Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bodnar123

őstag

válasz Nandinagy #17106 üzenetére

Tényleg nem számít eléggé? Hát engem sosem szivat le egy gold csapat, de az kérdéses hogy 5 vagy 8 gólt lövök neki. Amúgy persze nem muszáj beleölni az elején pénzt, nem tudom ki hogy csinálja. Ha elején nem ölsz bele akkor csak az elején indulsz hátrányból. Utána a sok sok óra megteszi hatását. Ezeket a pace dolgokat értem én. De magyarázd meg nekem az ingyen 92es Isakot miért éri be 0,5 másodperc alatt egy védő 3-4 méter hátrányból? Ugye nincs olyan gyors kh a játékban mint ő... És ezt nem egyszer. Ebben a játékban a játékosok kb 50 km/h-ra gyorsulnak 1 századmásodperc alatt... Amúgy ne értsd félre nem az a gondom, hogy a 98as Ronaldo kb 10 százalékkal jobb a 96 Piquenal. A gond hogy kb 10x különbség van közte. És ez kiábrándító. Mert igen kénytelen vagy beleölni 10 órákat és akkor talán lesz esélyed. Amúgy meg nincs. Azt azért megnézném div 1ben hány gold játékossal találkozol. Mert ha egy van a csapatba az nem ugyanaz mint ha 11. És igen tényleg hamar lehet jó színes csapatot építeni. Nekem is sikerült. 4 hét alatt egyetlen szerencsés nyitás nélkül. De mégis ugyanazokkal a csapatokkal futok össze. Atal, Bappe, Neymar, vagy a TOTS királyok és mindig3-4 szer visszapattan egy játékosukhoz a labda egy támadás alatt. Érdekes, hogy ha hasonló csapatok vannak, mint az enyém akkor nem. Tudom ez a tudás. Hogy labdafizika nélkül mindig visszaszoppantódik a labda, de szerintem ez egyszerű pay to win. Értsd. Az idő is pénz. Azt is kár lenne szerintem vitatnod, hogy a játékosok képességét befolyásolja az ellenfél képessége. A squad battle is méltán mujtatja, amikor amgas szintre veszed akkor lehúzza a játékosaid átlagát. Ugyanígy működik az Online is. De figyelj ha pc-s vagy gyere játszunk egyet úgy, hogy csak goldokkal jössz ki. Meglátod milyen csodásan helyezkednek a játékosok. Mondanom sem kell, hogy mivel 11 játékost nem tudsz egyszerre irányítani, ezért ha csak a négy védőd fut vissza akkor nem tudsz mit csinálni. (persze válthatsz másokra csak akkor a kh-k nem futnak). Ja és még egy fact. Érdekes, a király youtubereknek nem sok ingyenes játéksot látsz a csapatába. Vajon miért.

Új hozzászólás Aktív témák