Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvtkfan
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Valószínűleg igen, mert egyre több sima gold lap van benne...

-
dvtkfan
senior tag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Én ebből a 82+-ból raktam ki Messi-t, Eusebio lapját...
Pl Foden, Paredes és a Hazard tesók zöld lapját legalább 3x adta, illetve rengeteg egyéb tots lapot...
A mellékelt képen lévő csapatot adtam a Messi 91es squad-ért, amiben a sima arany lapokat kivéve, mind a pikkből jött...
Toltam ma egy kis WL-t...kár, hogy a 15 győzelemmel nem marad meg ez az eredmény...😆
-
dvtkfan
senior tag
Na megrendeltem az xbox verziót játékon belül és persze az ultimate verziót 27990-ért, ami szerintem elég jó ár lett így érte...aztán majd kiderül, hogy ismét szar e játék...

-
dvtkfan
senior tag
Az Aouart érdemes kirakni?
Jött tegnap egy Bamba, de pár meccs után egyenlőre nagyon tetszik, így gondoltam kitenném mellé a kis franciát, mert mindenhol elég jókat olvasok róla...itt próbálta már valaki?
-
dvtkfan
senior tag
Mensah-Bamba
A Bamba-nak mondjuk örülök, annyira nem lehet rossz, ha jól gondolom!
-
dvtkfan
senior tag
Meccset lehet indítani? A companion nem működik, így a boxot még nem kapcsoltam be...ha nem lehet, nem is kapcsolom be...
-
dvtkfan
senior tag
Az az Isak nekem idén a legjobb csatárom, még Dalglishtől is jobb...
Mellékelem a múlt heti wl eredményét, ami mindent elmond...Köszönöm a válaszokat. Akkor még most gyorsan kirakom Mbabu-t, de még gondolkozom a Tapsoba-n is, csak mivel nem jött Neuer, így ki kell rakni Yashint is sajnos...kurva szar, ha nincs transfered...pláne úgy még dühítőbb, hogy nem csináltál semmi rosszat...

-
dvtkfan
senior tag
válasz
Szjoci27
üzenetére
A tots lapja jobban passzol, illetve ami miatt többe kerül, az idén az egyik legfontosabb...az nem más, mint az 5*-os weak foot...
Ahogy láttam róla teszteket, állat csatár, nincs amit kihagyna, nagyon jól mozog üresbe és fizikálisan ottvan, így a labdát is meg tudja tartani...szóval ezért jóval drágább!
-
dvtkfan
senior tag
Na a marquee hozott egy Oblakot...😁...Carrasco nem jött sajnos, de így sem lett rossz hét. Most már csak azt kellene eldönteni, hogy a dupla Koundé-t mibe tegyem...
-
dvtkfan
senior tag
Hát srácok...aki ki akarja tenni a Courtois, az nehogy megcsinálja...Oblak után nagyon fos...mindenhonnan és mindenhogy gólt kap...

Koundé és Jesús Navas viszont nagyon pozitív csalódás

-
dvtkfan
senior tag
Már több mint 100 pikket, az eddigi 85+-t, meg mindent megcsináltam, de Carrasco nem akar kiesni...már annyi fodder jött, hogy Essient is kiraktam belőlük, de Carrasco nem akar jönni...pedig csak ő kellene ( jó Messi-t is elfogadnám persze, de rá nulla az esélyem )

-
dvtkfan
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ohhhh az a Carrasco...nekem Messi mellett ő kellene de nagyon...

