Hirdetés
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jinxb1rd
addikt
Hát ha pakkok nem lesznek, akkor nem tudom szenvedjek-e egy random ikonért a swapokkal. A legtöbb ikon már nem is tud annyit, mint egy agyontápolt kártya.
-
Woodslave
félisten
válasz
Nandinagy
üzenetére
igen vannak bajok

de megfogadtam hogy ez az ikon swap és Hernandez (mert közben lehet csinálni) az utolsó objektív akit direktbe megcsinálok, innentől kezdve a csapat marad és kizárólag rivals fog menni. Ha egyáltalán.
lehet még egy ilyen ikon pickbe elégetem az összes lapomat aztán viszontlátás -
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
úgy értem a 92+ moment packból
-
Woodslave
félisten
tegnap úgy tűnt mindenki nekiesett a swapnak friendlyben is olyan szerverállapot volt hogyha végig kell játszani egy meccset sírtam volna
Az olasz elég simán meglett szerencsére mindenki tartotta az aranygól "szabályt". Aki nem lépett ki ott én léptem ki akkor is ha én rúgtam az elsőt. A pl már kicsit szenvedősebb de már ott is csak 1 finess kell meg 4 meccs
Vettem pár ezüst brazilt velük már csak 1 meccs kell és megvan a két token. Aztán még az argentinokkal sb és kész is a 7 (2 maradt a múltkoriból). Jöhet moments Puskás
Nyomtam két rivalst is nyertem de nem hozott túlságosan lázba a dolog szóval utána nem tudom mi lesz.
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
taylorp
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Megoldották egy CTRL C, CTRL V-vel, ahogy a season progress-t szokták.
-
Kristof_94
nagyúr
Reménykedtem, hogy így június végére egyszerűbb swap küldetéseket kapunk, de nem is tudom mit gondoltam...
Csodálkoztam, hogy miért mindenki franciákat pickel, aztán látom, hogy ez is csak 3 országos. Próbálom kihagyni.

-
Nandinagy
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Riquelmet vettem ki. Makelele is teljességgel használhatatlan így rámentem a ratingre. Kösz a semmit ÍÉ

Egyébként annyira nem húzott fel. A téli icon pick sokkal jobban felhúzott mikor Prime Owen jött belőle
#18383Zimmi91
Ebben reménykedtem, hogy ha már gullit,vieira,cruyff,maradona elkerül legalább Henryt ad
Hát nem adott. -
bubuska10
senior tag
One league indít, kilép az ellenfél. Újból indít, megint kilép. Megint, megint. Captcha challenge. Kirakom, jaj hát sajnos nem sikerült feldolgozni. Újból kirakom. Megint nem sikerült feldolgoznia. Kilépek, belépek, úgy már jó. Ellenfél 3-0-nál se lépett ki, úgyhogy végig kellett nyomni... Csak a szokásos.

