Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Akciókamerák
- Windowsos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
gjoe
addikt
Játszottam most 2 rivalst, és minden tökéletesen működik. 2 jó meccs.
A wl ehhez képest egy kínzókamra. Több wl- nem lesz ( hétvégén még négy win a token miatt)
aztán lehet akármilyen promó.
Coutinho tényleg jó, nálam st-be került dalglish mellé.
De a legjobban zambrottának örülök hogy kiraktam mert szenzációs.
Már csak azt nem tudom, hogy az 5 tokenes ikon momentset nyissam, vagy liga1 totskor a két 20as csomagot ( a84+ csomagot már kivettem.)
Wamangitukát érdemes lehet kivenni? jó lenne egy gyors szélső, de nem szükséges. Jelenleg szélsők nélküli a csapat összeállítása. -
|AP|
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
ja, hopsz....
látszik mennyire követem mióta vége lett a Laligás hétnek

A csapatom felforgatni már nem fogom, coint sem akarok nagyon (meg nem is tudok) ölni más ligákba, időm sincs annyit foglalkozni vele mint múlt héten, úgyhogy én már csak néha nézek rá mik vannak.
Ha jön egy kihagyhatatlan SBC a padra, vagy véltlenül nyitok valamit akkor jöhet, de sok energiát már nem akarok beletenni. Most már játszanom kellene megtanulni
Mondjuk ha a Serie A héten jönne egy flashback Zlatan, azt biztos kiraknám

-
gabesz82
őstag
válasz
thebigK
üzenetére
De Jong-ról nem tudok nyilatkozni, de Suarez egy állat az fix, nálam 2 csatárosban 24 meccsen 37 gólt jegyez (nem SB és friendly meccsek, másik csatár TOTS Carrasco, ő 30 meccse 30 gól). Lewa szerintem hasonló lap lehet, ráadásul ott az 5-ös WF nála, szóval ez nehéz döntés... Bár így utánaolvasgatva TOTS Frenkie jobb mint TOTY Kimmich.
-
Nandinagy
addikt
Igen érdemes lenne csak, hogy nincsen olyan
A pl-hez hasonló van(3 rare 8 non rare pack meg 81+ bundes player pack). #16482evibly
Jól néz ki a védelem
Én Capitára mentem rá most. A 85-86-87-87 sbc hiányzik még de az egyik 87 kijön klubból igaz, hogy kb. minden magas ratinget beledobáltam már akiket nem használtam(Benzema,Haaland,Mbappe,Jordi Alba,Navas,Ederson)
Viszont tisztában vagyok vele, hogy 1 héten belül már nem lesz értéke a lapoknak szóval annyira nem érdekel egyik sem.
160k-m van amiből jobb esetben kijön a 86os szóval még 2 squadot kéne kifacsarnom a klubból
Szerintem nem fog menni szóval megvárom a rewardot aztán max a 2 pick belerepül majd
-
Woodslave
félisten
válasz
bubuska10
üzenetére
most amikor csináltam a laligásat egyetlen rossz tapasztalat volt csak. Illetve kettő de a másiknál ahogy egyenlített kiléptem. Gondolom ettől még a wint megkapta, de lexarom, tényleg nem volt érdemes kínlódni. Sőt volt egy arc, láttam hogy hagyja hogy lőjek egy távolit, kihozta a kapust stb. hagytam én is, aztán meg végigjátszottuk és kész. Ok elhiszem vki játszani akar de azt nem hiszem hogy ezt pont 1 liga friendlyben kellene

na mindegy inkább megcsinálom "gyors" a két tokent a 83+ért
-
bubuska10
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Amikor 1-0ra ment az ellen és megállította nekem kilépésre az 1. meccsemen akkor nem léptem ki, hanem lőttem 2 öngólt. Szerencsére ez egyike volt annak az 5%-nyi normálisnak aki vette az üzenetet, és hagyta megcsinálni a dolgokat, és játszottunk valami nem védekezős 13-11-et.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy vele is késő este játszottam (délután sok köcsög gyerek játszik). -
bubuska10
senior tag
Mbabu gyilkos ellenfélként, hónapok óta szívok ellene, olyan mintha stoplis cipő helyett 2x4 méternyi téglát viselne.

Hogy lehet valaki annyira gyáva, hogy zsinórban 5 friendly meccsen lépjen ki a kezdőrúgás előtt? Pedig ha tudná h 74es csapatok ellen is kilépek 1-0-nál....
-
thebigK
addikt
TOTS Frenkie + TOTS Suarez vagy TOTS Lewa + TOTY Kimmich, melyik lenne jobb?
-
bubuska10
senior tag
Tapsoba mellé elmegy még ilyenkor RTTF Akanji? Shadow-val hibátlannak néz ki, és árba se vészes.
-
evibly
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Tegnap SB meccseken próbáltam a norvégot és nem rossz, de például Isaak (és nyilván sok egyéb csatár) használhatóbb.
Nekem a svéd pali durván bejött, nagyon komoly dolgokat lehet vele alkotni, úgyhogy miatta egyelőre marad a La Liga támadósor, de a védők nálam is bundássá váltak. Így nézünk most ki, ezzel megyek neki a hétvégének majd:
Nkunku annyira megtetszett az objektívek alatt, hogy ő megy fel RCAM pozícióba ingame, Lucas V. meg lejön CDM-be aprítani, és szétfutni az ellenfelet. Aztán majd egy Goretzka (esetleg Kimmich) érkezik, ha bepikkelem, ha meg nem, akkor megveszem, az a lap kell!Egyébként tényleg vicces: pár nappal ezelőtt tanácsot kértem, hogy legyen a csapat, aztán rá egy nappal már minden borult, valóban alig lehet tervezni. A Serie A nem fog érdekelni, a francia liga lehet még érdekes, de jó lenne már kikötni egy végleges csapatnál
-
sz_abika
addikt
Kezd sok lenni a duplicatem...melyik SBCt éri meg kispadra kirakni?
-
Madn!ght
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
köszi!

Abszolút egyetértek mindenben. Sajnos nálam mindig az van, hogy vasárnapra marad 20 meccs.
10-ig tudok max koncentrálni, utána már droid módban megyek, nem is ott jár az eszem...
de érdekes, a gold3 viszonylag konstans beesik. Roni és neymar lassan sbc áldozatai lesznek. Viszont még mindig volt 1-2 rare gold csapat, amelyik hihetetlenül tudott dominálni.nálam is az az idegesítő, hogy teljesen retardált módon ingadozik a csapat teljesítménye. Jómagam passz-alapú játékot preferálok, de mikor imádkozni kell, hogy egy méterre pontosan adja a labdát a 90+ short pssingos bábu és elqrja, na akkor fel bír menni a vérnyomásom. A kamutizik és a bíró vaksága màr csak hab a tortán.
Rezeg akkorákat a kontroller úgy felnyesnek, és semmi, mehet tovább. Én ha már csak csúnyán ránézek fújja a büntetőt.

-
Nandinagy
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Grat az fullos nyitás
Gold CR meg Neymar a játék ezen szakaszán már nem az igazi sajnos. Nem is ők lettek rosszak hanem a védők minősége lett sokkal magasabb.
IF Neymar még mindig jó de azért már látszanak a hibái neki is
Főleg fizikálisan meg sebességben. Nekem nem volt bajom a hétvégével. A 11-4 viszonylag vállalható eredmény volt. Főleg, hogy a 3 vereség még pénteken délelőtt jött. Inkább a túl sok meccs volt a baj, de hát nem volt időm péntek-szombat
Inkább az volt az idegesítő, hogy mindig hülye gólokat kaptam és sokszor nem volt kedvem 90 percet végigszenvedni 5 védő ellen. Ha meg kicsit kitámadtam rögtön kaptam mégegyet kontrából. Én meg ezt nem tudtam megtenni fordítva. Nyilván nem szabad 15 meccset hagyni hétfő reggelre mert ilyesmi lesz a vége(vagy egy elite)
Tanultam belőle.Ami még problémát érzem, hogy nincs állandóság a csapatban. A wl-t full laliga védősorral kezdtem el mostmeg már bundes van és valószínű jövőhéten sem ezek lesznek a kezdőben már
-
-
Madn!ght
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nálam ugyanez volt, pedig én bundes csapatot szeretnék, szóval igyekeztem kellő komolysággal hozzáállni a WL-hez. Péntek katasztrófa volt, tiz meccsbol alig tudtam 4-et hozni. Persze a full tots csapatok lazán körbefutottak, az enyémek a legalapvetőbb passzokat se bírták pontosan adni. Hasonló bohóckodások voltak a kapu előtt, mint amit a kolléga is linkelt. Nálam neymar és ronaldo full kuka lett.
Mérgemben összehánytam az eddigi tots lapokból egy mixed bundes-laliga-pl teamet, 6-8 chem néhány helyen, csapatchem 98
Tegnap leültem, mondom meglesem mit művelnek a pályán. Döbbenet, úgy ment a csapat, hogy moments ikonokat vettem le a pályáról szerelés, támadás patika lett, jó pár meccsen 7-8 gólt vertem látszólag jobban összerakott csapatnak. Egy olcsó és jó bundes csatár kellene, és egész jó is lenne már az összkép. Végül gold3 így is meglett, meglepődtem, mert total esélytelenek nyugalmával vágtam neki.
Tanácsodra kiraktam az osztrák jobb hátvédet, tényleg nagyon patent nálam is, én védőként használom. Kiraktam tapsobat, őt még nem próbáltam.
Az elmúlt napok szerencsétlen nyitásai után csak kipakoltam a 85+ picket. Egy lewat beletettem, hátha visszaadja Totsban. Sajna azt nem, de így se elégedetlenkedek.
Davies maradt 
-
sz_abika
addikt
Bár nagyon nincs már fodder, meg Bundes se kell, de olyan jó oddsokkal lehet nyitni TOTS lapot belőle, hogy gondoltam csak kipróbálom.
Csak jó lesz Kimmich valamire a kispadról, bár nem hiszem hogy Vidalnál jobb beugro lenne. -
Nandinagy
addikt
válasz
lanikai
üzenetére
Ezek a beadások nálam sem működnek és nem értem miért. 10-ből 9 alkalommal tök üresen érkezik a játékosom erre vagy mellélövi 3 méterről vagy belefejeli a kapus kezébe. De egyébként a fejeléssel egész évben szenvedek. Kirúgás után is meg mindenhol
Elképesztően pontatlanok a játékosaim.Kiszenvedtem a g2-t mert ez a Bundesliga iszonyat tetszik (Gorka,Kimmich,Lacroix,Sancho) szóval jó lenne valami jót pickelni

Na meg ha nem is jön senki kell a fodder Capitába
Jó lenne a hétvégére kirakni. -
dkaro
őstag
Nah srácok nekem elég volt a játékból erre a szezonra. Nektek további jó szórakozást, még meglátom, hogy a 22-re visszatérek-e (gyanítom igen, mert néhány hónap után már hiányozni szokott).
-
Woodslave
félisten
[link] arra gondoltam ezt összehozom a héten. Nem tudom ki fogja a gólokat rúgni (gold DCosta
) és kb megállok.Kifarmolom még a két fodderpackot. Tapsobat tuti meg tudom csinálni már most, talán Lazarot is. Bár ha megcsinálom a garantáltat (talán nem 87-es squad kell) akkor tuti Baku
jön, szóval akkor nem is kell. Adams ingyen van a többi opció nem túl izmos, ráadásul a gold lapja se annyira világtalan, hátha nem lesz xar ez se. max veszek egy Humg min Chant.
Nem nagyon akarok most "kaparóssorsjegyezni" beleégetve az amúgy is kevés fodderet egy 85+ Gulacsi, Reus, Gnabry trióba.
Amúgy komolyan mondom nagyon jó döntés volt hogy nem vettem meg anno. Képtelen vagyok nem életvitelszerűen csinálni. Reggel 5kor már az járt az eszemben, hogy csak 3 meccs és megvan Amiri...
De még egy qrva rivalsra nem tudtam rávenni magam
-
Nandinagy
addikt
Hihetetlen, hogy 3 hét gold1 után most izzadnom kellett a g2-ért
Bár az is igaz, hogy vasárnap este 10 lejátszott meccsem volt de akkor is...
11-4-ről laza 12-10-be voltam reggel. Nyilván kilépkedtem a legtöbb meccsből de akkor is botrány volt az egész. Neymar-Coutinho elől mintha bronzok lennének. Nem tudtam megcsinálni egy kényszerítőt velük mert 2 méterrel a másik mellé passzoltak.
Neymar egész nap egy darab szar volt
Konkrétan volt olyan meccs ahol 3 ziccerben is luftot lőtt. Emellé folyamat túlfutott a passzokon. Fixen másnapos volt
Gondolom a Bundes TOTS az oka, hogy állandóan csak németekkel játszottam. Az a legszomorúbb hogy egy Németek elleni wl és visszasírom az olaszokat
Az összes német tartja a labdát egész meccsen,félpályáig forgolódnak és emellé jön a pressure
Az olaszok legalább csak a pressuret nyomják.
Az újak:
Coutinho: Érdemes volt megcsinálni mert egy vadállat
A statok nem feltétlen tükrözik mennyire jó(Főleg mert kb. 10 meccsen kiléptem reggel
)
38 meccs 37 gól 16 gólpassz. Brutálisan jó
bánhatja aki kihagyta.
Amiri és Lazaro: Nem rosszak egyébként a kp-n. Az egyetlen bajom velük, hogy néha érthetetlen mennyire mellélövik a passzokat. De tényleg. Volt olyan, hogy tök üresen ment Adama erre telibelőtték a mögötte 6 méterrel futó védőt
Tapsoba: Csináljátok meg nagyon jó lap
Erős,gyors és még a passza is rendben van. -
Woodslave
félisten
Na sb mega packbol jött egy Sabitzer. Gondoltam egyből adom el de végülis a bundás swaphoz meg esetleg a Roussilionhoz jó lesz amúgy se tud már sokat esni az ára..
A másik ötlet hogy eladom akit tudok és 200kból csinálok vmi játszható csapatot.. vhogy felhasználva ezt a 4 totsot bár ezt a török ligás fazont nem tudom
-
toxicjew
addikt
Nekem is meglett a g2, de amit ma este művelt a játék, az minden eddigit alulmúlt. Speed up lagg, pirosan villogó szarok, gyötrelmes játékmenet. /puke
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
szintén g2, szintén 5 meccs maradt, szintén 5kor kelek, én is hagytam
-
Kristof_94
nagyúr
Na, gold 2 behúzva. Maradt még 5 meccs, de 5-kor kelek szóval felejtős meg amúgy sem lenne már hozzá kedvem.
Csináltam 4 db ilyen 81+ Bundes csomagot. Az első kettőből Weghorst, majd Kruse és végül TOTS André Silva. Meg is lepődtem volna, ha nem a leggyengébbet adja, de foddernek kiváló lesz.
Borzalmas WL volt amúgy, de ez nem újdonság.
Na jó éjt, jó játékot!
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nálam se fog játszani, így rating miatt örültem neki

-
thebigK
addikt
Ide Sabitzer
-
|AP|
veterán
nekem meglett a "szokásos" 14-16 win, ezúttal 16. Ami az eddigi legjobb eredményem beállítása, de ahhoz képest csalódás, hogy most sokkal erősebb csapattal vágtam neki,
Az utolsó két meccset ma délelőttre hagytam, hátha szerencsés lesz a matchmaking, de egyik meccsen sem volt esélyem.Próbálok nem idegeskedni ezen, nem fogom a gameplayre. Fejlődnöm kell sokat, mert kicsit úgy érzem beleragadtam a 14-15 WL win és div5 kategóriába. Sokszor súlytalanok a támadásaim, (cselek nélkül úgy érzem nem igazán lehet továbblépni) és védekezésben is nagyon sokat hibázok.
Próbálok tutorial videókat nézni, de úgy érzem alapok hiányoznak, amiket nem tudom honnan lehetne elsajátítani (igazából csak most kezdtem az egészet decemberben, előtte vagy 10 évvel ezelőtt játszottam PC-n, még billentyűzettel, gép ellen
) -
bubuska10
senior tag
Meglett a gold 3-as 14 win és még 2 meccs bent is maradt!
Főleg [AP] tippjeit fogadtam meg, vagyis csak hazait próbáltam játszani és nem húztam fel magam semmin, jöjjön aminek jönnie kell. Hát így kell mindig, tök jól ment a játék. Nem szabad idegesnek lenni! Könnyű mondani...
Azért Roni (28m/26g+21as), TOTS Neuer, Tapsoba, Mukiele és BD Tomori sokat dobott a kereten.85+-ból Sabitzer jött, meh.
-
gjoe
addikt
válasz
gamegod
üzenetére
Hát nekem is a legszörnyűwl-m volt. 27 meccs kellett 11winhez.
Sorra kaptam ki gyengébb ellenfelektől. A csapatom elméletileg csúcsszuper, mégis mindenki állt, passzok ellenfélhez. Minden ellenfél lekontrázott.
Volt olyan vereség ahol 6 kapufát lőttem 70% labdabirtoklás, ellenfél két lövés két gól.
A kapott gólok nagy részénél eltűnt a védelmem. -
Nandinagy
addikt
válasz
evibly
üzenetére
Hasonló volt csak nekem Gula helyett a Silva
Szívesen kipróbálnék egy Halandot de ő a Bundesligás Vardy. Mindenki wf+sm upgradeket kap csak valahogy őket felejtik el mindig.
Ahhoz képest durva a 760k-s ár.Erre a Capita sbcre meg rákéne repülnöm csak annyi a baj, hogy a 89es squadot tudom kirakni klubból
-
gamegod
senior tag
8 meccsen volt mára meghagyva hátha meglesz legalább a gold3
7 vereség 1 győzelem . hányadék a FUT karrierem véget ért még a packokak megvárom aztán viszlát -
bodnar123
őstag
Nem volt eddig. Kivettem: van Basten... Hát átlag alapján a csapatom legjobbja lett... Az más kérdés hogy nem gyors, de két meccsen vagy négy gólt bebugolt... Erre jók az iconok. Amúgy meg biztos jöhetett volna jobb, de júniusig várni... Most kezdtem game passba... Végre van egy olyan csapatom amivel 5. Osztályban van értelme játszani. Amúgy mennyi icon swapsot ad még? Asszem eddig 9 volt
-
Nandinagy
addikt
Akarok oda egy icont majd+ Digne helyett Reguillon és akkor mindenki jó chem. Most Adama 8 Digne meg 5 chem
Annyi, hogy 80k-m van ami egyikre sem elég
Lazaro cmbe fasza.Gyors,agilis és fut végig.
Amiri meg tipikusan az elmegy kategória
Lényegtelen igazából, hogy POTM Bruno,TOTS Tielemans vagy ő van ott. Annyiban más, hogy ő 5 skill. -
-
K.J
senior tag
válasz
bodnar123
üzenetére
Ha nincs szükséged egyik swapban található ikonra sem, vagy nem akarsz várni június közepéig/végéig egy értékesebb ikon csomag nyitásával és esetleg még nincs moments ikonod, akkor kiveheted.
Arra azért készülj fel, hogy nagy mák kell a jó nyitáshoz. Sok a használhatatlan lap.
És igen, a moments a legmagasabb ikon lap.
-
bodnar123
őstag
Az 5 tokenes icon momentset érdemes kivenni? Az a legmagasabb icon lapok vagy a prime? Ki mit kapott belőle. Jövő hétvégén wl-el talán kitudnám venni schweinstaigert.
-
adise
őstag
itt ki mit fejlesztene? yurin kivul mindenki untrade
2 hete még nem la liga csapat volt
[link] -
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ki is vettem, mellé menne.
Látom Nándi is kivette.
Van még ennél is jobb CB lap? Nem hiszem. -
-
Nandinagy
addikt
válasz
Meghivott
üzenetére
Szerintem coop játékokat csak 2 gépről lehet tolni UT-ben.
Más:
Mióta átalakítottam a csapatot és a 4 támadó+2 kp is 5 skill valami iszonyat módon élvezem a játékot
Persze kaptam már ki(4-0 volt oda és 4-3 lett a vége. Az utolsó 10 percben minden az övé volt) de az sem érdekelt
Van esportoló ismerősöm és ugyanúgy szenved mint mindenki mert inkonzisztens a játékmenet. Tényleg sokszor előre megtudod mondani, hogy mikor kapsz gólt. Nem tudom mit basztak el egyébként de, hogy patch nélkül legyen folyamat egyre szarabb a játék? azt hogy?
Egyébként ami nálam a leginkább zavaró a hétvégén az a bírók. Vannak olyan meccseim amikor konkrétan semmit nem akar lefújni míg a másik oldalon minden kis szarra azonnal ugrik.[link] [link]
Kiváncsi leszek meddig tart a jókedv
Gyanítom nem sokáig
-
Meghivott
addikt
Üdv!
Rivalst lehet úgy játszani, hogy ketten irányítjuk a csapatot (egy gépen vagyunk ketten)?
Ha nem, akkor milyen UT online módot lehet így játszani?
Köszi -
bubuska10
senior tag
Mi is volt annak a picknek a követelménye amiből a la ligánál most sokat megcsináltatok?
-
Woodslave
félisten
Ez a swap friendlyben viszont kimondottan szórakoztató
-
-
Nandinagy
addikt
-
bubuska10
senior tag
Igen, főleg ettől tartok leginkább. Egyszer már kiraktam őket, és a legjobb valami 84-es gold lap volt asszem, óriási csalódás volt. Viszont ami jó, hogy közben nagyjából vissza is hozza az árát, mert amit kiraksz csapatot az is ad packet. Az a baj, hogy Kessié in game már baromira elfáradt, ő lóg ki leginkább a fő csapatból, és valamit kezdeni kéne vele, ha már tradeable. Viszont a TOTS-okat jobban dobálja az értékesebb packekbe, úgyhogy ezért is lenne ez működőképes elgondolás.

-
Woodslave
félisten
Na most hogy játszok tényleg azt gondolom hogy köcsög aki nem lép ki első gólnál
-
bubuska10
senior tag
Kitaláltam valamit
kíváncsi vagyok, hogy vajon ez így működőképes stratégia szerintetek? A WL után most el fogom adni RTTF Kessiét, az árából meg valamelyik olyan fő ligának a teljes SBC-jét kirakom, ami a legértékesebb, Ultimate Packot adja. Melyiket lenne érdemes? A Futbin szerint most a PL és a Serie A a legköltségesebb, de a swaps miatt a La Liga, a Ligue 1 és a Bundesliga is drágább lehet. Amúgy emlékszem magát a játékot azért vettem meg, hogy Kessiével játszhassak....
De több mint valószínű, hogy benne lesz majd a Serie A TOTS-ba a jövő héten, amit legalább 2 Ultimate Pack-kel várnék így. Meg most a fodderek 75%-a elment Tapsobára. Az a lap ugyanis kihagyhatatlan. 
-
Woodslave
félisten
Na még gyorsan megkérdezem nincs meccs limit ezeknél ugye
-
taylorp
senior tag
Ami most megy közvetítés a twitch-en, azért ad swap játékost ez a nagyon rendes cég?
-
LendvaiFeri1
veterán
Nagyon jó az új csapat. Ferdinand és Gattuso is pozitív csalódás. A védelem, a középpálya és a támadó sor is nagyon egyben van.

-
thebigK
addikt
Kivancsi leszek ebben a jatekban mikor fog kelleni az ész, az iq, a tudas, vagy tamadasban betanulsz par gombkombinaciot tovabbra is minden evben, vedekezesben meg le se valtasz a cdm-rol, aztan irany az elit
-
Sinya_24
kezdő
Szerintem kis lapokkal is meg lehet csinálni,még fullos squadok ellen is. A friendlisbe még nevetségesebb dolgok szoktak történni,mint egy sb vagy wl meccsen. Vagy kicsit le vannak butítva a lapok,vagy a szerver ennyire pocsék,de a legtöbb ilyen obj küldetést én is non rare/rare lapokkal csináltam,igaz több idő is,mint spec csapattal.
-
törölt tag
-
gamegod
senior tag
Packból nyitottam , de nem gondoltam hogy ennyire jó lesz.
POTM Benzi, FS Isak, és rotálódik :D
este életem meccsét játszottam a WL-ben. az ellennek nagyon patika csapata volt Cruyff, meg egy csomo tots bundás játêkos + la liga 4-4 a hosszabítás végén neki kapufa gondolom a controllert akkor vágta ketté :DD a tiziknél meg 2 kihagyott tizi is belefért 7-6 a vége
-
Woodslave
félisten
Liga spec upgrade mikor jön? Két választás van a harmadik ikon token megszerzesere. Bundes friendly de ahhoz kell játékost nyitni. Vagy eredevisie sb
. Laligat hagyom mert sztem mindenkinek legalább 5 tots van teljesen esélytelen 78-as squaddal. Hátha a bundás még bemákolható.
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / ROG GTX 1070Ti 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

de érdekes, a gold3 viszonylag konstans beesik. Roni és neymar lassan sbc áldozatai lesznek. Viszont még mindig volt 1-2 rare gold csapat, amelyik hihetetlenül tudott dominálni.
jön, szóval akkor nem is kell. Adams ingyen van a többi opció nem túl izmos, ráadásul a gold lapja se annyira világtalan, hátha nem lesz xar ez se.
Az a Lacroix lap a legelső számú célpontom jelenleg. A legritkább lap, mióta kijött pénteken a Bundesliga TOTS konkrétan nincs is a piacon.