-
dvtkfan
senior tag
Gold 3 lettem hétvégén és annyira nem is lettek rosszak a pikkek...
Taglit rögtön be is tettem Kurzawa helyett...hát el kell mondanom, hogy iszonyat jó Kurzawa után.
3-5-2-ben tolom és ő az LM, de jön vissza folyamatosan védekezni és végre a támadásokhoz is van, aki hozzá tud tenni! Illetve még aki nagy felfedezett, az Mukiele...állat cb poszton. Gyors, illetve olyan fizikája van, hogy nem nyomják el!
-
dvtkfan
senior tag
válasz
dvtkfan
üzenetére
Sajna nem lett meg a gold 2...13 győzelemmel hagytam abba tegnap és még 6 meccsem volt hátra. Délután jutottam konzol közelébe, de inkább ne jutottam volna...
Első meccsen szinte csak sima rare gold pl lapok...mondani sem kell, hogy milyen hátrányban voltam ellene. Folyamatosan vezetett 2 góllal, amiket 6x odapattanó, búrában játszó játékosok lőtték neki...majd 5-4-re feljöttem a 70.percben, támadtam az egyenlítésért, de persze Dalglish kihagyta a kihagyhatatlant, így a kontrából meg ő belőtte...na akkor le is tettem a kontrollert, amíg nyugodt voltam...ebben a fifa szezonban már 3 kontroller bánta október óta.
A következő meccsen meg bedobott egy tőlem sokkal jobban játszó ellenfelet, tele toty, meg ikon lapokkal...nem is értem, hogy dobhatta be, hisz ekkor álltam 13 győzelemmel és 13 vereséggel...ez is bukó lett...itt már azért a 200 felé ment a vérnyomásom. Nincs még a világon egy játék, ami így fel tudna idegesíteni, pedig 33 évesen már jópár megfordult a kezeim között.
Úgy mentem neki a hátralevő 4 meccsnek, hogy mindet be kell húzni...nem volt kellemes érzés!
A 3. ellenfelem egy csirke volt, a 10.percben ki is lépett 2-0-nál...ekkor lett meg a gold 3!
10 perc pihi, pisi, ivás, illetve ráhangolódás a maradék 3 meccsre.
Na mondom elindítom az ellenfél keresést, de nagyon nehezen talált, ami fura volt...az elsőt nem is választottam, mert nem akartam idegenben játszani, így lett a második!
Jó meccset játszottunk, sajnos nem voltam elég pontos, valamint lehet nem is koncentráltam eléggé, így 1 góllal megvert és így elúszott a gold 2.
A maradék 2 meccset még letoltam, hogy rivalsba legyen meg a rank 1, de persze hogy 2 csirkét adott...10-1, meg 6-2 ide...legalább a 3 vereségből adott volna még egy ilyen csirkét és meglett volna idén második alkalommal a gold 2...
Sajnos nem vagyok egy nagyon profi, így nekem már ez is nagy eredmény, annak is tudok örülni, még annak ellenére is, hogy mindig csalódok a játékban...de a focit meg imádom és így magát a fifát is, meg az egész "ut"-t is...pedig még a transfer is zárva van, mert merészeltem nyitni egy Pim Rui Costa-t és eladtam egyből...szóval többszörösen hátrányból indulok és mégis játszok vele...De ma valami megtört bennem...nagyon elgondolkodtató, hogy ez volt az utolsó amit megvettem a fifa14 óta...miért nem tud nyerni aki jobb??? Miért kell a belenyúlás??? Sajna én nem tudom ezeket leküzdeni, így ezért nem is tudok jobb eredményt elérni...
Elnézést a hosszú írásért, de muszáj volt kiírni magamból...

-
dvtkfan
senior tag
Nos túl vagyok majd 80 pakk eldurrantásán...
2 Tots (Nkunku, meg egy 86-os Krul ), illetve rengeteg fodder...
A sok fodder meghozta Dalglish-t végre, így mehet vele a 6 maradék meccs a gold 3 vagy gold 2ért...13 győzelem van jelenleg!
Idénre úgy érzem elkészült a csapat...
Mivel a transferem zárva, így sajnos ebből kell éllni, de annyira nem rossz a csapat! Ja és a skót sbc-jéből jött egy Pim Laudrup...tökéletes sbc töltelék...😆😆😆
-
dvtkfan
senior tag
Nos ez a kedves cég elintézte, hogy az idei résszel ne játszak többet....
Tegnap éjszaka elkezdtem kirakni Ballack-ot, majd a 4. Sbc-ből, ami egy Prime Electrum Players pakkot adott, nyitottam egy Pim Rui Costat...
Mivel tudtam, hogy használni nem fogom, így rögtön el is adtam, közel 1 misiért, valamint még napközben is elkezdtem kiárulni a klubbot, hogy a Potm Messi-t is megcsináljam....
Erre reggelre jött a bann, hogy coint mozgattam át egyik profilról a másikra...
Köszönöm kedves EA...Hol lehet őket feljelenteni? Illetve vissza perelni a játékért kiadott pénzt?
Most ott vagyok, hogy nincs transfer, de van 2 misi, amivel nem tudok mit kezdeni....fa...opó egy cég...

-
dvtkfan
senior tag
Kell ma nézni a twitch közvetítést?
-
dvtkfan
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Hát az úgy volt, hogy véletlenül nagy erővel lezuhant a földre...

Ez az ikon swap egy nagy kaki...csalódtam...