-
|AP|
veterán
ma nem lesz 8-kor és 9-kor is preview pack? Azt írja 24 óra a következő...
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Inkább, hogy a fizetőképes réteg(felnőttek) legyenek rank1-k
Nyilván a régebbi rendszerben a fiatalok akiknek több a szabadidejük letudtak tolni napi 5-t meccset. A felnőttek meg munka mellett neccesen.
Egyébként megmondom őszintén nekem jobban tetszik ez a rendszer.
Tavaly meg előtte 18-22 ezer pontokat kellet gyűjteni a rank1hez. Most nem azért de kinek van kedve ennyit játszani?
Így legalább van értelme magas divben lenni mert kisebb erőfeszítéssel jobb packokat kapok. -
sz_abika
addikt
De mondjuk a BPM most nagyon masszívan fizet
400as csomi, szaudival (4000), finnel (6500) és egy másik 6ezres bolíviaival benne
Kíváncsi lennék a klubban lévő 1500 player mennyi coint érhet most.
-
Jinxb1rd
addikt
Áhá, értem. Ezt egy kicsit túlbonyolították, nem?
-
EA's hit
addikt
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
A wl 30 meccs, minden héten péntek reggeltől hétfő reggelig tudod nyomni. A rivals szintén 30 meccs egy héten, amibe beleszámít a wl is, ennek a számlálóját látod (34/30). Bármennyi rivalst játszhatsz egy héten, de a heti rankba csak az első 30 rivals és/vagy wl meccs fog beleszámítani, wl-t pedig mindenképpen 3-at tudsz tolni. Szóval ha csütörtökön letolsz mondjuk 5 meccset, utána pedig lenyomod a 30 wl-t, akkor a rivals rankodaz első 30 meccs alapján alakul ki, szóval az 5 rivals+az első 25 wl meccs. Ha 20 rivalst nyomsz le a wl előtt, akkor csak az első 10 wl meccsed fog beleszámítani. Ha egyáltalán nem nyomsz wl-t, akkor 30 rivals számít bele. Szóval a rivals nem befolyásolja a wl-t, de a wl meccseid beleszámítanak a 30 rivals meccsedbe, utóbbiakra fixen 400 rivals pontot kapsz eredménytől függetlenül. Ha 34/30 a rivals mutatód most, akkor ha játszol még rivalst, azért coint ugyanúgy kapsz, divíziók között tudsz fel/le mozogni vele, az objective-eket húzhatod vele, de a heti rankba (amire csütörtökön a rivals rewardot kapod) nem fog beleszámítani már.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Rá kellene lehet álljak hogy simán csak kilépek, amikor a gép nem enged nyerni. Annyira érződik, hogy a kapunál is folyamat kivédi a labdát a legszarabb kapus is olyankor, ilyenkor csak quit azt kövi. Csak ebbe m ia verseny, hogy ak öviben meg lehet azért nyerek, mert a másiknak a csapata nem játszik normálisan? Ebbe mi így a játék?
- - - - - -
Btw valaki elmagyarázná hogy működik ez a wekendleague pontosan? láttam hogy van egy 30-a számláló az msot 34/30-on áll. Ez mit jelent? Weekend leagueban mennyit tudok most játszani?

-
evibly
senior tag
Van 3,2 milla coinod, nem sok kedved van játszani, van egy Bundesliga/Ligue1/francia hibrid top csapatod.
Mi a toszra költöd a zsetont?
(vagy pakkozzam el a picsbe?) -
gjoe
addikt
ramos sbc-ről nincs valami hír?
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kurván érdekeli, hogy neked mi jó egy szaros PC játékba
Június vége van halott a játék, inkább menj el az asszonnyal wellnessre azzal többre mész 
-
Nandinagy
addikt
válasz
Zimmi91
üzenetére
Valaki a múltkor linkelte, hogy ha a játékos időközben csapatot vált akkor a következő upgrade után(feltéve ha lesz neki) már az új csapattal lesz a lap. Nyilván mondjuk Golovin ha elmenne máshova de nem fejlődik akkor marad a régi.
De pl. Florenzinél ezért féltünk sokan, hogy kiraktuk a link miatt erre ha fejlődik lehet már Romas lesz. Ugyanez Gini. A kövi upgradenél ő már PSG-s lesz.
Ugyanaz az egész mint az RTTF lapoknál tavaly vagy tavalyelőtt Kondogbia. Francia volt de közben nemzetet váltott és upgrade után már Közép-Afrikai lett.#18355gjoe
Őszintén szólva szerintem az emberek már belekalkulálták ezt az árat azért ennyire olcsó.
Ez a lap már lassan De Jong szinteken mozog főleg a +2-vel. Ha megnézed egy PL-es szarabb játékos simán van olyan áron mint egy más ligás jobb lap.(Dias vs Marquinhos) -
-
Nandinagy
addikt
-
Woodslave
félisten
nekem van egy olyan sanda gyanúm hogy ezt az ikon swapot visszarakják rivalsba. Utóbbi pár obj játékost is sb vagy rivals volt
Mondjuk nekem tök mindegy -
|AP|
veterán
nagyon lent van most a piac... ez a júniusnak köszönhető, vagy a preview pakkoknak, vagy úgy általában ez már ilyen lesz? Azt gondoltam, hogy ha jönnek új icon sbc-k (jöttek), meg pick (jött), akkor emelkedni fognak kicsit a fodder árak, de ne igazán történt meg.
Van egy rakás eladható lapom (nagy ratingek, spec lapok is) és kiszórnék mindenkit, de nem tudom várjak-e még vele.
-
Woodslave
félisten
válasz
Raunchy
üzenetére
én is gondolkozom rajta de nem vagyok meggyőződve hogy Lozanohoz képest óriási lenne a különbség, de ha azt mondod érződik akkor kipróbálom végüli 110k körül van

bár röhögtem, hogy most csináltam a milestone afrika -amerika, aztán jön az icok swap stb teljesen felesleges bárki vennem a fő csapatba úgyse játszok velük

-
Raunchy
tag
Nekem a 45k csomagban volt egy Alexis Sanchez, úgyhogy azt kiszedtem.
Nem raktam fel rögtön marketre, mert szeretem ezeket a lapokat kipróbálni. Hát nem értem hogy ez a lap miért ilyen olcsó, nagyon durván op ingame.
Támadó tengerben fürdök mert megvan : Insigne, Di Maria, Coutinho, Carrasco, Nani, és Lozano is de ez a pali a legjobb eddig mind közül.
Kíváncsi vagyok ugrik e felfelé az ára.Wijnaldum ha fejlődik, már Psg játékos lesz?
-
bodnar123
őstag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Ráadásul ez a játék tipikusan azoknak van, akiknek a foci annyiból áll, hogy fej le tolom a cseleket, és leszarom ha üresen áll a társ, akkor is nyomom a csittifitti cseleket. Mert itt a legnehezebb, hogy ne paszzolj akkor ha látsz egy játékost üresen, 2-3 méter előnnyel ziccerben futni. Mert ha passzolod elveszted. Tegnap estig 19 meccsből 11et megnyertem. Majd este mondom na még hármat. 11ből úgy jött 2 győzelem, hogy az a kettő láthatóan odaadta a meccset, vagyis elengedte az egészet. Amúgy meg elég jól védekeztem általában 0:0al a 70. percig. Majd jött a press, és a játékosom eladta valahol a labdát, ahonnan két érintésből gól. Amúgy meg végig cseles Jánosok jöttek. Mindenkor is cseleztek. De itt tényleg ez kell. Olyan helyzetekben adtak szar passzt a játékosaim, amikor ország méretű lyukba kellett volna betenni és ziccer. De nem....
-
törölt tag
Iniesta adja ST-ben Hunter Chammel. Eddig 2 meccs 4 gól 1 gp. Mindkét Rivals ellenfél 900 felett volt skill pontban, míg én alig 550.
-
Jinxb1rd
addikt
Én most szenvedtem össze először a weekend league-re a pontot, nem csalódtam: ez a játékmód még mindig hihetetlenül okádék.
Nem tudom mi alapján működik, de hiába 40ms olyan szinten esélytelen néha a meccs. Már az első két percbe lehet tudni hogy nyerni vagy veszíteni fogok az ellenféltől függetlenül. Friendlyben érdekes mód jó minden, általában a diviben is. Viszont belépek wl-be és a játékosaim átmennek bronzba. -
Nandinagy
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Gondolom akartak egy kis változatosságot. Engem ez a része annyira nem érdekel. Úgyis mindenki ott játszatja a játékosokat ahol akarja
Gondolkodtam azon, hogy Golovint behozom cmbe és Florenzi le rbbe de végül Golovin volt az rb-m. Számít?
Annyi, hogy más felállásban indulsz. A meccs bennhagyás meg már szót sem érdemel ilyenkor. Én konkrétan 11 meccset hagytam benn ha jól rémlik. 14 meglett aztán hagyom is. Max akkor érné meg kiszenvednem a g1-t például ha érezhető lenne a különbség a rewardok között. Ehelyett mivan? Pickelek 2 hulladékot a g3-as haverom meg kimmich+mbappe.
-
EA's hit
addikt
Asszem azt írták valahol, hogy 72 órán belül megkapják az upgrade-et. Várom én is, hogy Verratti 96-os legyen, eddig nem építettem be, mert Pirloért és Aouarért is nagyon fájna a szívem, de 96-tal már muszáj lesz. Főleg hogy jó eséllyel hamar meglesz neki a 97 is, és abszolút benne van a 98-as lap is 5-5 csillaggal.
-
bubuska10
senior tag
Mi a véleményetek a "meccs benthagyásról"? WL, 11 meccs lenne még hátra, a cél teljesítve, most nagyon ment a játék. Tevez egy isten. Ez amúgy miért is van hogy vasárnap a legjobb tolni? Azt tudom h a függő prok pénteken tolják.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem most az Ultiban lett volna egy Paredes
Durva, hogy ezek az új lapok már így sem érik meg. Pedig az a paredes elég jó lapnak néz ki+franciában normális rb sincs clausson kivül és így is 72k
-
törölt tag
Amúgy ez komoly, hogy sok év után ez az EA nagy fejlesztése?
Ebből is csak nekik lesz több bevételük.
-
törölt tag
Hmm. Ha jól számolom, ennek visszajönne az ára...

-
toxicjew
addikt
Na most bezzeg adna egy Chilwellt, de 90k körül van
-
gjoe
addikt
Az olaszok mikor fejlődnek?
Florenzi most is jó de jöhet a +2. -
Woodslave
félisten
Realitás talaján maradva ez a Hateboer milyen lehet? Biztos xar mert egy 86-os squad Lozano helyett érdekes lenne
-
törölt tag
Ezért tiltja sok értelmes külföldi ország ezeket a pakkokat. Tizenéves gyerek anyuci apuci kártyájáról lazán elkölthet párszáz ezret, ezek a köcsögök meg direkt úgy találták ki ezeket a pakkokat, hogy az esetek 90%-ában még az árának a fele sem jön vissza.
-
toxicjew
addikt
válasz
Bence910905
üzenetére
Eddig még nekem se adott olyan packot amiből pluszba jöttem volna ki, de előbb-utóbb hátha...
-
Bence910905
tag
Nekem is jött volna már 2 db zöld de olyan hulladékok h a pack értéke alatt vagyok végig.. pedig az összeset megneztem eddig
-
toxicjew
addikt
válasz
taylorp
üzenetére
Ilyen statok mellett már szinte nem is érződik. Meg vele nagyon könnyű úgy forgolódni, hogy a bal lábára jöjjön ki a lövés
Mondom ezt úgy, hogy használtam a baby lapját és nem voltam igazán megelégedve vele, de ez nem feltétlen a kártya hibája volt. Puskás sem rossz döntés, de az 5*sm elég nagy bónusz. -
Nandinagy
addikt
Pedig megfogadtam magamnak, hogy ha kijön egy Cruyff vagy Maradona kirakom. Elképesztően élvezetes egy ilyen lappal cselezni. Maradonánál fluidabb mozgása max egy Neymarnak van
A gond, hogy ott van életem értelme. A francia király
Őt meg sajnos nem hagyhatom ott bármi van. Kiraktam 3 ilyen picket: FOF Klostermann-Alisson-Telles
Egész jók, kár hogy elfogyott a lapom. Ez a 81-87 gondolom ehhez lett kitalálva ügyesen. Az 5 játékos miatt egyébként egész szépen lehet foddereket kapni belőle 83-85 környékén.A wl nem érdekel
Talán silver1ben vagyok. 10-2-ről 11-5 lett. Igazából a hétvégén mol gamer kupa volt a prioritás ott hálistennek bejutottam a legjobb 24-be. Jó lenne egy ps5
-
toxicjew
addikt
válasz
taylorp
üzenetére
Én kiraknám ha lenne elég fodderem, de jó része elment Dembelere. A játéknak úgyis vége, ez a wlen is érezhető volt már. Begurultam g3ba, semmi idegeskedés csak nevetés azon, hogy mekkora szarkupac a játék. Így még komolyan jórészt élveztem is
A preview packok nagyobb izgalommal töltenek el, igaz eddig semmi jó nem jönne belőlük. -
toxicjew
addikt
Hopp egy moments Maradona sbc. Csak 1 veséd, 1 golyód és 2 havi fizetésedbe kerül
-
|AP|
veterán
oké, én a szabadságom alatt hivatalosan is elfelejtettem játszani...
Viszonylag lelkesen ültem le az Iniestás új csapattal játszani, de egyszerűen semmi sem megy rivalsban.
Elfelejtettem védekezni, elfelejtettem támadni, ha nagy nehezen eljutok helyzetig olyanokat véd az ellenfél kapusa, hogy csak nézek...
Több hét fix div4 után villámgyorsan a div5 alján találtam magam.
Én nem tudom mi történt, lehet minden profi lejött a div4-5-be játszani, de még a div5 alján is szedtem össze olyan megalázó vereségeket, hogy rossz volt nézni.Ennyit a lelkesedésemről

-
taylorp
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ha ultimate-t adna is lófasz lenne benne, úgyhogy szvsz tök mindegy mit ad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen routert?
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Azóta láttam pár videót, és egyetlen nagyobb lapot sem dobott, csak ezeket a fosokat...

)

(vagy pakkozzam el a picsbe?)