Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Blu-ray lejátszók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
.... meg ha tele van iconnal az ellenfél csapata, akkor +50%-al jobban fáradnak a játékosaid valamiért.

-
Jinxb1rd
addikt
Ez a WL szabályosan elveszi a kedvem a játéktól. Tegnap délután nekiláttam hogy játszok egy párat de egyszerűen a játékosaim nem akarnak úgy játszani, ahogy kéne
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ja. Mondjuk tegnapi pickhez nekem is csinálni kellett egy totw uppot. Szerencsére 84-es volt. Van azért 3-4 tots fodderem még pár ilyen nemzetes picknek örülnék legalább kisebb az esélye a duplinak
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Woodslave
üzenetére
Azok is, de ahogy most a fodderek állnak gyakorlatilag minden. Ez a rossz a TOTS utáni időszakban, alig nyitnak már csomagot, ennek ellenére gyakorlatilag mindenhez kell a TOTS vagy totw lap és hasonlók.
Ilyenkor lehetne az EA-nek annyi esze, hogy rakjon be objectivet, pl. 1-2 tots lapért vagy 83-84 feletti totw lapokért, stb.
Totál mindegy már ilyenkor, a játékosok nagy része már abbahagyta vagy minimálisra vette a tempót, itt már nem sok pénz fog befolyni. -
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Drága de miért lenne túlárazott? Fele annyiba se kerül mint tots Varane és ugyanaz a szint ha nem jobb.
Ezek a xar ikon packok meg pickek túlárazottak
-
Woodslave
félisten
Van a contain és teammate contain. Ti ezt használjátok? Én a teammatet igen azt gondolom ez a second man press bár nem túl erős. De a másikat a sajátot nem. Át is raktam x-re mert jockey közben már az r1-et nem tudom nyomni
-
Kristof_94
nagyúr
Első extra pick: Paqueta, Tadic, Gundogan. A brazilt vettem ki, mert a német már megvolt. Pozitív, hogy legalább 90 felett voltak.
-
Woodslave
félisten
Kíváncsi vagyok DeLigt milyen az upgrade után. Kénytelen vagyok seriea vonalra állni ha meg akarom tartani Naingollant kell egy támadóbb cm Barella mellé. Tapsobat mondjuk sajnálom de amúgy teljesen mindegy qrva sok gólt kapok ha szerencsém van többet rugok.. A másik lehetőség Zakaria de ez a kettő együtt kevés támadáshoz
Ingame megint tudok játszani 4-4-2-t
-
toxicjew
addikt
Hát ahogy délután megjósoltam, a játék kicsit letörte a szarvam
Becsúszott pár vereség, 2 sajnos teljesen Areolan ment el, úgyhogy ha tehetitek kerüljétek el őt
Én már nem variálok, ezt a pár győzelmet behúzom vele aztán kap egy discardot
Annyira furcsa amúgy, az előbb jött egy gyerek Galatasaray logoval, olyan left stick dribblinget művelt, hogy csak ámultam, nálam a büdös életben nem menne így, hiába rángatnék bárkit, bárhogy
Végül legalább nyertem. -
Woodslave
félisten
Joao Felix ebből a pickből.
-
Nandinagy
addikt
Rafa-Ndombele-Palhinha
Legalább Ndombele jó lesz a hétvégére. Mondjuk a rating megint kritikán aluli
-
adise
őstag
Havertz.. beilleszthetetlen.. jovohetre jo lesz foddernak..
-
-
gjoe
addikt
Ha ramost kirakom akkor cb-t érdemes kivenni, vagy az rb-t és mehet cb-be és rb-be is ha kell?
Melyiket érdemesebb?
Inkább cb- lenne eder militao mellet. -
toxicjew
addikt
Hát én nem tudom mi a lópikula van, de 10/9cel indítottam
Ez eddig a legjobb idén. Biztos nem marad így és utolér az elo, de most jó a játék. Nincs mocsár sem. Kimpembe, Lacroix nagyon magabiztos, még Ndombele sem lóg ki a csapatból. Ja és gold Areola a kapus
Bamba is egész jó, igaz nálam szélső. Az 1. pickem Jordi Alba lett, nem is rossz. Remélem nagyobb szenvedés nélkül meglesz a 15 win.Mrguba: dehogynem fog. Amint Anglia megnyeri a 3. meccsét is
-
eM'82
addikt
Frissültek a Path to Glory lapok
[link] -
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ugyanez, ilyen még nem volt velem h az első 5 meccsből 5 győzelmem legyen.
Akkor most készüljek fel arra h Magnus Carlsen és Polgár Judit szintű ellenfelek jönnek majd? 
-
Kristof_94
nagyúr
Eddig 5 meccsre volt időm, szerencsére mind meglett, de ez a Bamba óriási csalódás. 5 meccsen csatárként valahogy összeszenvedett 2 gólpasszt, de ennyi.
-
|AP|
veterán
rávettem magam (a token miatt) a hétvégi WL-re, még a francia csapatot is összeraktam...
... csak regisztrálni felejtettem el
..kb. ennyire érdekelt a héten a játék.
Mire meglesz a 15 tokenem már teljesen mindegy lesz, még ha egy moments Pelé jön, akkor is