-
dvtkfan
senior tag
Na az eheti wl se lesz a kedvencem...1 kontroller mínusz...

A plusz pikk se adott semmi értelmeset...még sbc-be se...

-
dvtkfan
senior tag
-
dvtkfan
senior tag
Véletlenül nem tudja valaki, hogy holnap hánytól kell majd nézni a twitch-et?
-
dvtkfan
senior tag
Srácok...Potm Brunot érdemes kirakni, ha kijön a klubból, vagy nagyon max 100k amit rá kellene költeni...illetve cdm-ben lenne If Renato Sanchez mellett...nagyon szívesen játszanék vele, de nem tudok dönteni...
-
dvtkfan
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Elhiszem, de akkor mi a lótúrót kezdjek a Kalibert-Robben jobb oldalal...nekem ők is nagyon faszák, sőt...az a Klaibert az egyik legjobb jobbhátvéd, azok közül akiket próbáltam az elmúlt években...

-
dvtkfan
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
dvtkfan
senior tag
Én a mai napra hagytam a 82db pakkom kinyitását, mert csak ma volt időm. Sokat nem fűztem hozzá, de titkon bíztam benne, hogy esik legalább 1 nagy...volt rengeteg 50k pakk, 2db 100k pakk, 1db ultimate pakk, sok-sok mega, rare mega, illetve az elmúlt 3 hét sbc pakkjai, 75+-os pakkok...szóval mindenféle...
Nos a lényeg, hogy jött jópár wo, meg fodder, illetve a trade-untrade játékos cserékből laza 200-250k beesett. Már majdnem elfogytak a pakkok, amikor jött a meglepetés, a szezonban kivehető pl premium pakkból...2014 óta először sikerült ilyenkor ilyen lapot nyitnom...csak egy a bajom vele, hogy nem tudom beépíteni...
-
dvtkfan
senior tag
Én is stabil div4-div5 vagyok idén, de a wl-ben a 14 győzelemért vért izzadok! Van, hogy egy sokkal gyengébb ellenféllel szemben is alul maradok, csinálhatok bármit.
Pl. a héten 19 meccsből behúztam 11 győzelmet, ami nálam már nagyon jó eredmény! A 8 vereségből 3-at már a 10.percben kiakasztott kontrollerer otthagytam, mert kaptam 3-4 gólokat 4-5 perc alatt, sokkal jobb ellenfelektől! Na ilyenkor nem szabad elveszteni a fejed, szünetet kell tartani...nálam ez hozott fejlődést. Korábban mindig rohantam javítani, de most már inkább sok szünetet tartok! A további 3 győzelemhez meg kellett 8 meccs, mert ma nagyon nem ment délután, este...sokat laggolt, késett az irányítás, főleg miután elindult a twitch közvetítés. Maradt 3 meccs, de maradok a gold 3-nál, mert sokkal jobb a reward...meg úgyse tudnék 3-ból 3at behúzni. -
dvtkfan
senior tag
Mbappe és Lewa már van a piacon...meg persze Cr7 is...hogyne...tuti az ea pakolta ki a piacra őket...
-
dvtkfan
senior tag
Na tegnap kiraktam, ma pedig játszottam Robben spéci lapjával! A mellékelt csapattal tolom 4-2-2-2-ben, ahol Rcam poziban játszik! Előtte Alessandrini volt ott, aki ott nagyon szürkén játszott. Nos Robben eddig sokkal jobb, főleg ezzel az új holland rb sráccal. Egyenlőre a gyengébbik lábát nem tudtam tesztelni, mert mindig ballal, főleg finesz-el lőttem vele gólt...ha tiszta helyzetben 16-20 meterről el tudod vele ballal finesz-el lőni, az 10-böl 9x tuti gól...
Szóval nálam egyenlőre megérte kirakni. -
dvtkfan
senior tag
Valaki kirakta Robben lapját? Nagyon használhatatlan a 2☆-os gyengébbik lába miatt? Csak mert valamelyik nap jött ellenem, de olyan finesze volt, hogy csak lestem...
Illetve Dumfries rulebreakers lapja, hogy hogy nincs a piacon? Nekem pont lapul egy a klubban...igaz untrade...
-
dvtkfan
senior tag
-
dvtkfan
senior tag
Srácok, valaki meg tudná mondani, hogy xbox-on, div4 rank1-nél mennyi most a ponthatár?
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- Tesla topik
- World of Tanks - MMO
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest