Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nandinagy

addikt

válasz bodnar123 #17105 üzenetére

:F :F :F :F
    A világért sem akarlak megbántani de ez hatalmas marhaság. A játék szerintem legnagyobb hibája, hogy a csapat nem számít annyira mint kellene.(Illetve az utóbbi időben a skill sem számít, de ez már kérdés).
    A futás kérdés nagyon sokrétű egyébként. Nem az számít, hogy 90 pace vagy 87 van odaírva mikor a 90 pacesnek 82es gyorsulása van a másiknak meg 87. Lehet a sprint speed a 90esnél jóval több de ez rövidtávon nem fog kijönni. Számít a magasság, a bodytype hasonlók.

A fórum 90%-a nem költött egy forintot sem a játékra és mégis mindenkinek jó csapata van. Az, hogy Neymar meg Ronaldo kell a sikerhez. Hát istenem 100k-s lapokról beszélünk te miért nem veszel egyet? :D

Azt meg egyébként viccnek tartom, hogy az a bajod ha egy jobb csapat elver. Mi a picsának izzadjam ki hetente a gold1-t magamból ha utána meg nem számít egy jobb játékos akit pickelek/megveszek. ?

Rengetegen jönnek egyébként ezzel a pay to win fifával. Szerintem rohadtul nem annyira pay to win ez a játék. Ha az lenne nem szopatná le rivalsban div1ben valaki egy gold Allanel a TOTS Kimmichem. Idén iszonyat könnyű jó csapatot építeni(Swap,kis millió küldi,milestone tele 100k-s packokkal,8 zsák sbc meg hasonlók).

"A Chemistry is semmit nem ér, mert 10es chemen szarabb volt egy 90es játékosom, mint 10esen egy 92es." Ezt a részét nem értem. A chemistryvel nem lesz valaki jobb játékos a másiknál.

Új hozzászólás Aktív témák