-
Bence910905
tag
Romero, Carrasco, Nani
A 3 legjobb választható Pick nem mondom h megerte mennek Ramos sbcbe majd
-
bodnar123
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Na prime yashin lett a legjobb... Kafa... Legalább kapusom úgy sem volt, és nem is áldoznék rá... Szóval legalább használható, de jó nem ilyen... Stoickov többet ért volna...
-
bodnar123
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Na ez az... Én csak a prime pp-t tudom nyitni, de délelőtt óta nem merem..
Ha ad egy használhatatlant annyi idő szenvedés lesz hiába. Pedig 42ből kb 15 lenne jobb vagy egyenlő értékű egy Stoickhovval, de EA szerintem bármire képes... -
Kristof_94
nagyúr
Icon moments pick: Giggs, Seedorf és Wright

Nem baj, legalább megpróbáltam!
-
Jinxb1rd
addikt
Látom mire elszórtam a lapjaimat 81--87 upgrade-ra addig kijött egy 82-88 jobb feltételekkel

Ez a Sergio nagyon jó kártya, mehet is striker poziba. Értelme sok van btw
-
sz_abika
addikt
Tényleg jó hogy jött Ramos, de a TOTY lapja sincs már a kezdoben, mert Courtois botrányos a kapuban. Kispadra meg inkább söprögetőt üljön xs
-
toxicjew
addikt
Én meg egyáltalán nem vagyok Realos, de úgy alakult, hogy La Liga csapatom lett, a foddereimet meg nem tudom mire elbaszni, mert vagy túl drága az sbc (Maradona) vagy fostalicska. Így nagy valószínűséggel kirakom őt majd azt jónapot, idénre kb kész is a csapat.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Bence910905
üzenetére
-
Bence910905
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Építem is át a csapatot miatta a Wl után
(amúgy is Realos vagyok egy 25 éve) -
gjoe
addikt
És persze upgrade megint nincs a fof lapoknak.
-
|AP|
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
nekem ő az a kategória, akire egy forintot nem költenék, lehet bármilyen jó lap is.
-
Gaborz1
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Brutál lapok lettek.
Muszáj lesz kivennem a KAPITÁNYT. -
toxicjew
addikt
Na még szerencse, hogy ma reggel eladtam Toty Ramost, mondán úgyse fogom most használni a francia objective miatt. Ráadásul volt egy erős megérzésem, hogy mivel promo nem vszinű, hogy jön, ezért pont ideális pillanat berakni egy ilyen sbct.
Durva lapok, lehet meg is csinálom azt akkor marad coin még vhova upgradelni. -
LendvaiFeri1
veterán
Jött két gyenge Ramos sbc.

-
adise
őstag
Az a theo kb a legjobb cb a jatekban
-
Nandinagy
addikt
válasz
taylorp
üzenetére
Őszintén szólva tök mindegy
Az előbb akartam írni egy nagyon hosszú posztot,hogy mekkora hulladék játék ez de aztán rájöttem, hogy rohadtul utálok már panaszkodni. Nem ér ennyit ez a játék.
Theo,Lacroix fix a másik kettő tök mindegy. Clauss gondolom rb lenne a másik lb/cb-t meg akit szeretnél. -
Woodslave
félisten
[link] lehet én is raprobalok erre a franciázásra. Nem sokkal reménytelenebb mint a fő csapat
-
EA's hit
addikt
A 81-87 nekem is jókat dobált most, Witsel, Martial, Godin, Fabinho is jött, utána kiraktam egy 82+ picket is, Kane jött, úgyhogy kiraktam a 87+ triplát, abból meg nyilván a legszarabb FOF lap, Nandez jött

-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Miért nem csinálsz közben mást is? Hallgass vmi podcastot, zenét, tévét, az asszonyt. megannyi lehetőség van
Én simán le tudok tolni 2-3 meccset egyhuzamban úgy, hogy közben másra figyelek. -
Kristof_94
nagyúr
Van még olyan bug, ami működik SB world classon? PC-n tolom, ha ez számít.
Jó lenne valami, mert 7 meccset kell letolni és már egy félidő után azt szoktam érezni, hogy mindjárt kiugrok az ablakon.
-
sz_abika
addikt
Bár tudom hogy addig jó egy SBC kártya lap ameddig kirakható, de ez az Iniesta nagyon rendben van. Még fejjel is duplázott egyik meccsen, Aouarhoz képest egyértelmű upgrade.
-
Woodslave
félisten
nekem ez a 81-87 elég jól adja a foddert
85-85-83-85-87-82-82-85-84..Lehet mégis megcsinálom ezt a picket
Pénzem nincs fodder van, csak jövő héten jön egy olcsóbb ikon csomag tuti
-
EA's hit
addikt
Azt lehet tudni, hogy meddig működik a prewiev a packoknál? Azt írták, hogy a FOF promó végéig, de ez alatt a ma este 7 órát értik, vagy július 11-et, amíg fejlődhetnek a lapok?
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ezt hol tudom megnézni?

-
Nandinagy
addikt
Ha megnézed pl egy Messi vagy CR arcát látszik a különbség csak ugye ezeket meccsen esélytelen észrevenni max közelin vagy ha visszajátszást nézel a kameratávolság miatt.
Most is vannak nem UT-s versenyek. Mindenki utálja őket. Én is indultam 1-en 90 overall ratingben.(Mondjuk hálistennek azon még talpon vagyok
) Az a legnagyobb probléma vele, hogy borzalmasan más a játékmenet mint mondjuk UT-ben. Lassab,körülményesebb. Ha egész évben UT-zel márpedig az emberek azt játszák akkor nagyon kizökkent az a játékmenet. Nekem is kellett gyakorolnom 8-10 meccset, hogy ráálljak.
De ha szétnézel PS-en rengeteg kickoff vagy 90 overallos verseny szokott lenni nyereményekért ahol profik nem is indulnak. Nekem haverom folyamat elindul rajtuk
Ha bekerül a top64be amiért kb. 2-3 meccset kell nyerni már ilyen 500-1500 fifa pontot kap érte amit megtart a 22-re aztán lesz neki 10-15 ezer végülis a semmiért. -
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Azt néztem én is most...54 lapból 12re tudnék okét mondani...ezt "fizetős"en szerintem nem value, swap picknek oké.
-
Jinxb1rd
addikt
btw én a 3 napon belül lejáró ikon sbc-ről beszélek, ahol három prime or moment ikonkártya közül választhatsz. 4 csapatott kell beledobni, 85-86-87-88 extrák nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Annyira furcsa amúgy, az előbb jött egy gyerek Galatasaray logoval, olyan left stick dribblinget művelt, hogy csak ámultam, nálam a büdös életben nem menne így, hiába rángatnék bárkit, bárhogy
Végül legalább nyertem.
Ez eddig a legjobb idén. Biztos nem marad így és utolér az elo, de most jó a játék. Nincs mocsár sem. Kimpembe, Lacroix nagyon magabiztos, még Ndombele sem lóg ki a csapatból. Ja és gold Areola a kapus