy tényleg minden ellenfél legalább 99-es Pelével jön, nálam meg max. Best a best
Olyan fos lapokat adott, és persze főleg védelemben, h csak röhögtem, utána meg nyilván esélyem nincs a full Prime támadók ellen. Nem akarok örök elégedetlen lenni, de most mi értelme van a silver, meg 75-ös játékos soroknak, amit a draft felajánl időnként? Miért ne lehet telezuhintani mindenkinek a legjobb lapokkal? Mi az értelme ennek? (a kérdés költői persze...)Ja és igen: én is érzem a felhígult mezőnyt,. de azt is, amit írt valaki korábban. Olyan szinten meg az esélykiegyenlítés, hogy az röhej - vak ellenfeleket nagy nehezen, hosszabbításban tudom elverni, semmi sem megy be, szutyok Areola és társai, minden védenek. A másik véglet a "nagyon tudok játszani, jövök a mezőnyt szopatni" draftban kategória
Ja, meg a csávó, aki a Premier Potential küldiben a már megszerzett lappal a csapatában oktatgat. Beteg ez az egész játéktól, játékostól mindenestül.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
gratula
13-3 lett a wl. Reggel cirka 3 német verified játékost kaptam
Nem sok.. bár miután 12-1-ben álltam nem csodálkoztam. Az a legszomorúbb, hogy egyiknél sem voltam rosszabb. Az elsőt 3-1-re vertem. A második ellen a 82. percben 3-2-re vezettem csak egyszerűen Vinicius rövid távon lassabb mint Militao míg a másik oldalt 95 Pelé ugyanezen a távon gyorsabb mint Militao
Hosszabításban kikaptam.
A harmadikkal meg 3-3 volt mikor egy dupla ai block után pont a szélsője elé pattant amiből lekontrázott Moments Cruyffal. Ezzel is csak annyi a bajom, hogy tényleg mindent megpróbálok hogy kikerüljem a blockokat mégis ottvannak nálam meg ha előtte áll 2 emberem sem...
Na mindegy végülis szerintem fél év után az első wl amit élveztem is. A player lock egyre jobban megy meg a védekezés is. Kár, hogy vége a játéknak...
-
Woodslave
félisten
Nyertem egy draftot.
tudom fel van higulva de én is az vagyok
Mondjuk a reward nem volt vmi ütős rare gold pack 2* meg prémium gold pack 84 Leiva volt a csúcs de kit érdekel. Ez a draft token sbc történet kivételesen qrva jó lépés az ea részéről
-
Nandinagy
addikt
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Mrguba
üzenetére
Azért annyira nem!

15-nél megálltam, sajnos többre nincs időm, rosszul osztottam be. De már nem is izgat annyira, nem is tudom minek hajtok még, a csapat így is csodás. Igazából a fodder ami kellene, hogy kirakjak még 1-2 komolyabb lapot, de pl. Maxira sincs már elég. Vagyis van, de csak speciális, rare gold megint semmi.

2. pick duplicate Salah, 3. pick Ruben Dias. Ő ugye megvan kékben, szóval fodder lesz. -
Nandinagy
addikt
Néha annyira könnyű ez a játék... Eddig megint gyerekjáték a wl. 10-1. 11-0 is lehetne ha Vininek lenne kedve 4 méterről szembe a kapuval
Sajnos nem volt a kontrából meg kaptam 1 gólt a 93. percben
Egyébként ez a jellemző vinire. 5 meccsen extra és meccsdöntő de aztán 1 meccsen meg az óceánba se tudna betalálni. Ezen a meccsen konkrétan 4szer lőtt a kapusba 4-8 méterről.
Bruno Fernandes meg a legjobb középpályásom a játékban. Florenzi,Paredes tökmindegy... Ez a bruno egy vadállat
11 meccsen 14 gólt lőtt cmként +9 assziszt. Elképesztő a pali
-
K.J
senior tag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Még ha a ratinggel lenne a baj, de néhány sbc kér 1 és/vagy 2 totw, tots, vagy fut champs lapot. Csesszék meg!
|AP|: nálam szinte tök mindegy, folyamat ilyeneket kapok, pedig nagyon ritkán játszom már.
Pihend ki magad! Én a helyedben már az új részre gyúrnék a pihenő után. Rá sem néznék erre.
-
|AP|
veterán
ezen a hétvégén a szokásosnál is több féreg bújt elő, nem tudom mi van, hogy pont most. Féreg alt+tabbal kilép gólba tartó labdánál friendlyben(!), dr-ben gusztustalan gólörömök és időhúzás, stb....
Korábban is találkoztam ilyenekkel, de most hétvégére nem tudom melyik állatkertet nyitották meg.
Na mindegy, most egy hét elvonó (nyaralás), aztán meglátjuk lesz-e kedvem még játszani. Kicsit nehéz már célt találni -
K.J
senior tag
Mocskos nagy delay és lagg mellett felhozom döntetlenre rare gold csapat ellen, (mert hát ugye ő vezet, miért ne?..) és onnantól kezdve a faszparaszt csak a túlélésre játszik. Passzolgat hátul, néha előre mozdul, majd vissza. Teljesen nevetséges!
Jaa, X maradt.
Nem tudtam gólt rúgni, pedig voltak próbálkozások rendesen.Én elhiszem, h ott is lehet rossz a kapcsolat, meg minden, de ha nem akar így játszani lépjen ki... mert én nem fogok....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy annyira hozzászoktam ehhez a szar connectionhoz, h simán meglepne, ha tisztán kellene játszanom. Mint már írtam, én örülök, ha 60-70 ms alá lemegy a cucc.

Jaaa és Ronaldinho baszó. Jönni fog, elköltöm rá az összes pénzem és ki van akasztva a játék részemről.
-
Tomi0703
addikt
Olyan szokott lenni, hogy egy jatekos sbc visszakerul? Ramosra gondolok. Teljesen megfeledkeztem rola, es most jar le a hatarido, igy mar eselytelen.
-
Woodslave
félisten
Egy Mount és Paqueta pick után megcsináltam az ulti upgradet jött egy zöld Llorente
Annyira nem xar.Hát a 15tuti nem lesz meg talán a gold ha nálam nagyobb balfaxokhoz lesz szerencsém
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Nikon D3 Profi szett
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Jött egy Ribéry, aminek 5 éve örültem volna, most már annyira nem.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Olyan fos lapokat adott, és persze főleg védelemben, h csak röhögtem, utána meg nyilván esélyem nincs a full Prime támadók ellen. Nem akarok örök elégedetlen lenni, de most mi értelme van a silver, meg 75-ös játékos soroknak, amit a draft felajánl időnként? Miért ne lehet telezuhintani mindenkinek a legjobb lapokkal? Mi az értelme ennek? (a kérdés költői persze...)
Ronaldinho sbc csak 22 szegmens, tiszta karácsony