Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
addikt
Pelé, R9, Cruyff, Eusebio, Cantona, Ronaldinho, summer Neymar, toty Bampé, futties Dybala, PTG Vinicius, Hazard, és még sorolhatnám, kik vannak meg a klubban
Semmi szükségem Maradonára, ahogy a felsoroltak felére sem, konkrétan Neymart és Mbappét kinyitottam 2 napja végre először, de annyira érdektelen már mindkettő, hogy másnapra el is felejtettem, és tegnap lepődtem meg hogy mit keresnek a klubban
Az ikon picket viszont pörgetem még munka közben a 85+ mellett, amíg lehet, Maldini kellene igazából egyedül a csapatba (ő is minek...), meg a top ikonok közül Maradona az egyetlen, akit nem nyitottam/raktam még ki rajta kívül, ezért mondtam csak 
-
Woodslave
félisten
Ja most én se csapkodok max karomkodok de ma próbáltam elismerni magamban ha vki vmi jó cselt csinál vagy szép gólt rúg. Az az idegesítő ha semmi nem működik inkább de ezt edzésnek tekintem.
A beállítások is a fifa 22 competitiv mód. Sok különbséget nem érzek a through ball már igy is xar volt
-
Woodslave
félisten
Faxt én kaptam ki ma is
Amúgy teljesen vicc ez a riváls. Megversz egy full baxó csapatot leszopat egy gold 100-al kevesebb skilles gyerek xarrá szopat megversz egy sokkal több skill pontosat. Hogy van ez
Csak az a baj bármilyen zen módban próbálok játszani érzem belül hogy qrva feszült leszek és robbanok
-
Nandinagy
addikt
Kell az... Nagyon sok helyzetben elképesztően idétlenül kezelik a labdát vagy mozognak amit kicsit több animációval simán kilehetne küszöbölni.Szerintem ez hasznára válik a játéknak.
A kapusoknál szintén fontos mert kb 4 védés animáción kivül nincs más amit csinálnának...
#20496TrueGooner
Azt hiszem Foundationban egyszer átlehet írni a nevet de ha azt már felhasználtad utána nem lehet ugyanarra a profilra
-
Nandinagy
addikt
[link]
Egyedül a hero item ami pre order bonus az otw,if,fifa pont mindet megkapod ha utána rendeled elő
Ezt mondtam, hogy szerintem a hero miatt nem igazán éri meg sietni az előrendeléssel mert úgyis decemberben kapod meg amikor már semmit nem fog érni.
Én is gondolkodok még mert lehet tudok egy ps5-t szerezni és addig nem rendelem elő potyára
-
Nandinagy
addikt
Miért 3 nap?
Max a hero lapot bukod ami tudtommal decemberben fog érkezni.86-os lapokról beszélünk tehát decemberben valószínűleg ló**szt nem fog érni pont mint idén Beckham. Szeptemberben fogom én is megvenni. OTW-t+fifa pontot ugyanúgy kapsz.A többit meg te tudod.
Nekem a fifa az egyetlen online játék amit tolok szóval ennyit megér. A fifa mióta utzek mindig az első 1-2 hónapban a legjobb szóval ki nem hagynám
+ott van a csapatépítés élménye még az elején. -
bodnar123
őstag
Én tavaly májusban játszottam először UT-vel... Előtte csak seasons, abban voltam első osztályban, de az is nagy stresszel járt. Tavaly nyáron megfogadtam, hogy amint vége a 20-nak nem kell a 21... Mert túl sok időt vesz el... Anélkül meg nem megy. Idén végül az EA playel vágtam bele májusban, és éppen elég volt. így kb 2-3szor kellett összegrindolni a csapatot, és mákom sosem volt, max ilyen 700k-s játékost dobott (azt se eladhatót), és nem tudtam azt elérni mint aki egész évben tolta, de így is elég. Tuti nem veszem meg a következőt. Majd ezzel eljátszok néha. Mondjuk segít, hogy pc-n nincs next gen. Na de én egész évben ha ezt így tolom, akkor sok mindent bukok az életben, és minek. Ezt a játékot főképp a szerencsejáték viszi... Emiatt akkora a függés.
-
EA's hit
addikt
Ismerős, én tegnap végeztem Eusebioval. Én is mindenkit csak azért húztam ki a napokban, hogy rakhassam is bele (Akanji, Witsel, Meunier, El Shaarawy), végül egy hét alatt ki is raktam klubból (múlt vasárnap kezdtem) úgy, hogy transfer banom van továbbra is
Más kérdés, hogy élvezni nem tudom, mert tegnap óta a rivals undorítóbb, mint valaha, gusztustalan módon le vagyok húzva minden meccsen, a játékosaim nem tudnak sem passzolni, sem mozogni, látványosan le vannak lassítva, és minden egyes meccsen kapok legalább egy nevetségesen csicska gólt, pl. az ellenfélnél Dybala az alapvonalról valahogy visszapasszolja még a labdát, nincs középen embere, simán elhozná a védőm, ehelyett Ederson rávetődik, és beüti a kapuba
Tegnap és ma 11 vagy 12 meccset toltam le, egyetlen egyet tudtam kínkeservesen megnyerni, meg egy lett döntetlen (ott is a 90. percben egyenlített ki a csávó...), a többi mind gusztustalan, undorító vereség, buktam is bő 300 skill ratinget. Szóval egyelőre nem mondanám, hogy megérte szenvedni Eusebioval, de majdcsak változik 
Egyébként ha lesz tényleg 4. swap, olyat kb. biztosan nem raknak bele, aki kapott mostanában sbc-t, szóval Dinhoval nyugodt lehetsz
Más kérdés, hogy ennek csak akkor lehet értelme, ha tényleg top ikonokat lehet viszonylag egyszerűen kiszedni belőle majd így a játék végére, de azokból meg nem sok van, aki sem swapban, sem sbc-ben nem jött még ki idén, kb. Pelé, R9, Maldini (de ő elvileg ma este kap sbc-t), Zidane. Kíváncsi leszek, bár igazán küzdeni vele már tényleg csak pár ilyen top lapért lehet érdemes 
-
Nandinagy
addikt
Nem általában mindig ez van
Múltkor Prime R9+Prime Pelé+TOTY Mbappem volt azt a 2. körben kiestem. Gold Rashi+93 CR-el meg 4/4-t nyertem 1 kapott góllal.
R9 borzalmas volt egyébként. Olyan erőtlen lövéseket kevés embertől láttam a játékban de egyébként rá egész sok ismerősöm panaszkodott, hogy szar. Pelé viszont istenkirály őt szívesen kipróbálnám
-
|AP|
veterán
ez az egész Messi-dolog számomra abszolút kiábrándító. Úgy nagyjából az egész fociból...
Ronaldinho érkezésével kezdtem el nézni a Barca meccseket, folyamatosan a TV elé ültetett, muszáj volt néznem minden meccset és volt is miért. Így azt is láttam, amikor először cserélték be Messit és Ronaldinho gólt rúgatott vele. Azóta sem sok Barca meccs maradt ki, jött a Pep-korszak, Iniesta a mai napig (és szerintem ez már így is marad) a kedvenc játékosom.
De ami az utóbbi pár évben történt az teljesen kiábrándító... mi szurkolók az élvezetes foci, a dráma miatt nézünk meccseket, a TV előtt izguljuk végig az egyszerű bajnokitól a (jobb esetben) BL döntőig a csapat meccseit, de az ilyenek jól rámutatnak arra, hogy ez az egész csak a pénzről szól. Mindenki aki a közelébe kerül ennek a cirkusznak (játékosok, ügynökök, ligák, TV csatornák, stb) minél többet akar, minél hamarabb markolni.
Messi távozásához sok tényező együttállása (covid, előző vezetés balf@szsága, önző, pénzéhes csapattársak, és még sorolhatnám) kellett, de nagyon leegyszerűsítve a pénz az oka annak, hogy nem kaphatott egy méltó búcsút és ilyen gyalázatos körülmények között kell elhagynia azt a klubot, ahol felnőtt. -
Nandinagy
addikt
Hát nekem az tűnik fel, hogy vagy engem "szopkod" szét a játék és minden az enyim vagy az ellenfelet. Ahogy egyre jobb lettem egyre többet nyertem utóbbiból de még mindig messze vagyok a jótól. Ettől függetlenül idén ezt szánalmas dolognak tartom mert egy részben sem volt ennyire érezhető az ha segít valakit a gép. Volt minden meccsen 1-2 ilyen de mikor egész meccsen látod, hogy ha szar helyre passzol is hozzákerül mert direkt nem nyúlnak érte
Nekem akkor szoktak kirohanni borzalmas ütemben ha press afteren vagy team pressen vagyok

-
eM'82
addikt
Dettó. Bal lábas vagyok, így azokat jobban el tudom "helyezni térben" a kapura mikor finesse-t lövök. :)
Így mikor jobbra támadok, az könnyebb számomra (támadásfelépítés, labdavezetés, lövés). Bal oldali kapura kicsit másképp áll össze a játékom. Bár az is igaz hogy jobb lábas finesse shotok is mennek (a jatékban), ha megvan az a bizonyos szög, meg előtte az 5*skill (tudod, az az idegbeteg rángatós... Passz ezeknek mi a neve).Digestive: én Cruyffal vagyok így. Legjobb játékos a Fifában számomra, Neymarral együtt. (A játék ezen szakaszán persze vannak olcsó alternatíváik, de egy Atal nem egy Neymar, még ha statokban hozza is a szintet). Igaz, idén vsz nem fogom már megvenni (TOTS Neymar jött). Cruyff SBC meg sztem mocsok sokba fog kerülni.
-
Digestive
veterán
Persze ez velem is így van/volt sokszor. Eusebiot ezért raktam ki. Amióta fifázok, minden évben megvolt és mindig a maximumot hozza. Dinho játékát meg imádtam mindig is és nekem ő az öröm foci megtestesítője! Minden megmozdulását élvezet volt látni a pályán.
Viszont a fifában sztem sosem volt op sajnos.
Minden évben megvettem a prime lapját, de az idén már kihagyom.A bal lábas játékosokat pedig valóban szokni kell. Én rengeteg fineszt lövök és emiatt mindig van bal lábas lapom a jobb szélen. Dybala meg A finesz király.

-
Madn!ght
addikt
Most délután mentem pár DR meccset. Egyik ellenfelemnek 500 skill ponttal volt több.
Sajnos csak egy méltatlan döntetlent tudtam lehozni (pedig vezettem 3-1re). 22 pontot adott!
Néha egy győzelemért nem ad ennyit. Megjegyezném ez volt az eddigi legnagyobb SR-ű ellenfelem. (2305) -
|AP|
veterán
ezen a hétvégén a szokásosnál is több féreg bújt elő, nem tudom mi van, hogy pont most. Féreg alt+tabbal kilép gólba tartó labdánál friendlyben(!), dr-ben gusztustalan gólörömök és időhúzás, stb....
Korábban is találkoztam ilyenekkel, de most hétvégére nem tudom melyik állatkertet nyitották meg.
Na mindegy, most egy hét elvonó (nyaralás), aztán meglátjuk lesz-e kedvem még játszani. Kicsit nehéz már célt találni -
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem most alig van, legalábbis sima rare gold. TOTS, meg WL reward lap az van bőven, de kellene a normál fodder is.
Nagyon szánalmas ez az egész, kb. 1-1,5 hónap van amit még normálisan ki tudnak használni a játékosok és még mindig itt tartunk. Futbinen ha jól számoltam, akkor eddig 39 ikont kaptunk a már lejártakkal együtt. És összesen van 100 ikon!

-
Nandinagy
addikt
Hát attól függ. Idén szerintem jóval sokrétűbb a taktika mint az előző években.
Tavaly-tavalyelőtt az emberek 95%-a 4231/442/4222-t játszotta stay backes védőkkel,1 cdm+1 boxtoboxal. Idén azért sokkal több használható taktika van(442,4231,4222,532,352,4312,41212) meg az instrukciók is sokszínűbbek a felfutó szélsőktől kezdve a mindeki támad a kp-n stb....Ami miatt kevesebbet beszélünk a taktikáról az szerintem az, hogy kis millió profi csinál erről videót már ahol részletesen elmond róla mindent. Most nem azért de ki kiváncsi egy gold3-2-1-es játékos taktikájára mikor ott a youtubeon a top200-as játékosé.
Ami idén zavaró, hogy van egy taktika ugye a press after. ami nem az ellenfél dolgát könnyíti meg mondjuk védekezésben mint tavaly az overload vagy nem egy egyszerűbb gólszerzési lehetőség mint a 19ben a fejelés amire tudtál készülni és azért 1-2 hét után lelehetett azt védekezni hanem olyan taktika ami a te játékod teszi tönkre. Lehet itt jönni, hogy a Liverpool mennyire faszán pressingel a való életben csak ott nem lesznek hirtelen megye3-as szinten az ellenfél játékosai a press hatására.
A másik dolog meg a nutmeg. Egyértelmű, hogy a stepover butítása miatt találták ki és szerintem százszor rosszabb nála. A stepovernél sosem volt az az érzésed, hogy bármikor jöhet egy olyan mozdulat amit nem lehet levédekezni. Nutmegnél mindenki kapott már olyan gólt, hogy benyomja az ellenfél és hiába állsz jó helyen akkor is visszafog pattanni az ellenfél elé. Nem mindig nyilván de lesz olyan. Akárki mondhat akármit nem létezik levédekezhetetlen csel ezt az egyet kivéve. Lehetsz te a világ legjobban védekező játékosa is ha azt akarja a gép a nutmeg úgyis átfog rajtad menni míg egy elasticot védekezéssel ütemérzékkel levédekezel.#18797Jinxb1rd
Ha éjjel 38-40 ms-d van arról nem feltétlen az ea szerver tehet csak mondom. Mocskosul gáz az egész cég meg a játékuk is de nem minden probléma az övék
Amúgy nyugodtan kipróbálhatod a press aftert ártani nem árthat.
-
Nandinagy
addikt
Az előző ilyen ikonos cuccban brazilt lehetett nyitni nem? Azt nem raktad ki?
Közben kinyitottam a moments icon packot: Socrates. Hát nem mondom kikre gondoltam a brazil majd a cam láttán de inkább hagyjuk is. Biztos jó az öreg de egy ekkora támadót kizárt hogy normálisan tudjak használni. Kettőből semmi..
Pedig komolyan mondom örültem volna egy ikon kapusnak. Legalább neki lenne haszna nem úgy mint Socratesnek.. Na mindegy. -
Nandinagy
addikt
Ne haragudj de ezen most hangosan felnevettem
Ha minden ikon benne lenne nem kérnének ennyit. Szimplán azért ilyen drága mert R9,Pelé meg talán Moments Maldinin kivül minden létező top ikont lefed ez a 3 nemzetiség.(Gullit,Vieira,Zidane,Cantona,Cruyff,Maradona(?))
Nyilván az Argentín a tölteléknek kellett de ott legalább van egy Maradona míg a múltkor spanyolban talán Torres volt a legjobb lap ami elég kevés...
-
bubuska10
senior tag

Egész jól sikerült most sáfárkodni: Mertenst eladtam, a helyére könnyedén, ingyen kiraktam Tevezt, gyakorlatilag úgy h minden értékes fodder megmaradt. Dybalát upgradeltem Lanzinire. Smallingot eladtam 180k+-al drágábban, mint amennyiért levadásztam De Vrijt. Meg vettem egy tök jó high/high argentin balhátvédet, Günter meg kb. 2x annyiért el fog menni ugyanabból a poziból. Erősítettem a csapaton, és még csináltam is több mint fél millát.

-
Nandinagy
addikt
Tőlem hiába kérdezed ezt. A magas labda a legnagyobb gyengém idén. Nem tudok vele mit kezdeni. Ugyanezt csinálják nekem is. Ha egy seggdugó csatár van és beadják rá hiába nyomkodom a fejelést fel sem ugranak a colos védőim
Ha kiívelem a 180 centis szélsőmre és Insigne van mellette akkor fixen az olasz nyeri a fejpárbajt.
Nem tudom ez is mitől függ de iszonyat idegesítő mikor egy felpördült labda után ott van Atal vs Casteels és nem a kapusom szerzi meg a labdát hanem Atal fejeli be. Hát még a kezét is használhatná
-
dudu5130
őstag
Hiába vagyok ott fejben mikor néha a játék nem akarja, hogy nyerjek. nem vagyok pro fifás ezért az alap séma, amit jól szoktam megjátszani nem jön be akkor végem, az pedig a passz játék. Nagyon sokszor alap passzokat nem tudnak az embereim végrehajtani.
A kirohanó kapus mellett, hogy lehet a legeredményesebben elrúgni? Rám mikor kihívják sose tudom berúgni, de ha én hívom ki jó ütemben akkor állandóan gólt kapok.
-
Kristof_94
nagyúr
Köszönöm! Jelenleg a 200k sincs meg, szóval nincs rá keret, de hátha majd a mostani totsból. Venni senkit sem szeretnék, mert az eleje óta próbálok csak untrade lapokkal menni.
Reménykedtem ma valami ikonban, de helyette kaptunk egy flashback (lol) Dembelét, hogy lehessen rángatózni. -
lanikai
aktív tag
-
Nandinagy
addikt
Semmi értelme kirakni Cirot ha csak nem vagy Lazio/Immobile fan. Iszonyat magasan vannak a 83-84es lapok árai és az egyik packban konkrétan azt hiszem 3 rare van a másikban meg 6 de ugye mindkettőben lehet ezüst meg bronz is.
Még Courtoisra azt mondom megérte mert ott 94es lapért csak egy 84es squad kellett de ez a 83+84 már sok. -
bodnar123
őstag
Nem volt eddig. Kivettem: van Basten... Hát átlag alapján a csapatom legjobbja lett... Az más kérdés hogy nem gyors, de két meccsen vagy négy gólt bebugolt... Erre jók az iconok. Amúgy meg biztos jöhetett volna jobb, de júniusig várni... Most kezdtem game passba... Végre van egy olyan csapatom amivel 5. Osztályban van értelme játszani. Amúgy mennyi icon swapsot ad még? Asszem eddig 9 volt
-
eM'82
addikt
Elkezdheted attól még, a többi foddert meg ki lehet farmolni a többi upgrade SBCből.
Amúgy ha érted az okát, akkor hogy hogy nem érted hogy ment fel az ára?
2 példa: tegnap Y.Sommer 14k volt, most 18k, Dybala 32,5 most 38,5k. Így minden egyes lap ami bele kell az SBCbe drágult, ezért "kerül többe". -
eM'82
addikt
Kösz! Már el is adtam :)
Marcelo túlárazott. Jó lap, de van helyette olcsóbb alternatíva.
Hacsak nem Real-os vagy, és ezért akarod kirakni.
Mondjuk a fodderek / duplicate-ek miatt én is belekezdtem Essienbe... :)De Jongra van 3millám. Bring it to me! Lehet upgrade-re költöm.
-
Aguinaga
őstag
Nem sokat tudtam vele próbálkozni, 2 meccset éjjel, aztán elment a netem. Ma meg még nem sikerült hazakeveredni. Azon a két meccsen nagyon jó volt, többször átbugolt az ellenfél védőjén, mint anno Rashford tette
vicc az egész. 
Nap közben csináltam pár upgrade-et még, egyikből:
Ezek után lehet, hogy nem rakom ki Tielemanst mégsem, Rodri, Gündogan, C. Jones, FBRenato Sanches mellé..
Sajnos Shaw nem jött össze, pedig LB kellene, sima Mendyt már csapágyasra hajtottam. -
Kristof_94
nagyúr
Komoly lenne ha nem használná!

Közben megvettem Cancelot 530-ért, meguntam a várakozást, nem baj ha csökkenni fog. Igazából az volt ott hiányposzt, a többivel elvagyok. Megpróbálok összehozni egy gold 2-t, de ha nem akkor a gold 3 is jó. Elitet ha tudnám sem lenne rá időm, sajnos dolgozom a hétvégén. Bár a legutóbbi elit jutalmakból kiindulva nem is baj...
Egyik lapot sem tudnám beépíteni a linkek miatt, nyilván egy Messi komoly lenne, de mindegy.
Remélem dobnak ma valami jó ikont, egy Puskást tuti kiraknék, de nem tudok mást aki a TOP lapokon kívül jó lenne. -
eM'82
addikt
Nekem nem a 8-8 meccsel van bajom egy átlagos pakk rewardért, hanem a rendelkezésre alló ídővel, amire ezeket meg kell csinálni. Vicc. Még ha otthon lennék HOffice-ban és SB-n indítanék el 7 meccset üresben (1 pedig teljes lenne ahol a gólokat/passzokat farmolom) akkor is sok idő. Nonszensz.
Tradelni nincs mindig kedvem. Az is idő. Inkább akkor játszom. Ráadásul még kell pár win a Rank 1hez.
-
Nandinagy
addikt
Egyébként tényleg vicc kategória ez a pár küldi
Az a 8 lejátszott meccs bődületesen sok ezért.
Ez a premium players pack 11 rare játékosért szokott járni TOTS idején. Ha valaki most rákészül 4-7k-ból összehoz egyet. Tavaly tots alatt 1300-1500 coin között mentek PL. idején a rare játékosok(emlékszem mert nagyon sokat beletoltam a PL-be).
Na most ha valaki nagyon egy ligára fókuszál ezt a 15k-t amibe egy csomag kerül 4 lejátszott meccs alatt megkeresi tradeléssel, szóval a 8 alatt a duplája is megvan.Tényleg azoknak jó ez akik nagyon unatkoznak.
Ja egyébként ha valakit ne adj isten érdekelnek a tradelési lehetőségek: [link] -
Digestive
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Semmi szükségem Maradonára, ahogy a felsoroltak felére sem, konkrétan Neymart és Mbappét kinyitottam 2 napja végre először, de annyira érdektelen már mindkettő, hogy másnapra el is felejtettem, és tegnap lepődtem meg hogy mit keresnek a klubban

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Viszont a fifában sztem sosem volt op sajnos.
Minden évben megvettem a prime lapját, de az idén már kihagyom.
vicc az egész.